Είδε αστράκια και ηρέμησε


Ο Παναθηναϊκός επανέφερε στην πραγματικότητα την γεμάτη ψευδαισθήσεις Άεκ (62-70) που είχε πιστέψει πως μπορούσε να μας πάρει νίκη. Τελικά τα όνειρα
μείνανε στην μέση και είδε αστράκια από έναν πολύ κακό Παναθηναϊκό που έκανε πολλά λάθη και πρέπει να σοβαρευτεί γιατί τα επόμενα δύο παιχνίδια κρίνουν το μέλλον μας σε Κύπελλο (εκτός με Πάοκ, 22/2 17:00) και Euroleague (εκτός με Μακάμπι, 26/2 21:45). Και δεν είναι καθόλου εύκολα.

ΥΓ: Γέλιο προκάλεσε το πανό των Αεκτζήδων "33 χρόνια κατεχόμενα". Και οι πινόκιο έχουν δικαίωμα στα όνειρα...

ΥΓ2: Μακάρι να δυναμώσει η Άεκ κι άλλο, μακάρι να δυναμώσουν και οι ομάδες της Θεσσαλονίκης, μακάρι να δυναμώσει και ο Πανιώνιος. Δεν αρέσει σε κανέναν που το πρωτάθλημα μπάσκετ είναι έτσι την τελευταία δεκαετία χωρίς ανταγωνισμό. Μόνο στους γαύρους θα άρεσε, αν παίρνανε τα πρωταθλήματα..

ΥΓ3: Σήμερα αποδείχθηκε πως μόνο οι Αεκτζήδες -εκτός από εμάς- μπορούν να κάνουν μια σοβαρή κερκίδα. Όμως κι αυτοί είναι επίπεδα κάτω από εμάς, χωρίς καμιά δόση εγωπάθειας. Η Θύρα 13 τα τελευταία 15 χρόνια έχει ξεφύγει πάρα πολύ από όλους τους υπόλοιπους στην Ελλάδα...

Σχόλια

  1. Μπράβο στην ομάδα , συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Athens Finest16/2/15 9:35 μ.μ.

    Ε ναι ρε press..πες τα!πως την ειχαν δει ετσι;λες και χτιζονται οι ομαδες απο την μια μερα στην αλλη επειδη εβαλε μαρουλι ο αλλος..οσο για το πανο ,το υ.γ σου τα ειπε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου