Το "θηρίο" μένει!


Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα φοράει την φανέλα του τριφυλλιού ο Τζέιμς Γκιστ και θα συνεχίσει να προκαλεί πονοκεφάλους στις αντίπαλες ρακέτες.

Πολύ καλή κίνηση και φαίνεται πως η ομάδα μαζί με τους Έλληνες θα αποκτήσει έναν συγκεκριμένο κορμό τουλάχιστον διετίας. Αρκεί βέβαια να αποδείξουν οι ταλαντούχοι Έλληνες πως δεν θα επαναπαυτούν στο ταλέντο τους και θα μπορούν να βγουν μπροστά και να σηκώσουν στις πλάτες τους την ομάδα (Παππάς-Γιάνκοβιτς-Μποχωρίδης).

Σχόλια

  1. Μπράβο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ! Απο τους καλύτερους ο Γκιστ στη θέση του στην Ευρώπη πλεόν ... και ψυχάρα ! Η ομάδα φέτος έκανε σωστή κίνηση που πήρε τους καλύτερους νέους Έλληνες . Θα μπορούσε να κρατήσει και από περυσι Λασμε Ματσιουλις αλλά αποφασιστηκέ να κινηθούμε με ενα μπατζετ κάπως πιο περιορισμένο κάτι που είναι θεμιτό όταν πληρώνει η ίδια τσέπη με τρομερές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.

    Του χρόνου με μερικές βελτιώσεις ,με δυο καλές κινήσεις ο χρόνος θα είναι υπερ μας αφού οι μικροι θα μεγαλώσουν και μόνο να βελτιωθούν μπορούν . Σκεφτείτε μόνο πόσο βελτιωμένος φέτος είναι ο Γιάνκοβιτς. Ενδεχομένως αν έμενε ο Ματσιούλις και ο Μπράμος ο Γιάνκοβιτς δε θα έπαιζε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ΚΑΕ για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Δεν ξέρω από μπάσκετ αλλά από οτι ακούω είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για το τριφύλλι και συνεπώς καλώς έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμενα οτι θα τον χρυσωσει καμια Τουρκικη, Ρωσικη και θα την κανει. Μπραβο στην ΚΑΕ που εδρασε γρηγορα και τον κρατησε. Αυτη τη στιγμη νομιζω πως ειναι ο πολυτιμοτερος παιχτης μας μετα τον τεραστιο ΔΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το δέσιμο που έχει με τον κόσμο είναι σπανιο και ειδικά για ξένο παίκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μέσα στους 2-3 καλύτερους στην θέση του σε όλη την ευρώπη ο Γκιστ ειδικά μετά την φετινή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΟΝΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΓ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΑΣΤΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου