Απομακρύνεται το πρωτάθλημα - Μοιραίος ο Καρέλης


O Παναθηναϊκός στην...δεύτερη παρτίδα του χθεσινού αγώνα δεν μπόρεσε να παρει την νίκη στα Γιάννενα και έμεινε στο μηδέν με τον Πας και πλέον είμαστε στο -7 από τον Πάοκ και στο -6 από τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έχει χαθεί, αφού σε αυτήν την έδρα ο Πάοκ έχασε και ο Ολυμπιακός δεν έχει παίξει, αλλά σίγουρα η υπόθεση πρωτάθλημα δυσκολεύει.

Τρεις μεγάλες ευκαιρίες έχασε ο Καρέλης που δεν
μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και μοιραία ήταν ο...μοιραίος του αγώνα.

Εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς ο Στιλ που αν συνεχίσει να έχει ανάλογες εμφανίσεις, τότε θα πρέπει να πάμε χρόνια πίσω για να θυμηθούμε τόσο καλό τερματοφύλακα.

Το ντεμπούτο του Ταυλαρίδη σε γενικές γραμμές καλό. Μόνο σε κάποια φάση στο δεύτερο ημίχρονο έκανε μια λάθος κεφαλιά και πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα.

Κάτι σχετικά με την αμυντική μας λειτουργεία. Μετά το 55' οι αντίπαλοι φτάνανε εύκολα στην περιοχή μας. Για αυτό προφανώς ευθύνη έχουν οι μπροστά παίκτες από τα στόπερ που μάλλον δεν μαρκάρανε όπως έπρεπε δίνοντας αρκετό χώρο.

Επιθετικά η ομάδα δεν πίεσε ιδιαίτερα και πέραν των τριών φάσεων δεν απειλήσαμε.

Επόμενο ματς την Πέμπτη στα Χανιά με την ομώνυμη ομάδα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.


: Τα όσα τραγικά συνέβησαν χθες προφανώς και επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Αλλά στην Ελλάδα είμαστε...

YΓ2: Μπράβο στα παιδιά στην κερκίδα που δώσανε και σήμερα το παρών.

Σχόλια

  1. Μια και τα μη αγωνιστικά γράφτηκαν σωστά από το blog εχτες για τις τραγικότητες που έγιναν να πούμε και δυο πράμματα αγωνιστικά.


    1. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής Μπούι.. ΕΛΕΟΣ με τα μανατζεριλικια..του Αναστασίου. Είναι δυνατόν να ξεκινάει αυτός ο παίχτης βασικός στον Παναθηναικό .. ? Εγω λέω κύριε Αναστασίου να ξεκινήσετε σε επόμενο κρίσιμο ματς τον Μπερισα..βασικό..


    2. Είναι δυνατόν να μη ξεκινάει βασικός ο Μπεργκ για ένα ακόμα ματς που αν κερδίζαμε θα είχαμε ελπίδες για τίτλο .. ?



    3. Τι πρόβλημα έχεις ρε εσυ Αναστασίου με τον Κλωναρίδη .. ? Ειλικρινά εξήγησε το μας..Σε κάθε ματς τον βάζεις 10 λεπτάκια και το παλικάρι ΠΑΝΤΑ θα κάνει φάσεις


    Η ενδεκάδα που ξεκίνησε σε καμία περίπτωση δεν ήταν επιπεδου Παναθηναικού.. Υπάρχει μεγάλη ένδεια ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ στο ροστερ και ο Αναστασίου και τους καλούς που έχει τους βάζει αλλαγή ..Ήμαρτον ρε..


    Καντε ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ μωρε..ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ και οχι μανατζεριλικια Μπουι Μπερισιδης και διάφορους άλλους τελειώμενους ποδοσφαιρικά παίχτες που έρχονται για αποθεραπεια στην Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιάσεις; Ένας Παναθηναϊκός που τέτοια παιχνίδια έπρεπε να τα καταπίνει τώρα παλεύει για το Χ και άντε και για το 2 με μία δύο φάσεις. Το πρωτάθλημα όντως απομακρύνεται. Ας κοιτάξουν οι διοικούντες να πάρουν παίκτες αντάξιους της ιστορίας του Συλλόγου, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Οι δηλώσεις καλό είναι να περιττεύουν τέτοιες ώρες. Ας είμαστε όμως ψύχραιμοι. Καλό βράδυ παιδιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευθύμιος5/1/15 5:53 μ.μ.

    Τα παρασκηνιακά τα αναφέρατε σωστά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά έχω να πω τα εξής: Ο Κλωναρίδης ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες του ρόστερ παίζει μόνο 10 λεπτά. Γιατί; Ο Μπούι παλαίμαχος. Ούτε ο Κονσεισάο δεν ήταν έτσι. Ο Χουχούμης δεν είναι αριστερό μπακ. Ο Στιλ εξαιρετικός. Μεστό ντεμπούτο από Ταυλα με εξαίρεση μία λάθος κεφαλιά. Ο Καρέλης αντί να βελτιώνει τα τελειωματά του... Ο Μπεργκ λογικά ντεφορμέ. Ελπίζω ο Νίνης να φτιάξει παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν χάθηκε ο κόσμος . Μάλλον , οι Ευθύμιος , 1908 α , Περιστέρι 13 δεν έχουν πάει να δουν φετινό παιγνίδι Παναθηναικού. Ο Μπούι είναι περισσότερο αμυντικογενής παίκτης , γιαυτό τον έβαλε ο Αναστασίου. Για να κρατήσει άμυνα ο Παναθηναικός , μιας και το πάθημα της Ξάνθης ήταν διδακτικό. Ο Χουχούμης ήταν αναγκαίο να παίξει μιας και ο Νάνο υποφέρει από τραυματισμό.


    Για μένα είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες έφαγε τρία και ο Θρήνος ήρθε ισόπαλος 2-2 στο Καραισκάκη. Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα , έχουμε ολόκληρο Β γύρο. Περιμένω ότι θα πάμε καλύτερα , εκτός και αν αποφασίσουν οι διοικούντες και διώξουν τον Σίφο , οπότε η άμυνα θα έχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://hotdoc.gr/store/digital/issues/3659/issue-66/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για οσους πιστευουν ακομα οτι φταιει ο αναστασιου που δε χτυπαμε πρωταθληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύστοχο το σχόλιο σου Γιώργο. Προσωπικά δεν έχω πάει γήπεδο και όντως κρίνω από μακριά. Ωστόσο θεωρώ δύσκολο να αντέξω έως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ας είναι "ευνοϊκό" το πρόγραμμα. Και μην ξεχνάμε και μία βασική παράμετρο. Τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο τον κερδίζουμε δύσκολα, και με τέτοιο Μπεργκ δεν πάμε μακριά. Η γενική μου παρατήρηση είναι ότι ο Παναθηναϊκός ειδικά (δεν μειώνω ούτε τον ΟΣΦΠ ούτε την ΑΕΚ) είναι ομάδα που θέλει αρχοντικούς παίκτες. Όσο τον θυμάμαι και όταν τους είχε (και ας είχαν και οι ΑΕΚ κ΄ ΟΣΦΠ) υπερτερούσε. Όταν όμως τον βάζεις στο ίδιο καζάνι ή λίγο κάτω από αυτούς (και φέτος μιλάμε και για τον ΠΑΟΚ) δύσκολα κάνει την υπέρβαση στον Ελλαδικό χώρο. Στην Ευρώπη φυσικά την έχει κάνει πολλές φορές, εκεί δεν αμφισβητείται από κανέναν αυτό. Μακάρι να φτάσουμε με το απόλυτο μέχρι τα ντέρμπι οπότε εκεί όλα παίζονται εφόσον η ομάδα στέκει καλά και έχει διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimpaogate136/1/15 1:48 π.μ.

    Από που προκύπτει αυτό; Οι διαβεβαιώσεις λένε ότι θα γίνουν αλλαγές πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimpaogate136/1/15 1:49 π.μ.

    Αν ξεκίναγε χθες Κλωναρίδη δεν θα υπήρχε ομίχλη. Όλο και κάποιος ΑΡΔ το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Like No Other6/1/15 2:39 π.μ.

    φετος τον εχει αδικησει παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Like No Other6/1/15 2:44 π.μ.

    εμετικος...επι πολυμετοχικοτητας το επαιζε προσκειμενος στην πλευρα Πατερα-Βγενοπουλου.δεν ξερω ποσοι το παρατηρησαν αλλα στο 16:42 της συνεντευξης ο Πανουτσος λεει στον Αλαφουζο "ειναι και δικος σας ο σταθμος". πραγματικα απορω αν οντως εχει αγορασει τον γαυροσταθμο γιατι δεν τον εχει φτιαξει ακομα οπως πρεπει...
    https://www.mixcloud.com/NovaSPORFM946/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%8D%CE%B6%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-nova%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%81-fm-946/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Καρέλης κουραστικός,ο Μπεργκ ντεφορμέ,ο Αναστασίου μιζαδόρος,ο Χουχούμης σε λάθος θέση...Τί λέτε ρε μάγκες χαλαρώστε λίγο.Πέρσι στο -20 τέτοια εποχή φέτος στις 2 νίκες από την κορυφή και πάλι γκρίνια;Δεν φτάνει που ξεχρεώνει τα χρέη άλλων ο Αλαφού θέλετε και μεταγραφάρες.Μια χαρά αξιοπρεπέστατη είναι η ομαδάρα μας.Έπαιζε φουλ επίθεση ο Αναστασίου σας χάλαγε...τώρα που προσέχει λίγο παραπάνω ώστε όταν δεν βγαίνει το ματς για νίκη μην το φάμε σε καμιά αντεπίθεση(με Δώνη-Λαγό ταυτόχρονα μέσα ή ακόμη και με τη χρησιμοποίηση του Μπούι που είναι πιο αμυντικογενής) πάλι σας χαλάει...Ύμαρτον πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ισως αν τον εβαζε δεξια και εκανε μπουκες με αντιθετο ποδι,ο μαρινακης να μην εστηνε παιχνιδια....αναστασιου φυγε θελουμε τον γιωργο παρασχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα το ειχα μαθει αμα ειναι... το ξερω απο παιδι που δουλευει στο σπορτ φμ θα μου το ειχε πει αμα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου