Μια ανατριχιαστική ιστορία από την Λεωφόρο..


Είναι κάποιες φορές που απλά αδυνατείς να πιστέψεις αυτό που διαβάζεις αλλά παράλληλα μέσα σου μπορείς να νιώσεις κάποια απο τα συναισθήματα αυτά και να φανταστείς την εικόνα.

Συνηθίζω να λέω πως ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά μια ομάδα, ούτε ένα αθλητικό σωματείο. Όσοι το βλέπουν έτσι απλά δεν μπορούν να
φωτίσουν τα μάτια τους με το πράσινο χρώμα που λάμπει το τρυφύλλι. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα κομμάτι της ζωής μας. Τα παιδικά μας χρόνια, οι εφηβικές μας αλητείες, οι παρέες μας, οι αναμνήσεις μας και πάει λέγοντας. Είναι εικόνες και συναισθήματα. Κάποια έντονα χαμόγελα και δάκρυα της ζωής μας.

Προσπαθώ λοιπόν να μαντέψω τι εικόνες και συναισθήματα μπορεί να σκεφτόταν ο κ.Γιώργος λίγες στιγμές πριν ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι...

Η ιστορία γράφτηκε σε forum των οπαδών του Ατρομητου..

"Επειδή τραβιέμαι με δικό μου άνθρωπο στον άγιο σάββα με την κωλοαρρώστια, σήμερα έτυχε να βρίσκομαι την ώρα που είχε το μάζεμα έξω από την Λεωφόρο. Στο δωμάτιο ένας παππούς 80 ετών με επιθετικό καρκίνο στους πνεύμονες. Οξυγόνα, μαλακίες, κλπ. Σε κάποια φάση που άναψαν κάτι γόνα στις ταράτσες στα προσφυγικά, έκανε νοήματα να του σηκώσουν το κρεβάτι και να δει. Έβγαλε το οξυγόνο, έκλεισε το μηχάνημα για να ακούει τα συνθήματα και να βλέπει όσο μπορεί τα καπνογόνα.
Χαμογέλασε. Δεν μπορούσε να μιλήσει και έκανε νόημα πάλι οι δικοί του άνθρωποι να του ανοίξουν το οξυγόνο. Κοίταζε και χαμογελούσε, οι δικοί του άνθρωποι που έμπαιναν μπροστά στο παράθυρο τους, έκανε νόημα να φύγουν από εκεί για να βλέπει τουλάχιστον αυτούς τους κάποιους που ήταν πάνω στην ταράτσα. 
Ένα χαμόγελο μέχρι που τελείωσε το ματς, έσβησαν τα φώτα της Λεωφόρου και ο κύριος Γιώργος έφυγε πριν λίγο για άλλους κόσμους. Τουλάχιστον έφυγε με το χαμόγελο για την αγαπημένη του ομάδα(όπως μου είπε ο γιος του). 

Ήθελα να το γράψω εδώ μέσα. Γαμιόλα αρρώστια"

Σχόλια

  1. filippos13129/3/15 7:40 μ.μ.

    Λογικα το παλικαρι που γραφει την ιστορια ειναι οπαδος του ατρομητου!!
    Πρωτον..εγω προσωπικα (και πιστευω ολοι οσοι το διαβασαν) ευχομαστε να γινει καλα το δικο του προσωπο!!!
    και Δευτερον..σε ευχαριστουμε για την ιστορια που μας μετεφερες!!
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κλασσικη λογικη του κανω την πουστια αλλα προσπαθω να τσουβαλιασω και τον διπλα για να εξωραΐσω την κατασταση. Τουλαχιστον παραδεχεται την υπαρξη της παραγκας που δινει με τον ενα ή τον αλλο τροπο το πρωκταθλημα στους αρουραίους που ακομα και εδω μεσα διαβασαμε απο δηθεν παναθηναικους οτι αυτα ειναι δικαιολογιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ακριβώς αυτήν η λογική! Που όπως αναδημοσίευσε και το press στην """παράγκα""" του ο ΠΑΟ πήρε 5/12 πρωταθλήματα...Μπορεί και να ευνοήθηκε κάποιες χρονιές...Δεν ξέρω γιατί ήμουν πολύ μικρός..Αλλά αυτό το πράγμα που γίνεται σήμερα αποκλείεται να γινόταν!
    Δεν ξέρω αν είναι δήθεν Παναθηναϊκοί ή όχι. Εκτιμώ ότι με τόση προπαγάνδα που πέφτει από όλα τα μέσα ενημέρωσης όλα αυτά τα χρόνια, πολύς κόσμος που δεν έχει χρόνο να ασχολείται λίγο παραπάνω με τα αθλητικά μπορεί να παρασύρεται και να λέει αυτά που λέει κυρίως από πίκρα.
    Το χθεσινό πρωτοσέλιδο του GAY-ρου είναι μνημείο προπαγάνδας. Προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο ακόμα και για το αν έβρεξε ή όχι λέγοντας ότι η πόλη πνίγηκε στη βροχή!!!!!!!!!!! Λες και δεν ξέρουν οι κάτοικοι της Κομοτηνής ότι σχεδόν δεν έριξε σταγόνα! Απίστευτα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε διαφωνω σε αυτο που λες οτι λογω χρονου/προπαγανδας αναγκάζονται και πεφτουν στην παγιδα των γαυρων και των αρδ αλλα ρε φιλε 20 χρονια ειναι αυτα, ελεος, ακομα πιστευουν σε ομαδες που κερδιζουν και τους διαιτητες? Δεν υπαρχουν αυτα και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχουν. Οι διαιτητες δε βρισκονται στον αγωνιστικο χωρο για να τους κερδιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοείται ότι οι διαιτητές δε βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο για να τους κερδίζεις. Όποιος υποστηρίζει τον ΠΑΟ και λέει ότι πρέπει να φτιάξεις ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές καλύτερα να πάει κατά λιμάνι μεριά! Δεν του αρμόζει να υποστηρίζει τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Δυστυχώς όμως αρκετοί άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τον ΠΑΟ έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας κράτους(πρώτα απ' όλα), ΑΡΔ και γαύρων. Εννοείται πως δεν πρέπει να υπάρχουν. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και λιγότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου