Όλη η Ελλάδα ΜΙΣΕΙ τον Ολυμπιακό!


Όπου κι αν πήγε φέτος πάλι ο Ολυμπιακός έγινε αντικείμενο χλευασμού. Σε όποιο γήπεδο της Ελλάδας κι αν πάει, πάντα δημιουργούνται προβλήματα. Εκτός κι αν η αντίπαλη ομάδα ζει από αυτόν, εκτός κι αν το ματς δεν έχει αγωνιστικό ενδιαφέρον και ο διαιτητής δεν χρειάζεται να αναλάβει δράση.

Στο
Αγρίνιο όλο το γήπεδο φώναζε πουλημένοι και κλέφτες στους διαιτητές, στο Περιστέρι όλη η κερκίδα έβραζε με τους παίκτες του Ολυμπιακού, στην Τρίπολη χτυπούσαν τις πινακίδες για να μπουν μπροστά στα όργια Σπάθα που έβλεπαν, στην Ξάνθη προπονητής και παίκτες γελάγανε με τους διαιτητές, στο Ηράκλειο οπαδοί του Όφη προσπάθησαν να επιτεθούν στον Β.Μαρινάκη και χθες στην Θεσσαλονίκη είχαμε αρχικά απαγόρευση από ντόπιους να παίξουν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού στην Μηχανιώνα και λίγο αργότερα στην Εγνατία ακούσαμε ότι έφυγε μολότοφ προς το πούλμαν του Ολυμπιακού!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΞΕΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ, Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Ή ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ;

Σχόλια

  1. ΝΔΠ τους χρειαζεται.... απλα τα πραγματα αλλα θα βγουν οι μαλακες που τρωνε την παπατζα και θα πουν για αλλαγες σε DNA και μαλακιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τελευταία παράγραφος είναι σημαντική. Η Κυβέρνηση άλλαξε , ο Υφυπουργός επίσης , θα αφήσουν πάλι τον Μαρινάκη να οργιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν μία βδομάδα , Πρες με φώναξες , για τα 2 ακυρωθέντα γκολ του Παναθηναικού στο ματς με την Καλλονή. Όταν γράφω ότι οι διατητές είναι στημένοι και έρχονται στη Λεωφόρο , για να κόψουν βαθμούς από την ομάδα μας , το βλέπω σε κάθε ματς. Σφάξιμο σιγά - σιγά και με το βαμβάκι , για να μας βγάλουν από νωρίς εκτός στόχων.


    Στο κύπελλο τελειωσαμε , όμως στο Πρωτάθλημα θα κάνουμε μάχη μέχρις εσχάτων , με νίκη σε κάθε αγώνα έτσι ώστε να μην περάσει το δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι. Διότι, αν και μηδενιστικό, ποτέ δεν υφίστατο υπηρεσία/προϊόν στο ελλάντα με αποτελεσματική λειτουργικότητα και αποδοτικό για όλους. Ακόμα και αν αδιαφορήσουν οι καινούριοι υπεύθυνοι στις πιέσεις μη αλλαγής, μετατρέποντας όντως σε πραγματικό ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα θα πρέπει να συνεχίσουν τις αλλαγές και σε κάθε άλλον τομέα, αφού οι συγκρίσεις θα είναι απαιτητικές. Πράγμα που δεν το επιτυγχάνει κανείς πολιτικός και δεν τον συμφέρει.
    Επομένως, όποιος ποδοσφαιρικός παράγοντας έχει μπάλες και όχι τσουρέκια, ας αναλάβει να το κάνει αυτός ή μια συμμαχία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Like No Other2/2/15 2:39 μ.μ.

    μας απογοητευσε ολους οταν εξαφανιστηκε χωρις να δωσει εξηγησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριοι ακουστε κατι , η παραγκα ζει και βασιλευει. Νομιζω σε αυτο συμφωνουμε ολοι εκτος απο μια μεριδα γαυρων.Καταπολεμειται με δυο τροπους.1)οταν υπαρχει πολιτικη βουληση 2)διαθετοντας χρηματα και ο νοων νοητω.Ο αλαφουζος το δευτερο δεν μπορει δεν θελει παντως δεν το κανει,το πρωτο με την απελθουσα κυβερνηση δεν μπορουσε να το κανει γιατι η ιδια δεν ηταν αρωγος.Το συμπερασμα ενα,εαν η τωρΙνη κυβερνηση εχει σκοπο να καθαρισει το χωρο εχει καλως σε κατι μπορουμε να ελπιζουμε εαν οχι κλαφτα χαραλαμπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι να μην τον αφησουν?τι σε κανει να πιστευεις οτι θα αλλαξουν?οι κυβερνησεις τους επιχειρηματιες υπηρετουν δεν υπηρετουν το λαο...και στη τελικη ειδικα ο συριζα εχει ιστορικο με τον μαρινακη μετα τη συναντηση του με τη δουρου...δεν ειναι θεμα προσωπων και κυβερνησεων ειναι θεμα πολιτικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου διαφωνώ. Οι Κυβερνήσεις προκύπτουν
    από την απόφαση του λαού που τις ψήφισε. Το σύνταγμα αναφέρει ρητά , ότι η εκάστοτε
    Κυβέρνηση εκφράζει την Λαϊκή Κυριαρχία και επομένως υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό.



    Προφανώς , θα βοηθάει τους επιχειρηματίες. Αυτή
    είναι μακριά κουβέντα , αλλά μέσα στο σύστημα που βρισκόμαστε , υπάρχει η λογική
    της βοήθειας και εξυπηρέτησης επιχειρηματιών , που όμως οι ενέργειές τους είναι
    επωφελείς για τον Ελληνικό Λαό και δεν έρχονται σε αντίθεση με τα λαϊκά συμφέροντα.




    Τώρα , βλέπεις ότι οι ενέργειες του Μαρινάκη
    είναι επωφελείς για τον Ελληνικό Λαό; Όταν έχει καταστρέψει τις μισές ιστορικές
    ομάδες , όπως Ηρακλή , Άρη κλπ , όταν η
    ΑΕΚ έπεσε στην Γ’ Εθνική και από την άλλη δημιουργεί ομάδες δορυφόρους που στηρίζουν
    το οικοδόμημα του Θρήνου , αυτές τις ενέργειες τις θεωρείς επωφελείς για τον λαό
    μας;



    Η κάθε Κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει ένα σαφές
    πλαίσιο , πως θα κινείται ο κάθε επιχειρηματίας και δη στο ποδόσφαιρο. Οι
    παρεκτροπές τιμωρούνται αυστηρά , από στέρηση φιλάθλου ιδιότητας , έως και μη
    ενασχόληση με το συγκεκριμένο άθλημα.



    Υπάρχει νόμος έτοιμος να κατατεθεί στην βουλή
    , αλλά έγιναν οι εκλογές. Ελπίζω η νέα Κυβέρνηση να ξαναφέρει , τον ίδιο ή κάποιον
    άλλον παρεμφερή νόμο ώστε να περάσει από την Βουλή και να εφαρμοστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Πάνο , ο Αλαφούζος δεν θέλει συναλλαγή με το Κράτος. Θέλει , όπως οι περισσότεροι εξ υμών το Κράτος να εφαρμόζει τον Νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dimpaogate132/2/15 4:27 μ.μ.

    Αυτά αλλοίωνουν το dna του Παναθηναϊκού. Τα πράγματα θα τα λύσουν οι Κινέζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΤΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οταν οι Μπεοι γινονται δημαρχοι σε αυτη τη χώρα και ακόμα ο Ψωμιάδης δικάζεται...Όταν ακόμα ο Κοκκαλης κυκλοφορει ελευθερος και χαρούμενος και κατι Πανοπουλοι λογίζονται πλεον ως υγιείς παράγοντες από το κράτος μη περιμένετε κάτι..
    Η " λύση " αν αυτή έρθει θα έρθει έμμεσα. Όταν θα δυναμώσουν οι ομάδες και θα κάνουνε κάθαρση στους ίδιους τους παράγοντες τους . Παίζουμε σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν υπάρχει -ακόμα- η ΑΕΚ ! ο Ηρακλής , ο Άρης ,η Λάρισα κτλ . 4 ιστορικές ομάδες που έχουν τίτλους και πάνω από όλα ΚΟΣΜΟ . Ακόμα και ο Οφη που πέφτει είναι ενα δυσάρεστο γεγονος . Σίγουρα ο εξαρτημένος Οφη είναι καλύτερο να πέσει αλλά ένας δυνατός Οφη είναι σημαντικός για το πρωτάθλημα μας . Όταν οι ομάδες είναι αδύναμες οικονομικά θα κοιτάξουν να επωφεληθούν από τον δυνατό. Σε αυτή τη φάση δυνατός και με μεγάλη διαφορά είναι ενας ο Μαρινάκης και ο γαύρος και διατηρεί δορυφόρους τις αδύναμες οικονομικά ομάδες και βέβαια τροφοδοτεί όλο το ποδοσφαιρο μας δημιουργώντας όλο το τζίρο . Αυτό φαίνεται εξώφθαλμα στα έσοδα και μόνο ενας χαζός δε το βλέπει.
    Ο ρόλος του Παναθηναικού τώρα με την αδυναμη διοικηση που διάθετει ειναι απλά να παρακολουθεί και να ελπίζει του χρόνου με την εμφάνιση του Μελισσανιδη του καθαρού Ηρακλή να πιεστεί ο Μαρινάκης με την βοήθεια και του Σαββιδη. Το γεγονος οτι ειμαστε αδυναμοι να αντιδράσουμε δυναμικά ρίχνοντας χρήματα αλλάζοντας τις ισορροπίες είναι απο μόνο του τραγικό . Για τα σχόλια δε πως ο Αλαφούζος μειώνει τα χρεη μέχρις ώρας είναι ένας μύθος εφόσον δε ξέρουμε ακριβως τι συμβαίνει. Υποτίθεται αρχίσαμε με χρεη 28 εκατομμύρια που αφησαν οι ΒγενοΠατερές. Με την παραδοχή αυτή βλέπουμε οτι μετά από τρια χρόνια τα έσοδα της ομάδας ολοένα μειώνονται . Με αποκορύφωμα περυσι που είχαμε μείωση εσόδων κατά 10 εκατομμύρια και αύξηση δανειακών υποχρεώσεων περί τα 18 εκατομμύρια. Με απλά μαθηματικά αυτό το ποσο ισοδυναμεί με το χρεος που υποτίθεται παράλαβαμε. Σκεφτείτε μόνο πως ενας Παναθηναικός δυνατός που θα έβγαινε Champions League θα ειχε έσοδα περι τα 25 εκατομμυρια. Τρία χρονια τώρα η διοικηση δεν τα έχει καταφέρει . Μια χρονιά δε δε κατάφεραμε καν να συμμετάσχουμε στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

    Δεήσεις λοιπον να καταφέρουμε μεσω της δυνάμωσης αλλά και της καθαρσης ομάδων απο παράγοντες λαμόγια να μειωθεί ο οικονομικός ελεγχος του πρωταθλήματος από τον Μαρινάκη γιατι πάνω από όλα οικονομικός είναι . Όλα για τα λεφτά γίνονται. Γι αυτό έχουνε ξαφνικά μεγαλώσει κατι ομαδες οπως ο Αστερας και ο Ατρομητος γιατι ειναι απλα οικονομικά υγιείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έγινε Υπουργείο για την Πάταξη της Διαφθοράς. Μακάρι να δούμε αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βαγγέλη , ο Αλαφούζος δεν θέλει συνδιαλλαγή με το Κράτος ή με μηχανισμούς του. Δεν θέλει να πάει στον τάδε ή δείνα υπάλληλο να του βγάλει 5 ή 6 χιλιάρικα και να του πεί να σφυρίξει υπέρ. Ούτε να φτιάξει ομάδες δορυφόρους.


    Τα λεφτά τα έχει για κάτι τέτοιο , αλλά προτιμά την αγορά παικτών ή το φτιάξιμο του γηπέδου της Λεωφόρου. Δεν παραγνωρίζω ότι η αγορά εισιτηρίων βοηθά οικονομικά τον σχεδιασμό της ομάδας , αλλά απο ότι ξέρω , ο Αλαφούζος δεν προτίθεται να εξαγοράσει υπαλλήλους του Κράτους , ώστε να έχει ευνοικότερη μεταχείρηση ο Παναθηναικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ δεν έγραψα ποτέ να δώσει ο Αλαφούζος χρήματα σε διαιτητες η στο Κράτος . Ξαναδιάβασε λίγο τι έγραψα αν θέλεις. Να στο πω απλά όταν δεν κανεις επενδύσεις στην ομάδα παρά μετακυλυεις τα χρέη όταν δανείζεσαι χρήματα και μειώνονται τα έσοδα δε θα μπορείς να έχεις δυνατή ομάδα. Όταν δε συμμετέχεις στο Champions League που ειναι όλο αυτο το τεράστιο πακετο εσόδων δεν θα εχεις δυνατή ομάδα. Παράλληλα δε όταν οι άλλες ομάδες έχουνε ακόμα μικρότερη οπαδική βάση απο τον Παναθηναικό μηδεν Ευρωπαικά έσοδα και παίζουνε σε γήπεδα ετοιμόρροπα χωρίς παροχές είναι ακομα δυσκολοτερο να έχεις ενα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα . Γι αυτό λέω οτι μόνο όταν δυναμώσουν οι ομάδες καθαρίσουν απο προεδρους λαμόγια τότε θα γίνει και πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατι θα υπάρξει και διαμοιρασμός των εσόδων.

    Για τον Παναθηναικό τώρα τα πράμματα είναι απλά εφόσον δε μπορούμε να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα για τους γνωστούς λόγους πρέπει απαράιτητα να βρούμε από αλλου εσοδα. Υπάρχουνε δυο τρόποι α ) νεο γήπεδο που θα προσεγγίσει περισσότερο κόσμο χορηγούς γενικά μεγάλα έσοδα β ) να βγούμε στις Ευρωπαικές διοργανώσεις του Champions League ενισχυόντας την ομάδα με σοβαρά πόσα. Αυτή τη στιγμή δε γίνεται τιποτα από τα δύο και με την κατρακύλα που έχουμε πάρει στις Ευρωπαικές διοργανώσεις θα έχουμε ολο και δυσκολότερες κληρώσεις άρα και μικρότερες πιθανότητες για να σωθούμε από την Ευρωπαική διέξοδο και την εισροη χρημάτων . Χάνουμε ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ - ΧΡΟΝΙΑ κάθε χρόνος που χάνεται μεγαλώνει η ψαλίδα και είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεθει ένας επενδυτής γιατι θα αυξηθει το ρισκο να πάνε τα λεφτά του σε μαύρη τρύπα. Αν συνεχίσουμε με αυτη τη διοικηση και με αυτο το πλάνο θα κινούμαστε στη μετριότητα εκτος και αν ξαφνικά για τον οποιο λόγο ο Μαρινάκης εξαφανιστεί. Δηλαδή πάμε με προσευχές ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eίναι άσχετο αυτό ,με την επιθυμία σου να θες να κερδίζεις με οποιοδήποτε τρόπο όπως ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. pesta re baggelh giati egv poy ta lev den agapav thn omafa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σωστός.
    Το δεύτερο είδαμε πως δουλεύει, αλλά δεν είναι υγιές και εύκολα φτάνεις από τα ψηλά στα χαμηλά.
    Το πρώτο θα ήταν πολύ πιο ριζικό και ουσιαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για την πρώτη παράγραφο συμφωνώ , δεν υπάρχει καμία αντίρρηση.



    Στην δεύτερη παράγραφο , στο β) έχεις δίκιο και συμφωνώ. Στο
    α) σου έχω γράψει ότι δεν γίνεται. Όσο και αν το θέλεις ή το θέλουμε δεν γίνεται
    λόγω υψηλού κόστους. Η μόνη εφικτή λύση είναι η ανακατασκευή της Λεωφόρου , όπως
    την έχει προγραμματίσει η ΠΑΕ , με την προσθήκη 2 επιπλέον εξεδρών σε Τσόχα και
    Αλεξάνδρας.



    Πιστεύω , ότι αν ξεκινήσει στο τέλος της τρέχουσας περιόδου
    και τελειώσει σε εύλογο χρονικό διάστημα , η προσέλευση του κόσμου θα αυξηθεί
    σημαντικά. Προσωπικά , θεωρώ ότι είναι η μόνη σοβαρή και εφικτή λύση , που θα
    αυξήσει τα έσοδα λόγω εισιτηρίων.



    Άλλη λύση είναι η ανακατασκευή του υφιστάμενου γηπέδου χωρίς
    αύξηση θέσεων ,( δεν μπαίνω σε τεχνικές λεπτομέρειες που ο κόσμος δεν ξέρει) , με σημαντικότερη
    προσθήκη την τοποθέτηση στεγάστρων σε όλες τις θύρες , πράγμα που θα αυξήσει
    σημαντικά την προσέλευση θεατών.



    Οι δύο περιπτώσεις , που ανέφερα , αυξάνουν και τις χορηγίες.
    Όχι μόνο ποσοτικά αλλά και ποιοτικά. Πιο καλές χορηγίες που φέρουν πολλά χρήματα
    στα ταμεία της ΠΑΕ.



    Στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν πρόκειται να έρθει κανείς αξιόπιστος
    επενδυτής με όσα γίνονται από τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη. Ήδη ο Σαββίδης ,
    κλαίει τα λεφτά που έβαλε στον ΠΑΟΚ. Δεν έρχονται επενδυτές , όταν επικρατεί αυτή η κατάσταση. Να
    έρθει κάποιος να βάλει τα λεφτά του και στο τέλος , αντί να πάρει η ομάδα του
    το πρωτάθλημα , να το παίρνει ο ΟΣΦΠ. Με διαβλητές κρατικές υπηρεσίες , όπως η
    ΚΕΔ ή η ΕΠΟ που υποκύπτουν σε διαταγές του προέδρου του ΟΣΦΠ , δεν σκέφτεται
    κανείς να επενδύσει τα λεφτά του στο ποδόσφαιρο.



    Η λύση στο θέμα της αξιοπιστίας του Ελληνικού πρωταθλήματος
    , μπορεί να γίνει μόνο από την Κυβέρνηση. Με την δημιουργία ενός νέου Αθλητικού
    Νόμου , που να είναι αυστηρός στην τήρηση των κανόνων εύρυθμης λειτουργίας του
    πρωταθλήματος και σε περίπτωση παράβασης να αποβάλει τους παραβάτες σε όλη την
    ζωή τους από το άθλημα.



    Τέλος , όπως σου ανέφερα η τυχόν προσπάθεια Αλαφούζου για συνδιαλλαγή
    με υπηρεσίες του Κράτους , με φέρει σε αντίθεση για λόγους Ηθικής και Δικαιοσύνης.
    Δεν είναι η δέουσα λύση του προβλήματος να κάνεις , ότι κάνει και ο αντίπαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ίσως έχεις δίκιο , αλλά δεν είναι η ίδια περίπτωση ο Παναθηναικός με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναικός ματώνει για να βάλει 1 γκολ , ενώ ο Ολυμπαικός παίζει φιλικά με τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    http://www.metrosport.gr/article/ntropi-stilaria-pirsi-ke-tsori---maniatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου