Θέλετε τον υπεύθυνο; Κοιτάξτε την βαθμολογία 18 χρόνων!

ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ;
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

Οι καταστροφείς του Ελληνικου ποδοσφαίρου
K.KONTONH AN ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΒΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΔΙΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ..

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ..

Στην αναμονή της απόφασης της Κυβέρνησης για το τι μέλλει γενέσθαι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και κατ επέκταση στον Ελληνικό αθλητισμό, στο δικό μου το μυαλό τα πράγματα είναι πολύ απλά. Το πρόβλημα κάνει μπαμ απο μακριά και η λύση ακόμη περισσότερο.

Όλοι κάθονται και κάνουν
αναλύσεις, γράφουν αράδες, ψάχνουν να βρουν υπαίτιους, ηθικούς αυτουργούς και ...ufo στα θέματα της βίας, της όλο και μικρότερης προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα και στην ταχύτατη και συνεχόμενη πτώση του προϊόντος που ακούει στο όνομα Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν βγάλουμε από την εξίσωση εξωγενείς παράγοντες (η βία ήταν ανέκαθεν δυσυχώς κομμάτι κάθε κοινωνίας, η τηλεόραση και τα ακριβά εισιτήρια), όλες οι υπόλοιποι παράμετροι που έχουν βουλιάξει και απαξιώσει περισσότερο από ποτέ το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχουν μια κοινή συνισταμένη και πηγάζουν από το ίδιο σημείο. Τον Ολυμπιακό.

Σε ένα άλλο κείμενο, πριν λίγο καιρό είχα χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό ως ομάδα του κράτους που στην ουσία εδώ και δεκαετίες λοιτουργεί σαν ένας κρατικός οργανισμός που δρα αλληλένδετα με το Ελληνικό δημόσιο. Οι κυβερνήσεις της χώρας μας έφεραν τον Κοσκωτά, τον Κόκκαλη και τον Μαρινάκη στον Ολυμπιακό. Με αυτές κάνανε δουλειές και οι τρεις τους. Ακόμη και ο τελευταίος που ισχυρίζεται πως δεν κάνει δουλειές με το δημόσιο, τον Δήμο Πειραιά κατάφερε και πήρε εκμεταλλευόμενος τον Ολυμπιακό. Τέλος πάντων, αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

Η πηγή του προβλήματος λοιπόν, για όλα τα δεινά που μαστίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην βαθμολογία των τελευταίων 18 ετών. Από το 1997 μέχρι και σήμερα. Πλην δύο εξαιρέσεων (τότε που στο Champions League έβγαιναν δύο ομάδες και τότε που είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο της Siemens) o Ολυμπιακός τερματίζει πάντα πρώτος στο πρωτάθλημα. Ακόμη και έτσι θα ήταν αποδεκτό κάτι τέτοιο εάν υπήρχε σαν δικαιολογία η προέκταση της Ευρώπης. Αλλά πως γίνεται στην Ευρώπη πάντα να μην κατάφερνε τίποτα και ο συνήθης δεύτερος να εκπροσωπούσε την χώρα σαν πρωταθλητής; Δεν είναι λίγο οξύμωρο η ίδια ομάδα να έχει πάρει τα 16 από τα 18 πρωταθλήματα;

Για αυτό σας λέω...η αιτία του προβλήματος κάνει μπαμ. Αν θέλετε να περιορίσετε ως δια μαγείας την βία και να εμφανιστεί κόσμος σταδιακά ξανά στα γήπεδα, σταματήστε να υποχρεώνεται το Ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει κάθε χρόνο τον ίδιο πρωταθλητή. Τρέξτε τις δικαστικές υποθέσεις και τιμωρείστε τους. Δεν γίνεται στην Ιταλία μέσα σε ένα καλοκαίρι να πέσαν ομάδες και να μπήκαν φυλακή άνθρωποι και στην Ελλάδα να χρειαζόμαστε χρόνια...

Μεγαλώνουν γενιές που έχουν σαν αυτονόητο πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που γίνεται ό,τι γίνεται αλλά στο τέλος πρώτος θα βγαίνει ο Ολυμπιακός. Σε έναν 20άρη και έναν 25άρη τους φαίνεται παράξενο άλλη ομάδα να σηκώσει πρωτάθλημα. 

Καταλαβαίνετε για τι αρρώστια μιλάμε;

Σχόλια

  1. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ" ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΜΕΣΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο χειρότερος όλων μακράν του δευτέρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. koloniwtissa1325/2/15 12:58 μ.μ.

    Και που θα στέλνει μετά το αυτούσιο non-paper ο πρώην εκδότης τους φιλαράκι και νυν γραφείο τύπου της προπαγάνδας; Δεν τα λυπάσαι τα καημένα που θα μείνουν χωρίς ρουφιάνο;


    Πέρα από την πλάκα όλες οι προβατοφυλλάδες (συμπεριλαμβάνω και τις τάχα μου αντικειμενικές) πρέπει να κλείσουν δια πάντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Τρέξτε τις δικαστικές υποθέσεις." Εκεί είναι το ζουμί. Ειρήνη δίχως δικαιοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει κ το γράφω εδώ πιστεύοντας πως προχθές κατάπιαμε την φάκα μαζί με το τυρί (συνηθίζεται να τρώγεται το τυρί αφού κάνουμε στην άκρη την φάκα). Αλλά θα ήταν ανόητο να πιστεύει κανείς πως μπορούν να κυκλοφορούν ατιμώρητοι μερικοί για πάντα και κανείς να μην αναλάβει να παίξει το ρόλο της δικαιοσύνης, βίαια, χωρίς μέτρο, αψυχολόγητα, παράλογα, πείτε ό,τι θέλετε, αλλά έτσι συμβαίνει όταν δημιουργείται κενό. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη δικαιοσύνης, στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία γενικά. Επομένως, αν δεν μας αρέσει η βία, τα μπάχαλα, να κινδυνεύουν ζωές κάθε κυριακή, που φαντάζομαι κανένας με σωστά τα μυαλά του δεν γουστάρει ή δεν θέλει σαν κανόνα στην ζωή του, ξεκινάμε από την απονομή δικαιοσύνης. Ώστε να μην υπάρχει αφορμή, να μην υπάρχει αιτία σε κανένα μυαλό. Και μετά πάμε στα άλλα.

    Οπότε, διακόψτε το, κάντε ό,τι δεν κάνατε το 2012, και ξεκινήστε το όταν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη στα ποινικά και τα αθλητικά δικαστήρια (δεν μπορούν τα τελευταία; διάλυση και ας μας κάνει ντα η φίφα, σιγά την εκκλησία και αυτή). Ξεκινήστε από την αρχή (πρότυπα από το εξωτερικό υπάρχουν για να μαθαίνουμε) , καθαρό από ποινικούς και νονούς (αφού υπάρχουν στοιχεία που πιάνουν σκόνες), με λιγότερες ομάδες, με μοίρασμα του μαρκετ πουλ σε όλες τις ομάδες σύμφωνα με μια ποσόστωση. Να μην π ρ έ π ε ι να βγει μια ομάδα πρώτη, με κάθε κόστος, ώστε να επιβιώνει. Και τότε θα μιλήσουμε για χουλιγκανισμό και βία και πόση και που βρίσκεται αυτή. Τότε θα μπορούμε να ξέρουμε για τι μιλάμε και πως να το λύσουμε. Μέχρι τότε, χωρίς δικαιοσύνη, πως περιμένουμε ειρήνη; Από ποιόν το απαιτούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλειστε το καταργηστε το επαγγελματικο ποδοσφαιρο κ τις παε να μην γινεται μαγκας ο καθε κομποτης μπας κ ηρεμησουμε...γ τν ιταλια π λες φιλε μαλλον επικοινωνιακα ηταν ολα....δες πχ τι εκανε μετα τη τιμωρια η μιλαν(πηρε τσ.λου.)και τι η γιουβε(εφτιαξε γηπεδο κ εγινε κυριαρχος στν ιταλια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι αλλά χωρίς δεξί μπακ δεν κερδίζεις την παράγκα φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΥΡΟΙ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πάνω δεξιά διαφημιση από τα Παραπολιτικά, την γνωστή εφημερίδα. Ρε τι γίνεται...


    ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό είναι ένα μέρος της λύσης .
    Σωστά να τιμωρηθούνε οι οργανωτές της παράγκας 1 και 2 και των ομάδων δορυφόρων και ΟΛΟΙ οσοι κατηγορούνται οτι είναι μέλη εγκληματικής οργάνωσης που καθορίζει το ποδόσφαιρο μας . Όμως δεν αρκεί αυτό . Εφυγε ο Κοκκαλης και ήρθε ο Μαρινάκης κινδυνεύουμε να φύγει ο Μαρινάκης και να έρθει ο Φούφουτος το νέο λαμόγιο και να κάνει τα ίδια ή και χειρότερα . Χρειάζεται επιτέλους να επιβληθούν οι νόμοι που ήδη υπάρχουν είτε να εφορμοστούν ακόμα σκληροτερα μέτρα με βασικό δείκτη την ρημάδα την ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ...

    Είσαι πρόεδρος - παράγοντας που έχεις εκρεμμείς δίκες / καταδίκες σε λαθρεμπόριο φοροδιαφύγη τυχόν άλλα εγκλήματα ε δε μπορείς να συμμετέχεις σε μια ομάδα. Απλά και ομορφα.

    Είσαι ένα κομπλεξικό παλικάρι που κυκλοφορεί με μάσκα και βαράει φωτοβολιδες με το που θα πετάξεις ..οχι φωτοβολιδα αλλά το μπουκαλάκι με το νερο δε ξαναπατάς σε κανένα γήπεδο και σε βάζουνε να κάνεις κοινωνική εργασία γιατι η υπαρξή σου έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον κοσμάκι .

    Είσαι διαιτητης που επανειλημμένα κάνεις ακατονόητα λάθη σπίτι σου κύριε .

    Είσαι εφημερίδα - δημοσιογράφος blogger που υποκινείς την βια με τα κείμενα σου λουκέτο κυριε να γράφεις τα πονήματα σε κανενα Α4 και να τα διαβάζεις μόνος σου.

    Δε μπορεί κάθε φορά για τον ΚΑΘΕΝΑ να πληρώνει η ομάδα... ΔΙάλυση των συνδέσμων κάμερες σε όλα τα γήπεδα , τιμωρία σε όσους συμμετέχουν σε εγκληματικές οργανώσεις , απομάκρυνση ΟΛΩΝ των λαμόγιων με εκρεμμείς καταδικες . Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ .
    Χρειάζονται τομές σε ΟΛΑ το φάσμα του αθλητισμού..
    Δε μπορούμε να θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη να παίζουμε σε Ευρωπαικές διοργανώσεις και να κάνει ο καθένας του κεφαλιου του. Φτάνει πια . ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ

    Το θέμα είναι θέλουν ? Θέλει η πολιτεία να τιμωρήσει τους παραβάτες..ή βολεύεται με τους πρόεδρους λαμόγια με τους χουλίγκανς ..? Ε μάλλον η ερώτηση ειναι ρητορική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως πάει το πράγμα την επόμενη φορά , ο Μαρινάκης θα βγάλει πιστόλι στον Αλαφούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αντρεας25/2/15 6:25 μ.μ.

    Πραγματικα αυτο που επικρατει δεν υπαρχει. Κανει οτι θελει αποπροσανατολισε ολο τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. Παιχτικαν καθαρα 95 λεπτα μπαλας και επειδη θελουν να παει η μπαλα στην ΒΙΑ και στο εκτρωμα του Βαγγελη που δεν βλεπετε τα συγκαλυψε ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηλιας Θύρα 13 Ζωγράφου25/2/15 8:08 μ.μ.

    Όλα ωραία και όλα καλά...το αποτέλεσμα μετράει και το αποτέλεσμα είναι οτι με τις μαλακίες που τσιμπίσαν κάποιοι κερδισμένος είναι πάλι ο χόντρος και το μπουρδέλο του Πειραία. Θα φάμε τρεις βαθμούς, θα ξεκουραστεί ο θίασος με τα κόκκινα για μία εβδομάδα και εμείς θα είμαστε και κερατάδες και δαρμένοι. Έαν κάποιοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αύτο, οι μάγκες απο τη 13 θα πρέπει να τους βάλουν στη θέση τους. Δεν είναι μόνο να κάνουν το πορτιέρη στις θύρες και να τσακώνονται μεταξύ τους θα πρέπει να προστατεύουν και την ομάδα απο το κάθε μαλάκα που μπαίνει μέσα. Προβοκάτορες με κουκούλες που το πάιζουν Παναθηναικόί και τα πέρνουν απο το Βαγγέλα. Αύτο είστε όλοι έσεις με τις κουκουλές που κάνατε όλες τις μαλάκίες. Η ομάδα σας προσέφερε μπάλα και εσείς δώσατε το πρωτάθλημα στο χόντρο. Πουτάνας γίοι Ολουμπιακοί με πράσινα. Πείτε μου ρε μάγκες έσεις όσοι είσασταν στη 13 τη Κυριακή πόσα απο αυτά τα αρχίδια που έκοβαν τα κάγκέλα δεν φόρούσαν τίποτα πράσινο έπανω τους μόνο μάυρο. Ηγεσία της 13 προστατέψτε την ομάδα απο το παρακράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11016083_950107908347803_8682472786104571067_n.jpg?oh=393786abcfba4c188983067dcd3e6f62&oe=554E38EF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κανεις λαθος....αν εβαζε λεφτα ο αλαφουζος και εφτιαχνε ομαδα θα ηταν καλυτερα τα πραγματα τωρα...τελικα νομιζω οτι φταιει ο αναστασιου που πηρε τον μπουι και δεν κρατησε τον αμπειντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ηλίας Θύρα 13 Ζωγράφου26/2/15 4:00 μ.μ.

    Αν θες αδερφέ μου λές ποιο είναι το σωστό για να μη σκέφτομαι αλλα νταλον παπαγάλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου