Ο Βαγγέλας κάνει ό,τι θέλει! - Ακόμη μια ιστορική βραδιά της παράγκας του Ολυμπιακού!


Το αυτί τους δεν ιδρώνει. Ο διαιτητής του Βέροια-Ολυμπιακός, Κώστας Ιωαννίδης, έκανε αυτά που έπρεπε και βοήθησε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη να περάσει από μια δύσκολη έδρα με νίκη εξασφαλίζοντας του το +5 από τον Πάοκ και το +8 από τον Παναθηναϊκό ενόψει των ντέρμπι που έρχονται.

Ο Βαγγέλας έχει
δημιουργήσει τόσο ανίκανη ομάδα, που ακόμη και με τα δώρα που του κάνουμε εμείς και ο Πάοκ, πάλι φοβάται.

Άφησε την Βέροια με 10 παίκτες από το 12', δεν της έδωσε πέναλτι, την άφησε με 9 στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 0-1 σφύριζε ακόμη πιο προκλητικά Ολυμπιακό για να μην στραβώσει προφανώς το ματς.

Για ακόμη μια Κυριακή είμαστε οι τρελοί του χωριού, για ακόμη ένα ματς πήραμε πρέφα πως και να ήμασταν σοβαροί πρωτάθλημα δεν θα παίρναμε από τον Ολυμπιακό, για ακόμη μια φορά ο παρατηρητής θα βγάλει λάδι τον διαιτητή...


ΥΓ:  Γ.Αλαφούζο αν και αυτό το καλοκαίρι δεν μπορέσεις να ξεκινήσεις το νέο πρωτάθλημα με ίσους όρους τότε είναι πολύ πιο τίμιο να βγεις δημόσια και να πεις πως απλά δεν μπορείς να κοντράρεις την παράγκα του Μαρινάκη και εμείς να μην περιμένουμε άδικα ισονομία. Αν η Δικαιοσύνη δεν πράξει άμεσα και εσύ παραδεχτείς την αδυναμία σου να προστατέψεις την ομάδα, να βρεις αλλον τρόπο μέσω της οδού των χρημάτων από την τσέπη σου ή δεν ξέρω γω πως. Πάντως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί στο τέλος θα καεί και αυτό που προσπαθείς να φτιάξει από πέρυσι.

Σχόλια

  1. panagiwtis_131/2/15 11:27 μ.μ.

    Φίλε μου ούτε ντεμπούτο είναι για τον μίκρο (έχει παίξει πέρυσι με την Ξάνθη και μακάρι να ξαναπαίξει), ούτε πλάνο υπάρχει. Αν δεν είχαμε χάσει την Πέμπτη, δεν θα έπαιζε ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το υγ μια από τις πιο σοβαρές κουβέντες που ειπώθηκαν εδώ τον τελευταίο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τουλάχιστον ο Αλαφούζος προσπαθεί να τους κάνει ρόμπα μέσω τηλεόρασης και προσπαθεί να ξεσηκώσει και κανάν άλλον (Σαββίδη,Μελισσανίδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ALAFOUZE AN SE ENA MHNA DEN VGOUN TA ONAMATA THS EGLHMATIKHS ORGANOSHS STHN FORA.... KAI NA YPOSTOUN THS KYROSEIS[[FYLAKH-YPOVIVASMOS OMADON]] E TOTE ESY O SAVIDHS KAI O MELISANIDHS... NA ASXOLITHITE ME ALLA SPOR... YPARXOUN OLA TA STOIXEIA KAI DEN GINETE TIPOTA. KANTE KATI GIATI THA SAS POUN OTI EISTE KAI ESEIS MESA STO PAIXNIDI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μετά πιστεύουμε , ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα. Καταρχήν , ο Αλαφούζος στο θέμα Μαρινάκη έχει κάνει πολλά , πολλά περισσότερα από τους προκατόχους του.


    Αλλά , η παράγκα , ακόμη και με την αλλαγή Κυβέρνησης , υπάρχει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν γίνονται όλα αμέσως. Απαιτείται χρόνος. Προχθές η δικαστική εξουσία κάλεσε τους Μαρινάκη και Θεοδωρίδη για την εγκληματική οργάνωση. Νομίζω , ότι σιγά-σιγά , όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακομα ενα ματς παρωδια του θρηνου... παλι "μιλησε η καρδια του πρωκταθλητη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμα πάρει πρεφα ποτε ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ δεν πας πουθενα μπορει να κανει κατι ο Αλαφουζος. Αυτος εχει διαλεξει να τα καταγγελνει αλλα εδω και 3 χρονια δεν πτοητε κανεις! Ισα,ισα που οταν κατι απο τα μεσα του ενοχλει φευγει απο την μεση οπως το ''παραγκα και οραμα'' το κατεργησαν. Ενας Γιαννακοπουλος χρειαζεται και στην μπαλα μην το πατε στο οτι εκανε κολοτουμπα δεν μπικε δεν ερανε. Την δυναμικη εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου