ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειπώθηκαν αυτά που έπρεπε στους παίκτες!

Το γκράφιτι δεν έγινε για να μην μείνει γκρίζος ο τοίχος...

Ο Αλαφούζος τα είπε στο προπονητικό τιμ και στους Φύσσα-Βόκολο και ο τελευταίος στην ομάδα..

Επιτέλους ειπώθηκαν πράγματα που έπρεπε να έχουν ειπωθεί μήνες πριν αφού η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είναι χθεσινή. Ελπίζω βέβαια Αλαφούζος και Αναστασίου να έχουν καταλάβει πόσο καλύτερη θα ήταν η ομάδα αν το καλοκαίρι με τον Νταμπίζα κάνανε πιο πρσεγμένες κινήσεις και οι Φύσσας-Βόκολος να έχουν πάρει πρέφα πως το καλοκαίρι πρέπει να αποδώσουν με λύσεις πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βόκολος στην ομάδα..

"Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι
ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος και το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για την ομάδα αυτή. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα.

Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν που παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα.  Επίσης, επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μην νομίζετε ότι η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και αυτοί που μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες"

Σχόλια

  1. Στη σωστή κατεύθυνση αλλά σε ΛΑΘΟΣ χρόνο( με πολύ καθυστέρηση)..Αυτά έπρεπε να έχουνε ειπωθεί εδώ και καιρό όχι όταν χάσουμε όλους τους στόχους τέλος Γενάρη...
    Το θέμα πάντως είναι να γίνουν οι ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ που πρέπει να σφίξουν λίγο τα γαλατα.. και να μπει ενα ΦΡΕΝΟ στις ανανεώσεις Παλαιμάχων - αδιάφορων - λίγων..

    1)Πιο συγκεκριμένα και σταδιακά πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και με σειρά προτεραιότητας οι Μπαιράμι - Μπερίσα - Μπούι - Πέτριτς - Πράνιτς
    2)Αν βρεθεί και κάποιος κατάλληλος προπονητής με ΕΜΠΕΙΡΙΑ όπως για παράδειγμα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ να έρθει στην ομάδα γιατι και ο Αναστασίου πρέπει να αντικατασταθεί ετσι και αλλιώς.
    3)Πρέπει σε πρώτη φάση να κινηθούμε με εναν κορμο αυτων που μπορούν Μπέργκ -Στιλ - Νάνο - Κλωναρίδη -Ντίνα - Λαγό - Σιντελφεντ και εδώ που φτάσαμε χιλιες φορες προτιμότερο να πάρουνε ματς και κάποιοι μικροί ακόμα όπως π.χ ο Σταματάκης ..
    4)Να βρεθεί και μια λύση να επιστρέψει ο Μαρινάκης ως δεξιος μπακ .
    5)Ακόμα προλαβαίνουμε να κάνουμε ΕΣΤΩ μια ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ στο ΚΕΝΤΡΟ.....Γιατι πλεον παίζεται και η τυχη της επόμενης χρονιάς και η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί από τώρα για να διεκδικήσει κατι καλό στο πρωτάθλημα και κυριως..στα πλει οφ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΤΟ ΠΑΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑI ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.Βαγγέλη , ο Πράνιτς είναι πολύ καλός παίκτης. Εξαιρετικός θα σου έλεγα , μην τον θάβεις. Βέβαια οι Μπαιράμι , Μπερίσα και ίσως Μπούι και Πέτριτς ( αλλά και εδώ με επιφυλάξεις) δεν κάνουν.


    2. Ο Μακαριάν είναι πολύ καλός προπονητής , είναι ηλικιακά μεγάλος και έχει φύγει εδώ και πολλά χρόνια και δεν ξέρει τα πράγματα.


    3. Σε αυτούς που γράφεις ως κορμό βάζω επίσης τους Πράνιτς , Ντίνα , Δώνη και Ταυλαρίδη. Από τον Λαγό και οι τέσσερις είναι καλύτεροι.


    4. Στο κέντρο απαιτείται ένας παίκτης ακόμη. Σε αυτό συμφωνώ , δεν ξέρω αν υπάρχουν τα απαιτούμενα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Για τον Πράνιτς διαφωνούμε ολοκληρωτικά.. Πολυ καλος παίχτης 'ΗΤΑΝ οταν επαιζε στη Μπάγερν και στις ομαδες της Ολλανδίας. Από τη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναικό ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ οπως κοροιδευε και στην Πορτογαλια και τον διωξανε. Εχει ποιότητα αλλά παίζει όποτε θέλει υπάρχουν συγκεκριμένα ματς που τον παρατηρούσα και κρυβόταν να πάρει μπάλες . Το καλοκαίρι πέρυσι έψαχνε ομάδα και περιμενε πως και πως να φύγει. Ακόμα και στο καλύτερο ματς Αναστασίου και Παναθηναικού γενικότερα το περυσινό 3-0 με τους γαύρους ο Πρανιτς πριν σκοραρει ήταν εξαφανισμένος. Εβαλε το γκολ λόγο εμπειριας και παλαιότερης κλάσης και από τοτε τον συμπεριλάμβανε όλοι στους διακριθέντες..Συγγνωμη αλλά είτε βλέπουμε μπάλα είτε όχι. Σε καθε περιπτωση δεν έχουμε την δυνατοτητα με ΤΟΣΟ ΑΔΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ να παιζουνε οι Πρανιτς - Μεντεζ. Το κεντρο χρειαζεται παιχτες μαχητες και παιχτες με φαντασια

    2. Για τον Μαρκαριάν ήταν ένα παράδειγμα πως χρειαζόμαστε έναν έμπειρο προπονητη και γνώστη της Ελληνικής πραγματικότητας και μακαρι να ερχοταν . Ο Αναστασίου κρίθηκε λίγος.
    3. Τον Ντίνα τον πρόσθεσα και εγώ, τον πιστευω ..Ο Δώνης δε με εχει πεισει ακόμα πάντως το προσπαθεί..Ο Ταυλαρίδης είναι 35 χρονων δεν μπορει ηλικιακα να αποτελέσει κορμο για τα επόμενα χρόνια..Ακόμα και ο Σιντελφεντ που πρόσθεσα στους παίχτες που κάπως ξεχωρίζουν και αυτός με τη σειρά του είναι αργός και βαρύς..Χρειαζόμαστε κάτι πολυ καλύτερο για ηγέτη της άμυνας μας..Ξέχασα να βάλω και τον Ζέκα στον κορμο που είναι μαχητης..Γενικά δυσκολευομαι να βρω παιχτες που αξιζουνε να φορανε τη φανελα με τα μπουνια..

    4. Από αυτούς που πρέπει να μας αφήσουνε..πρέπει να προστεθεί στη λίστα και ο Μέντεζ..Ειδικά όταν παίζει μόνος στο κέντρο ως αμυντικό χαφ ολοι μας περνάνε περπατώντας..Και τον Μπούρμπο που είναι πολύ λίγος όσο φιλότιμος κι να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.Ο Πράνιτς είναι εξαιρετικός παίκτης. Μπαλιές ακριβείας σε Μπεργκ , Καρέλη και Κλώνα. Τον βλέπω στην Λεωφόρο , σε κάθε ματς , άλλος παίκτης στον Παναθηναικό , που να κάνει αυτή την δουλειά δεν υπάρχει. Άρα διαφωνούμε


    2. Ο Ταυλαρίδης είναι επίσης ένας εξαιρετικός παίκτης. Ακόμη για 2~3 χρόνια παίζει καλή μπάλα. Με την παρουσία του δένει πολύ την άμυνα , και φαίνεται στο ότι για 5~6 ματς στην Λεωφόρο δεν φάγαμε κάποιο γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου