ΕΤΣΙ πρέπει! - Χορταστικό θέαμα στο πρώτο ημίχρονο!

Mπεργκ=Αποτελεσματικότητα
ΔΗΛΩΣΕΙΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  |  MΠΕΡΓΚ

Με ένα μοναδικό 45λεπτπο επιθετικό show, ο Παναθηναϊκός σκόρπισε στους 5 ανέμους τον Εργοτέλη και πήρε μια νίκη που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και οδηγό για τα ματς με τις μικρές ομάδες εντός Λεωφόρου. Τρία γκολ ο Μπεργκ και δύο ο Κλωναρίδης με τον Πέτριτς να μοιράζει 3 από αυτά.

Η ομάδα έδειξε σήμερα, πρώτα από όλα στον
εαυτό της, πως πρέπει να αντιμετωπίζει τους αγώνες με υποδιέστερες ομάδες.

Έτσι πρέπει να μπαίνει σε κάθε ξεκίνημα του αγώνα, ειδικά όταν είναι στην Λεωφόρο και έχεις απέναντι σου ομάδες που όσο θα περνάει η ώρα θα μαζεύονται όλο και περισσότερο στην περιοχή τους.

Έτσι πρέπει να αξιοποιεί και τις ευκαιρίες για γκολ. Σίγουρα δεν λέμε να κάνει 5 γκολ στο ημίχρονο σε κάθε αγώνα, αλλά να τα γκολ να είναι ανάλογα των κλασικών ευκαιριών και να μην πετιούνται στα σκουπίδια βαθμοί χωρίς λόγο.

Έτσι πρέπει να μην σταματάει στα 2 γκολ, μιας και όπως έχουμε δει δεν είναι διαφορά ασφαλείας και μπορεί να μας προκαλέσουν ζημιά.

Έτσι πρέπει να έρχονται τα αποτελέσματα, αφού η ψυχολογία ανεβαίνει, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και οι βαθμοί ...ανεβαίνουν.

Έτσι πρέπει να είναι οι επιθετικές τάσεις της ομάδες. Τόσο έντονες και αποτελεσματικές ώστε να μην φοβάσαι τις γκέλες της άμυνας σου.

Οι 3 πόντοι που έπρεπε να μπουν, μπήκανε και τώρα έχει σειρά την Τετάρτη ο Λεβαδειακός με άλλους 3 πόντους που πρέπει να μπουν εύκολα.


ΥΓ: Ο Αναστασίου ό,τι είδε είδε από τους παίκτες. Πλέον μπαίνουμε σε τελικές στροφές και στην ενδεκάδα πρέπει να παίζουν όσοι έχουν δείξει πως με την απόδοση τους το αξίζουν.

Σχόλια

  1. αν η ομαδα μπαινει με αυτη την αποφασιστικοτητα σε ολα τα ματς μπορει το πρωταθλημα. πριν ενα μην περιπου μετα την ηττα στυην ξανθη ειχα πει οτι αυτη η ηττα σε κανονικο πρωταθλημα δεν θα επαιζε ρολο γιατι η ξανθη θα κερδιζε και την αρουραια αλλα στην ελλαδα επειδη η αρουραια θα κερδισει λογω παραρτηματος μετραει πολυ και κρινει πρωταθληματα. αυτο ειχα πει. ενας φιλος ο dimpaogate13, μου ειχε απαντησει οτι η ξανθη αλλαξε φετος στρατοπεδο και ειναι με την αεκ. δυστυχως διαψευστηκε απο την εκδρομη της αρουραιας σε μια ξανθη που λες και επαιζαν γυναικες στην ενδεκάδα δεν κατεβηκε με παθος και αποφασιστικοτητα οπως με τον παοκ και εμας.
    η Ξανθη, μαζι με πανιωνιο, κερκυρα, λεβαδειακο ειναι διαχρονικα τα πιο βρωμικα απο τα παραρτηματα της αρουραιας. τα τελευταια χρονια στα βρωμικα παραρτηματα προστιθενται η καλλονη, ο πλατανιας και ο οφη. εργοτελης, πανθρακικος ειναι μεν παραρτηματα αλλα λογω σοφτ ομαδων δεν κοστιζουν.ελπιζω να παρουμε νταμπλ φετος και να πεσει ο πανιωνιος τουλαχιστον. αν γινεται να πεσει και ο οφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα ξεσκίσαμε το παράρτημα
    του Εργοτέλη. Για τον μπουρδολόγο κ. Βαγγέλη και τους άλλους προπαγανδιστές
    υπαλλήλους του πρώην , η σημερινή ημέρα , όπως και οι υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν
    θα είναι μαρτυρικές.



    Ο Στάθης Ταυλαρίδης είναι μέγας
    πουτς@ρ@ς. Τι να λέμε τώρα; Βγαίνει παίκτης του Εργοτέλη στην επίθεση και του
    την πέφτει από πίσω. Τρέχοντας με τα χίλια , που; Στο 2ο ημίχρονο.
    Γυρνάει από μπροστά ο παίκτης του Εργοτέλη , τον βλέπει με σφιγμένα χείλη και σώμα
    και εγκαταλείπει την μπάλα. Με Ταυλαρίδη , Σίφο , Στιλ , Μπούρμπο και Νάνο ,
    δεν θα περνάει τίποτα πίσω.



    Όσο θυμάμαι τους διάφορους
    Σαριέγκους , Σέριτς , Νασίφ Μόρρις τρελαίνομαι. Τότε που σταυροκοπιόμασταν να
    μην γίνει κάνα τσαφ και μπει η μπάλα μέσα.



    Μέση γραμμή , κυρίαρχος ο Πράνιτς.
    Φοβερές πάσεις στους κενούς χώρους και τρεξίματα χωρίς μπάλα.



    Μπροστά Μπεργκ , Πέτριτς , Κλώνα.
    ΧΑΜΟΣ , έχανε το παιδί την μάνα και η μάνα το παιδί. Εξάλλου το τελικό σκορ τα
    λέει όλα.



    Εγώ θεωρώ ότι με αυτή την ομάδα
    είμαστε σε θέση να πάρουμε το πρωτάθλημα , ΑΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κλώνα είναι φοβερός παίκτης με τρομερή ταχύτητα και ξεπετάγματα. Λίγο στα τελειώματα πάσχει. Για μένα στο ζύγι είναι κατιτίς καλύτερος του Καρέλη. Μάλλον πρέπει να ξεκινάει με αυτόν ο Αναστασίου , γιατί αξιοποιεί καλύτερα με την ταχύτητά του , τον Μπεργκ. Επαναλαμβάνω ότι και ο Καρέλης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Ξανθη-Γαυρος εδειξε γιατι ειναι ανουσιο να ελπιζει κανεις σε πρωταθλημα οσο η δικαιοσυνη δεν κανει τη δουλεια της... Το κερασακι στην τουρτα οι δηλωσεις του Λουτσεσκου για τον γαυρο που ως τωρα με το ζορι νικα και τα παραρτηματα...


    ΥΓ Μακαρι ο Νινης να συνεχισει οπως ξεκινησε θα βοηθησει ΠΑΡΑ πολυ, εβγαλε φοβερες μπαλιες μισα γκολ και σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι ρε ομαδα βούλωσε στόματα στους ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΕΣ του Ράλιστα...
    Ανασταστιου αυτοί ειναι οι ενδεκάδατοι δεν χρειάζονται πειράματα στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Zafeiris Mouskas12/1/15 10:43 π.μ.

    Βεντούζα σε κάθε παράρτημα,συνεχή παρουσία,κόλαση με γαύρο,πάοκ,περιστέρι και πάμε για κάτι ωραίο.Στήριξη,στήριξη,στήριξη.Σε κάθε τμήμα.
    Καταντάω γραφικός αλλά όποιος διαβάζει αυτό το τσουτσέκι και του δίνει συχαρίκια είναι άξιος της μοίρας του.

    ''Ο Περέιρα έκανε Πόρτο τον Ολυμπιακό

    Οι αρχές του 4-3-3 της Πόρτο που ο Περέιρα εφάρμοσε στον Ολυμπιακό, ο box to box Κασάμι, ο Τσόρι σε ρόλο Λούτσο, ο Μήτρογλου ως Χουλκ ή Τζάκσον Μαρτίνες και οι επιθετικογενείς εξτρέμ που θα κάνουν τη διαφορά. Ανάλυση Τσάρλυ.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα,καλη χρονια...εχω την βεβαιοτητα οτι ο ιδιος ο παιχτης εχει αδικησει τον εαυτο του παρα τον εχουν αδικησει....σε οσα παιχνιδια επαιξε βασικος φετος περασε απαρατηρητος......πολυ νοθρος...εχτες εβγαλε ματια....αν παιζει ετσι δε βγαινει εξω...αρκει να ειναι σταθερος......ειναι καθαρα παιχτης ψυχολογιας...αν του παει απο την αρχη το παιχνιδι(χτεσινο)πεταει σε ολο το ματς...αν δε παει καλα στο 10λεπτο πεφτει(παιχνιδια 1ου γυρου).....μακαρι να παιζει οπως χτες......
    υγ....ολους θα τους τρελανουμε..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαφώς και αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Ελπίζω ο Αναστασίου να το καταλαβε πλεον ..όπως και να ξεκινάει τον Μπεργκ βασικό..Να αφήσει τον Μπουι τον Μπαιράμι στη κερκίδα μέχρι να βρούνε τρόπο να τους ξεφορτωθούμε.
    Το παλικάρι ο Κλωναρίδης είναι από τους λίγους στο ροστερ που συνδιάζει ταυτόχρονα ταχύτητα μπουκάρει στη περιοχη βρίσκει δίχτυα και είναι εξτρεμ ! Αλλόν παίχτη με αυτά τα χαρακτηριστιστικά δεν έχουμε στο ροστερ..!

    Μπράβο για την χτεσινή 5 αρα επιτέλους νίκη με πολλά γκολ και χωρίς καρδιοχτύπι ..Δυστυχώς όμως οι προηγούμενες γκέλες που ήταν μαζεμένες μας κράτησαν μακρία από την κορυφή .

    Παραμένει τεράστιο ΕΓΚΛΗΜΑ η μη ενισχυση της ομάδας .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου