Δεν του το δώσανε στα χαρτιά - Στα ημιτελικά με Πάοκ για το Κύπελλο

All time classic..
Τελικά η ομάδα του κράτους δεν δικαιώθηκε στην παράλογη επιθυμία της να πάρει ένα ματς που έχασε δικαιότατα εντός παρκέ. Ο Παναθηναϊκός δικαιώθηκε και θα κυνηγήσει το Κύπελλο. 

Σχόλια

  1. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Αγγελοπουλακια ειναι ταυλα πω ρε καυλα πω ρε καυλααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια μικρη διόρθωση.. Πρώην ομάδα του κράτους. Τα ήθη και τα έθιμα αλλάζουν. Τέρμα αυτά που ήξεραν. Το πολιτικό κατεστημένο ετών ΕΦΥΓΕ και στον αγύριστο να πάει. Περιμένουμε δικαιοσύνη και στο ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο θα φανει. ΜΑΚΑΡΙ να εχεις δικιο αλλα it's too good to be true που λενε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγινε το αυτονοητο. Παντως εχουν πλακα οι γαυροι κοιτουσα κατι σχολια σε γαυροσελιδες... και μιλανε για κατεστημενο, αδικιες, παρανομιες κτλ....


    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΑΙ Η """ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ""" ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ WTF ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας ελπίσουμε φίλε. Εξάλλου καμιά απάτη και διαφθορά τέτοιου μεγέθους δε κρατάει για πάντα. Έρχεται ο καιρός που θα επιστρέψουν στους υπόνομους. Όλα θα πάνε καλά αισθάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου