Υπάρχει πρόβλημα



Θα μπορούσα να μην αναφερθώ ξανά στο θέμα με το πανί που δυστυχώς ανέβηκε την Κυριακή στην Λεωφόρο. Αλλά παιδιά υπάρχει πρόβλημα...

Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι μια ιδέα και ένας τρόπος ζωής. Ένας τρόπος ζωής με κάποιες ηθικές αξίες που πρέπει να προάγουμε και να προασπίζουμε σε κάθε ευκαιρία μεταδίδοντας τες στις επόμενες γενιές. Δεν είναι ούτε κάποια νίκη, ούτε κάποια πορεία, ούτε κάποιος τίτλος. Οπότε αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε έχει για μένα την ύψιστη Παναθηναϊκή αξία. Όταν λες πως διαφέρεις σαν λαός και έχει μια διαφορετική κουλτούρα, πρέπει να το δείχνεις. Όχι να το δείχνεις με λεζαντιές γιατί τότε αυτό είναι χειρότερο. Να το δείχνεις στην πράξη σε κάθε ευκαιρία, ακόμη και στο πιο μικρό πράγμα.

Όταν λοιπόν
ανεβαίνει ένα τέτοιο απαράδεκτο πανί συσχετιζόμενο με ένα τραγικό γεγονός που κόστισε την ζωή ανθρώπων τότε υπάρχει πρόβλημα.

Όταν έχεις δει τι γράφει το πανί και το υπερασπίζεσαι ή προσπαθείς να το δικαιολογήσεις τότε κι εκεί υπάρχει πρόβλημα.

Όταν τα ΜΜΕ που καλύπτουν τα του Συλλόγου κουκουλώνουν το θέμα για να γίνονται αρεστά στον κόσμο, τότε και εκεί υπάρχει πρόβλημα.

Όταν σαν κόσμος ανεχόμαστε δίπλα μας ανθρώπους που την ανθρώπινη ζωή, της δίνουν βαρύτητα ανάλογα με τα χρώματα τότε υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα.

Δεν δικαιούσαι να λες πως διαφέρεις σαν λαός, όταν αποδέχεσαι μέσα στον οργανισμό σου τέτοιες άρρωστες απόψεις. Δεν δικαιούσαι σαν λαός να μάχεσαι για το οπαδικό κίνημα και τις μετακινήσεις, όταν εύχεσαι τον θάνατο στον αντίπαλο οπαδό, παίζοντας με ένα σύνθημα που ακούγεται για ένα τραγικό συμβάν.

Δεν έχει σημασία αν οι άλλοι αποδέχονται στον λαό τους εγκληματίες και υπάνθρωπους, ούτε αν ο φόρος τιμής που αποδίδουν στα χαμένα αυτά παιδιά (που χάσανε την ζωή εξαιτίας της αγάπης τους για την ομάδα) γίνεται για την πόζα και έχει καταντήσει ένα κακό πανηγύρι. Δεν έχει σημασία, γιατί αν πάνω σε αυτά πατάς για να δικαιολογήσεις πρακτικές καφρίλας και μισανθρωπιάς, τότε πρέπει να αναιρέσεις κάποια πράγματα μέσα σου (μέσα μας) και να δεις την δικιά σου συμπεριφορά και τα όρια που πρέπει να της βάζεις όταν θες να την μπερδέψεις με τον σεβασμό και την εκτίμηση.

Η ανθρώπινη ζωή και η υγεία του καθένα μας είναι πάνω από όλα.
Συμπεριφερθείτε σαν άνθρωποι για να έχετε το δικαίωμα να απαιτείτε να μην σας συμπεριφέρονται σαν ζώα. Μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Υπάρχει πρόβλημα στα μυαλά όλων μας και καλό είναι επειδή έρχονται και μέρες ντέρμπι να σκεφτούμε κάποια πράγματα πάνω από μια φορά...

Σχόλια

  1. Μπραβο ρε πρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι όπως τα λες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στα μυαλά του κόσμου. Αντίπαλοι είμαστε όσο διαρκεί το παιχνίδι. Το γήπεδο δεν είναι δρόμος και δεν πρέπει να το αφήσουμε να γίνει. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι συμμορία. Και να τη βράσω τη θύμιση μερικών που όλο θυμούνται τι έχουν κάνει οι απέναντι, σε αντίθεση με μας που "ξεχνάμε εύκολα", και δεν έμαθαν ποτέ τους τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Συμπεριφερθείτε σαν άνθρωποι για να έχετε το δικαίωμα να απαιτείτε να μην σας συμπεριφέρονται σαν ζώα."

    Όταν συνειδητοποιήσουν τη δυσκολία τού να είσαι ανθρωπιστής και νιώσουν τί έγραψες στη φράση αυτή, πολλοί θα αναθεωρήσουν τί σημαίνει φίλαθλος, Παναθηναϊκός φίλαθλος και οπαδικό κίνημα.

    Απορώ με κάποιους από εσάς (το πάω στο προσωπικό επίτηδες, γιατί είμαστε αδέρφια) που χαλάτε τα μυαλά σας διαβάζοντας κάθε κωλοαθλητικό σάιτ των πολυθεσιτών με κεφάλαια παε και εφημερίδων, ως συνάρτηση της αγάπης σας για τον Σύλλογο.
    Απορώ με εσάς που τρέχετε κάτω από τον κάθε αρρωστημένο οπαδό να απαντήσετε στο σχόλιό του για να του δείξετε πόσο μαλάκας είναι και μπαίνετε αργότερα εδώ στην τοπ πράσινη σελίδα να μας πείτε για την παπαριά που διαβάσατε αλλού και του πολέμου που κάνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λες και εμείς ενδοσυλλογικά σπέρνουμε λιγότερο από το κακό που μας κάνουν οι απέναντι.
    Καλά θα ήταν να συνειδητοποιούσατε τί σας δείχνει η ζωή| ο βλάκας φαίνεται μόνος του ό,τι και να κάνει χωρίς να χρειάζεται βοήθεια και να αφήνατε το gayzzetta και κάθε άλλο να γεμίζει με σχόλια διανοητικά περιορισμένων χωρίς απαντήσεις και διαλόγους.
    Καλά θα ήταν να αντιλαμβάνονταν οι κολαούζοι του κάθε συμβασιούχου προέδρου και επαγγελματίες με δελτία, ότι ο Παναθηναϊκός δε χρειάζεται τα σάλια τους για να υψώσει τη σημαία, εκείνη την ιστορική που έχει ένα τριφύλλι και όχι όνομα προέδρου και προπονητή.
    Καλά θα ήταν να συνειδητοποιούσαμε ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα μας είναι το πιο αρρωστημένο του Συλλόγου με διαβρωμένο dna, που καθώς οι περισσότεροι γνωρίζουμε τους λόγους για αυτό, οι λίγοι ήρωες της πιστής κερκίδας προσπαθούν να μεταδώσουν τα ιδανικά μας που χάνονται, στους πολλούς που δεν αντιλαμβάνονται.

    Ο Παναθηναϊκός με την ιστορία του μεταδίδει το μεγαλείο του σε ανθρώπους που δεν τον έζησαν και δεν τον ξέρουν από την καλή. Δημιουργεί πότε ασυναίσθητα μαγικά και πότε συνειδητά φιλάθλους, που γίνονται καλύτεροι φίλαθλοι, καλύτεροι άνθρωποι και ως ιστορική αλυσίδα επιστρέφει τις αρχές τού νοήμονος ανθρώπου σε φίλαθλο της Λεωφόρου και συνειδητοποιημένον οπαδό. Η ανάγνωση και μόνο της ιστορίας του Παναθηναϊκού μια που τις προάλλες συμπλήρωσε 107 έτη, ανάβει τη σπίθα τού φιλάθλου που καίει στη σάρκα του ο ιδρώτας του διπλανού αδερφού του στην κερκίδα, που υψώνεται η φωνή του μαζί και η ψυχή του σε μια πράσινη δίνη φανέλας κασκόλ και χόρτου, αναβιώνοντας τις ιαχές εκείνων που μόχθησαν και τίμησαν μια πράσινη φανέλα τρέχοντας και τρέχοντας και τρέχοντας, λίγο από τον ιδρώτα τους που πάτησαν και οι επόμενοι στα γύρω στενά, στο ίδιο τσιμεντένιο μονοπάτι δόξας.

    Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού είναι κάτι άλλο, Ο Παναθηναϊκός είναι κάποιος άλλος από αυτόν που φαίνεται τώρα, ο οπαδός του Παναθηναϊκού είναι κάτι άλλο από αυτόν που προβάλλεται.
    Όταν συνειδητοποιήσουμε αν είμαστε άνθρωποι, ποιάς γενιάς και ιστορίας άνθρωποι και τί απεικονίζει πάνω της η σημαία του Συλλόγου, ευθύς θα ξεχωρίζουμε από τα ζώα.
    Είναι στο χέρι μας οι λίγοι να διαμορφώσουν τους πολλούς.
    Οι λίγοι να φανερώσουν τί έμβλημα φορούν.
    Οι φωνές τού παρελθόντος να βγουν από το στόμα τους.

    ""Συμπεριφερθείτε σαν άνθρωποι για να έχετε το δικαίωμα να απαιτείτε να μην σας συμπεριφέρονται σαν ζώα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πανί δεν ήταν υβριστικό προς τα παιδιά ( ειδικά κάποιοι μεγάλοι που ζήσατε εποχές 80s και 90s μην κουνάτε το δάχτυλο στους μικρούς γιατί αυτά τα χρόνια ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ και όχι κρέμονταν πανό πολύ χειρότερα ) που έφυγαν και αυτό το καταλαβαίνει όποιος ξέρει να διαβάζει στοιχειωδώς ελληνικά. Το πανί αναφερόταν στους τωρινούς ηγέτες της παρακρατικής συμμορίας που δεν έχουν καμία σχέση με τον οπαδισμό. Για να λυθούν και απορίες ίσως κάποιων φίλων, έγινε μια συννενόηση μπουρδέλο γι' αυτό και κατέβηκε το πανό όταν το αντιλήφθηκαν κάποια παιδιά. Από κει και πέρα, η Θ13 δεν απολογείται σε κανέναν παρα μονο στην Ιστορία της και σε αυτούς που έδωσαν ακόμα και την χωή τους για να κυματίζει η σημαία της Θ13 ψηλά και παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε οσους ειναι υπευθυνοι γι αυτο το εκτρωμα αξίζει να μη πατήσουν ποτέ σε κανένα γήπεδο . Προφανώς μαζί με αυτούς που ηταν οι εμπνευστες του σιχάματος δεν αξίζει να έχουνε το τίτλο τιμής του να εισαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ . Ενας πραγματικός Παναθηναικός ποτε δεν θα ευχόταν κατι τετοιο για τον οποιο συνάνθρωπο του. Με αφορμή το πάνο η λύση είναι μια :


    Διάλυση την συνδέσμων με την μορφή που έχουνε τώρα δηλαδή αυτης της υπερβολικής ελευθερίας και χαλαρότητας και της υπόθαλψης κακοποιών στοιχείων και κάθε άλλης μορφής αποκλίνουσας συμπεριφοράς. Ονομαστικό εισητήριο για τον κάθενα και τέρμα τα περίφημα προνόμια . Στο κάτω κάτω αρκετοί από αυτούς ούτε καν πληρώνουν εισητήριο για να μπουν στις θύρες. Έχουνε μάθει να μπαίνουν με ντου και να κανουν κουμάντο λες και η ομάδα είναι τσιφλίκι τους. Γι αυτο οταν αρχίζει το παιχνίδι είναι το πολύ 1000 άτομα στις εκει θυρες και μετά ...ξαφνικα διπλάσιαζονται..Η διοικηση πάντως και αυτή επιτρέπει αυτό το χάλι και συνδιαλέγεται με αυτά τα καμμένα μυαλά.

    Δυστυχώς τη ζημια τελικά την πληρώνει ο κάτοχος διαρκείας αυτός που πληρώνει κάθε φορά εισητηριο για να δει την ομάδα και στο τελος την πληρώνει και ο Παναθηναικός σε πρόστιμα και τιμωρίες.Ο κάθε λολος θέλει να βγάλει τα κόμπλεξ του στο γήπεδο και να κρυφτεί από άλλους συνοπαδούς επειδή τους ενώνουνε τα οπαδικα. Υπεύθυνοι λοιπόν αυτη τη στιγμή είναι όλοι οι οργανωμένοι γιατι προφανώς γνωρίζανε το αντικείμενο του συγκεκριμένου πανό.
    Εχεις δίκιο πάντως και είναι θετικό που υπάρχουν και κάποιοι εκει μέσα ( ακόμα ) με τα δικά σου μυαλά μπας και συνετίσουν τους υπόλοιπους. Επειδή όμως αυτό είναι χλωμό να γίνει χρειάζεται όπως σε κάθε τι στην Ελλάδα διάλυση και χτίσιμο από την αρχή.Έχει τόσο βρωμιά ο χώρος που δεν είναι αρκετές μερικές συνετες φωνες για να βάλουν σε ταξη τους υπόλοιπους. Χρειαζεται ΣΚΛΗΡΗ παρέμβαση της πολιτείας .. και της διοικησης της ομάδας ..Αλλα θα το κάνουν .. ? χλωμο γιατι η κατάσταση αυτή τους συμφέρει..τελικά..Να σκοτώνεται ο λαος για τα αθλητικά και να ξεχνάει τα σοβαρα προβληματα του τόπου και η καθε διοικηση να χρησιμοποιει τον ιδιωτικο στρατο για τα δικα της σχεδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν συμφωνώ σε όλα φίλε αλλά ούτε κια διαφωνώ σε όλα. Συνοπτικά:


    1. Δεν κατάλαβες τι έγραψα. Προσωπικά άκουσα πολύ κόσμο ( τους λεγόμενους παλιούς ) να λένε πώς αυτή η νοοτροπία δεν αρμόζει στην Θ13. Εγώ αυτό που τους λεω, είναι ότι παλιότερα ακούγονταν συνθήματα πολύ συχνά που οι παλιότεροι τα γνωρίζουν. Συνεπώς το να εγκαλούν την νέα γενιά του οπαδικού κινήματός μας, για κακή νοοτροπία είναι αλλού για αλλού. Ίσως αυτοί να μεταλαμπάδευσαν λάθος νοοτροπία.


    2. Δεν είμαι υπεραχος του πανό. Είμαι υπέρμαχος όμως κάθε αδερφού μου οπαδού που παίζει την ζωή του κάθε μέρα για να μπορώ εγώ να βλέπω την Θ13 όρθια και πιο ενωμένη από ποτέ. Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι δεν έγινε καλή συννενόηση σχετικά με το τι θα έγραφε το πανό. Γι' αυτό και κατέβηκε γιατί αυτοί που πρέπει θεώρησαν ότι θα είναι περισσότερο κακό παρά καλό αυτό που θα μείνει στο τέλος.


    3. Διαφωνω, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Ο οπαδός της Θ13 δεν απολογείται γιατί άναψε ένα καπνογόνο, γιατί ανάρτησε ένα πανό, γιατί δεν γουστάρει στην πόλη του να σουλατσάρουν με εφήβους στις μπλούζες κλπ. Αν η Θ13 κοιτούσε διαχρονικά πώς θα αντιδράσει μια μερίδα κόσμου, δεν ήταν μέσα στα 2-3 μεγαλύτερα κινήματα ολόκληρης της Ευρώπης. Αυτή είναι η άποψή μου απλά και λιτά.


    4. Αναφέρθηκα και παραπάνω για αυτό. Κριτική καλό είναι να γίνεται. Κριτική δεν είναι όμως να λες να μην ξαναπατήσει αυτός που το ανέβασε στο γήπεδο. Αυτός που το ανέβασε αφενός δεν ξέρεις ποιος είναι ( δεν αναφέρομαι σε εσένα ) και αφετέρου δεν ξέρεις τι έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και στην Θ13 γενικότερα. Βγήκε το κάθε παπάρι που δεν ξέρει ούτε καν την ιστορία της Θ13 για να κρίνει άτομα που ούτε τα @@ να τους κοτάξει στα μάτια δε έχει και κανονικά θα έπρεπε να σκύβει το κεφάλι όταν τους αντικρίζει. Το πανό κατέβηκε για ευνόητους λόγους που εξήγησα και πιο πάνω. Προσωπικά θεωρώ την κριτική σου καλοπροέραιτη ( γι' αυτό και απαντάω ). Από την άλλη βέβαια το πανό είχε υπογραφή οπότε δεν ήταν σαν να βγήκε από όλους τους Παναθηναϊκούς. Και εννοείται καμία δουλεία δεν έχει ή είχε η ΠΑΕ να ζητήσει συγνώμη και αηδίες. Η Θ13 έχει αντέξει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις από μια κριτική για ένα ( αν θες κακό ) πανό που σηκώθηκε.


    5. Μεγάλη κουβέντα. Και κάποιοι έχουν χάσει πολλά από αυτή την άτιμα φάρα.


    Φιλικά και πάντα Παναθηναϊκά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσως έπρεπε να το γράψω σαφέστερα πιο πάνω πως απαντώ με αφορμή το σχόλιο σου- απαντώ σε σένα για να απαντήσω και σε άλλους.

    Δεν διαφωνούμε στα περί του πανιού. Ούτε χοντρικά στα περι κριτικής. Την αποψάρα του για το πως νομίζει πως έχουν τα πράγματα θα την απλώσει ο κάθε ένας στο ίντερνετ και ο κάθε γραφιάς που εμπορεύεται "υπευθυνότητα" ενώ σου πουλά σάπιο εμπόρευμα. Αναμενόμενο. Όπως και ότι τα στραβά σου θα παίξουν περισσότερο από των άλλων, γιατί οι άλλοι τους δίνουν ψωμί. Κι αυτό αναμενόμενο. Δεν διαφωνούμε στην ουσία. Η κριτική μου δεν είναι ενάντια στην ύπαρξη οργανωμένων οπαδών, πόσω μάλλον της θ13 που είναι στην καρδιά της ιστορίας του οπαδικού κινήματος στην ελλάδα, αλλά σε ότι θεωρώ πως είναι στραβό. Αν το στραβό το βρίσκω στα πράσινα με πονά περισσότερο. Και μακριά από τη λογική άσπρο-μαύρο και τις ευκολίες.

    Για το 5. το ξέρω πως είναι μεγάλη κουβέντα. Αυτή είναι η στάση μου όμως γενικά και την εφαρμόζω, προσπαθώ δηλαδή, όταν σκέφτομαι και τα οπαδικά. Και όταν τα οπαδικά γίνονται κάτι άλλο, προτιμώ να επιστρέφω σε αυτά παρά να μένω στο κάτι άλλο, γιατί αυτό το άλλο δεν έπρεπε να υπάρχει, να έχει συμβεί, ποτέ και σε κανένα, και όταν του δίνεις χώρο φυτρώνει. Αυτά με έμαθε το 2008. Σκέφτομαι αν Παναθηναϊκός σημαίνει αντεκδίκηση ή ευ αγωνίζεσθαι και που θέλω να στέκομαι εγώ. Είναι εύκολο να το θυμάσαι πάντα σε μια κοινωνία που σε θέλει κανίβαλο, σε μια ζωή που άνθρωποι πεθαίνουν άδικα, τυφλά, χωρίς λόγο; Όχι. Αλλά είναι ευθύνη μας. Δεν σου κάνω κύρηγμα φίλε. Έτσι τα σκέφτομαι και κάθε φορά που μου δίνεται αφορμή προσπαθώ να τα κρατώ στο μυαλό μου. Είπε κανείς ότι εύκολο να είσαι Παναθηναϊκός; Όχι. Αλλά είναι το καλύτερο.

    Ευχαριστώ για την απάντησή σου, που διάβασες το κατεβατό μου και το διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PRESS ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα.
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Ευτυχώς που υπάρχουν γωνιές σαν αυτή εδώ, που βλέπει τα πράγματα όπως είναι.
    ΜΠΡΑΒΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εννοειται οτι δεν μας εκφραζουν ουτε υιοθετουμε τετοια πανια αλλα δεν ειδα τους γνωστους τσατσους να συγκινουνται ιδιαιτερα με τους γαυρους που βριζουν τον ΜΙΧΑΛΗ και παρουσιαζουν την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ως οπαδικο κατορθωμα οτι μας ετρεξαν δηλαδη και αλλα τετοια....θα μου πειτε τα γνωστα οτι εμεις ειμαστε ανωτεροι κτλ και φυσικα συμφωνω αλλα να βλεπουμε ολες τις πλευρες...τελος επαναλαμβανω οτι φυσικα και καταδικαζουμε πανια με τετοιο περιεχομενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ καλό το κείμενό σου Πρες. Θα κερδίσουμε τον ΟΣΦΠ , με την καλή απόδοση των παικτών της ομάδας μας και την στήριξή μας , μόνο με την ΦΩΝΗ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://gate13.gr/?p=14553

    11/02/2015 – Ανακοίνωση Θύρας 13

    Τρεις μέρες μετά το περιστατικό με το περιβόητο πανό στο πέταλο της Θύρας 13, οι κριτές των πάντων, δημοσιογράφοι και η κοινή γνώμη του πληκτρολογίου, που διψούν για αίμα και έχουν λόγο για τα πάντα, βρήκαν την ευκαιρία να καταδικάσουν τη Θύρα 13. Είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν την ιδιοσυγκρασία ενός οπαδού, αυτοί που αμφιβάλλουμε αν έχουν βρεθεί όρθιοι σε κάποιο πέταλο να ξελαρυγγιάζονται για το ιδανικό τους, αυτοί που δεν έχουν ταξιδέψει ατέλειωτα χιλιόμετρα με μόνη ανταμοιβή την ηθική ικανοποίηση πως βρέθηκαν για δυο ώρες στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Όλοι αυτοί, λοιπόν, καταπιάστηκαν από ένα πανό και καταφέρθηκαν εναντίον ενός οργανισμού, που βρίσκεται στο πλευρό του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, και λειτουργεί με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Έναν οργανισμό που είναι πάνω από τον καθένα μας και κύριο μέλημα του είναι να κάνει τα μέλη του να αγαπάνε ολοένα και περισσότερο το σύλλογο και να λειτουργούν με στόχο την εξάπλωση των αρχών και ιδανικών του. Η Θύρα 13, στο κατώφλι των 50 χρονών, έχει δείξει τον χαρακτήρα της, τα αντανακλαστικά της και έχει γιγαντωθεί μέσα από την κληρονομιά που μας έχουν αφήσει οι προηγούμενες γενιές. Και οι πλέον αδαείς έχουν καταλάβει ότι επειδή είμαστε η κινητήρια δύναμη του συλλόγου, προσπαθούν να μας πλήξουν, μήπως και δημιουργήσουν τους τριγμούς που επιθυμούν. Δε θα τους περάσει, σε καμία περίπτωση.

    Το μήνυμα στο πανό ήταν συγκεκριμένο και όσο και να θέλουν οι καλοθελητές να το παραποιήσουν, δεν θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τα ελληνικά που ξέρουμε. Δεν υπάρχει πουθενά βλασφημία για καμία χαμένη ζωή, αλλά σαφής υπαινιγμός προς όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει τον ελληνικό αθλητισμό και οπαδισμό. Τα δεινά που έχετε προκαλέσει με τις μεθόδους σας εντός και εκτός γηπέδων, η ζωή του Μιχάλη που τόσο βίαια αφαιρέσατε χωρίς ουσιαστικά να τιμωρηθείτε για αυτό, και ο επιλεκτικός σας ανθρωπισμός και μοραλισμός, που εμφανίζεται κατά το δοκούν, είναι χαρακτηριστικά που οι πολλοί μπορεί να ξεχνάνε, εμείς όμως όχι.Δεν έχουμε να λογοδοτήσουμε σε κανέναν αλλόθρησκο για τις πράξεις μας!Αφουγκραζόμαστε πάντα τη γνώμη των ανθρώπων που στηρίζουν τους συνδέσμους της Θύρας 13 και περιμένουμε την ενεργή και πολύπλευρη συμμετοχή τους, ώστε να συνεισφέρουμε όλοι ένα λιθαράκι στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού. Να έχετε εμπιστοσύνη στη Θύρα 13!

    Υ.Γ. Και στα καλά και στα κακά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι σα μια γροθιά. Μέσα από το διάλογο λύνεις τα προβλήματα, και γίνεσαι καλύτερος. Η Θύρα 13 είναι υπεράνω προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απλά Παναθηναϊκός14/2/15 3:49 μ.μ.

    Η ανακοίνωση της δήθεν 13 όπως την καταντήσανε είναι κατάπτυστη.
    Συνεχίζουν και προσπαθούν να πείσουν κιόλας.
    Καμένα μυαλά, τελειωμένοι από όλες τις απόψεις, προσπαθούν να το μαζέψουν το χάλι και το χειροτερεύουν.
    Οι δήθεν τιμές της Παναθηναϊκοφροσύνης που βαρούσανε άλλους Παναθηναϊκούς.
    Μια είναι η λύση.
    Οριστικό κλείσιμο των συνδέσμων και της 13 παρότι έχει τον μανδύα του ΠΑΝ.ΚΙ.
    Αλλοιώς ξεχάστε τον Παναθηναϊκό αυτόν που ξεχώριζε και διακρινόταν από τους άλλους συλλόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου