Xωρίς απώλειες μέχρι τον γαύρο!


Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του Πέτριτς στο 67' και με την ισοπαλία στο Πάοκ-Ολυμπιακός (αστεία ομάδα οι μπουγάτσες..) είναι δεύτερος 6 βαθμούς πίσω από τον γαύρο που τον περιμένει στις 22 Φεβρουαρίου στην Λεωφόρο.

Την άλλη Κυριακή ΠΡΕΠΕΙ να νικήσουμε τον Όφη στο Ηράκλειο ώστε να πάμε χωρίς απώλειες με τον γαύρο και να διεκδικήσουμε εκεί την νίκη ρίχνοντας την διαφορά στους 3 βαθμούς.

Ο κόσμος απών και σήμερα... θα θυμηθεί την ομάδα στο ντέρμπι...

Σχόλια

  1. Μπράβο σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια καλή ομάδα. Με το Χ που πήρε ο ΠΑΟΚ μας δίνει κάποιες επιπλέον ελπίδες για το πρωτάθλημα εφόσον συνεχίσουμε με νικες. Τώρα για την εικόνα της ομάδας :

    Κακή η ομάδα μέχρι το 60 που έμεινε ο Παναιτωλικός με 10 παίχτες πετάξαμε πάλι ένα ολόκληρο ημίχρονο με μια φλύαρη κατοχή χωρίς ουσία . Κάναμε μόνο μια σοβαρή φάση. Όταν άνοιξαν οι χώροι η ομάδα που έχουμε αν είναι κατάλληλη για ένα πράγμα είναι ακριβως αυτό να κινείται σωστά στους ανοικτούς χώρους γιατι τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών μας είναι για τέτοιο ποδόσφαιρο. Με κλειστους χώρους έχουμε πρόβλημα γιατι λείπει η φαντασία και οι καλες ατομικες ενεργειες.

    Για μένα MVP ο Ζέκα που έκανε πολύ καλή εμφάνιση οταν μετακίνηθηκε στα άκρα . Χαραμίζεται να παίζει στο κέντρο αφού παρότι αεικίνητος σε προσωπικές μονομαχίες υστερεί και χάνεται από την ποσοτητα παικτών που δρούν στο κέντρο . Χρειάζεται χώρο για να τρέξει. Έκανε και μια φοβερή φάση παιρνώντας μερικούς του Παναιτωλικού με ωραία ενέργεια.
    Υ.Γ
    Για το ματς με ΟΦΗ δεν νοείται να χάσουμε πόντους από μια ομάδα που είναι με το ένα πόδι στο τάφο..Ήδη η απώλεια από τον ΟΦΗ εντος έδρας οπως και κάτι απώλειες με Καλλονη - Πανιώνιο - Λεβαδειακό ( όμαδες μικρές με στόχο τη σωτήρια είναι το πρόβλημα)είναι αυτές που μας στερούνε 10 βαθμούς..και θα είμασταν καβάλα στο άλογο...Προσοχή έτσι ακόμα και αν κάναμε γκέλες με την Ξάνθη το Χ με τον Αστέρα..την ήττα από τον γαύρο θα είμασταν τώρα πρώτοι...

    Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την διαιτησία κάθε φορά ένα μικρό
    σχόλιο ..Αν παίρναμε κόκκινη κάρτα σαν αυτή που πήρε ο αντίπαλος τώρα θα
    γινόταν επανάσταση....Αντίθετα στο Παναιτωλικό από όσο είδα δε κάτσανε
    σε αυτό το γεγονός...Ας μιμηθούμε λίγο τη στάση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος παρεξηγήθηκε μπορεί και αυτός να πάει να τους βρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν ένα πολύ καλό ματς , με ένα δύσκολο αντίπαλο. Μου φάνηκε
    , ότι ο Παναιτωλικός ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Λεωφόρο από τον Αύγουστο
    και μετά. Ήταν καλύτερος και από την Ξάνθη , με την έννοια ότι σε αυτό το ματς Παναθηναϊκός
    είχε χάσει το κέντρο , ενώ σήμερα ήταν τουλάχιστον υποφερτός σε αυτό τον χώρο.



    Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων , υστερούσε στην δημιουργία φάσεων. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν φανερό αυτό , στο δεύτερο η
    αλλαγή του Ζέκα (ΜVP) σε δεξί μπακ όπου έδωσε ρεσιτάλ καλής εμφάνισης , όπως και
    του νεοεισελθόντα Ατζαγκούν , έδωσαν πλάτος στην ομάδα , έγιναν φάσεις από αριστεροδέξια
    και έτσι ήρθε το γκολ.



    Πολυτιμότερος παίκτης για πολλούς φιλάθλους είναι ο Πέτριτς
    , ο οποίος μπορεί να μην μπορεί , αλλά μυρίζεται το γκολάκι. Οι Καρέλης ,
    Μπεργκ και Κλώνα ήταν γενικά μέτριοι , η απόδοσή τους κυμάνθηκε χαμηλά.



    Επαναλαμβάνω ότι η άμυνα με τις προσθήκες Στιλ και Ταυλαρίδη
    (πραγματικός ταύρος) έδεσε πολύ καλά και δεν μας φοβίζει πλέον.



    Η μεσαία γραμμή κυμάνθηκε από μέτρια έως καλά επίπεδα. Ο
    Πράνιτς είχε κάποιες αναλαμπές , αλλά η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα
    , όπως και του Λαγού. Ο εισελθόντας Νίνης , μου άρεσε , ήταν μέσα στις φάσεις
    και παραλίγο να είχε βάλει γκολ.



    Πιστεύω , ότι αν μπει ο Μαυρίας , θα δοθεί περισσότερο πλάτος
    και η ταχύτητα στην ομάδα. Θα παραχθούν περισσότερες φάσεις και θα έχουμε γκολ.



    Διαφωνώ με την τελευταία παράγραφο της ανάρτησής σου Πρες. Σήμερα γινόταν
    χαμός , στην Λεωφόρο ήρθαν περισσότεροι από 10,000 φιλάθλους οπαδούς της ομάδας
    μας.



    Πολύ καλή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου , αν και στο πρώτο
    ημίχρονο , τα χέρια των παικτών του Παναιτωλικού που άλλαζαν την πορεία της μπάλας
    δεν τα έβλεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσος Λάδικος8/2/15 11:01 μ.μ.

    Βγάλε το ΤΡΙΦΥΛΛΙ από το άβαταρ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ξαναγράψεις εδώ μέσα. Στο καλό και καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zafeiris Mouskas8/2/15 11:12 μ.μ.

    Μαζέψου βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. press γραφω χωρις διαθεση να υπερασπιστω αυτους που ανεβασαν το πανο. το πανο δεν μιλαει για τα θυματα εκεινης της τραγωδιας. αναφερεται στα ζωα της αρουραιας που εχουν ξεφτιλισει καθε εννοια ανθρωπιας.
    κατακριτεο αλλα επειδη εχουν γινει πολλα απο το σκηνικο του φιλοπουλου μην τους καταδικαζουμε. γιατι οι αρουραιες συνεχιζουν να βριζουν τον φιλοπουλο με συνθηματα και νιωθουν περηφανοι στη δικη τους λογικη. σαφως και δεν πεφτεις στο επιπεδο τους. αλλα ο σεβασμος πρεπει να δειχνεται σε ανθρωπους που τον αξιζουν.
    Λαθος κινηση η δημιουργια του συμφωνω. γιατι προσωπικα πιστευω οτι στις αρουραιες αξιζει μονο χλευασμος και απαξιωση. δηλαδη αδιαφορια. δεν πρεπει να ασχολουμαστε γιατι μονο αξια τους δινουμε αφου δεν εχουν ιχνος τσιπας και φιλοτιμου.
    Παντως το πανο εγω δεν το λαμβανω ως υβριστικο για τα θυματα. δεν εχει αυτη τη λογικη. και δεν ειμαι σε συνδεσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν επρεπε να το αναφερεις καν το περιστατικο υπαρχουν μεγαλη βλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το ματς με τον ψοφη θα ειναι δευτερη ριζουπολη... θα βαλουν και κανα σφαγεα να το δεσει. Θεωρω οτι θα ειναι δυσκολοτερο απο οτι με τον πουτανας γιο στη λεωφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νίκο συμφωνώ. Αλλά κάποια πραγματάκια έχουν αλλάξει. Σήμερα , ο διαιτητής ήταν δίκαιος. Ο ίδιος πριν 10 μέρες απέβαλλε τον Μέντεζ με 2 κίτρινη και όπως έλεγε ο Πρες , αν ήταν στο Καραισκάκη δεν θα την έβγαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Zafeiris Mouskas9/2/15 12:20 μ.μ.

    Άμα παίζεις με τις λέξεις,όλα μέλι τα βγάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παιδια μην το κανουμε θεμα ο οφη ετσι οπως εχει εξελιχθει το ροστερ ειναι ομαδα επιπεδου β εθνικης εννοειται πως δεν πρεπει να κανουμς γκελα.. οτι ατμοσφαιρα και αν συναντησουμε. ΥΓ Το αστειο με Χουχουμη πρεπει να τελειωσει καποια στιγμη ο Νανο ειναι μια κλαση πανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρεςς συμφωνω οτι το πανi ητανε απαραδεκτο και διχαστικο


    απτην αλλη δεν μπορω να μην καταδικασω την υποκρισια και το φαρισαισμο των ηθικολογων που αμα σε 2 κυριακες γινει κανα "καλοπουλειο" ντερμπι ή τα ματ στειλουν κοσμο στα νοσοκομεια θα αρχισουν τις καταρες και το πανο μπροστα σε αυτα που θα γραφτουν και θα ακουστουν θα ειναι επιπεδου παιδικης χαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MantzakosDim9/2/15 3:54 μ.μ.

    Είναι οι ίδιοι που εύχονταν "ηπατίτιδα σ'όλο τον πειραιά"; Σε τι διαφέρουν από όσους εύχονταν να σαπίσουν τα κόκαλα του διαμαντίδη; Φορούν πράσινα αυτοί και οι άλλοι κόκκινα; Γιατί πέρα από σεβασμό στους νεκρούς (σε οπαδούς που πέθαναν πηγαίνοντας να δουν την ομάδα τους) υπάρχει και ο σεβασμός στους ζωντανούς. Σιγά μην φτάσουμε στο γαύρος καλός-μόνο νεκρός ή σε αντίστοιχης (πολιτικής) αισθητικής συνθήματα.

    Το ότι κατέβηκε μετά από λίγο είναι θετικό. Το ότι βρήκαν μερικοί
    γραφιάδες ευκαιρία να το παίξουν "υπεύθυνοι" έπρεπε να το περιμένεις. Εκεί θα εστιάσουμε; Θα πούμε πως δεν έχει να κάνει με τους νεκρούς, για το οποίο μας εγκαλούν οι όψιμοι ευαίσθητοι, και θα αισθανθούμε καλά; Το είπαν τα παιδιά για τους ζωντανούς βρε. Να πεθάνουν. Γιατί είναι γαύροι.

    Το
    ότι ανέβηκε εξ αρχής, με καλογραμμένη υπογραφή κιόλας, είναι το χειρότερο. Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε εσωτερικά στη θ13, ούτε υπόδειξη μπορώ να της κάνω γιατί δεν συμμετέχω σε αυτή αλλά δεν γίνεται να με κάνουν να αισθάνομαι και υπόλογος για τέτοιες συμπεριφορές.

    Ψαχτείτε. Και μάθετε ποιόν σύλλογο υποστηρίζετε μερικοί μερικοί.
    Παναθηναϊκός σημαίνει πρωτοπορία, ανθρωπιά και σεβασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φανατικός Παναθηναικός που η ομάδα μου θέλει να κερδίζει πάντα , αλλά αυτά που έγραφε το πανό ήταν απαράδεκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MantzakosDim9/2/15 4:24 μ.μ.

    Ένα παιχνίδι την εβδομάδα.
    Με τους παίχτες που μπορούν να προσφέρουν, έστω και τώρα.
    Με διάθεση όλα-για-όλα και όπου μας βγάλει, έστω και τώρα.
    Ένα παιχνίδι ΤΕΛΙΚΟΣ την εβδομάδα, επαναλαμβάνω.

    ΥΓ1: Τώρα έχει η ομάδα τα εργαλεία να παίξει 4-3-3 και ένα πιο συντηρητικό 4-2-3-1 με δύο αμυντικά χαφ. Μην εγκλωβιζόμαστε στον ρόμβο τώρα που έχουμε νίνη και μαυρία. Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι διαφορετικών συνθηκών από όσα προηγήθηκαν.

    ΥΓ2: Δεν είναι να εκπλήσσεσαι πρες με την προσέλευση του κόσμου. Σε τόσους αρέσει το γήπεδο. Στους άλλους, που παραπονιούνται για τις τιμές με τον γαύρο ή πέρσυ για τα εισητήρια στον τελικό, λες και η ομάδα τους δεν παίζει άλλα παιχνίδια μέσα στον χρόνο, με πιο φτηνό εισητήριο, να έρθουν να δουν το τριφύλλι, αρέσει η νίκη. Έμαθε ο κόσμος στο πανηγύρι. Είναι νόσος της μεγάλης ομάδας.
    Έμαθε και στην τηλεόραση. Πόσοι αγαπούν τον προβολέα, το τσιμέντο, το γρασίδι και το κρύο, τον συχνωτισμό με τον διπλανό που μπορεί και να μη τους συνδέει τίποτα, να διαφωνούν και για την ίδια την ομάδα; Η απαγόρευση των μετακινήσεων στέρησε στο γήπεδο μεγάλο κομμάτι της εμπειρίας, να μην βλέπεις τον αντίπαλο σου και να τον φαντασιώνεσαι σαν εχθρό τέρας μέσα από τις οθόνες και τα ραντεβού. Το ίντερνετ και η τηλεόραση, η ευκολία και η άνεση, επίσης. Είναι νόσος του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Θέαμα και ο καθένας μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Μαντζάκο (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά) χθές στην Λεωφόρο είχε περισσότερους από 10,000 θεατές. Για άλλες εποχές ήταν λίγος κόσμος , για την σημερινή εποχή , είναι αρκετός.


    Συμφωνώ απολύτως για τις αιτίες απομάκρυνσης του κόσμου από τα γήπεδα. Αλλά παίρνοντας ως βάση το γήπεδο της Λεωφόρου , προσωπικά , έκανα κάποιες παρατηρήσεις για την βελτίωσή του στον υπεύθυνο μηχανικό της ΠΑΕ κ. Παναγιωτίδη. Αυτές ήταν , η τοποθέτηση στεγάστρων σε όλες τις θύρες και η τοποθέτηση νέων καθισμάτων σε όλες τις κερκίδες , με ιδιαίτερη προστασία εκεί όπου υπάρχουν οικογένειες.


    Ακόμη , ζήτησα να αλλάξει την οικογενειακή θύρα και απο την 8 να την πάει στην 6. Τους παρακάλεσα , αν το κόστος τοποθέτησης στεγάστρων είναι μεγάλο να βάλουν στέγαστρα μόνο στις θύρες που φιλοξενούν οικογένειες. Νομίζω ότι όλες αυτές οι κινήσεις που σου περιέγραψα , βοηθούν στην προσέλευση περισσότερου κόσμου στο γήπεδο.


    Η συνολική ανακαίνιση του γηπέδου , όπως την θέτει η ΠΑΕ , απαιτεί χρόνο και χρήμα. Χρήμα που είναι πολύ περισσότερο των 7 εκατομμυρίων , πιθανώς είναι διπλάσιο. Από την άλλη μεριά , υπάρχουν κάποιες μεταγραφές που πρέπει να γίνουν , υπάρχει η συντήρηση του συνολικού δυναμικού της ομάδας και η συντήρηση του υπάρχοντος γηπέδου και προπονητικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. MantzakosDim9/2/15 6:58 μ.μ.

    Μαντζάκος, σωστά το γράφεις. Την βλέπω την πληρότητα, είμαι από αυτούς που βρέχονται σε σταθερή βάση. Φέτος, ειδικά στα παιχνίδια που ήταν μεσημέρι κυριακής, το γήπεδο είχε κόσμο αλλά είχε και θέσεις για τους απώντες. Γνώμη μου είναι πως για το μέγεθος του Παναθηναϊκού έπρεπε να είναι πίτα σε κάθε παιχνίδι -εύκολα. Γι' αυτό και μιλάω γενικά για τη νοοτροπία του κόσμου που γκρινιάζει και αναθεματίζει που δεν βρίσκει εισητήριο για το ένα ντέρμπυ ενώ υπάρχουν εισητήρια για κάθε άλλο παιχνίδι. Δεν είναι παναθηναϊκή πρωτοτυπία αυτό, συμβαίνει παντού. Επίσης, ένα γεμάτο γήπεδο πιέζει τις καταστάσεις για την βελτίωσή του. Αλλά δε νομίζω πως κάποιος θα αποθαρυνθεί να έρθει λεωφόρο, στο ιστορικότερο γήπεδο της χώρας, να δει το τριφύλλι, να περάσει ένα απόγευμα με τα πιτσιρίκια του ενδεχομένως στη σκιά του λυκαβηττού, σε έναν χώρο που από όπου και να τον πιάσεις μπορείς να μιλάς για μπάλα και ιστορία μέρες, στο σπίτι του συλλόγου, επειδή δεν βρίσκει πάρκιν (το άκουσα κι αυτό- με το μετρό απ'έξω) ή τα καθίσματα είναι κρύα. Τι να πουν και μερικοί παπούδες που έρχονται ακόμα στα τσιμέντα. Είναι η νοοτροπία του κόσμου που άλλαξε. Το οακα ήταν αχανές (και βρέχεσαι από παντού) αλλά έβρισκες εισητήριο για τα ντέρμπυ άρα άρεσε. Η Λεωφόρος είναι ζωντανή ιστορία και ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά πρέπει να φροντίσεις για να βρεις εισητήριο στα ντέρμπυ (στα άλλα βρίσκεις άνετα) άρα δεν μας κάνει. Αυτή τη νοοτροπία σημειώνω φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε Μαντζάκο , συμφωνώ στα περισσότερα που έγραψες. Διαφωνώ
    στο ότι , να αφήσουμε το γήπεδο ως έχει. Συμφωνώ απολύτως στο ότι ένα γεμάτο γήπεδο
    πιέζει καταστάσεις.



    Αυτά τα οποία λέγονται από κάποιους , όπως το ότι δεν υπάρχει
    παρκινγκ , ή το ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι μικρός , ή το ότι θέλουμε άλλες 10,000
    θέσεις κερκίδων , είναι όλα εκτός πραγματικότητας



    Η περιοχή έχει πολλά παρκινγκ , και χώρους στάθμευσης όπως
    ο περιφερειακός του Λυκαβηττού , οι χώροι των παλαιών προσφυγικών και χώρος
    μπροστά από την ΒΡ. Εξάλλου υπάρχει Σταθμός Μετρό στα 50~80 μέτρα από την περίμετρο
    του γηπέδου.



    Ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου είναι 105 x 68 m , που είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα.
    Ο ίδιος με Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ.



    Κάποιοι θέλουν άλλες 10,000 θέσεις , αλλά απαιτούνται περίπου
    20 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή τους
    , ενώ η Λεωφόρος σε σημαντικά ματς δεν
    γεμίζει.



    Για μένα , το γήπεδό
    μας μπορεί να είναι το ιστορικότερο στην Ελλάδα , αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες
    προσθήκες , που θα βελτιώσουν την άνεση και την ζεστασιά των θεατών. Έρχονται
    πολλά παιδάκια μαζί με τους γονείς τους , δεν μπορούν να στέκονται για πολύ στο
    κρύο και στην βροχή. Έχω παρακολουθήσει αγώνες από τις θύρες 9 και 11 και από
    την άλλη από τις θύρες 6,7 και 14. Η παρακολούθηση από τις 2 πρώτες εμπεριέχει
    θερμική άνεση , πολύ περισσότερο των άλλων τριών. Χωρίς να θέλω να κάνω διακρίσεις
    σε οπαδούς , αν η ΠΑΕ τοποθετούσε στέγαστρα στις θύρες 1, 5 , 8 , 12
    (οικογενειακές θύρες) δεν θα ήταν πολύ καλύτερα; Αν έβαζε πιο καλύτερα ή ανετότερα καθίσματα στις
    θύρες αυτές , που έρχονται τα παιδάκια με τους γονείς τους , θεωρώ ότι θα βελτιωνόταν
    πολύ περισσότερο η πληρότητα του γηπέδου. Οι 10,000 θέσεις σε κάθε ματς θα ήταν
    σίγουρες. Η κατασκευή των στεγάστρων δεν
    θα είναι πολύ ακριβή , θα είναι ημικυκλικού τύπου και θα στηρίζονται στα
    περιμετρικά τοιχεία και υποστυλώματα των θυρών 1,5,8,12. Θεωρώ ότι θα κοστίσουν περίπου 1~1,5 εκατομμύρια
    ευρώ , που θα αντισταθμίζονταν από την μεγαλύτερη πληρότητα του γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. MantzakosDim9/2/15 8:38 μ.μ.

    Όλα αυτά ισχύουν και το γήπεδο θέλει βελτίωση, είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΞΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΟΣΟΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΟ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου