Πρωτάθλημα ΤΕΛΟΣ - Τα παιδιά ΔΕΝ μπορούν


Ο Παναθηναϊκός σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του και κατάφερε να μην νικήσει -και άνετα μάλιστα- έναν Πανιώνιο της πλάκας που μόνο αν προσπαθούσες επίμονα να κάνεις λάθη, ίσως και να σε πίεζε λίγο. Όταν λοιπόν δεν μπορείς να κερδίσεις έναν τέτοιο αντίπαλο, τότε πολύ απλά δεν πας πουθενά.  Η ομάδα σήμερα δεν αδίκησε τον εαυτό της όπως είναι της...μόδας να λέμε, αλλά δεν μπορεί. Αυτό έδειξε και σήμερα.


Η εμμονή του Αναστασίου να χωρέσει τον Μπαϊράμι στο αρχικό σχήμα άλλαξε όλη την σύνθεση μας (μέχρι και τον Ζέκα δεξί μπακ είδαμε) και μόλις επιτέλους βγήκε και μπήκαν Δώνης-Κλωναρίδης άλλαξε και η παρουσία μας αλλά ήταν πολύ αργά.

Ο Μάνταλος ξεκίνησε...αφήνοντας τον Μητρόπουλο να βαράει στο ψαχνό χωρίς να του δίνει κάρτα, μετά τον πήγε το ματς αφού ο Πανιώνιος προηγήθηκε (33' Mπουμάλ) και ο Παναθηναϊκός δεν πίεζε για ισοφάριση και μόλις εν τέλει αυτή έγινε (78' Μπεργκ), ανέλαβε δράση. Όλα τα φάουλ υπέρ του Πανιώνιου και ανύπαρκτο πέναλτι στο 88' βρίσκοντας την ευκαιρία να μας εκτελέσει. Ευτυχώς ο Στιλ το έπιασε και μετά...πήραν σειρά οι δικοί μας (Καρέλης, Πέτριτς, Πράνιτς) και χάνανε τα άχαστα.

Να σημειώσω πως το γκολ μας τελικά δεν μπήκε από σέντρα. Τόσες σέντρες (όσο καλές κι αν βαράει ο Χουχούμης) δεν θυμάμαι και εγώ από πότε είχαμε να δούμε. Όσο περνούσε η ώρα και έκλειναν οι Πανιώνιοι στην περιοχή τους απλά μέχρι αύριο να παίζαμε γκολ έτσι δεν θα βάζαμε.

Πολλά νεύρα, πολύ απογοήτευση. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο μπορούσαμε να το κυνηγήσουμε όσο πάει μέχρι να μας εκτελέσει εν ψυχρώ η παράγκα, τελικά δεν το κάνουμε και ...αυτοεκτελούμαστε.

Κρίμα γιατί το πιστέψαμε περισσότερο από την ομάδα και τον προπονητή το πρωτάθλημα.


ΥΓ: Η άμυνα μας; Για κλάμματα... μόνο που από τα τόσα δάκρυα έχουμε στερέψει.

Σχόλια

  1. ενας να σπρωξει αυτη τη γαμωμπαλα στα διχτυα απο το μισο μετρο και χωρις αντιπαλο δεν υπαρχει σε αυτην την ομαδα ;;;;;;;


    απιστευτα νευρα τον παιζουμε ενα ημιχρονο και οταν ζοριζομαστε στο τελος χανουμε τα αχαστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Panos kala13mata17/1/15 9:52 μ.μ.

    Κρίμα! Σε άλλο ένα παιχνιδι τίτλου ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων! Συνεχίζουμε δυνατά και Παναθηναϊκά δείχνοντας υπομονή και πίστη στο πλάνο της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωχ, Ωχ, Ωχ!!!!!!!!!!!! Διάβασα καλά????

    Η εμμονή του Αναστασίου να χωρέσει τον Μπαϊράμι στο αρχικό σχήμα..



    Που είναι η τυφλή στήριξη???


    Εγώ δεν αδικώ τον Αναστασίου, ούτε τον αποθεώνω. Δε θέλω να φύγει από την Πανάθα, θέλω να πετύχουμε μαζί του, όμως είναι υπεύθυνος για την ανικανότητα στα εκτός έδρας. Σήμερα φταίει γιατί πέταξε στα σκουπίδια τα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα λόγω ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ του προπονητή με μπαϊράμι.... Στο δεύτερο ημίχρονο θα διαφωνήσω μαζί σου Press γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ δυνατός, πατούσε κάθε 5 λεπτά περιοχή και εκεί φταίνε περισσότερο οι παίκτες που δε βάλανε και ένα δεύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε το μονο σωστο ηταν να παιξει ο ζεκα δεξι μπακ. μια χαρα τα πηγε ο πορτογαλος. αν ειχαμε τον τριαντα θα ειχαμε φαει 10 φασεις απο την πλευρα του. το προβλημα ηταν οτι εβαλε μπαιραμι, πετριτς που ειναι παλαιμαχοι αντι για κλωναριδη, δωνη που ειναι νεοι και εχουν δυναμεις. μεχρι να μπει ο κλωναριδης να δωσει λιγο ταχυτητα δεν ειχαμε απειλησει. καλυτερα να βζαει ζεκα δεξι μπακ απο εδω και περα. τα χαφ με λαγο, δωνη, πρανιτς, ατζαγκουν (παροτι ηταν τραγικος σημερα) ειναι μαχιμα. και μπροστα μπεργκ, κλωναριδης, ντινας ή νινης οταν επιστρεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο μου, πάλι καλά που δε νίκησε ο νιώνιος και δεν πήρε 3 βαθμούς για να σωθεί. Για μένα το να υποβιβαστεί ο όφη και ο πανιώνιος θα μου δώσει ακριβώς την ίδια χαρά με το να πάρουμε πρωτάθλημα. Δε το λέω τώρα που χάσαμε βαθμούς, από τη πρώτη αγωνιστική τα πιστεύω αυτά. Μακράν χειρότεροι δούλοι ακόμα και από το πουστρολεβαδειακό και δυστυχώς έχω και δίκιο...


    Τώρα μπάοκ για πρωτάθλημα αν τα καταφέρει και εμείς θα δώσουμε και το αίμα μας για το δεύτερο σερί κύπελλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. επιβεβαιωθηκε λεει ο κλοουν του μπλογκ και ευλογει kai τα γενια του
    πραγματικα ρε φιλε αυτο το εγραψες για να γελασουμε και λιγο μεσα στα νευρα μας
    να σε καλα αλλα δεν εχω καμια ορεξη για γελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι χάρηκαν από ότι φαίνεται με την σημερινή γκέλα της ομάδας. Ρε τι γiνεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Αναστασίου φταίει φίλε που δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Διάβασε το παραπάνω σχόλιο του βαγγέλη να πειστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαφωνώ για Πέτριτς και Πράνιτς. Ο πρωτος έχει χαρίσει ουσιαστικά τρίποντα φέτος με γκολ αλλά και με ασσιστ και ο δεύτερος σήμερα ήταν πολύ καλός και όποτε δεν παίζει κάνει μπαμ ότι δεν υπάρχει κανείς να κουβαλήσει μπάλα. Μην μου πείτε ότι ο Πέτριτς είναι αργός ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ και ότι ο Πράνιτς δεν είναι σκυλί του πολέμου γιατί κι ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. Απλά δεν μπορούμε να ακυρώνουμε έτσι παίκτες σε ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Γιατί δεν μιλάμε για τον ΠΑΟ του Σαραβάκου μάγκες. Για Μαπιραμι ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Παλαίμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η επικεφαλίδα της ανάρτησης δεν ισχύει Πρες. Κακώς την έγραψες.
    Μπορεί , οι μισοί από αυτούς που γράφουν να μην έχουν πάει στη Λεωφόρο , όμως ,
    εσύ που πας , δεν έπρεπε να γράψεις αυτόν τον τίτλο.



    Πάμε για πρωτάθλημα και όπου βγει. Διαφωνώ με την αντίληψη
    ότι η ομάδα είναι κακή. Η ομάδα είναι πολύ καλή. ΑΛΛΑ , όταν δίδεις 3 ματς σε 6
    μέρες και βάζεις 7 γκολ στους αντιπάλους , δεν μπορεί να θεωρηθεί η ομάδα μη
    ικανή πρωταθλητισμού. Έχουμε παίκτες αθλητές , όχι
    ρομποτάκια.



    Απέναντι στο Πανιωνάκι που δεν έπαιξε ματς την Τετάρτη ,
    γιατί το ματς αναβλήθηκε , τον Λεβαδειακό και τον Εργοτέλη που παίζουν αύριο ,
    ο Παναθηναϊκός κλήθηκε από την Σούπερ Λίγκα να δώκει 3 ματς μέσα σε 6 ημέρες.



    Στο ματς με τον Εργοτέλη ήταν σούπερ , στο ματς με τον
    Λεβαδειακό ήταν κακός γιατί έμεινε από ενέργεια και σήμερα ήταν μάλλον μέτριος
    και πέταξε ένα ημίχρονο.



    Τι να γράψω για τον Θρήνο , που δεν έδωκε ματς την Τετάρτη
    , άρα ξεκουράστηκε και παίζει μπάλα την Κυριακή.



    Ο ΠΑΟΚ παίζει μπάλα την Κυριακή. Δικαιολογίες , θα γράψει
    κάποιος , αλλά είναι μία πραγματικότητα. Επιπλέον , ο Παναθηναϊκός δεν έχει 2
    ισάξιες ενδεκάδες για να βάζει την μία ενδεκάδα το Σάββατο και την άλλη την Τετάρτη.



    Συνεπώς το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί , αλλά με τέτοια πίεση
    η διαχείριση του υλικού δεν μπορεί να γίνει τέλεια και το άγχος από πλευράς
    τεχνικού τιμ δεν αφήνει την λογική να κυριαρχεί. Έγινε λάθος κίνηση με την είσοδο
    του Μπαιράμι , για να πάρει ενέργεια η ομάδα , αλλά δεν απέδωσε και διορθώθηκε
    με την είσοδο Καρέλη και Κλώνα στο 2 ημίχρονο όταν μπήκε το γκολ. Σε αυτό δεν
    μπορώ να κατηγορήσω τον κόουτς , η αλλαγή θεωρώ ότι έγινε στο πλαίσιο φρεσκαρίσματος
    της ομάδας. Εξάλλου , ο Νίνης είναι τραυματίας , επομένως οι λύσεις ήταν
    περιορισμένες.



    Μπράβο στον Στιλ για την απόκρουση του πέναλτι , αλλά και
    σε όλα τα παιδιά που σε 3 συνεχόμενα ματς μέσα σε 6 ημέρες πήραν τα 2 και στο άλλο
    δεν έχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠ´ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φταίει ότι πήγε για πόλεμο με νυχοκόπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ομάδα είναι πολύ καλή. Αυτά που γράφεις είναι εκτός πραγματικότητας. Ήταν καλύτερη η ομάδα με Σέριτς , Σαριέγκι , Μόρρις την περίοδο 2007-2008; Ντροπή που γράφεις αυτά τα πράγματα. Είσαι βαθιά αντιπαναθηναικός και δεν εκτιμάς τους ανθρώπους που έσωσαν τον Παναθηναικό , από την καταστροφή , όπου θα επένδυαν τα αφεντικά σου , που τους υποστηρίζεις με φανατισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γράψε μας πάλι για τον Μπούι με την 40 άρα μπαλιά ποσο παικταράς είναι να γελάσουμε λίγο . ΓΙα τον Αλαφούζο..τον οικονομολόγο της Οξφόρδης..για το transfermarkt..και την επένδυση του Αλαφούζου...
    Για την σωτήρια...της ομάδας...που την παρέλαβε το αφεντικό σου δεύτερη και την πήγε τη πρώτη σεζόν ..με 18 εκατομμύρια μπάτζετ παρακαλώ..7η..Συνεχισε να τον υποστηρίζεις αφού εδώ περά εμφανίστηκες και εσύ τυχαία όποτε εμφανίστηκε και ο σωτήρας των 5 θαλασσων.
    Ο σωτήρας που έχει φέρει τον Παναθηναικό σε όλα τα αρνητικά ρεκορ και πάει να διαλύσει οτι έχτισε τόσα χρόνια .
    Συνεχίστε τα παπαγαλάκια να ασχολήστε μαζί μου και όχι με τους ξεφτίλες . Οσοι ακόμα δε σας έχουνε πάρει χαμπαρι..θα σας πάρουνε που θα πάει.

    Ο Τζίγγερ φταίει για τα χάλια της τριετιας Αλαφούζος συμφωνούμε. ΚΑι ξέρεις γιατι..Γιατι έδωσε τσαμπα την ομάδα στον σωτήρα των αρνητικών ρεκορ. ΑΚόμα ενα λάθος του Τζίγγερ ήταν και αυτό έδωσε την ομάδα σε αυτόν και στα τσιράκια του και πάμε από το κακό στο χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε φιλε ξεκινηκα να σε διαβασω αλλα εκει που εγραψες "δίδεις 3 ματς σε 6 μέρες και βάζεις 7 γκολ στους αντιπάλους" ξαματηαα.
    εβαλες 5 στη χειροτερη αμυνα του πρωταθληματος , γι' αυτο εβαλες 7. Αλλιως με οποιαδηποτε αλλη να επαιζες θα ειχες το πολυ αλλο ενα. Αγκομαχώντας παμε δεν το βλεπεις...
    Press εχεις δικιο σ' αυτα που γραφεις και ο τιτλος ολοσωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έβαλε 4 σε Πανθραξ , 2 σε ΑΟΚ , 2 σε Ατρόμητο , 3 σε Παναιτωλικό. Που βλέπεις ότι πάμε αγκομαχώντας; Στα ματς που σου έγραψα , χωρίς Μπεργκ. Δεν έχεις πάει στην Λεωφόρο , ο τίτλος του ονόματός σου δείχνει και την λογική σου. Ο τίτλος θα πρέπει να λέει πάμε για Πρωτάθλημα και ότι βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μου αρέσει που είσαι αισιόδοξος, μάλλον λείπει από μένα η αισιοδοξία.
    Τα υπόλοιπα που λες τα προσπερνάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και ο Πέτρις και ο Μπαιράμι ποιότητα έχουν για να κάνουν την διαφορά σε παιχνίδια που είμαστε καλοί. Δεν μπορούν σε παιχνίδια όπου χρειαζεται να μπαίνουμε με το μαχαίρι στα δόντια. Για Μπαιράμι δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.

    Δεν το ακυρώνω το ρόστερ. Πιστεύω όμως πως δεν το χρησιμοποιούμε σωστά. Πέρσυ με δύο παίχτες να τρέχουν δίπλα του (ζέκα και αμπέιντ) μπόρεσε να προσφέρει ο πράνιτς. Φέτος εκτίθεται και επειδή δεν γύρισε καλά από το μουντιάλ και επειδή τον χρησιμοποιεί ο αναστασίου χωρίς να τον υποστηρίζει καλύπτοντας τις αδυναμίες του. Πράνιτς, τα έγραψα στα της ανανέωσης (έχει κλάση αλλά δεν μπορεί πολλά, μόνο σε ειδικές συνθήκες, δηλαδή σε αγώνες όπου βρίσκει χώρους πίσω από τον μπέργκ). Συν το ότι μου είναι συμπαθής γενικά σαν παίχτης.

    Είμαι πιο αυστηρός για αυτούς τους δύο γιατί ποιότητα έχουν αλλά είναι μεγάλοι σε ηλικία σε αντίθεση με ατζαγκούν και καρέλη που μπορούν να βελτιωθούν. Στο τέλος είναι θέμα προπονητή πόσο θα βασίζεται σε αυτούς και ποιό ρόλο τους δίνει στην ομάδα. Τον ρόλο του βασικού σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν, ειδικά σε 11άδες χωρίς κλωναρίδη/καρέλη που απασχολούν την αντίπαλη άμυνα. Η σημερινή 11άδα του αναστασίου ήταν τραγική. Αδικεί την δουλειά του, γιατί δουλεύει, αδικεί και το υλικό του. Η απογοήτευση είναι μεγάλη σήμερα γιατί χάσαμε ακόμα μια ευκαιρία με αντίπαλο όχι τον αστέρα που είναι καλή ομάδα αλλά το πανιώνιο.

    Είπαμε, δίπλα στην ομάδα θα είμαστε, αλλά αν κάτι πάει στραβά πρέπει να το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ελεος με τα πειραματα καθε αγωνιστικη, λαθη του αναστασιου μασ ξανεμησαν τις λιγες ελπιδες που ειχαμε για κατι καλυτερο.λες κ εχουμε την ομαδαρα κ παει σε μια εδρα που μας δυσκολευη παντα,να παιξουμε με μπαιραμι,ατζαγκουν,κ τον ζεκα μπακ,ελεοςςςςςςς, θα ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε αναστασιου. απογοητευτικα πολυ,κριμα.......oσο για το κειμενο,αριστος ο φιλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βαγγέλη , η οικογένεια φταίει σε ότι λέγεται Παναθηναϊκός των τελευταίων 30 χρόνων.



    Θεωρείς πολλούς τίτλους , τους 7 , που πήρε στα 33 χρόνιας βασιλείας της; Όταν η οικογένεια , πήρε τον Παναθηναϊκό , η ομάδα είχε παλμαρέ
    13 τίτλων πρωταθλήματος και ήταν φιναλίστ του κυπέλου Πρωταθλητριών.



    Ο Γιώργος , όντως προσέφερε πολλά πράγματα , αλλά δεν έκανε
    γήπεδο και απέκοψε τον Παναθηναϊκό από
    την Λεωφόρο και την Αθήνα.



    Ο Γιάννης τι πήρε; 1 τίτλο πρωταθλήματος στα 15 χρόνια
    κυριαρχίας του ; Να θυμηθώ τα 4 γκολ που φάγαμε στη Λεωφόρο από τον Θρήνο το
    2001 , ή τα 4 που φάγαμε το 2008 στο κύπελλο πάλι από την ίδια ομάδα; Τους προπονητές
    τύπου Μπάκε , που τους πήρε ο κόσμος στο κυνηγητό; Τους προέδρους μαριονέττες ;
    Την παράγκα του Κόκκαλη , που τον ξεφτιλίζανε και αυτός ποιούσε την νύσσα; Το μόνο που έκανε ήταν ότι δεν πήγε να σκουπίσει τα
    πεζοδρόμια των γραφείων του Θρήνου. Μέχρι εκεί είχε φθάσει η υποτακτικότητα του
    στην παράγκα. Τον Βοτανικό , που δεν έγινε
    τελικά; Απορώ ότι υπάρχουν ακόμη και τώρα , άνθρωποι σαν και εσένα , που τον
    υποστηρίζουν.



    Διαφωνώ , στο ότι ο Παναθηναϊκός διαλύεται. Ο Παναθηναϊκός
    δυναμώνει και ανεβαίνει και οι αντί-παναθηναϊκές κριτικές όπως οι δικές σου διαλύουν
    την αγάπη των οπαδών – φιλάθλων για την ομάδα. Το έργο σου είναι καταστροφικό
    και ασκείς προπαγάνδα , χωρίς λογική , επενδύοντας στο θυμικό των φιλάθλων της ομάδας.





    Ποια
    18 εκατομμύρια μπάτζετ; Ήταν μέσα 25 εκατομμύρια χρέος και θα πήγαινε βουρ
    για Γ Εθνική. Αυτό το λένε όλοι και ευγνωμονούν τον Αλαφούζο που έσωσε την
    ομάδα. Και κάτι άλλο , η ομάδα βγήκε 6η , όχι 7η που
    γράφεις με τόσο μίσος. Ο Αλαφούζος είχε πει σε συνέλευση της Συμμαχίας ,
    τον περσυνό Δεκέμβρη ότι ο Πατέρας άφησε το καλοκαίρι του 2010 την ΠΑΕ , με
    18 εκατομμύρια μπάτζετ.





    Για
    τα άλλα: Ο Αλαφούζος είναι απόφοιτος της Οξφόρδης , και θεωρείται δυνατό
    μυαλό στα εφοπλιστικά. Αυτό το λένε όλοι , αν ανατρέξεις στο διαδίκτυο ,
    θα βρεις πολλές αναφορές.





    Το
    transfermarkt
    γράφει ότι η ομάδα
    του Παναθηναϊκού έχει αγοραστική αξία 25 εκατομμύρια ευρώ. Δεν το λέω εγώ
    , αλλά ένα μεγάλο , επίσημο γερμανικό σάιτ που περιγράφει αναλυτικά την
    αγοραστική αξία της κάθε ομάδας.





    Όσο
    για τον Μπούι ξέρω τα εξής : Έχει καλή γνώση της μπάλας , και κάνει
    εξαιρετικές μεταβιβάσεις που μπορεί να είναι από μπαλιές 20 μέτρων , μέχρι
    και ανοίγματα 40 μέτρων.
    Το είδα με τα μάτια μου , δεν κάθομαι στο σαλόνι του σπιτιού μου , παριστάνοντας
    τον αντιδραστικό Παναθηναϊκό , που δεν ξέρω αν είσαι , γράφοντας για πράγματα
    που δεν έχεις δει ιδίοις όμμασι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συμφωνω απολυτα κ στο τιτλο κ στο κειμενο....για μενα προσωπικα το προπονητικο ταβανι του αναστασιου ειναι ο τωρινος παναθηναικος.......οταν σφυγγουν τα γαλατα κλανει μεντες...κ εξηγουμε....ο αναστασιου ειναι ο πιο τυχερος προπονητης στο κοσμο...πηρε ομαδα απο το 0,κανεις δεν ειχε αξιωση να κανει κατι περυσι(πρωταθλημα)...ασυλια στη γκρινια,τη μουρμουρα,τη κριτικη...κανεις δε του ασκει κριτικη λες κ ειναι ο αλανθαστος.....να θυμησω παιχνιδια κ περυσι κ φετος που τα εχανε μονος του κ εβγαινε κ ελεγε το λαθος δικο μου και τετοιες μαλακιες....απο περυσι μεχρι φετος σε οσα παιχνιδια επρεπε να παρει δε τα πηρε,,,,,περυσι ειχε ετοιμασει την ομαδα με τετοιο τροπο που οτι κ να πετυχαινε θα ηταν επιτυχια...κ πετυχε....το κυπελλο...κ μπραβο του...αλλα ρε φιλε κ να το εχανε δε θα γινοταν τιποτα σε αυτον......κ φετος εγιναν τα οργια....χανεις απο στανταρ ευκολα,με τριπολη,ξανθη ξερεις τα αποτελεσματα των αλλων,ξερεις οτι κερδιζεις κ τους πλησιαζεις κ σε φοβουνται.........γιατι αυτα ηταν τα κρισιμα...δεν αναφερομαι καν με το λεβαδειακο στο πρωτο γυρο που σου αλλαζουν εδτα,στο κανουν στο οακα κ περνεις χ με το ζορι....αστο αυτο...αυτα τα τρια παιχνιδια......κ κατεβαινεις με αλχημιες,με ηττοπαθεια,χωρις πλανο........κ το σημερινο ειναι η αποδειξη αυτων που λεω........χωρις πλανο μεχρι το 70,με πρωην ποδοσφαιριστη μεσα,με ζεκα μπακ κτλ κτλ....εχει την τυχη να εχει τον πιο αποτελεσματικο,ταλαντουχο,παιχταρα γκολζη στην ελλαδα κ δεν εχει καταφερει απο περυσι να βρει εναν παιχτη η ενα συστημα που να τον τροφοδοτει.....ΕΛΕΟΣ....ο ντινας που ειναι ο μοναδικος στην ομαδα στο ενας με εναν αφαντος στο β γυρο για να παιξει κ λιγο ο εμιρ.....τι να λεμε τωρα...δε τελειωνουμε....κ εμμονες πολλες.....απο το καλοκαιρι μιλαει για πληρες ροστερ....το καταλαβαινω....πρεπει να καλυψει τους παιχτες του κ καλα κανει.....αλλα ρε φιλε μη το διαλαλας γιατι παιζεις με την νοημοσυνη μας...αταφερες να μηνεχεις δεξι μπακ 2 χρονια τωρα,αριστερο εξτρεμ 3 χρονια κ αμυντικο χαφ συγχρονο 4 χρονια...κ μιλας για πληροτητα....την αποψη αυτη δεν την λεω τωρα........τον στυριξα απο περυσι μεχρι την ξανθη.....εκει ειδα οτι στα κρισιμα δε μπορει.....κ σημερα ειμαι σιγουρος........κ το κριμα ειναι ενα φιλε μου...ΠΩΣ ΦΕΤΟς ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑ Κ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ,,,,,,ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΑΝΕ.....κ το εχασες επειδη δεν καλυψες 2 κενα σου.....δεξι μπακ κ αμυντικο χαφ.....ολα τα αλλα ειναι για να λεμε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δειτε το τελευταιο εικοσαλεπτο και βρειτε ποιος παικτης της ομαδας μας εχει τουλαχιστον...περιεργη αποδοση.........να δουμε ποιος εχει ματι...περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε; ειδικα ο ντινας πολυ αδικημενος και εχουμε χιλια ΔΙΚΙΑ να φωναζουμε ειναι αδικια που δεν παιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. σιντεφελντ φιλε......κανει το πεναλτι,διωχνει τρεις φορες την μπαλα στην εξεδρα δινοντας χρονο στον πανιωνιο και κανει και 4 φαουλ αχρειαστα που παγωνουν το παιχνιδι και δινουν ανασες στον αντιπαλο....μπορει να μαι λαθος......αλλα αυτα ειδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν είναι πουλημένη ομάδα ο Παναθηναικός. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. trifilli leoforou18/1/15 1:34 π.μ.

    πριν ένα χρόνο μας είχαν ξεγραμένους και έλεγαν για β εθνικες και τέτοια αλλά πήραμε κύπελλο και τώρα λέμε για πρωτάθλημα με ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ που διαθέτουμε και θέτε να γκρεμιστούν όλα αυτά;τουλάχιστον η διοίκηση δεν ακούει το τι λέγετε στα ΜΜΕ και ακολουθεί το ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ πλάνο που έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή χάσαμε εμείς το πρώτο για τις αλχημείες μας, το είδαν σαν ημίχρονο του νιόνιου. Ιεκ και ξερό ψωμί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρες , μιλάμε για εγκληματική οργάνωση. Ο Παναθηναικός στο ματς με Λεβαδειακό οι παίκτες μας προσέχανε τα μαρκαρίσματα. Δεν ήθελαν και πολύ με καμιά λαβή καράτε να βγάλουν κάποιον από τους επιθετικούς μας 2 μήνες σε νοσοκομείο. Ο δε θύτης , δεν θα έπαιρνε ούτε κίτρινη κάρτα , θα συνέχιζε το αγωνιστικό πρόγραμμα άνευ τιμωρίας.


    Άλλωστε τι συζητάμε τώρα; Αν τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά , θα μαζεύονταν Σαββίδης , Αλαφούζος και Μελισσανίδης για να κάνουν κοινό μέτωπο για να αντιμετωπίσουν την εγκληματική οργάνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και παιδευόσουν εσύ και σπούδαζες. Μάθε κλωτσίδι από τον άρχοντα ρε. Ξεκίνα να κλωτσάς όποιον βρεις να δεις πώς βγαίνει το μεροκάματο στο ελλάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"... Παίζει να το έχουν πει περισσότερες φορές και από τον Δώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Hλία, το θέμα δεν είναι τόσο αν ο Ζέκα ήταν οκ για δεξί μπακ, αλλά ότι έλειπε από το κέντρο πάρα πολύ.


    Τέλος πάντων, είτε βγαίνουν είτε όχι τέτοιες αλχημείες σε ματς που ουσιαστικά εδώ και 1 μήνα παίζεις κάθε αγωνιστική τον τίτλο, δεν χρειάζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βασικά δεν το λέει για να καλύψει τους παίκτες του, αλλά τις 2-3 μεταγραφές του που δεν βγήκαν, ύστερα από το σφουγγάρισμα του γαυροδιευθυντή και ίσως έσφιξε ο μώλος του μην πάθει τα ίδια. Γιατί δεν το έχει σε τίποτα ο αλ να τον κρεμάσει σε μια νύχτα. Ο μόνος λόγος που συνεχίζει σε κάθε ευκαιρία να χρησιμοποιεί μπούιδες και μπαϊράμιδες που όλοι βλέπουν ότι καταστρέφουν το παιχνίδι της ομάδας, είναι για να πείσει ότι είναι καλοί και δικαίως αποκτήθηκαν. Δε μπορείς να πεις ότι θεωρητικά κάνει κάτι κακό ή ότι δεν προσπαθεί ως προπονητής, αλλά δυστυχώς βγαίνει σε κάθε ματσάκι σε βάρος της ομάδας. Ειδικά σήμερα, όταν σίγουρα ξέρει το παρασκήνιο (και το έχει ζήσει στο πετσί του) και λέει ότι πάνε για πόλεμο και εμπνέεται από τον μπαϊράμι και ένα περίεργο στήσιμο 11άδας και ρισκάρει να χάσει το δρόμο για την κούπα, μη βγαίνει να κάνει και δηλώσεις που τους βγάζει όλους μ.λάκες και περνάει και το σύρμα στους παίκτες. Γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ξέρει ότι οι αλλαγές που έκανε δυνάμωσαν την ομάδα, άρα απέτυχε το αρχικό σχήμα και ΔΕ γίνεται ρε φίλε να μη βλέπει αυτά που βλέπουμε εμείς οι λιγότερο σχετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. προσωπικα νομιζω οτι αυτος που ελειπε απο το κεντρο ηταν ο δωνης. ή στην χειροτερη ο ντινας. ο ζεκα πιστευω οτι μονο στο πλαι ειναι θετικος. ειτε στην τριαδα μπροστα σε αγωνες που αμυνεσαι και θες πρεσινγκ, ειε ως δεξι μπακ αφου εδειξε οτι ανταποκρινεται θετικα. οταν παιζει στον αξονα χανεται και δεν προσφερει δημιουργικα γιατι δεν εχει καθετη κινηση και πασα απο τον αξονα. και εσωτερικος μεσος οταν παιζει τραβιεται στη γραμμη και αδειαζει το κεντρο. βεβαια ετσι το βλεπω εγω. συζητηση κανουμε.
    προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα μονο αλχημειων ή ροτεισον. σαφως και θα επρεπε να εχει καθιερωσει μια ενδεκαδα. για μενα στιλ τερμα, ζεκα δεξια μπακ, χουχουμης ή νανο αριστερα (γιατι ο ισπανος δεν ειναι καλα φετος), λαγος αμυντικο χαφ, δωνης εσωτερικος χαφ και ατζαγκουν ή πρανιτς αναλογα με τη δυσκολια του ματς και μπεγκ κορυφη, με κλωναριδη περιφερειακο και πισω τους ντινα ή νινη ή σε καποια ματς και πετριτς.

    ομως ειναι θεμα και ποιους βαζεις. οταν βαζεις ενα παικτη που εχει «συμπεριφορα παλαιμαχου» οπως ο πετριτς 3 σερι ματς τεταρτη-κυριακη (εννοω οτι δεν ανταποκρινεται πλεον το σωμα του και οχι νοοτροπια) δεν μπορει να βαζεις και τον μπαιραμι που επισης ειναι στο ιδιο αργο και μοτιβο ταλαιπωριας. και μαλιστα εκτος εδρας γιατι ο αντιπαλος θα σε καταπιει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κάποιοι χαίρονται που η διοικηση της ομάδας δε θέλει να πάρει πρωτάθλημα . Αυτό φαίνεται σε εξυπηρετεί εσενα και μερικούς άλλους. Αφου σας αφήνουμε ακόμα να κανετε κουμάντο καλα μας κανετε.

    Ρε τι γινεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απλά για όσους δε θυμούνται ή δε γνωρίζουν. Η ομάδα εκείνη του 07-08 αποκλείστηκε στους 16 του Europa League με διπλές ισοπαλίες από την Rangers.
    Η φετινή ομάδα έκανε..ιστορικό χαμηλο ρεκορ στο Europa League κάνοντας 0 νίκες και έχοντας στον ομιλο και κάποια Εστοριλ..
    Η ομάδα εκείνη που εσενα δε σου άρεσε..είχε κερδίσει με δυο γκολ την Αμπερντιν 1 την Κοπεγχάγη εκτός έδρας και 2 μπαλάκια στη Λοκομοτιβ Μοσχας..


    Μια που εισαι λατρης και του transfermarkt..η ομάδα είχε μπάτζετ τοτε 47 εκατομμυρια περίπου..
    Ε δε χρειάζεται νομίζω να πούμε ποια ομάδα ήταν ανώτερη...Πάρε και ένα στατιστικό..

    Σε 30 ματς ειχε 4 ήττες στο πρωτάθλημα όσες δηλαδή έχουμε κάνει τώρα σε 19 παιχνίδια..
    Τις οποίες δύο από αυτές τις έκανε μετά την 20 η αγωνιστική και ενώ όλοι ήταν εναντίον της..Βέβαια τότε όταν χάσαμε από την Ξάνθη έγινε ο κακός χαμός..Και δικαίως..Εφέτος δε κουνήθηκε φύλλο...Γιατι άραγε...
    Διάλεξες κακή χρονιά για να κάνεις σύγκριση... Το τι έγινε τότε και γιατι πρέπει κάποιοι κάποια στιγμή να λογοδοτήσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό εννοώ.Αποκλείστηκε στο να παει στους 16 με διπλες ισοπαλιες , δε το έγραψα καθαρα έχεις δικιο.
    Εστω και έτσι ούτε με σφαίρες το φετινο ροστερ και ολη η φετινή προσπάθεια ούτε στην Ευρώπη ούτε στο πρωτάθλημα ούτε σαν ροστερ συγκρινεται με εκείνης της χρονιάς. Ούτε με την τριετία Αλαφούζου με αγωνιστικά κριτηρια. ΠΟΥΘΕΝΑ..

    Τωρα απο εκει και πέρα αν ο Γιώργος γουστάρει τη φάτσα του Αλαφούζου του Μπουι ή του Μπαιράμι περισσότερο περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Like No Other18/1/15 3:41 π.μ.

    ο Μητροπουλος σημερα επρεπε να ειχε παρει δυο κοκκινες και μια κιτρινη.και δεν πηρε τιποτα!τα χειροτερα σε οτι αγαπατε υπηρετες του Πολντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Like No Other18/1/15 3:43 π.μ.

    Καρελη αμα ειχες τελειωματα θα ησουν παικταρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Like No Other18/1/15 3:44 π.μ.

    κοουτς εχω ολη την καλη διαθεση να σε στηριξω,αλλα φετος τα εχεις κανει μανταρα με τους συνεχεις πειραματισμους.εισαι αυτοκαταστροφικος.ισως το γεγονος οτι ειναι της απολυτης εμπιστοσυνης Αλαφουζου με συμβολαιο εως το 2016 και κουβεντες για ανανεωση απο τωρα να γυρναει μπουμερανγκ.ας νιωσει λιγο πιεση για αποτελεσματα και ο ιδιος,δεν ειναι κακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Like No Other18/1/15 3:56 π.μ.

    80 λεπτα χαλαροτητα και με 10 λεπτα μπαλας καναμε τοσες φασεις...,μερικες σκορπιες παρατηρησεις:
    1) Ζεκα δεξι μπακ οχι καλος αλλα και παλι καλυτερος απο Μπουρμπο-Τριαντα
    2)δεν ξερω αν μονο εγω το βλεπω αλλα για μενα ο Πρανιτς ειναι τουριστας ολκης...και δεν το λεω για την χαμενη ευκαιρια μονο.ο τυπος ειναι πιο αργος και απο το ριπλευ με αθλια στημενα και πολλα λαθη.δεν χρησιμευει σε ΤΙΠΟΤΑ
    3)ο Πετριτς ενδεχομενως να ειναι μια πολυ καλη επιλογη ερχομενη απο τον παγκο αλλα λογω ηλικιας,τραυματισμων κτλ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ.δηλαδη ποσα ακομα ματς χρειαζεται να το καταλοαβει αυτο ο κοουτς?
    4)ελπιζω σημερα να ηταν η τελευταια ευκαιρια για αυτο το σαπακι τον Μπαϊραμι...ΔΡΟΜΟ ΑΠΛΑ.τα ιδια ισχυουν και για το πουλεν τον Μπουι
    5)εχω βαρεθει φετος η αναπτυξη μας να ειναι ΜΟΝΟ απο τα πλαγια με σεντρες απο τον ακραιο μας μπακ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ο μοναδικος που μπορει να κανει μια τριπλα και εναν συνδυασμο ο Ντινας,ειναι συνηθως παγκο
    6)ο Κλωναριδης ειναι ΤΑΜΑΜ για εκτος εδρας ματς που θα βρεις καναν χωρο για αντεπιθεση.ειναι μανουλα για ανοιχτους χωρους που δεν τον φτανει κανεις.ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ 70 ΚΑΙ ΣΤΟ 80?
    7)ρε Ατζαγκουνακο ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ?
    8)ο Στιλ ειναι τερματοφυλαρα...κι ας μην ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια.το συμβολαιο του ληγει του χρονου αν δεν κανω το λαθος.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΣΑ
    9)για δεξι μπακ αφηστε τον Γκαλιτσιο εκει στην ΠΑΕ και κλειστε τον Λουι του αστερα...ελευθερος μενει το καλοκαιρι

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣ Η ΓΑΥΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ.Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΜΕ 10 ΛΟΓΩ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ + ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΜΠΑΛΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΠΡΑΝΙΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Like No Other18/1/15 4:01 π.μ.

    δηλαδη πιστευεις οτι ο Πετριτς βασει βιογραφικου εχει προσφερει τα αναμενομενα εδω και 1 χρονο?ελα ρε αδερφε τωρα...σκετη απογοητευση ειναι.σαν ονομα ειναι απο τους μεγαλυτερους που εχουμε φερει ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.προσωπικα περιμενα πολλα περισσοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. press με συγχωρεις: Ειναι πουτανα του χριστογλου η μανα ειναι πουτανα.. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Πληροφορηθικα οτι γραφει ειρωνικα στατους για την ομαδα μας ΕΜΕΤΙΚΑ. Ρε Αλαφουζο αυτος και οι Αντωνηδες πρεπει να ειχανε φυγει χθες απο το σπορ φμ. Δηλαδη Ελεος Υπνωσει σου εχουν κανει. Πειρες το γαυρος φμ και τους πληρωνεις για να μας γαμανε πρεςς συγνωμη αλλα εχω πολλα νευρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε παιδιά εγώ θα κάνω μια φυσιογνωμική προσέγγιση του θέματος. Όταν βλέπει κανείς αυτή τη μάπα, πείτε μου οτι δε κάνει ΜΠΑΜ όλη αυτή η αμπαλοσύνη που μπορεί να έχει πάνω της. Μα δείτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. φιλε εχεις δικιο . τα βλεπει και αυτός , αλλα τους βαζει τους μπαιραμιδες και τους μπουιδες για να δικαιολογησει την αποκτηση τους αφου ειναι δικες του επιλογες και πονταρει μηπως τον δικαιωσουν . επιπλεον πιστεω οτι το κανει, ειδικα για τον μπαιραμι, μηπως βρεθει κανενας τυφλος και τον αγορασει , αλλα δεν υπολογιζει οτι η αγορα "ακινητων" στην ελλαδα εχει πατώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κάτι τέτοια μυαλά φίλε μου, ψηφίζουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Press, επειδή κάποιοι την είχατε πιστέψει την φάση, δεν θα την πρληρώσει η ομάδα και ο Αναστασίου. Δικαίωμα σας να ονειροβατείτε και να πιστεύετε ότι θα πάρεις πρωτάθλημα με την εγκληματικη οργανωση να αλωνίζει. Επειδή πλησιάσαμε στην κορυφή ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ξεχάσαμε ότι παίζουμε ένα παιχνίδι με σημαδεμέν φύλλα, και το γυρίσαμε σε αγωνιστική ανάλυση. Στόχος της ομάδας είαι η εξυγίανση και όταν επέλθει αυτή, θα έρθουν και πρωταθλήματα. Όταν θα έχει καθαρίσει ο χώρος από εγκληματικές φαρτρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αν βάσει βιογραφικού κρίνουμε, θα έπαιζε ακόμα μπουντεσλίγκα φίλε. Έχει βαρύνει, αλλά τα αγγίγματα της μπάλας στην περιοχή είναι τρομερά. Και όσο και να φθείρεται ένας παικταράς σαν τον Πέτριτς λόγω ηλικίας κια τραυματισμών, θα παραμείνει παικταράς με πιο βαρύ σώμα βέβαια. Τα προβλήματά μας είναι άλλα κι όχι ο Κροάτης που μας έχει δώσει 3-4 τρίποντα φέτος με γκολ του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μετά τους τόσους τίτλους που μας χάρισε ο Γιάννης ο Βαρδινογιάννης , έχουμε πάθει κορεσμό σαν κόσμος. Οπότε έχουμε υπομονή. Ειδικά όταν κάτι χτίζεται σαν σοβαρές βάσεις, με παιδιά της ακαδημίας, με Αναστασίου-Ρούτερ και με ένα σταθερό πυρήνα 13.000 ανθρώπων να είναι κάθε Κυριακή γήπεδο ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. Πάνε οι εποχές που εκανε κουμάντο ο αεκτζής φίλος του τσικεν, ο Βδέλιτς και εισηγήσεις ο τουλούμπας με το παρεακί. Τώρα αναμένουμε κια τα λεφτά του Γιαννακόπουλου για να ενισχυθεί η ομάδα. Πέρυσι τα έταξε, οπότε ίσως βρεθούν σιγά σιγά. Έτσι?


    http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20140426/low/pegasus_LARGE_t_1041_106259326.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καπετάνιος18/1/15 11:47 π.μ.

    Χθες ήταν τα γενέθλια της ΠΕΚ.
    Χθες εμφανίσθηκε ο πλουσιότερος του Αμπράμοβιτς.
    Χθες εμφανίσθηκαν οι πράσινες καρδούλες.
    Γελάει όλη η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Υπάρχουν κάποια σωστά που γράφεις , αλλά ο Πράνιτς επαναλαμβάνω είναι πολύ καλός παίκτης , με εξαιρετκές πάσες. Βάζει γκολ , αλλά δεν πρέπει να απαιτούμε 100% ότι σε όλα τα ματς θα βάλει γκολ. Χθες έχασε ευκαιρίες , αλλά δεν πρέπει να τον καταδικάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Από τους τότε ποδοσφαιριστές 3 άξιζαν : Καραγκούνης , Ιβανσιτς και Σαλπιγγίδης.

    ΕΛΕΟΣ , ποιοί ήταν καλοί , ο Ενακαρχίρε που τραυματίσθηκε , ο Γκούμας στα 34 , ο Μόρρις που έκανε τσαφ , ο Σαριέγκι , ο Σέριτς , ο Μάττος , ο Γκαλίνοβιτς ή ο Μανούτσο ή ο Παπαδόπουλος;

    Τι να πω τώρα , που κερδίζαμε με 1-0 ματς όπως με την Βέροια στο 90φεύγα με φάουλ του Καραγκούνη ή του Ίβανσιτς. Δεν θυμάσαι τι γινότανε , που έβγαινε κόσμος στην τηλεόραση (εκπομπές στο High channel) και φωνάζανε που η ομάδα , δεν μπορούσε να βάλει ένα γκολ;

    Καλύτερη από τις δύο προηγούμενες χρονιές , του 2005-2006 και 2006-2007 , αλλά πολύ κατώτερη της σημερινής, δεν συγκρίνω σε καμμία περίπτωση τους Στιλ , Σίφο , Ταυλαρίδη , Μέντες , Πράνιτς , Πέτριτς Μπεργκ , Κλώνα και Καρέλη με τους παίκτες που είχαμε την περίπτωση 2007-2008. Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. gruenerteufel18/1/15 1:01 μ.μ.

    Γιατι να τους διωξει ρε φιλε???
    Γραφουν κατα της αγαπημενης ομαδας του Αλαφουζου??
    Γιατι πηρε νομιζεις τον γαυροfm οπως λες, μαγια να εχει λαικο ερισμα εκει που θελει !!!
    Δεν χρειαζεται πολυ μυαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. gruenerteufel18/1/15 1:25 μ.μ.

    Ποτε θα καταλαβεται το σχεδιο που υπαρχει για την σμικρυνση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ σε ολα τα επιπεδα??
    Αυτη την νοοτροπια θελουν και πετυχαν να εφαρμοσουν ενα δεν πειραζει μωρε την αλλη φορα οπως κανει 3 χρονια τωρα η συμμορια που καποιοι θελουν να το βλεπουν ως ΥΓΕΙΑ !!!,
    Μια αγωνιστικη χρονια ακομα εφτασε στα μισα και εμεις πιστευουμε και ακουμε με αγωνια υποσχεσεις και ρεσταρτ για ανακαμψει οπως διαφορα πτηνα τροπικων περιοχων προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτος ειναι ο μοναδικος δρομος και πρεπει να λεμε παντα ναι!!!
    Ας αναλογιστει ο καθενας τις ευθηνες του και το τι πετυχαινει σκυβωντας το κεφαλι στην διαλυση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
    Ας σκεφτει ο καθενας τι απο ολα οσα ειπε ο σωτηρας εκανε πραξη
    1. αν εχει κομματι του συλλογου που αγαπα με την συνδρομη του 50αρικου στα χερια του και οχι στην Κυπρο
    2. αν εχει αγοραστει τελικα και ποτε θα γινει το νεοβαπτιστο Γ. Καλαφατης και ποσα θα χρειαστουν ακομα να γινει βιωσιμο
    3. αν οντως υπαρχει εξυγιανση στα 1.7 εκατ το χρονο που δινει ο σωτηρας μονο για τις καρεκλες και θεσεις των υπαλληλων του ( Απο την ΠΑΕ παντα!!!)
    4. αν θα δουμε κανενα παικτη που να μπορει να βοηθησει την ομαδα και οχι πρωην τραυματιες δανεικους κια στα ορια της συνταξης
    Ας σκεφτει ο καθενας πως θελει την ομαδα και αν του αρεσει αυτο που βλεπει και οτι αυτο αξιζει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ας πηγαινει να δινει το χειροκροτημα και τα μπραβο στις συνελευσεις των 30 ατομων καθως και το βοηθημα στον εφοπλιστη -καναλαρχη για τα τρεχοντα εξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 1) Το σχέδιο για τη σμύκρινση του Παναθηναϊκού τι κάνανε αυτοί που μας φέρνανε για βασικούς επιθετικούς τους Τοτσέδες και τους Μπικόφσκι και όχι αυτοί που μας φέρανε Σισσέ και Μπεργκ.

    2) Μικρύνανε τον Παναθηναϊκό αυτοί που ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ανοιχτές συνευλεύσεις και σε κλειστά δωμάτια χαρίζανε πρωταθλήματα και κύπελλα με τη σέσουλα στον ολυμπιακό ΚΑΙ ΟΧΙ αυτοί που τον πολεμάνε συνέχεια με κάθε τρόπο και μέσα σε 2 χρόνια από καμένη γη, δώσανε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο ξανά τίτλο στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

    3) Μικρύνανε τον Παναθηναϊκό με οργανωμένο σχέδιο αυτοί που άφησαν επίτηδες 35 εκατομμύρια χρέη και βάζουνε ακόμα και τώρα στημένους κλακαδώρους της οικογένειας για να κάνουν ΒΡΩΜΙΚΕΣ επιθέσεις μετά από κάθε ανεπιτυχη αποτέλεσμα στην σημερινή διοίκηση.

    4) Μικρύνανε τον Παναθηναϊκό με σχέδιο αυτοί που άφησαν την ομάδα χωρίς ούτε ένα περιουσιακό στοιχείο δικό της, αυτοί που μας βάλανε στον ελαιώνα με την ανικανοτητά τους να φτάνει ταβάνι και όχι αυτοί που αγοράζουν παίχτες, προπονητικά κέντρα, γραφεία και το καλοκαίρι θα ρίξουν λεφτά και για το γήπεδο.

    ΟΛΑ αυτά που ζούμε σήμερα και το διαρκές ΓΕΜΑΤΟ γήπεδο με παιδιά, οικογένειες και αμέτρητες εντός έδρας νίκες ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ τουλούμπικη ΑΛΗΤΕΙΑ που δεν έχει ΚΑΜΙΑ διαφορά από τους ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥΣ έξω από το ΣΚΑΪ. Πολύ απλά είσαι ένας από αυτούς και δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ένας από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Greenmaniac1318/1/15 2:17 μ.μ.

    Παιδιά αυτός ο αμπάλος ξεκίνησε από το παράρτημα του Βόλου και ήταν μάλιστα του πουλέν του υπόδικου κυρίου δημάρχου..


    Όποτε ο Μαντάλος σκέφτηκε να μην χαλάσει χατίρι σε ένα από τα αφεντικά.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Και έτσι να ήταν ας πούμε για τον συγκεκριμένο, διπλό λάθος του κόουτς, αφ' ενός του είπε να ψάξει να βρει ομάδα και αφ' ετέρου δε ρισκάρεις μαζί του σε κρίσιμο ματς. Ήταν τόσο χτυπητά τα χθεσινά του λάθη που στοιχίσαν σε ομάδα και κόσμο, που σχεδόν όλες οι φυλλάδες γράφουν το αυτονόητο. Αυτό και αν είναι ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σε κανέναν αδερφέ δεν αρέσει που το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου παραπαίει στη σύγχρονη ιστορία του, αλλά δε γίνεται καλώς ή κακώς από τη μια στιγμή στην άλλη να εδραιωθεί κυρίαρχος και πόσω μάλλον όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Λάθη έχει κάνει ο προπονητής, ο διευθυντής, ο πρόεδρος που ακούει κάποιους που υποτίθεται γνωρίζουν το αντικείμενο, όλοι. Είναι μοιρασμένη η ευθύνη και αυτό γράφουν όλα τα αδέρφια. Από εκεί και πέρα κινήσεις γίνονται και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. O Aλαφουζος δεν κανει για προεδρος του παο οπως δεν εκανε και ο Γιαννης Βαρδινογιαννης.. προεδροι για μας κανουν ο Νικος πατερας και βασικα ετσι πρεπει να εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Greenmaniac1318/1/15 3:01 μ.μ.

    Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες που λεν και στο χωριό... Μιλάνε αυτοί για βιασμό του ποδοσφαίρου που ήδη συμμετέχουν σε αυτόν... Ας τους μαζέψει κάποιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. gruenerteufel18/1/15 4:26 μ.μ.

    jello γνωστο παραμυθακι του σωφερ δεν πιανει σε εμενα και σε κανενα που λεει την καταντια που συνεχιζει να ταλανιζει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
    Αλλα πρεπει να απαντησω και οχι να δικαιολογησω τα λαθη του παρελθοντος που τοσο ευστοχα αναφερεις λασπολογωντας οποιον δειχνει την ακρη στο τουνελ του τελους της συμμοριας με τα γνωστα τυπου νοσταλγου κτλπ που εχει γινει μονιμη αμυνα απεναντι σε ολους και σε ολα βλεποντας φαντασματα παντου στην ομαδα της υγειας!!!


    1.και Σιπνιεφσκι και Στραντλι και Σιγκουρτσον και Μαουρο και Τοργκελε και Βαζεχα και Κων/τινου και Βλαοβιτς ολοι φαινονται στο γηπεδο σε ενα πρωταθλημα που τα τελευταια χρονια εχει μεγαλη κατηφορα οσο αφορα την ποιοτητα


    2.Συνελευσεις γινονται οταν ανοιγεις το χερι στην ζητιανια και ζητας απο τον κοσμο τι ποιο φυσικο ?? Οταν καλως η κακως βαζεις και λειτουργεις ενα μαγαζι μονος με δικα σου εξοδα σπανια δινεις και λογαριασμο. Θυμισε μου ποτε εγινε νομιμη η απομαγνητοφωνηση συνομιλιων γιατι καποτε ο Μακης που εβγαλε τα απλυτα του ΘΕΙΟΥ στην φορα κριθηκαν παρανομα τα στοιχεια και οταν ο Φλωριδης ως υπουργος πηγε να κανει κατι αλλαξε εν μια νυκτι ετσι δεν ειναι jello?? και θυμισε μου τωρα ποιος καναλαρχης ειχε κοντρα με την συγκεκριμενη εκπομπη???? μηπως θυμασαι τιποτα??? ποιο καναλι εκθειαζε τον θειο και ποιος ειναι ακομα ο μεγαλομετοχος ??? Τωρα βεβαια υπαρχει και ΤΙγρης και Ρωσος και οι καταγραφες απο κοριο εγιναν νομιμες και ηδου ο ηρωας του tweet!!!
    Ποιος χαρισε τα χρωστουμενα και την καμμενη γηστους πολυμετοχικους ??? σου ερχεται κατι στο μυαλο??? και για να μην λες οτι δεν τα λεω ολα πηρε το κυπελο και μπραβο του παιζοντας καλο ποδοσφαιρο αλλα ως εκει. Ανεβηκε σκαλι και επιπεδο η ομαδα jello μετα την κατακτηση του κυπελου?? με δανεικους και σπακια δεν την βγαζουμε jello???


    3. Φυσικα και υπαρχουν εγκαθετοι στο net νοσταλγοι οπως λες και προπαγανδιζουν και τους ρωταω γιατι δεν προστατεψε την ομαδα οπως μπορουσε για το γηπεδο για παικτες οπως ρωταω και εσενα που ειναι η υγεια??? που ειναι η αναπτυξη ??? που ειναι οι μετοχες???το προπονητικο αγοραστηκε η οχι?? 1.7 μυρια για μισθα στους υπαλληλους??? μεταγραφες που ειναι ??


    4. Διαβασε συνεντευξη του Αλ μιλαει για προπονητικο για γηπεδο και για παικτες για να μην εκτειθεσαι κιολας που τα εκανε ολα αυτα ο σωτηρας και σε ποιο συμπαν ??? θα μας πεις?? Αμαν με το παρελθον δεν μας αρεσε και το αλλαξαμε αλλα δεν σημαινει οτι θα καθησουμε και με τον Αλαφουζο να μας φλομωνει στα ψεμματα επειση αρεσει σε εσενα


    Σωστα τα παιδια και οι οικογενειες σε ενα γηπεδο ειναι υγεια αλλα αυτα υπηρχαν παντοτε και στην Λεωφορο και στο ΟΑΚΑ βλεπεις η ιστορια γραφει κατι κυνηγητα κατι πεσηματα σε παικτες κατι απαιτησεις να χασουν πεναλτι μηπως δεν τα θυμασε?? αυτα δεν ηταν υγεια γιατι οι ιδιοι τυποι τα κανανε που τωρα εσυ χειροκροτας jello!!!! ετσι δεν ειναι ??? η αμνησια σου εφυγε η ειναι επιλεκτικη???
    Το ποιος ειμαι εγω ασε να το κρινουν αλλοι το θεμα ειναι ποιος εισαι εσυ που τα βλεπει ολα ροδινα και καλα και σε τι αποσκοπει η τυφλη στηριξη και η επιλεκτικη μνημη και που λας παναθηναικοφροσυνη σε καποιους πουνομιζουν οτι ο Παναθηναικος αρχισε το 2011
    Φυσικα και δεν θα γινω ενας απο εσας ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ jello!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. gruenerteufel18/1/15 4:29 μ.μ.

    Δεν ειναι θεμα προσωπου ειναι θεμα ενεργειων
    ο πρωτος ειχα λεφτα και δυνμαη και δεν εκανε τιποτα ο δευτερος ειχε λεφτα και δυναμη τα λεφτα τα εφαγε μας αφησε χρεη και την δυναμη την παρεδωσε στον κολλητο χοντρο του φιλο και ο τριτος δεν εχει τιποτα μονο ζητιανια και απλετο παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο Αναστασίου φταίει για τις περισσότερες γκέλες, αν έπαιζαν οι καλύτεροι ο Πανιώνιος δεν είχε τύχη.
    Για μένα έπρεπε να φύγει από προχθές, δεν θέλω ούτε να τον βλέπω, από χθες αήδιασα μαζί του και δεν θυμάμαι να ξενέρωσα τόσο πολύ με άλλον προπονητή. Κρίμα γιατί πέρυσι είχα άλλη γνώμη για αυτόν.
    Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για αυτόν και σύντομα θα χαιρετήσει, στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Η ψυχραιμία είναι αναγκαία ακόμα και τώρα. Εφόσον δεν έχουμε καλύτερους παίκτες πάμε με αυτούς, αυτό φέτος δεν αλλάζει. Μην ξεχνάμε όμως ότι σε όλα τα κρίσιμα εκτός δεν καταφέραμε να κερδίσουμε (πλην ΠΑΟΚ). Άρα η ομάδα πονάει σε παικταράδες, που να το λέει η καρδιά και τα πόδια τους. Κοινώς το καλοκαίρι τρεις μεταγραφάρες. Αν αυτές δεν γίνουν τότε θα εξακολουθούμε να παίρνουμε ένα τίτλο κάθε 4-6 χρόνια. Όλα τα υπόλοιπα, έβαλα τον ένα, έβγαλα τον άλλο είναι σημαντικά όχι όμως η αιτία που το πρωτάθλημα απομακρύνεται. Μακάρι να κάνουμε κάτι στο κύπελλο. Αν και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είμαστε χειρότεροι από πέρσι, και οι περισσότεροι παίκτες μας δεν έχουν μάθει να ζουν σε καθεστώς πίεσης για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο που φέτος είναι αυτονόητος-κεκτημένος στόχος. Και κάτι άλλο. Ας αφήσουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι τα της διαιτησίας. Θεωρώ ότι χάνουμε χρόνο από την ουσία, που είναι η μπάλα που παίζουμε στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε το παράδειγμα του μπάσκετ οπού και αυτό δεν είχε τα κόζα στην αρχή (92-97) αλλά κάνοντας πολύ καλή ομάδα κατάφερε να επιβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο Καρέλλης φίλε μου την ίδια ακριβώς αγωνιστική συμπεριφορά είχε και με τον γαύρο στο Φάληρο φέτος, δες το ματς και θα με θυμηθείς, αντίθετα στην Τούμπα ήταν σούπερ.
    Λες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Το κακό του τον καιρό και φεύγοντας μην τον ξεχάσει να τον πάρει στην νέα του ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ενώ όταν ο Γιάννης έδωσε την ομάδα μετά απο βρισιδια και απαίτηση των καλών οπαδών...( sic ) χορτάσαμε πρωταθλήματα από την παρέα του Βγενόπουλου και του Πατέρα. Τελικά ακόμα να έρθει αυτή η ρημάρα η ώρα ?
    2008 εμφανίστηκαν φτάσαμε 2015 και πήραμε ένα πρωτάθλημα. 1 στα 6 και με το φετινό που κατά πιθανότητα έδωσε ο Γιαννακης 1 στα 7. Ο Παναθηναικός από εκεί που ήταν στα 30 τοπ Ευρωπαικά club της Ευρώπης να φτάνει τώρα πιο χαμηλά από την 100η θέση.

    Και βέβαια το είδωλο σου ο Αλαφουζος μας έφερε σε κανονική περιόδο μια 6ους σε ισοβαθμία με τον 7ο μια 4 ους σε ισοβαθμία με τον 3 ...Και θα δούμε τι έχει το μενού για φέτος . Τώρα όμως στηρίζεις.. ε πιο παλιά δε σε κοβώ να ήσουν και φανατικός Παναθηναικός...το 2008 σε έπιασε η φανατιλα..
    Και ναι ξέρω..όσοι πηγαίναν στο γήπεδο το 2007 -08 ήταν προδότες τσατσοι και αλητες..τώρα οι 8000 είναι μέγιστοι Παναθηναικάρες...
    Και ποια παράγκα Κοκκαλη ..ποια υπόθεση Βάλνερ..Αυτά ποτέ δεν υπήρχαν...
    Τα παιδά της ακαδημίας που ο Αναστασίου έστειλε τον Μαρινάκη δανεικό σε ομάδα διαλυμένη για να πάρει Μπούρμπο...που γελάγαμε οταν ηταν 10 χρονια νεότερος..

    Τον Ρισβάνη στο ..." φιλικό " σωματείο Πανιώνιο για να φέρει τον 35 άρη Ταυλαρίδη
    Και τον Γιαννη τον Αλαφούζο που πούλησε τον Μαυρία..και τον Καπίνο για να πληρώνει τους κολαούζους και να μη κάνει μεταγραφές..Ακόμα και τον μικρό τον Δώνη τον έστειλε για να πάρει τα τροφεία..


    Με Φορναρόλι, Καζιγιάμα, Βελάσκεζ ,Πίντο, Χοκίν , Μπαρμπαρούση , Καιπερ ,τον Ροκι τον Μπαλμπόα ,τον Μπερίσα το Μπουι και τους για αποθεραπεια Μπαιράμι ( παιχτάρα) Μεντεζ Πρανιτς Πέτριτς ..κοιμόμαστε πλεον ησυχοι.



    Τον εαυτό σου τον πείθεις..? Με την συνείδηση σου τα έχεις καλά ? Η ολα θυσία..για το καπετανάτο..?
    Μακάρι να πηγαίναμε..με την ακαδημία..με τα ταλέντα που έβγαλε..η ατιμη η Παιανια..αλλά ουτε και αυτό δεν ειναι ικανοι να κάνουν. Πρέπει να παίζει ο Μπουις ο Μπούρμπος ο Μπαιράμι ο Πράνιτς ο Πέτριτς και οτι αλλο παλτο ε΄φεραν οι μανατζερς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ε ναι εντάξει τότε έκανε κουμάντο ο Γκότζος και τώρα εσεις που περιμένατε πως και πως το δικαιούστε..τόσο αναμονη..τόσοι αγώνες ενάντια στην ομάδα..Τόσο αηδια για το Ευρωπαικο προφιλ της ομάδας που τώρα πάμε με ΥΓΕΙΑ να το αποβάλλουμε τελείως..

    Τώρα εντάξει έχουνε τις θεσούλες του στα Δ.Σ αυτοί που πρέπει..ως...επιστέγασμα τόσου κόπου ..Έχεις δίκιο.
    ΓΙα τον Γιαννακόπουλο σε εμένα το λες .. ? Δε σε καταλαβαίνω ήμουν από τους πρώτους που είπα πως είναι φούμαρα οι ιστορίες με Κινέζους..Αλλά έπρεπε κατι να πεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις..
    Ο Γιαννακόπουλος πάντως στηρίζει..τον Γιάννη πάλι καλά να λες γιατι αλλιώς δε θα μενανε τα πράμματα για πολύ έτσι..Δυστυχως για εμάς δε χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχαλη. Ειδικότερα δε όταν αυτοί που τα κάνανε ΣΚΑΤΑ πήδηξαν από το καράβι χωρις καμια ανάληψη ευθύνης για τα λάθη ( τα χρεη βρε..)που κανανε , αφού τους κάλυψε ωραία ο Γιάννης ο σωτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Σε λίγο καιρό θα ανανεώσει και ο Αναστασίου οπότε μην κάνατε όνειρα. Αυτά που είχατε μάθει με προπονητοφαγία αλα Τεν Κατε, Φερειρα, Μαρκαριαν, Σουμ κτλ δεν υπάρχουν πλέον. Ο Αναστασίου θα οδηγήσει την ομάδα ξανά στο πρωτάθλημα, οπότε χωνέψτε το αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Φίλε 1908 α είναι καλή η ομάδα μας. Μην την ισοπεδώνουμε. Την είδα στα 2 τελευταία ματς , και η εικόνα που μου άφησε ήταν πολύ καλή ακόμα και στο 2ο ματς που η απόδοσή μας ήταν κάτω του μετρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εσύ κι ο ΓΑΠ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σε παρακαλώ , γράψε κάτι και άσε τα συνθήματα της δεκάρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο Αναστασίου φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δεν καταλαβαίνουν . Δεν γίνεται να μπαίνει στην ίδια πρόταση το αγωνιστικό με την εγκηματική οργάνωση. Αν δει κάποιος ένα ματς του γαύρου και ένα δικό μας, θα καταλάβει την διαφορά στα σφυρίγματα. Φέτος μας έκλεψαν τουλάχιστον την ισοπαλία με το ανύπαρκτο χέρι του Πέτριτς μέσα στο Καραισκάκι και σε ματς όπως στην Λέσβο που δεν δίνει κόκκινη στον Χογκ στο δεκάλεπτο. Αλλά ο ελληνάρας έχει βγάλει πόρισμα, φταίει το δεξί μπακ και ο Μπαιράμις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ18/1/15 11:52 μ.μ.

    Αμα είχε και ..τελειώματα ο Καρέλλης ΔΕΝ θάπαιζε στον ΠΑΟ!! Πάρτε το χαμπάρι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Μαρκαριάν για Εθνική




    Ούτε Δώνης ούτε Λεμονής ούτε
    Αναστασιάδης. Ξένος αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής
    ομάδας και παράλληλα ιδιαίτερα γνώριμος στο ελληνικό κενό.

    Α ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ...Αμα είχαμε διοικηση που ήθελε το πρωτάθλημα φέρνεις τον προπονηταρά που τον φάγανε ΑΔΙΚΑ απο τον Παναθηναικό κάνεις και δυο μεταγραφές καλές..και το σήκωνες...Αλλά όχι είμαστε πλήρεις..----ΜΠΑΙΡΑΜΙ ΜΠΟΥΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ και πειράματα και από άμυνα ούτε καν - ακόμα μαθαίνουνε τα παιδιά..- παίρνουνε εμπειρίες.....---πονάνε τα μυαλά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στο καλο να πας εσυ αγορακι μου, αμα εσυ ξερεις απο μπαλλα εγω ειμαι πυρηνικος φυσικος.....
    Καλικατζαρε.... τι μου εχεις και το 13 στο ονομα, ε?, εχεις δωσει κανα φραγκο στη συμμαχια ? εχεις παει καμμια φορα στο γηπεδο ? σιχτηρ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δε θελω να σκεφτομαι ποιον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, οχι απο την ομαδα μας, αλλα απο τους οπαδους της :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συμφωνώ αφου σας αρέσει να τον κρατήσουμε να βάζει όλα τα σαπάκια να χάνει 60 λεπτά και να κάνει ήρωες τους κάθε λογής άμπαλους, ομάδες που είναι για 3 γκολ χαλαρά.
    Το μόνο ματς που πήρε είναι αυτό στην Τούμπα και να σκεφτείς ότι σε 4 συνεχόμενα ματς εκτός έδρας πήρε 3 βαθμούς με μικρομεσαίες ομάδες και όλα έλεγε ότι πάει για να τα πάρει.
    Δηλαδή 0% επιτυχία.
    Αλλωστε που να τρέχεις να βρεις προπονητή που να έχει τέτοιες περγαμηνές και τόσες επιτυχίες, που κάνει την πρακτική του ως προπονητής στην ίδια ομάδα που έκανε την πρακτική του και ως βοηθός και πουθενά αλλού.
    Για να μη σου πω ότι στην Ευρώπη πήρε μόλις 2 βαθμούς, ενώ η ομάδα δεν ήταν κακή αλλά με τα απιθανα ροτέσιον του Γιαννάκη και τα φρεσκαρίσματα του, έχασε τα αυγά και τα καλάθια
    αλλά μωρέ το παιδί μαθαίνει να μπουσουλάει, έχει καιρό για να περπατήσει ακόμα είναι μικρός.
    Απάντησε μου σε παρακαλώ τι νόημα έχει, να κάνει ροτέσιον και φρεσκάρισμα στην ομάδα ο προπονητής όταν δεν παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει και του χρειάζεται επειδή κάνει δοκιμές και πειράματα;
    Με αυτά που κάνει ο Αναστασίου μου φαίνεται τελείως ασόβαρος και φυσικά δεν θα τον φάω εγώ αλλά το κεφάλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Φαντάζομαι εκεί που σπούδασες την πυρηνική Φυσκή θα έμαθες και την μπάλλα, αλλά και τους τρόπους σου και την ευγένεια σου, που ξεχειλίζουν.
    Συγνώμη άλλη φορά θα σε ρωτήσω αν μπορώ να βάλω το 13 στο όνομα μαυ γιατί από ότι βλεπω έχεις κατοχυρωμένα τα αποκλειστικά δικαιώματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ξενέρωσες με τον Αναστασίου για μια ισοπαλία; Ρε παιδιά , λίγο λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Είμαι μαθημένος στις γκέλες αλλά όχι και έτσι ρε μάγκες με αυτόν τον τρόπο;
    Σίγουρα δεν φταίνε οι παίκτες για την γκέλα γνώμη μου.
    Σκεφτείτε ότι η γκέλα πείραξε τόσο πολύ την Διοίκηση, με τον τρόπο που έγινε, που ούτε καν μια ανακοίνωση για Μάνταλο δεν έβγαλε, όπως θα έπρεπε.
    Επειδή κάποιοι λέτε ότι δεν είμαι Παναθηναϊκός διαβάστε και αυτό που δεν είναι δικό μου αλλά άλλων Παναθηναϊκών:
    http://trifillakia.gr/podosfairo/article/1074/gianni-posa-thes-na-mas-trelaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εαν προσεξεις θα δεις οτι δεν εχω το 13.
    Δεν χρειαζεται ξερεις.
    Οσο τα περι ευγενειας κτλ. δε νομιζω οτι θα καταλαβεναις εετσι και αλλιως.
    Για εσενα (και πολλους σαν και εσενα) το μονο που σας ενδιαφερει ειναι η ΓΚΡΙΝΙΑ, αναλογα με το ρευμα της εποχης.
    Ολοι εσεις (και ειστε ιδιοι σε ολες τισ ομαδες) εαν για οποιοδηποτε λογο η ομαδα δε γ.. και δερνει τοτε πρεπει να παμε να τα πλακωσουμε τα κολωπαιδα τους παιχτες που ξεφτιλιζουν τη φανελα, να διωξουμε το (αχρηστο το κλακαδορο που κανει τα χατηρια στους μανατζερ κτλ) προπονητη (μεχρι τον επομενο), να διωξουμε τον προεδρο (ο βαρδινογιαννης εξαιρειται, ΕΠΡΕΠΕ να φυγει), να βρισουμε το κολωσυστημα (οχι οτι δε μας φταιει βεβαια) και ολα αυτα γιατι ρε φιλαρακι ?
    για να κανουμε την ομαδα μας μεγαλη ξανα ?
    η
    για να μπορεις ΕΣΥ να κανεις τη μοστρα σου στο καφενειο με την ομαδαρα ΣΟΥ που τους γ...ει (γ...ας) ολους ?


    ΠΑΝΑΘΑ ΡΕ, ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανακρίβειες λες και τίποτα παραπάνω.
    Τα σαπάκια που βάζει ποια είναι; Εκτός του Μπαιράμι που ξέρει μπάλα μεν αλλά δεν μπορεί να ακολουθήσει λόγω σώματος και τραυματισμών; Άντε βάλε και τον Μπουι που μας έφερε με κλάδους ο Νταμπίζας ο αντι-Αμπεντ με μπόνους συμμετοχών;
    Η ομάδα δεν πήρε μόνο το ματς στην Τούμπα.
    Θα έπαιρνε και το ματς στο Καραισκάκι αν δεν είχαμε εφευρέσεις χεριών στον Πέτριτς.
    Αλλά εσείςείστε υπεράνω και δεν ασχολείστε μια διαιτησία αλλά με μπαλίτσα.
    Πας στα Γιάννινα και χάνεις μισή ώρα επειδή περιμένουν να εξαφανιστεί η ομίχλη.
    Γκαλέρεις γιατί μέχρι να αρχίσει την επομένη το ματς, σφυράει ημίχρονο.
    Αλλά στο τέλος θα θυμόμαστε ότι φέραμε 0-0 στα Γιάννενα.
    Και το προβλημα είναι ο Αναστασίου;
    Νομίζετε ότι 'εχει κοουτσαρει την Ρεαλ και την Μιλαν;
    Τελείως ασόβαρος είναι αυτός που δεν βάζει 50 ευρώ στην ομαδα του.
    Γελοίος και πουθενάς.
    Και αν ήμουν πρόεδρος σε αυτούς θα έβαζε 100 ευρώ τα ειστήρια στα ντερμπυ.
    Έτσι απλά.
    Ο Αναστασίου είναι ο κοουτς που μας έφερε πίσω στους τίτλους και έκανε την μεγαλύτερηή μας νικη στο Καραισκακι με 0-3.
    ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
    ΤΕΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 'Αποψη σου φίλε μου τα περί γκρίνιας.
    Οσο τα περί Βαρδινογιάννη που λες, τον χειροκροτούσα ως το 1996, μετά Πάπαλα και τέλος.
    Κανένα Πρόεδρο και προπονητή δεν επευφημώ όταν έχει έλειμμα και δεν τον κάνω θεό.
    Πανάθα είμαι πάντα αλλά αυτό δεν σημαίνε ότι δεν θα στεναχωριεέμαι κιόλας.
    'Οπως θα είδες και χθες, μια από τα ίδια είχαμε, ο Αναστασίου το είδε ως φιλικό πάλι, έλα μου όμως ο Παππάς και ο Πανόπουλος που είχαν άλλη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Μην μπερδεύεσαι φίλε εσύ και εγώ δεν αποφασίζουμε για το μέλλον του Αναστασίου.
    Η διαιτησία ειναι τεράστιο κεφάλαιο που δεν το υποτιμώ καθόλου όπως νομίζεις, αλλά από την στιγμή που η διοίκηση δεν το αντιμετωπίζει καίρια και περιμένει την λύση από τρίτους, το παίρνεις ως δεδομένο και πράττεις ανάλογα και όχι πειράματα και δοκιμές.
    Αλλά με την πιο δυνατή ενδεκάδα και το μαχαίρι στα δόντια από το 1ο λεπτό και αυτό είναι θέμα προπονητή πως να το κάνουμε.
    Το κύπελλο είναι ο μόνος στόχος που μας απέμεινε και όπως είδαμε Στηλ και Μπεργκ δεν ξεκίνησαν πάλι χθες χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου