Προφανώς αυτό είναι το αποτέλεσμα της ατιμωρησίας τόσων ετών στην ομάδα σου!

Δημοσιογράφος Γιώργος Νοικοκύρης

Το παλικάρι δεν το ξέρω απλά από χθες έχει τύχει να διαβάσω κείμενα του σε 2-3 sites (και μετά σου λένε για ανεργία τετραπλοθεσίτες). Tα ίδια κείμενα απλα αλλάζοντας την σειρά των λέξεων. Αναρωτιέται κι αυτός λοιπόν για ποιο λόγο γίνανε τα επεισόδια..

Τα επεισόδια κ.Νοικοκύρη γίνονται για
τους λόγους που πριν λίγες μέρες αποθέωνες τους 11 Γεωργάτους, της ομάδας του Κόκκαλη που έκλεβε πρωταθλήματα και δημιουργούσε μια αρρώστεια που υπάρχει μέχρι και σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και σου έδινε λόγους για να πανηγυρίζεις νίκες και τίτλους αγνοώντας πως αυτοί ερχόντουσαν. Και θα γίνονται τα ίδια και χειρότερα όσο δεν τιμωρούνται αυτοί που δημιουργούν την βία.

Ο Παναθηναϊκός δεν διδάσκει κανένα ήθος. Αυτές τις γελοιότητες τις αφήνουμε για τις αντίστοιχες γελοίες πρροσωπικότητες. Ο Παναθηναϊκός απαιτεί να τον σέβονται και να σταματήσουν να τον κλέβουν. Απαιτεί οι κλέφτες να μην μπαίνουν στο γήπεδο του και να προκαλούν λες και είναι η Λεωφόρο τσιφλίκι τους.

Αυτά τα ξέρεις και εσύ κ.Νοικοκύρη. Και το ξέρουμε. Απλά πρέπει να πουλήσεις λίγο ανθρωπιά τώρα που πουλάει. Κατανοητό. Αλλιώς δεν θα ήσουν δημοσιογράφος.

Σχόλια