Νίκη με Πλατανιά με ξεκάθαρο μήνυμα του κόσμου προς όσους δεν νιώθουν!

Σχόλια

  1. Η νικη φέρνει πάντα χαμόγελα . Είχαμε ωραίες συνεργασίες και όμορφα γκόλ . Ειδικά το γκολ του Κλωναρίδη ήταν πανέμορφο και είχαμε καιρό να δούμε ! Μερικές παρατηρήσεις αγωνιστικές :
    1 ) Ο Κλωναρίδης ελπίζω να κατάλαβε ο Αναστασίου πως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ για την ομάδα. Είναι το έχω πει 100 φορές..ο μόνος σε όλο το ροστερ που μπορεί να πάει σε προσωπική ενέργεια να σκοράρει και να τραβήξει παίχτες πάνω του..Η ενδεκάδα επιθετικά πρέπει να αρχίζει από τον Μπεργκ και τον Κλωναρίδη.Ο Κλωναρίδης έκανε δύο τρεις πανέμορφες προσποιήσεις τραβούσε παίχτες πάνω του έτρεχε με την μπάλα είναι απλά ο κορυφαίος του αγώνα.
    2 ) Καλή εμφάνιση του Πέτριτς όχι μόνο για το γκολ αλλά έδειξε να προσπαθεί και αυτό είναι κ το πιο σημαντικό. Παρόλα αυτά η ηλικια οι τραυματισμοί που φέρνει δε θα πρέπει να τον φέρουν σε ανανέωση όπως ακούστηκε. Σήμερα όμως επειδή το σωστο και το δίκαιο πρέπει να λέγεται έκανε καλή εμφάνιση και ήταν μέσα σε πολλές φάσεις .
    3) Πολύ ομορφη η πάσα του Λαγού στο γκολ του Πέτριτς πάρε βάλε ! Πάνω από το μισο γκολ ανήκει στον Λαγό.Λαγός και Ζέκα στο κέντρο οι μόνοι παίχτες που έχουμε αυτή τη στιγμή στο κέντρο και ειναι αξιόμαχοι. Ο Μέντεζ μπορεί να προσφέρει μόνο ως αλλαγή όποτε και αν χρειαστεί. Τα ίδια και με τον Πρανιτς. Δυστυχως στο ροστερ Λαγος και Ζέκα εφόσον άλλο χαφ μεσοαμυντικό δεν έχουμε πρέπει να ξεζουμιστούνε . Πάντως τώρα που έχουμε μόνο το πρωτάθλημα ενας αγώνας την βδομάδα είναι θεμιτό να παίζουν πάνω κάτω οι ίδιοι.
    4) Ο Τριανταφυλλόπουλος : Μπράβο για το γκολ αλλα το παλικάρι είναι μόνιμη πηγή κινδύνου αμυντικά οταν παιζει από τα δεξια ..
    5) Ο Στιλ ειναι ενας αξιοπρεπής τερματοφύλακας με πολύ καλά ρεφλεξ παρόλα αυτά ορισμένες φορές κάνει κατι λάθη απίστευτα. Σήμερα ευτυχώς δε το πληρώσαμε
    6) Θετικό που έπαιξε έστω και για λίγο ο Αγγελόπουλος . Θεωρώ πως πρεπει να δώθει χρόνος και σε αλλους παίχτες. Ειδικά στο κέντρο μας που ειναι αδειο απο μεσοαμυντικους παίχτες .
    7) Βοηθησε σήμερα ΠΑΡΑ πολυ που ο Πλατανιάς δεν κλείστηκε..Με τις ομάδες που κλείνονται έχουμε πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνω με το χειροκροτημα μερικων οπαδων, που ειτε απλα δεν ακουσαν τους οργανωτες ειτε απλα εκαναν το δικο τους, αλλα οπως και να χει διαφωνω ακομα περισσοτερο με το οτι οι περισσοτεροι τους εβρισαν και μαλιστα φωναξαμε και το συνθημα που τελειωνει στο "αλλιως θα σας γαμησει η θυρα 13" προς τους παικτες.


    Καθενας πρεπει να εχει δικαιωμα εκφρασης ακομα και οταν μιλαμε για τη θυρα 13 οπου τα πραγματα εκ των πραγματων γινονται πιο στρατευμενα (οπως συμβαινει σε καθε οργανωμενο συνδεσμο φιλαθλων), σιγουρα μερικοι εκαναν λαθος και χειροκτροτησαν αλλα τι να πει κανεις για αυτους που εβρισαν; Ουτε με τη Ξανθη δε βρισαμε, και θυμηθηκαμε να το κανουμε τωρα;


    Κατα τα αλλα η κερκιδα δεν ειναι ιδιαιτερα καλη, δεν επιασε καλα στανταρ (για θυρα 13 μιλαμε, θα πρεπει να ειμαστε πολυ καλυτεροι) παρολο που ο ενας απο τους δυο οργανωτες που κανει πολυ συχνα κερκιδα (δε θα πω το ονομα του) εχει απιστευτη μα απιστευτη τρελα. Η τρελα του οργανωτη δεν αρκει γιατι υστερει σε αλλα πραγματα, εχουμε ξεχασει πολλα καλα συνθηματα ενω μπορει να επιμενουμε για ενα 20λεπτο και βαλε σε συνθηματα που ειτε δε υα ξερει ο κοσμος ειτε ειναι απλα εκτος ρυθμου παιχνιδιου. Κατα τη γνωμη μου το παιχνιδι με την Ξανθη το εχασε και ο κοσμος.


    Αυτα ηθελα να πω, παντα με αγαπη προς τον Παναθηναικο με στοχο να γινουμε καλυτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα σωστά , εκτος της άποψης για τον Πράνιτς. Πίστεψέ με ότι η πάσα του Πράνιτς προς Κλώνα , Μπεργκ και Πέτριτς είναι πάρε βάλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά , δεν είδα το ματς , από τις κερκίδες της Λεωφόρου. Το μεσημέρι δεν μπορώ , επομένως η άποψή μου , είναι με βάση τα στιγμιότυπα του αγώνα.



    Θεωρώ ότι , ο Παναθηναϊκός σήμερα
    ήταν λίγο τυχερός. Από σχόλια , που διάβασα έπαιξε πολύ καλά , όμως με βάση τις
    καλύτερες φάσεις που παίζονται στο διαδίκτυο , θα μπορούσε να είχε κερδίσει με
    3-2 ή με 4-2. Πάλι θα υπήρχε άγχος , αν ο Σίφο δεν απέκρουε το σουτ παίκτη του
    Πλατανιά που ήταν μόνος με το τέρμα , ή αν τα δοκάρια δεν σταματούσαν τα 2 σουτ
    των παικτών του Πλατανιά. Σίγουρα βοήθησε ότι , ο Πλατανιάς δεν έπαιξε μαζική άμυνα
    αλλά βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει.



    Νομίζω , ότι η προσθήκη του
    Πράνιτς στο κέντρο είναι σημαντική γιατί δημιουργεί φάσεις. Ο Ατζαγκούν είναι
    καλός στα κλεψίματα , όπως και ο Ζέκα , αλλά υστερούν στην μεταβίβαση.



    Επίσης , η άμυνα , μετά την
    προσθήκη του Ταυλαρίδη , είναι εξαιρετική. Νομίζω , ότι αν ο Στιλ έπαιζε την
    Τετάρτη , θα είχαμε πάρει την πρόκριση , βέβαια με το αν , μόνο υποθέσεις γίνονται.



    Τέλος να προσθέσω την κίνηση της
    Θύρας 13 , με το πανό , που τάραξε τα νερά και έσφιξε κώλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την Ξάνθη φώναζε ο κόσμος. Όλη η Λεωφόρος εμψύχωνε τους παίκτες. Το παιγνίδι χάθηκε , γιατί δεν είχαμε το Κέντρο. Οι Μέντεζ και Δώνης ήσαν πολύ κακοί και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "...αλλιώς θα παίξει μπάλα η Θύρα 13"


    Πολύ καλώς ακούστηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kaπου προs το καλοκαιρι ο κουτς Αναστασιου θα το καταλαβει οτι ο κλωναριδης πρεπει να παιζει και οι γιγαντες Μεντες Δωνης ουτε για παγκο δεν κανουν.Μεχρι τοτε υπομονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Like No Other2/2/15 12:37 π.μ.

    τωρα εγινε ΚΑΙ ο Δωνης κακος?στο τελος θα εχουμε βγαλει ολο το ροστερ πλην Μπεργκ σκαρτο.βασικα κι αυτος εχασε πεναλτυ σημερα.χμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου