Μάθετε να αγαπάτε τον Παναθηναϊκό!


Η ομάδα το Σάββατο έκανε μια απρόσμενη γκέλα σε συνδιασμό με μια απαράδεκτη εμφάνιση. Πιθανότατα αυτή η απώλεια ήταν ικανή για να αναγάγει κάποιος συμπεράσματα και να κατανοήσει τις πραγματικές δυνατότητες της. Πιθανώς και όχι. Αυτό θα το δείξει η...αυτοψία, το τέλος της σαιζόν και η στιγμή που θα κάνουμε την σούμα.

Με το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο είπα να...
παίξω ένα παιχνιδάκι. Να αφήσω το συναίσθημα της στιγμής να μιλήσει και να το συνδιάσω με μπόλικη ΑΡΔ λογική. Τίτλος που χτυπάει στο μάτι, στοχοποίηση και αναθέματα. Δίκαια ή μη, λίγη σημασία έχει. Το "πείραμα" πέτυχε. Το άρθρο για το παιχνίδι διαβάστηκε όσο κανένα άλλο τους τελευταίους μήνες, τα σχόλια και οι νέοι χρήστες αυξήθηκαν με αριθμητική πρόοδο. Δυστυχώς πέτυχε. Οι μεν πορώθηκαν και οι δε τους έψησε η ίντριγκα...

Τόσο απλά φάνηκε πως δουλεύουν τα ΜΜΕ και πετυχαίνουν την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση μέσα από τους τίτλους και τον τρόπο που γράφονται τα κείμενα τους. Το blog χτύπησε άλλα επίπεδα επισκέψεων μόνο και μόνο επειδή δοκίμασα να δω πόσο εύκολα κατευθύνεται ο κόσμος από την...μόδα της στιγμής.

Το κράξιμο πουλάει. Ασχέτως αν έχει επιχειρήματα ή όχι.

Δοκίμασα λοιπόν το "πείραμα" και πέτυχε. Αν με ενδιέφερε η αύξηση δημοτικότητας του blog τότε σίγουρα θα έκανα συνήθεια αναρτήσεις σαν την χθεσινή. Όμως αυτός ο χώρος δημιουργήθηκε καθαρά από αγάπη για τον Σύλλογο και σεβασμό για τον κάθε Παναθηναϊκό που μοιράζεται την ίδια τρέλα μαζί μου.

Μάθετε λοιπόν να αγαπάτε τον ιδέα που ακούει στο όνομα Παναθηναϊκός και όχι να νιώθετε ηδονή με κείμενα που πιάνουν την μόδα της στιγμής και πάνε με το ρεύμα. Μάθετε να εκτιμάτε περισσότερο τις απόψεις που διαφέρουν με επιχειρήματα.

Παναθηναϊκοί ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε. Δεν περιμένουμε καμιά ξεφτίλα και κανέναν αποκλεισμό να μας καθορίσει την αγάπη και την πίστη σε αυτήν την ιδέα. Καμία ήττα δεν είναι ικανή να μας ξενερώσει από την κάψα μας να πάμε στο γήπεδο. Όσοι το νιώθετε, συνεχίστε να μπαίνετε σε αυτόν εδώ τον χώρο γιατί έτσι ερασιτεχνικά, έτσι Παναθηναϊκά θα συνεχίσει να τρέχει. Όπως χτυπάει η πράσινη καρδιά. Όσοι δεν το νιώθετε, απλά μην ξαναμπείτε και μπείτε εκεί που σας πλασάρουν ωραία αυτά που πουλάνε και διαβάζονται εύκολα...


ΥΓ: Απόλυτη στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου.

Σχόλια

  1. Χρήστος19/1/15 9:23 π.μ.

    Δε ξέρω αν είναι πετυχημένη αναδίπλωση ή όντως τέχνασμα. Αλλα το Σαββατο κόντεψες να με τρελάνεις. Ησουν από τους ελάχιστους με σωστή νοοτροπία, συνέχισε έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα δε με νοιάζουν τα κείμενα εις βάρος ούτε του Αναστασίου (που η λύση όχι για να μείνει, αλλά να γίνει και πρώτος μάγκας, είναι να ξαναπάρει το Κύπελλο), ούτε εις βάρος του Μπαϊράμι που το παραδέχεται και ο ίδιος ότι δεν μπορεί και αυτό τον τιμάει, ούτε εις βάρος κανενός Παναθηναϊκού.


    Εμένα με νοιάζουν τα κείμενα εις βάρος της παράγκας. Τη Παρασκευή το πρωί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στο Park Hotel θα γίνουν οι στημένες εκλογές της ΕΠΟ για να βγει πρόεδρος ο γκιρτζίκης. Ένα χιλιόμετρο πιο κάτω από τα κεντρικά της Θύρας 13.... Αυτοί βάζουν τους Μάνταλους να μας σφυρίζουν, δε πήγε ο μάνταλος από μόνος του στη Νέα Σμύρνη. Δεν έχω δει (ακόμα) κανένα άρθρο για αυτό. Θα πάμε ή θα κοιμόμαστε πάλι τον ύπνο του δικαίου????? Αυτά με νοιάζουν εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.. ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η ομάδα είναι δική μας. Μια ομάδα που μάχεται παρά τις οποιες αδυναμίες. Η ομάδα που στο ματς με τον Τέλη, έγινε ΕΝΑ με τον κόσμο και τραγουδούσε μαζί μας. Η ομάδα που άλωσε την Τούμπα φέτος. Η ομάδα που μας χάρισε πέρυσι το αλησμόνητο 0-3 μέσα στον Πειραιά. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που όταν τότε το αεκ ήταν στην επικαιρότητα, διαβάζαμε πώς θα γίνουμε η επόμενη αεκ. Κι όμως, ο Αναστασίου πήρε μια ομάδα με νέους και 4-5 έμπειρους παίκτες και την οδήγησε δεύτερη και με ΤΙΤΛΟ στο τέλος της χρονιάς στο 1-4 επι του παοκ. Ολοι θα θέλαμε να πηγαίνουμε γι πρωτάθλημα. Οι συγκηρίες δεν ευνοούν αυτή την θέση και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή. Θα επιστρέψει ο Παναθηναϊκός. Θα ανακατσκευάσει την Λεωφόρο, έχει δικό του προπονητικό κέντρο, έχει απαλλαγεί από ρουφιάους και βαρίδια. Επειδή είναι στο dna του έλληνα ο μηδενισμός, θέλω να πω σε πολλούς ότι αν ερχόντουσαν γήπεδο θα καταλάβαιναν το δέσιμό μας με αυτή την ομάδα. Το δέσιμο που κάνει 1.500 άτομα να ακολουθούν από Ξάνθη μέχρι Τρίπολη κόντρα σε όλους. Το έχω πει χιλιες φορές αλλά αυτό το 8.000 μέλη στην Π.Συμμαχία είναι πολύ άσχημο. Ας αναλογιστεί ο καθένας αν αυτό το νούμερο συμβαδίζει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού. ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχως μαθαμε στην αρρωστια... καθομαστε και κανουμε λαικα δικαστηρια για ενα ματς που παιζοταν με κανονες μπασκετ την ιδια ωρα που η υπερομαδα ολυμπιλαγος κερδιζε με ανεση ακομα τρεις κλεμμενους ποντους σφαζοντας στο γονατο τον παναιτωλικο, συγχρονως ετοιμαζοντας το εδαφος για το επομενο ματς χαριζοντας τρεις βαθμους στη βεροια με σφαγη υπερ της προκειμενου να πει ευχαριστω....


    Και εμεις κραζουμε την ομαδα επειδη ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ δεν μπορει να κυνηγησει αυτη την αρρωστια... δυστυχως δεν μαθαινουμε. Προσωπικα δεν προκειται να ξανασχολιασω αγωνιστικα και ειμαι υπερ της αποψης να μη κατεβουμε στο γαμημενο πρωκταθλημα την επομενη χρονια αμα δεν γινουν τα αυτονοητα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Οσοι θελουν να σταυρωνουν την ομαδα επειδη δε μπορει να κερδισει ενα πρωταθλημα που ο νικητης καθοριζεται σε πακιστανικα τηλεφωνα ας το κανουν ελευθερα, αλλωστε φαινεται οτι αυτο πουλαει αμα κρινω απο τον αριθμο σχολιων που μαζευουν αυτα τα αρθρα.


    Μονο αγαπη και στηριξη στον Παναθηναικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω οτι εχει καποιες εμμονες που τον κρατανε πισω αλλα ειναι αυτος λογος για να φυγει? Παντα θα υπαρχει κατι που δε μας αρεσει σε εναν προπονητη.... ΠΑΝΤΑ και αυτο φαινεται απο το ποσο συχνα αλλαζουμε προπονητες.... πρεπει ομως καποια φορα να κατασταλαξουμε καπου ή εστω να δωσουμε σε καποιον το δικαιωμα να "αφησει εργο" που λεμε... νομιζω οτι ο Αναστασιου ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΑΤΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και απο τις κακες οικονομικες συνθηκες που βρηκε στον Παναθηναικο λογων καποιων πουτανας γιων εχει κερδισει αυτο το δικαιωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εμμονές ποιες είναι; Πριν λίγους μήνες στηριζε τον Πέτριτς που ήταν χώμα και σήμερα είναι βασικός και αναντικατάστατος. Το μόνο λάθος που κάνει είναι που προσπαθεί να πάρει κάτιο από τον Μπαιράμι ενώ ο παίκτης δεν μπορεί. Αυτό δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά εντάξει δεν αφήνει στον πάγκο τον Ινιέστα ια να βάλει τον Μπαιράμι. Ο οποιός είχε να παίξει από τις 4/12 στο Αγρίνιο βασικός. Ο Κλωναρίδης είχε παίξει 2 σερί ματς βασικός οπότε λογικό να τον ξεκουράσει. Άλλο όλα αυτά, κι άλλο δεν στηρίζω τον προπονητή του πhρε μια ομάδα διαλυμένη και την έχει κάνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα σε μια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο τους αναγάγουν ότι η ομαδα πάει για πρωτάθλημα επειδή γκελάρουν οι από πάνω κι όχι γιατί ενισχυθήκαμε επαρκώς το καλοκαίρι, μόνοι τους απογοητεύονται. Το πρόβλημα ειναι ότι πάνε να φορτώσουν μια αποτυχία στον Αναστασίου, όταν η χρονιά ξεκίνησε με αποδυναμωμένο ροστερ σε σχέση με πέρυσι και κανείς δεν μίλαγε για πρωτάθλημα. Ότι θέλουν τους κάνουν 4-5 δημοσιογράφοι που με κάλυμα το ότι δηλώνουν Παναθηναϊκοί, ρίχνουν νερό στο μύλο της εσωστρέφειας που ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι αναδίπλωση. Το Σάββατο έγραψα αυτά που πίστευα και ακόμη πιστεύω. Έχασες πόντους από μια ομάδα αστεία και ακίνδυνη εντελώς. Απλά το θέμα είναι πολλές φορές και με ποιο τρόπο τα γράφεις και τα πλασάρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ??? ΠΟΤΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΜΒΟ( ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΜΠΑΙΡΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ!!!! ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ Μ´ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ. ΠΑΝΩ ΑΠ´ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟ Μ´ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΩΣ.. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΣ!! ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΛΩΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΤΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΗΤΑΝ 3-0 ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΑΝΤΑΛΟ. Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπαρχουν βεβαια και οι λιγοι "γραφικοι" που με το πουν ειδαν τον τιτλο δυσαρεστηθηκαν και δε διαβασαν καν το αρθρο. Δεν αξιζει απαξιωση στον φετινο ουτε στον περσυνο Παναθηναικο. Αυτοι που μας οδηγησαν να εχουμε χρεος 40 εκατομμυρια αυτοι φταινε που δεν εχουμε ομαδα. Ουτε ο Αλαφουζος, ουτε ο Αναστασιου και προπαντως ουτε οι παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μεγαλο θεμα του συλλογου ειναι το εξης: Τον πολεμο των "Παναθηναικων" κατα της ομαδας ποιος μπορει να τον αποκρουσει; Δεν υπαρχει συσπειρωση και στις ηττες δεν υπαρχει ουτε λογικη. Εχουμε τραγικη νεοελληνικη νοοτροπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικά δεν νομιζω οτι αυτο που εγραψες μετα τον αγωνα ειχε τιποτα το μεπτο προς την ομαδα. την αληθεια εγραψες. ειδικά η φράση



    «Πολλά νεύρα, πολύ απογοήτευση. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο μπορούσαμε να το
    κυνηγήσουμε όσο πάει μέχρι να μας εκτελέσει εν ψυχρώ η παράγκα, τελικά
    δεν το κάνουμε και ...αυτοεκτελούμαστε.

    Κρίμα γιατί το πιστέψαμε περισσότερο από την ομάδα και τον προπονητή το πρωτάθλημα.»


    ειναι περα για περα αληθεια. και νομιζω οτι οι 9 στους 10 αυτο αισθανθηκαμε. ξεραμε οτι ο μανταλος θα παιξει για να μην κερδισουμε. αλλα μεχρι να μπουν κλωναριδης δωνης εμεις δεν παιζαμε για να κερδισουμε. μολις παιξαμε για 20 λεπτα φανηκε οτι ο μανταλος θα εκανε οτι μπορουσε για να μας κοψει βαθμους. απλα εμεις τον βοηθασαμε αφου για 60 λεπτα ημασταν σε ληθαργο.
    και νομιζω οτι το θεμα ειναι να λες αληθειες. τωρα αν υπάρχουν Παναθηναικοι που επειδη εσυ ή καποιος αλλος αρθρογραφος σε αλλο σαιτ λεει να φυγει ο αναστασιου και το υιοθετουν (δηλ. δεν εχουν δικη τους κριση) τοτε δεν αξιζουν να ειναι Παναθηναϊκοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιο πρωταθλημα ρε?δειτε λιγο τι βαθμο εδωσε στον μανταλο ο αλλος και τα ξαναλεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ περισσότεροι δεν διαβάζουν ποτέ το κείμενο, ειδικά αν είναι πάνω από τρεις προτάσεις, μόνο τίτλους. Έτσι δούλευαν τα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα και έτσι δουλεύουν τα κλικς των ιστοσελίδων, που με τα σχόλια από κάτω δημιουργούν κλίμα, άσχετα αν ο σχολιαστής έχει διαβάσει το άρθρο, είναι βαλτός, είναι βλαμένος. Το ίντερνετ.

    Το ότι κάνουμε κριτική στην ομάδα και στον προπονητή δεν σημαίνει ότι θέλουμε να φύγει ή αναπολούμε άλλες περιόδους και βρήκαμε την ευκαιρία να χωθούμε. Και η ομάδα θα κάνει λάθη και ο προπονητής θα κάνει λάθη και θα έχει κολλήματα αλλά μιλάμε για μια ομάδα που δουλεύει, που έχει καταλάβει πως το καλοκαίρι έκανε λάθη, που παλεύει να παίξει ποδόσφαιρο σε ένα πρωτάθλημα που έχει πιάσει πάτο και επιζεί σαν τον πλάσμα του φρανκεστάιν 2 χρόνια τώρα. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη όμως και δεν κρυβόταν αυτό και εσύ press μια χαρά τα είπες στο άρθρο σου και μια χαρά τα ξαναλές εδώ και όσοι βρήκαν την ευκαιρία για ίντριγκες και παραγοντολαγνεία στα σχόλια φάνηκαν, όπως φαίνονται πάντα.
    Ο Αναστασίου πρέπει να μείνει. Μιλάμε για έναν νέο προπονητή που δουλεύει, που έχει τα κολλήματά του και τα λέμε εδώ, που κάνει λάθη αλλά είναι νέος και ελπίζω ότι μαθαίνει κι αυτός. Η κριτική γίνεται γιατί πίεση προς την ομάδα για το καλύτερο πρέπει να υπάρχει από τον κόσμο της μαζί με την υποστήριξη. Και να μάθει και ο κόσμος, ειδικά του παναθηναικού που έχουμε την γκρίνια στο αίμα μας, ότι άλλο πράγμα κριτική και άλλο ισοπέδωση και, ακόμα χειρότερα, παρελθοντολογία.

    Κάτι ακόμα: Στα τελευταία 2-3 παιχνίδια στην έδρα μας εμφανίστηκε πάλι το φαινόμενο οπαδοί να βρίζουν παίχτες της ομάδας μας και τον προπονητή. Πέρσυ είχαμε γλυτώσει από αυτό. Μπορεί και γω να μην συμφωνω με διάφορα, μπορεί να μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι ο τάδε παίχτης που είναι μικρός για τον παναθηναικό και να τον ξεσκίζω στην κριτική (ανάλογα με το αν με κοροιδεύει ή δίνει ό,τι έχει) αλλά μέχρι να τον βρίσω στο γήπεδο υπάρχει απόσταση. Γιατί ο παναθηναϊκός εκεί δεν με χρειάζεται για να συχτηρίζω αλλά για να υποστηρίζω. Και έξω από το γήπεδο με χρειάζεται για να του κάνω κριτική με ψυ-χραι-μί-α. Λίγος ο Μπούρμπος γαι την ομάδα μου. Το ξέρουμε. Δίνει το 100%; Ναι. Θα ήθελα άλλον στην θέση του, καλύτερο; Φυσικά. Μπορεί αν τον βρίσω να τον βελτιώσω ή να πάρω καλύτερο; Όχι. Κερδίζει κάτι ο Παναθηναικός με αυτό; Όχι. Το αν κάνει ή όχι το βλέπουμε και το συζητάμε για να μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε και να κρίνουμε για τον Παναθηναϊκό, όχι για να φωνάζουμε σαν κακομαθημένα που ο Παναθηναϊκός είναι τσιφλίκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρήστος19/1/15 4:50 μ.μ.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω βρει άλλο σάιτ να συμφωνώ τόσο... Το ξαναείπα, συνέχισε ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στήριξη σε Αναστασίου. Απέδειξε ότι είναι πολύ καλός προπονητής και πέρυσι και φέτος. Αλλίμονο αν τον διώξουμε για μια ισοπαλία.

    Νομίζεις ότι ο Αλαφούζος δεν βάζει χρήματα;

    Έτσι κρατιέται η ομάδα; Θα πάρει τα 20 , και θα πάει στην ΕΠΟ , στην ΚΕΔ και στην Σούπερ Λίγκα και θα τους τα αραδιάσει πάνω στο τραπέζι και αυτοί θα του κάνουν τεμενάδες;

    Θα τον βγάλουν αμέσως στην φόρα και θα τον εξευτελίσουν. Φίλε ΝΙΚ είναι βαθύ το κύκλωμα , έχει ρίζες 15ετίας και ξέρει ο ένας τον άλλον. Ο Θρήνος έχει ταίσει με πολύ χρήμα κόσμο και κοσμάκη. Οχι δικά του χρήματα , αλλά χρήματα του Τσάμπονς Λιγκ που με τόσο μαεστρία ξέρει να βγαίνει κάθε χρονιά.

    Ο Αλαφούζος μόνος του δεν μπορεί. Αλλά με την σύμπραξη των τριών (Σαββίδης , Αλαφούζος , Μελισσανίδης ) η κατάσταση θα αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπράβο , φίλε Θωμά για το σχόλιό σου. Αγαπάς το σύλλογο και την ομάδα και αυτό φαίνεται. Ως επίσης δεν είσαι φανατικός Παναθηναικός του πληκτρολογίου , αλλά πηγαίνεις στο γήπεδο και υποστηρίζεις την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου