Μήνυμα της ομάδας πόλο προς τον κόσμο

"Σας δίνουμε μια υπόσχεση: Θα πάμε στους τελικούς με τον γαύρο κόντρα σε όλους και σε όλα"
Χθες το βράδυ έφτασε το ακόλουθο μήνυμα από την ομάδα, το οποίο και αναδημοσιεύω.

"Όλοι είμαστε θολωμένοι, επειδή χάσαμε αυτό το ματς.. όχι επειδή δεν πήραμε τους 3 βαθμούς αλλά επειδή δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε για να ευχαριστήσουμε αυτούς τους 200 τρελούς… είμαστε όλοι τρελαμένοι μιλάμε μεταξύ μας και δεν λεμέ για τίποτα άλλο πάρα μόνο για τον κόσμο, σβήσανε όλες οι δικαιολογίες μπροστά σε αυτό που είδαμε.. όπως ξέρεις σε αυτήν την ομοσπονδία που ανήκουμε, που τα κινητά τους χτυπούν με τον ύμνο του γαύρου, είναι πολύ δύσκολο να διεκδικούμε πράγματα και να βρίσκουμε ισονομία απέναντι μας .. και αν ένα χρώμα δεν μπορούν να βλέπουν, είναι το πράσινο..

εμείς από τον Σεπτέμβρη που
ξεκινήσαμε κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε το τμήμα στον τελικό, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.. ξέρουμε ότι αυτήν την στιγμή το πόλο είναι ένα τμήμα που έχει προσφέρει πιο πολλές πίκρες από χάρες, και είναι λογικό ο κόσμος να μην τρελαίνεται για μας.. φέτος κάτι πάει να αλλάξει, κάναμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, ήμασταν δεύτεροι μέχρι την προηγουμένη εβδομάδα, και τώρα 3οι…

2 ματς τώρα (τα ματς που έκριναν την 2η θέση στην κανονική διάρκεια) μας έχουν βάλει τον ίδιο διαιτητή (πρώην παίχτης του εθνικού) και μας έχουν γεμίσει… αλλά ΤΕΛΟΣ όλα αυτά.. απόψε τέλειωσαν όλα.

Αυτό που θέλω να σου ζητήσω, γιατί αλήθεια σου λέω άμα μπορούσαμε θα πηγαίναμε όλοι μας σε καθένα από αυτούς τους 200 μάγκες να το πούμε, είναι να μας βοηθήσεις να ακουστεί μια υπόσχεση δική μας..

η δική μας υπόσχεση είναι η εξής.. ότι για αυτούς τους τύπους που σήμερα ήταν στο παραστρατείο, που έχουν τεράστια ΑΡΧΙΔΙΑ και μας έδωσαν ένα τεράστιο μάθημα απόψε, για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός, η ομάδα αυτή θα πάει τρένο από δω και πέρα… Και για αυτούς εκεί που ήρθαν Πειραιά απόψε, εμείς τον Ιούνιο θα πάμε τελικό με τον γαύρο.. και θα κάνουμε ότι χρειαστεί.. θα δώσουμε το σώμα και την ψυχή μας και τα πάντα μας και θα τα καταφέρουμε…και δεν δίνουμε δεκάρα ούτε για την ομοσπονδία, ούτε για τους διαιτητές που μας γαμανε σε κάθε ματς, ούτε για τίποτα ρε φιλέ.. γιατί το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε αυτούς τους τύπους είναι να τους δώσουμε να κάνουν μια κερκίδα με τον γαύρο τον Ιούνιο στους τελικούς στο Ιλισιο.. πλέον δεν είναι στόχος για μας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ..

και αν δεν το κάνουμε δεν αξίζουμε να φοράμε το τριφύλλι.. μπορεί να γραφώ μαλακίες μπορεί να μαι θολωμένος αλλά το μυαλό έχει κολλήσει στην εικόνα τους.. δεν έχουμε βγει δεν έχουμε φάει.. μόνο αυτούς τους τρελούς σκεφτόμαστε και πως θα τους ξεπληρώσουμε αυτό που έκαναν.. γιατί είμαστε πολύ μικροί απέναντι στον λαό μας.. μακάρι να μπορούσαμε να γράψουμε με λογία το πώς μας έκαναν να αισθανθούμε απόψε… αλλά δεν γίνεται.

Για αυτό δεν ξέρω, δεν ξέρω καν αν κάνω καλά που τα γραφώ όλα αυτά, πρέπει ο κόσμος να μάθει ότι μας συγκίνησε, μας πείσμωσε και μας ναύλωσε.. και δεν σταματήσουμε να δίνουμε τα όλα μας για αυτούς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ "

Σχόλια

  1. Σε πιάνει ρίγος διαβάζοντας το. ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο ΜΑΓΚΕΣ τίποτα αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ Θ13 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βολτούλα στον πράσινο Πειραιά από 200 οπαδούς του Παναθηναϊκού. Τα αντανακλαστικά τους είναι να μαζέψουν 70 άτομα και να λένε διάφορα πίσω από τους μπάτσους. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


    υ.γ: " τον πειραιά θα βλέπετε από φωτογραφία" έλεγε ένα πανώ του τους ??? χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koloniwtissa1315/3/15 7:58 μ.μ.

    Αν με ρώταγες μέχρι προχθές θα έβαζα τον εαυτό μου που θα τον ήθελαν στην ομάδα. Άλλωστε τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.


    Όταν όμως βγήκε στο γνωστό γαυροαρδάκι τον Βαγγελάκη γλείφοντας ουσιαστικά τους γαύρους και τον Σπανούλη όλα αλλάξαν. Αλλάξαν δε περισσότερη την στιγμή που αποφάσισε να πει ότι μπορεί να πήγαινε στο ΣΕΦ να δει τον αγώνα. Το ίδιο άτομο που σε κάθε ευκαιρία λέει ότι είναι ΠΑΟΚ.


    Άλλωστε όπως έδειξε και η ιστορία δεν μας ....χάλασε ο Μποντίρογκα!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου