Tην επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει το ΑΣΕΑΔ αν θα περάσει το σκάνδαλο


Ο κόσμος βρέθηκε, αν και θα έπρεπε να είμαστε ΠΟΛΥ περισσότεροι.

Ματς-πρόκριση-κούπα στα χαρτιά πάνε να μας πάρουνε και ο κόσμος του Συλλόγου πέρα-βρέχει. Εκτός κι αν όλοι οι Παναθηναϊκοί στην Αθήνα δουλεύουν ή είχαν υποχρεώσεις... μας κλέβουν αυτό που αγαπάμε. ΞΥΠΝΑΤΕ!

Σχόλια

  1. Greenmaniac1315/1/15 7:27 μ.μ.

    Δυστυχώς υπάρχουν Παναθηνα'ι'κοί που διαφωνούν και είναι μπόλικοι. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτοί οι Παναθηνα'ι'κοί χαίρονται και πανηγυρίζουν τις νίκες της ομάδας αλλά στα θέματα αυτά λένε ότι καλά να πάθουμε και πρέπει επιτέλους να μαζευτεί ο Τράκης. Το κακό είναι ότι επηρεάζουν και τον υπόλοιπο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιωργος15/1/15 9:04 μ.μ.

    παναθηναικος πρεσσ διαβασα οτι ισως η αποφαση βγει και μετα τις εκλογε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι να τιμωρηθει ο Τρακης αλλα με χρηματικο προστιμο! η ομαδα τι φταιει; και παιδια πρεπει να τον μαζεψει καποιος ειπαμε.. εχει παραγινει το κακο. Για να τα λεμε ολα και απορω πως το κανει να απειλει δημοσιος με το '' θα ρθω σπιτι σας το βραδυ'' γιατι τον εχω για εξυπνο. Δεν τα λες αυτα και ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παρολο που σε οσες κινησεις κανει η θυρα 13 ειμαι μεσα, σημερα δεν ανεβηκα στο Μαρουσι γιατι πιστευω οτι ο Γιαννακοπουλος εχει μεγαλο ΤΕΡΑΣΤΙΟ μεριδιο ευθυνης. Ηξερε πως θα αποτελουσε κινδυνο για την ομαδα η παρουσια του και παρολ΄αυτα ενω ηταν τιμωρημενος πηγε στο γηπεδο. Δεν συμφωνω με την αποφαση σε καμια περιπτωση αλλα απο την αλλη δεν πιστευω οτι προκειται περι πολιτικης αποφασης. Αν ο Γιαννακοπουλος ειχε συμορφωθει τωρα δε θα υπηρχε κανενα θεμα.


    Υ.γ Να πω την αληθεια δε θα ηταν ασχημο για την ιστορια του Ολυμπιακου να σηκωσει ενα ακομη χαρτινο. Υπερβολικο αυτο που λεω, αλλα σε βαθος χρονου αναδεικνυει την υπερμετρη βρωμια του Ολυμπιλαγου.


    Υ.γ 2 Εννοειται πως μπορει να κανω και λαθος και να μην ευθυνεται ουτε λιγο ο προεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Greenmaniac1316/1/15 1:47 μ.μ.

    Ναι σωστά δεν τα κάνεις δημόσια αλλά από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι κωλοδάκτυλα που έμειναν ατιμώρητα γιατί το ματς ήταν κεκλεισμένων...


    Όσο λάθος και να είναι ο Τράκης δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι και αυτοί δεν είναι αγγελούδια... Άλλωστε κατά τα κοινώς λεγόμενα (το αναφέρουν πολλά δικά μας σάιτ) αυτός που είναι στον ΕΣΑΚΕ είναι "δικός" τους!! Όποτε δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε..


    Αν θέλανε να τιμωρηθεί σοβαρά ο Τράκης δεν θα το κάνανε μέσω ένστασης.. Απλά είδαν εξαρχής ότι θα χάνανε από τα παιδάκια λόγω του κόμπλεξ τους και έκαναν το αναμενόμενο για αυτούς οπαδίλικι : Δεν χάσαμε δικαία χασάμε επειδή ήταν ο Τράκης μέσα και απειλούσε διαιτητές... Μόνο που το οπαδίλικι του έχει ένα μεγάλο κενό. Διότι στα προβάτα σερβίρουν ότι δεν είχαν καμία επικοινωνία με τον Τράκη αλλά ο φωτογραφικός φακός προδίδει τον κύριο Σκινδήλια των πολλών καρδιναλίων με το ύφακι "δεν καταδέχομαι να σου μιλήσω" " ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τι μπορώ να κάνω;" Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου