Η ημερομηνία που το τμήμα ξανά προς την δόξα τραβά!


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Το 2004 το αγαπημένο τμήμα -και "αποπαίδι" του Συλλόγου- μετά από 8 χρόνια μιζέριας, έντονης προσπάθειας του Β.Σταθοκωστόπουλου και στήριξης της Θύρας 13, κέρδιζε με εμφατικό τρόπο το φαβορί Ολυμπιακό και σήκωνε το πρωτάθλημα μέσα στον κατάμεστο Τάφο του Ινδού, με εκείνο το απόγευμα να μένει στην ιστορία του Συλλόγου.

ΣΗΜΕΡΑ

Το 2015 το αγαπημένο τμήμα -που ήταν πάλι το "αποπαίδι" τα προηγούμενα χρόνια και η μεγάλη "αμαρτία" του Ερασιτέχνη- μετά από χρόνια απαξίωσης και μεγάλων προσωπικών θυσιών απλών οπαδών, σηκώνεται πάλι και χτυπάει τετράδα στην Κυψέλη.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ.

19:00 ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Σχόλια

  1. ναυαρχος28/3/15 2:14 μ.μ.

    παναθηναικος πρεσσ κανε αφιερωμα και για το γυν παρακαλα αυτο το δοξασμενο τμημα να επιστρεψει στους τιτλους αρχης γενομενης απο το φαιναλ φορ του αγρινιου μετα απο μια στειρα και δυσκολη πενταετια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στέφανος28/3/15 2:19 μ.μ.

    Μακάρι να ήταν σαν τον Χένρικσεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε και κάποια γούρια..


    ας κάνουν αυτό που πρέπει σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε στο 1/ 50 της αξιας του Χενρικσεν . Μπορώ να πω πως ο Ταυλαρίδης παρότι πολύ μεγαλός ηλικιακά είναι καλύτερος από τον Σιντελφεντ αλλά τι να γράψουν κ αυτοι.. Όπως συγκρίνουν τον ΑΝαστασίου με τον Κυράστα.. Εδώ γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναυαρχος28/3/15 3:36 μ.μ.

    το λεωφορος και το παναθηναικος 24 ειχαν αφιερωμα στα κυπελλα λες αυτο να λεει κατι , ο προπονητης σε δηλωσεις του στη πρασινη ειπε οτι ειναι θεμα χρονου η επιστροφη στους τιτλους λες να ξερει κατι παραπανω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην ομάδα. Συνεχίζουμε για την πρόκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει , Βαγγέλη προφανώς ο Σίφο δεν είναι της αξίας του Χένρικσεν , αλλά είναι προφανώς πολύ μεγαλύτερο του 1/50. Όσο για τον Ταυλαρίδη , θυμάσαι τι έγραφες , ότι είναι αποτυχημένος και μεγάλος ηλικιακά παίκτης. Πως κάνεις την κωλοτούμπα ρε Βαγγέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειπα οτι ειναι κακος παιχτης ο Ταυλαριδης απλά είναι στα τελευταία του. Και αυτό είναι μια πραγματικότητα.Οπως πραγματικότητα είναι πως σε μεγάλη ομάδα κατέληξε στα 35 του χρόνια .Είναι 35 χρονων το αντιλαμβάνεσαι .. ? Οδεύει στα 36. Πόσα χρόνια δηλαδή να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο ?αντε να έχει 1 χρόνο ακόμα.Επισης ειναι γεγονος πως τώρα βοηθάει την ομάδα και από τη στιγμή που ήρθε η τραγική μας άμυνα έστρωσε αρκετά με τη συμβολη του .

    Απλά σε αυτή την άμυνα οταν έχει να ανταγωνιστεί τον ..Κουτρουμπη και τον Τριανταφυλλόπουλο ε είναι καλύτερος πως να το κάνουμε. Και ο Σιντελφεντ ειναι καλύτερος του Κουτρουμπη και του Τριανταφυλλοπουλο. Αλλα του Χενρισκεν..ούτε στο μικρό του δαχτυλακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θυμάμαι ότι είχες γράψει ότι ήταν ένα λάθος η αγορά του Ταυλαρίδη. Τώρα έστω και αργά το ανασκευάζεις , το οποίο κρίνεται ως θετικό.


    Όσο για τον Σίφο , είναι κατώτερος σε αξία από τον Χένρικσεν , αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Αν δεν ήταν τόσο καλός , δεν θα τον ήθελαν 2~3 ομάδες για να τον αγοράσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσυ λες ο προπονητης να μη ξερει κατι παραπανω? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον τσακίσαμε τον Βρωμοθρήνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια στην ομάδα και για την σημερινή νίκη, ότι και να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα ε΄χουν μπει οι βάσεις ούτως ώστε να κοιτάμε και πιο ψηλά και να μπορέσει η ομάδα να φτάσει εκεί όπου της ανήκει να διεκδικεί τίτλους και να επιστρέψει και στις ευρωπαικές διοργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και την προηγούμενη βδομάδα στο βόλει ανδρών και στις 22/02/2015 στο ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναυαρχος29/3/15 12:00 π.μ.

    παιδια ψυχραιμια η ομαδα δεν εχει μεγαλη εμπειρια απο τελικους ουτε φυσικα και ο προπονητης χαμηλα και ταπεινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου