Oι κακομαθημένοι οπαδοί εμφανίστηκαν ξανά!



H επανεμφάνιση των κακομαθημένων οπαδών της λεζάντας είναι γεγονός. Σε ένα ματς όπου υπήρχε όλη την εβδομάδα γενικό κάλεσμα να το γεμίσουν, αφού παίζανε την πρωτιά του πρωταθλήματος, μάζεψαν περισσότερο κόσμο από ποτέ αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να γεμίσουν το κλειστό τους.

Τελικά έχασαν από τον
Πάοκ με 2-3 στου Ρέντη και η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Αντικείμενα προς τους παίκτες, κάδος σκουπιδιών προς τον διαιτητή(!!), τραυματισμός αντίπαλου παίκτη και επεισόδια. Τίποτα περίεργο, τίποτα ασυνήθιστο για το Ολυμπιακό ήθος που είναι γνωστό δεκαετίες τώρα.

Οι οπαδοί της λεζάντας που δεν έχουν μάθει να χάνουν και στηρίζουν 2-3 φορές τον χρόνο κάνοντας guest star εμφανίσεις. Από τις αρχές της νέας χιλιετίας όταν χάνανε το πρωτάθλημα στην Δραπετσώνα και σπάγανε το γήπεδο τους, στου Ρέντη το 2015 να κάνουν πάλι τα ίδια. Τουλάχιστον η ...κουλτούρα τους μεταφέρεται από γενιά σε γενιά.

Θα λέγαμε για τιμωρίες αλλά είναι αστείο αφού ούτε χρηματικά πρόστιμα θα είναι βαριά, ούτε τα κεκλεισμένων θα είχαν αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα τους αφού έτσι κι αλλιώς σε άδειο κλειστό παίζουν κάθε φορά. Η επόμενη εμφάνιαη των οπαδών της λεζάντας αναμένεται στο μεταξύ μας ματς και πάλι μετά στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το μόνο που αξίζει να σχολιάσει κανείς για τα σημερινά είναι να σκεφτείτε τι θα γινόταν σε περίπτωση που τα ίδια επεισόδια γινόντουσαν στην Κυψέλη. Αν καταρχάς το ματς θα τελείωνε με κόσμο, αν τα ΜΜΕ θα είχαν την ίδια αντιμετώπιση και αν οι αρμόδιες επιτροπές θα τιμωρούσαν με τον ίδιο τρόπο τον Σύλλογο.

Σχόλια