Κοιτάει προημιτελικά!

Κέρδος σήμερα ο Γιάνκοβιτς. Παίρνει όλο και περισσότερες πρωτοβουλίες και μπαίνει στα δύσκολα χρονικά σημεία. Με άλλα λόγια ζυμώνεται και γίνεται όλο και πιο αξιόπιστος..

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε στο Βερολίνο επί της Άλμπα ένα διπλό εντός προγράμματος (59-65). Αν και στο πρώτο ημίχρονο οι Γερμανοί ήταν μπροστά στο σκορ, από τα μέσα του τρίτου δεκάλεπτου και με την είσοδο του Νέλσον (και έξοδο του Σλότερ) παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα με αποτέλεσμα να κραταμε στο μηδέν συνεχόμενες επιθέσεις των γηπεδούχων και να κάνουμε το ένα κλέψιμο πίσω από το άλλο.

Κομβικός παίκτης της αναμέτρησης ο
Φώτσης. Με τα τρίποντα του και τα επιθετικά του ριμπάουντ καθάρισε το ματς.

Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει κάνει όλες τις νίκες που χρειάζονται για την πρόκριση και έχει πάρει νίκη στο ματς με την Μακάμπι που είναι δεύτερη στον όμιλο. Στο επόμενο ματς έχουμε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Άλλη μια νίκη που είναι μέσα στο πρόγραμμα και πρέπει να επιτευχθεί.

Πάρα πολύ όμορφη εικόνα σε όλο το κλειστό που είχε σημαίες του Συλλόγου και της Ελλάδας. Πάρα πολύ καλή κερκίδα που όμως δεν είχαμε την χαρά να την ακούσουμε ελέω των μικροφώνων που πρέπει να ήταν χωμένα σε κάποια τουαλέτα της O2 Arena.


: Από μπάσκετ δεν ξέρω. Μια απορία οπότε. Στα τελευταία 2' (με εξαίρεση τα τελευταία δευτερόλεπτα όπου και καθάρισε το ματς) ο Ιβάνοβιτς προτίμησε να έχει στην βασική πεντάδα του μόλις έναν χειριστή (Διαμαντίδη ή Νέλσον). Λόγος; Επειδή οι άλλοι είχαν χαμηλή πεντάδα; 

Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ , για την εκτός έδρας νίκη. Συνεχίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πονεσαν τα ματια μας μεχρι το 25'.. γιατι; πολλα χαμενα ριμπαουντ, πολλες λαθος επαναφορες, τι φταιει; ψυχολογια; προπονητης; παιχτες; πρεπει γρηγορα να βρεθουν λυσεις να μην χαθει η χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου