Γουστάρετε ή γουστάρει Λεωφόρο; - Δεύτερη φορά διαιτητής ο Σιδηρόπουλος μέσα σε δύο εβδομάδες!

Άρεσε στην ΚΕΔ η διαιτησία του στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη και τον βάλανε ξανά την Κυριακή με τον Παναιτωλικό
Φανταστείτε τώρα...

Έστω διαιτητής έβγαζε κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη σε ματς που παίζεται πρόκριση. Τι θα συνέβαινε τις επόμενες μέρες;

Θα εξαφανιζόταν από τους πίνακες;
Θα αποχωρούσε από την διαιτησία;
Θα έσκαγε καμιά μπόμπα στον χώρο εργασίας του;

Πάντως σίγουρα δεν θα σφύριζε ξανά ματς του Ολυμπιακού μέσα σε δύο εβδομάδες...

Σχόλια

  1. Στημένος , για να μας κόψει βαθμούς. Φαίνεται ότι ακόμη αργεί να ξημερώσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.


    Προσπαθούν , έστω και μαθηματικά να μηδενίσουν τις λιγοστές ελπίδες του Παναθηναικού να πάρει πρωτάθλημα. Πως; με στημένους διαιτητές , με τυχόν επεισόδια που μπορεί να γίνουν , με εκνευριστικές αποφάσεις του διαιτητή που θα δίδει αντίθετα φάουλ και θα κρατά καθυστερήσεις στα πεσίματα των αντιπάλων.


    Να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας ότι μπορούμε να πάρουμε Πρωτάθλημα , να εμφανιστούμε με πνεύμα και κουλτούρα Νικητή ώστε να πάρουμε το τρίποντο.


    Έτσι θα παει από εδώ και πέρα. Μάχη μέχρις εσχάτων και καθολική παρουσία μας στο γήπεδο. Είναι σημαντικό για την ομάδα μας και τον σύλλογο. Εξάλλου πήραμε την τελευταία μεταγραφική περίοδο 3 αξιόλογους παίκτες: Ταυλαρίδη , Νίνη και Μαυρία και θεωρώ ότι ήμαστε σε θέση , έστω και με λιγοστές ελπίδες, να πάρουμε το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο , αν και έχεις δίκιο , στην Ελλάδα όντως οι κανονισμοί είναι σχετικά αυστηροί , γιατί εμείς έχουμε σεισμούς. Έτσι οι συντελεστές δόμησης , πλάγιας απόστασης και μέγιστου ύψους μιας κατασκευής είναι πολύ συντηριτικοί. Για να στο κάνω λιανά , στην Ελλάδα κτήριο , μέσα στην πόλη με ύψος άνω των 27 μέτρων απαγορεύεται.


    Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει γήπεδο το πρώτο διάζωμα θα είναι εντός εδάφους. Πλέον αυτού υπάρχουν και οι παραπάνω περιορισμοί , για το πόσο μπορείς να κτίσεις και πόσο μπορείς να απέχεις από διπλανά κτήρια , που πραγματικά δυσκολεύει να φτιάξεις ένα γήπεδο 40,000 θέσεων εντός πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. koloniwtissa136/2/15 6:40 μ.μ.

    Θέλουν οπωσδήποτε να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών... Ξέρουν ότι αυτός θα καταγράψει τα πάντα για αυτόν τον έβαλαν. Τον 'χουν βάλει σκοπό να τιμωρήσουν την έδρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την ιστορία το τελευταιο που έφταιγε στο ματς με την Ξάνθη ήταν η διαιτησια. Η κοκκινη στο Μεντεζ ηταν καθαρή αφου ο παίκτης έκανε μια ανόητη ενέργεια.

    Το έχουμε μάθει όμως το τροπάρι..Κράζουμε τους διαιτητές απο πριν ( αδικηθούμε δεν αδικηθούμε ) έτσι ώστε αν γκελάρουμε έφταιγε ο διαιτητής αν κερδίσουμε νίκη κόντρα σε όλους..Και ξανά μανά τα ίδια...

    Ε όταν δεν υπάρχει δικαιολογία και ειναι τοσο εξόφθαλμη η ήττα θα φταίνε οι " αδιάφοροι παίκτες " !!! Και οχι οι ακατάλληλοι παίχτες ή οι εμμονές και η απειρία του προπονητή ή η αστεία διοίκηση που στο κάτω κάτω έπρεπε η ίδια να προστατέψει την ομάδα. Το κατεστημένο φταίει για όλα. Το ίδιο κατεστημένο που η ίδια η διοικηση σιγοντάρει βάζοντας στην αρχή της χρονιάς ομόφωνα ψήφο στον γαύρο Αγραφιώτη και τοποθετώντας και τον Σιωπηλη..Η ίδια διοικηση που " αντιστέκεται " στους δανεικούς στη Λίγκα και δανείζει 5 παίκτες στη Νίκη Βόλου..( μια ομάδα που τελικά έπεσε ) και δίδοντας παίχτη στον Πανιώνιο που κατηγορεί ως μη έντικη ομάδα ( και σωστά ) .

    Η λογική του παραλόγου..καλά κρατεί. Δε χρειάζονται λεφτά ούτε ικανότητα ούτε τίποτα παρε τα δημοσιογραφακια μαζί και μερικούς να σου κάνουν πλάτες και όλα όμορφα. Για να δούμε ως ποτέ θα κοροιδεύουν ή λίγοι τους πολλούς που συνειδητά απέχουν ενάντια στην ΚΟΡΟΙΔΙΑ. Μακάρι να εμφανιστεί κάποιος απομηχανής Θεος και να διώξει αυτή την διοικηση της πλάκας γιατι αν πάμε πάλι με Συμμαχία να ετοιμαστούμε να εγκλωβιστούμε μια και καλή στη μετριότητα. Πρέπει να δημιουργηθούν κινήσεις με το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς για να πέσει αυτη η διοικηση. Είναι " ευκαιρία " οι ερχόμενες εκλογες της Συμμαχίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια ενδεκάδα για την Κυριακή:

    Μπεργκ

    Κλωναρίδης , Νίνης ( ή Πράνιτς) , Μαυρίας

    Ζέκα , Λαγός

    Νάνο (ή Χουχούμης) , Σίφο , Ταυλαρίδης , Μπούρπος

    Στιλ

    Με αυτή την ενδεκάδα πιστεύω ότι μπορούμε να διασπάσουμε την άμυνα του Παναιτωλικού , ώστε να πάρουμε τη νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου