Δ.Γιαννακόπουλος: "Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να είναι ο εφιάλτης του Ολυμπιακού!"


Aναλυτικά η δήλωση του Δ.Γιαννακόπουλου:


"Δίνω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που και σήμερα αισθάνονται περήφανοι, δηλαδή στους νικητές παίκτες του Παναθηναϊκού, στον προπονητή και στον κόσμο μας.

Η σημερινή πρωτοφανής όσο και σκανδαλώδης απόφαση του Μ.Δ.Ο. του ΕΣΑΚΕ πολύ απλά αποδεικνύει ότι αποτελεί ευλογία και μοναδικό προνόμιο να είσαι Παναθηναϊκός.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι. Γιατί εμείς νικάμε μόνο στο γήπεδο. Αντρίκεια, μάγκικα και Παναθηναϊκά. Δεν φτιάξαμε ομάδα για τα δικαστήρια.

Πειστική απάντηση για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δεν μπορεί να υπάρξει! Θα μπορούσα να σταθώ σε όσα έχουν φτάσει στ’ αυτιά μου το τελευταίο διάστημα, περί συμπόρευσης σε υπόγειες διαδρομές υψηλόβαθμων στελεχών Τραπεζών και κομματικών στελεχών της Κυβέρνησης- που ισοπέδωσε την κοινωνική συνοχή και κατέστρεψε γενιές Ελλήνων-με σκοπό να εξοντώσουν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αδυνατώ, από την πλευρά μου, να πιστέψω ότι συμβαίνουν αυτές οι συνομωσίες και ότι η Δικαιοσύνη χειραγωγείται, πολύ δε περισσότερο από μια Κυβέρνηση που έχει ήδη τελειώσει. 

Ο κ.Ανδριανός έχει περάσει πλέον στην ιστορία ως ο μοναδικός άνθρωπος που ενώ δεν είχε την παραμικρή ιδέα από αθλητισμό, τοποθέτησε δυναμίτη στα θεμέλιά του και αποπειράθηκε να διαλύσει το μοναδικό υγιές κομμάτι, που δίνει διέξοδο και χαρά στον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Η σχέση του κόσμου του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει σφυρηλατηθεί με εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια, αγάπη και σεβασμό εδώ και μισό αιώνα. Αυτή η σχέση, όσο κι αν κάποιοι το εύχονται, δεν θα «σπάσει» ποτέ. Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επιδιώξουν τη διχόνοια, θα πέσουν σε τοίχο και θα σπάσουν τα μούτρα τους πανηγυρικά.

Όταν πριν από δυόμιση χρόνια βιώσαμε τη δυσκολότερη στιγμή στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, με τη μαζική αποχώρηση ανθρώπων που έγιναν εκατομμυριούχοι στον Παναθηναϊκό, έμεινα μόνος μου στο καράβι, χωρίς τις δυνατότητες του παρελθόντος και με εφόδιο την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην Παναθηναϊκή ιδέα.

Όλοι μαζί κρατήσαμε όρθιο το οικοδόμημα και πανηγυρίσαμε άλλους τέσσερις τίτλους. Αποδείξαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάνω απ’ όλους. Κι αυτό τρόμαξε τους αντιπάλους μας που είχαν επενδύσει στην καταστροφή μας.

Ξέρω ότι και τώρα ο κόσμος είναι μαζί μας. Το έχω ήδη αντιληφθεί από τα μηνύματα στήριξης που φτάνουν διαρκώς σε μένα από κάθε πλευρά της Ελλάδας. Μου ζητάνε να βγουν μπροστά… Τους λέω ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είμαστε μπροστά και περιμένω να στείλουν το δικό τους μήνυμα με τον τρόπο που αρμόζει στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Αναρωτιόμαστε αν έχει νόημα να προσβάλουμε την υπόθεση στο ΑΣΕΑΔ! Κι αυτό γιατί και στο γήπεδο νικήσαμε αλλά και το ρόλο του ΑΣΕΑΔ τον έχουν καταλάβει όλοι. Η αρχή μας πάντως είναι δεδομένη σε αντίθεση με το τι πρεσβεύουν κάποιοι άλλοι: Όποιος θέλει να μας αντιμετωπίζει ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Καταλήγοντας δεν μπορώ παρά να πω ένα μεγάλο «μπράβο» στον Ολυμπιακό για την λεβέντική και παλικαρίσια πρόκριση στον ημιτελικό του κυπέλλου. Κέρδισαν με τον μόνο τρόπο που μπορούν. Επίσης θέλω για πρώτη φορά να συγχαρώ δημόσια τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για το γεγονός ότι θα «κυνηγήσουν» τον 6ο τίτλο από τους 33 που έχουν διεκδικήσει στη διάρκεια της παραγοντικής τους διαδρομής.

Άλλωστε δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν την ιστορία του συλλόγου τους μόνο που αυτή τη φορά κατάφεραν να ξεπεράσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Είναι δεδομένο ότι αυτή η νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπιακού είναι πιο λαμπρή κι από εκείνες της υπόθεσης Βάλνερ, της Ριζούπολης, των κάλπικων τίτλων, των επιθέσεων στο πούλμαν, των πρωταθλημάτων που δεν τελείωσαν επειδή έγινε γυαλιά – καρφιά το ΣΕΦ... Τι να πρωτοθυμηθούμε.

Εύχομαι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός καλή συνέχεια στο κύπελλο Ελλάδας. Κι αν το χάσουν, ξέρουν το δρόμο για να το κατακτήσουν...

Από την πλευρά μου, όμως έχω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Με συναίσθημα ευθύνης και έχοντας γνώση της οργής του κόσμου αλλά και της πίκρας των παικτών που σήμερα είδαν να τους κλέβουν έναν δικό τους αγώνα δεσμεύομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα ο εφιάλτης τους.

Το εύκολο θα ήταν να αποχωρήσουμε από το «σημαδεμένο» πρωτάθλημα του κ.Χαλβατζάκη και των νέων αγαπητικών του και να τους αφήσουμε ελεύθερο το πεδίο δράσης.

Επειδή όμως είμαστε η κορυφαία ομάδα του Ελληνικού αθλητισμού ξεκαθαρίζω ότι το καλοκαίρι θα εκτιμήσουμε τη θέση μας και θα επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο μας στο πρωτάθλημα οπερέτα του κ.Χαλβατζάκη και των φίλων του. Δεν αποκλείω διερευνητική επαφή με την Αδριατική Λίγκα κι αν διαπιστώσουμε ότι εκεί υπάρχει σεβασμός για τον Παναθηναϊκό, τότε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να λάβουμε μέρος.

Το σίγουρο είναι ότι όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας.

Επί της παρούσης ο Παναθηναϊκός θα αντιδράσει συντονισμένα, δυναμικά, όπως ακριβώς αρμόζει στο μεγαλείο και στην ιστορία του. Το κάρφωμα του Μπατίστα που τους «στοίχειωσε», θα φροντίσουμε να το βρίσκουν μπροστά τους για πάντα.

Ξέρουν άλλωστε και οι ίδιοι ότι μέσα στο γήπεδο θα τους καρφώνουμε μια ζωή."

Σχόλια

  1. http://www.trifillakia.gr/mpasket/article/1053/o-kosmos-toy-pao-allazei-tin-apofasi-skandalo
    Δείτε, το αναδημιοσίευσε και το leoforos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου