Mας πάει με πλεονέκτημα

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου...
Με ένα τρίποντο και μια καλή άμυνα, ο Διαμαντίδης γλίτωσε την ομάδα από τα χειρότερα, την οδήγησε από το -3 στο +3 και της έδωσε μια νίκη εντός προγράμματος απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με 74-69. Έτσι, δεν πήγε χαμένο το δώρο της Άλμπα (έκανε χθες διπλό στο Τελ Αβίβ), ανεβήκαμε στην δεύτερη θέση και διεκδικούμε το πλεονέκτημα για τα προημιτελικά με αρκετές πιθανότητες.

Βέβαια η
ομάδα θέλει βελτίωση, αφού σήμερα πήγαμε να πληρώσουμε το κακό δεύτερο ημίχρονο (και τραγικό τρίτο δεκάλεπτο) και να χάσουμε ένα ματς που φαινόταν σίγουρο, κυρίως εξαιτίας της αδυναμίας μας κάτω από την ρακέτα.

Άξιος συμπαραστάτης του Διαμαντίδη ο Σλότερ που πήρε πάνω του τις τελευταίες επιθέσεις.

Επόμενη αγωνιστική στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι (26/2, 21:45). Αν φύγουμε από κει με το διπλό, τότε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρώτη δυάδα.

Σχόλια

  1. Καλή τύχη μεγάλε Σέρχιο ! ! Σε ήθελα ξανα πίσω στον Παναθηναικό . Η παράγκα και ο Κόκκαλης στερήσαν από μια ομάδα που πέρασε 3 φορες στους 8 της Ευρώπης να μη πάρει ούτε ένα πρωτάθλημα..στην Ελλάδα.Τον Παναθηναικό που αργότερα μεσω Εθνικής σηκωσε και το Euro 2004 με παίκτες του Παναθηναικού μας στη πλειονότητα.
    Μακάρι να δώσει και στην Εθνική αυτό που έδωσε και σε εμάς! Είμαι σίγουρος πως αν τον αφήσουν να δουλέψει θα τα καταφέρει. Πιο κατάλληλος δε γίνεται ..
    Ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως θα πρέπε να διδάσκεται , ίσως από τους λίγους προπονητές που κατάφεραν να νιώσουν με τι υλικά καταγίνονται. Κουράσαν οι μπούρδες περί " επιθετικού ποδοσφαίρου " όταν τέτοιους παίχτες βγάζουμε με το σταγονόμετρο. Σκληράδα - ψυχή - αντεπιθέσεις και φουλ τακτική αυτό μας ταιριάζει και είναι μαστερ σε αυτό..Αν τον αφησουνε να δουλέψει χωρίς καπελώματα ,μπορεί να φτιάξει το στυλ ποδοσφαίρου που μας αρμόζει και να πάρει σημαντικά αποτέλεσματα. Θεωρώ δε ευτυχή τη συγκύρια και για την ομάδα μας γιατι είναι ένας δικός μας άνθρωπος..και οχι ..Ρανιέρι οποτε μπορεί να αναδειχθούν και δικά μας παιδιά . Μακάρι η Εθνική να γεμίσει πάλι με παιδιά του Παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεραστιος Σερχιο, επρεπε να μεινει πολλα χρονια. Πληρωσε την ανυπαρξια της διοικησης που φορτωσε σε αυτον και τους παιχτες την ανικανοτητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω σου βαζω μυαλο14/2/15 12:55 μ.μ.

    Χθες εγινε μια απο τις χειροτερες κερκιδες που εχουν γινει ποτε στο πεταλο του μπασκετ. Ειδικα στο τελος ειχαμε μεριδιο ευθυνης που δεν παρασυραμε ολο τον κοσμο και ειπαμε ενα συνθημα της στιγμης και αλλο ενα για ταφους που δε το λεει κανεις. Πρεπει να το καταλαβουν αυτο το πραγμα τα παιδια που συνηθως κανουν κερκιδα και να διορθωθουν γιατι και στη Λεωφορο και μπασκετ δεν ειμαστε σε φορμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κακη τυχη!!!!το μαγαζι του μαρινακη θελουμε να εχει μονο αποτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυσκολα τα πραγματα
    ηδη η σαπιλα εχει αρχισει να τον στοχοποιει μαζι με τον καραγκουνη
    καλυτερα να μην εμπλεκε


    στην εθνικη του σαπιου ελληνικου ποδοσφαιρου δεν αξιζουν τετοιοι προπονητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χάρηκα πολύ με την πρόσληψη του Μαρκαριάν στην Ολυμπιοκρατούμενη Εθνική Ελλάδος. Ένας προπονητής που άφησε το στίγμα του στον Παναθηναικό με την μεγάλη ομάδα του 2001~2004.


    Προσωπικά αν και αγαπώ πολύ τον Σέρχιο , πιστεύω , ότι σε αυτή την Εθνική του Γκιρτζίκη και των υπολειμμάτων του ΟΣΦΠ , θα δυσκολευτεί. Μακάρι να πετύχει και μακάρι να ξαναφέρει την Εθνική στην Λεωφόρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου