Αλλού για αλλού - Γκολ ο Νίνης στο ντεμπούτο του - Της πλάκας η άμυνα μας

ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-2
Iδανικό ντεμπούτο για Νίνη, τραγική εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο
ΤΑ HIGHLIGHTS 
ΘΕΜΑ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 23 ΧΡΟΝΙΑ
ΕΙΚΟΝΑ: Η ΘΥΡΑ 13 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Αν και προηγηθήκαμε 0-2 (17' Νίνης, 29' Κλωναρίδης) στα Χανιά, τελικα...καταφέραμε να έρθουμε ισόπαλοι και να κινδυνεύσουμε ακόμη και με ήττα σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, υπό το βλέμμα των οπαδών μας που ούτε σήμερα άφησαν την ομάδα μόνη.

Μπορεί την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο να την είχαμε εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως
οι παίκτες μας είχαν το δικαίωμα να την επιτυχημένη αγγαρεία να την μετατρέψουν σε μια απαράδεκτη εμφάνιση δευτέρου ημιχρόνου.

Μπορεί σήμερα στα Χανιά να ήταν το πλέον αδιάφορο ματς, αλλά η ομάδα δεν είχε κανένα δικαίωμα να κάνει την τοπική ομάδα να φαίνεται πολύ καλύτερη από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Πρέπει κάποιος να τους ταρακουνήσει λίγο και να καταλάβουν όλοι πως παίζουν στον Παναθηναϊκό και εκπροσωπούν έναν λαό. Δεν επιτρέπεται τα Χανιά να σου γυρίζουν ματς, μέσα σε 15' να βάζουν 2 γκολ και να έχουν δοκάρια και κλασικές ευκαιρίες. Δεν επιτρέπται ομάδα της δεύτερης κατηγορίας να σου κάνει πασούλες τα τελευταία λεπτά και εσύ να κοιτάς να τελειώσει το ματς. Δεν γίνεται να πληρώνει ο κόσμος μας 20 ευρώ εισιτήριο για αδιάφορο ματς και με την παρουσία του να δείχνει πως το έχει πάρει στα σοβαρά λες και είναι ΤΟ κρίσιμο, φωνάζοντας και κάνοντας κερκίδα και εσείς να κατεβαίνετε στο δεύτερο μισό στο χαλαρό και να μην παίρνετε την νίκη.

Τα της συμπεριφοράς βέβαια είναι το ένα κομμάτι.

Το άλλο που ευθύνεται για την ήττα είναι η ΑΣΤΕΙΑ άμυνα μας. Σήμερα δεν έφταιγε η αμυντική λειτουργία, αλλά αυτή που ήταν στην άμυνα (πλην του Κότσαρη που το παιδί έπαιξε το πρώτο του ματσάκι). Δε γίνεται ρε Χουχούμη να μου πας να μου κάνεις τριπλίτσες έξω από την περιοχή. Δε γίνεται ρε Τριάντα να μου βγάζεις 2 ασίστ στα γκολ τους. Δε γίνεται ρε Κουτρουμπή να είσαι πέρα βρέχει στα μαρκαρίσματα. Δε γίνεται ρε Σπυρόπουλε να μην μπορείς να μου κάνεις ένα απλό κοντρόλ. Τα βασικά πράγματα δηλαδή.

Το ξαναλέω άλλη μια. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους παίκτες που παίζουν. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σκαλοπάτι για την καριέρα τους για να παίζουν όποτε γουστάρουν, ούτε αιώνιο σχολείο που θα συγχωρεί επαναλαμβανόμενες μαλακίες και έχει σαν συνεχές δόγμα το "χτίζουμε, υπομονή". Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής. Καταλάβετε το, σοβαρευτείτε και παίξτε ανάλογα.


ΥΓ: Αν νικάγαμε...θα μιλάγαμε για το γκολ του Νίνη και την όρεξη που έβγαλε στο γήπεδο. Για την Ελληνική ενδεκάδα, για τον Κλωναρίδη... Δεν νικήσαμε, στον κάδο όλα αυτά.

YΓ2: Τι οφελεί να έχουν τα Χανιά δύο επαγγελματικές ομάδες ποδοσφαίρου;

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΙΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥ 30 ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΕΤΟΙΜΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ 70 ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΟΡΙΛ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε κάθε αδιάφορο ματς γίνονται αλλαγές και μπαίνουν νέα πρόσωπα.
    Είναι ευθύνη αυτών που μπαίνουν να παίξουν να κάνουν τουλάχιστον τα βασικά με...μεγαθήρια όπως τα Χανιά και να έχουν σωστή και όχι σταρχιδιστική συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ PRESS Μ´ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ. ΘΕΩΡΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΤΑ... ΧΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ομαδα εχει θεμα νοοτροπιας να μπαινει μεσα να τα παταει τον αντιπαλο κια να τελειωνει το παιχνιδι
    αντιθετα βαζουμε ενα γκολ ή 2 οπως σημερα και μετα καθομαστε και περιμενουμε να σφυριξει το παιχνιδι


    δεν νομιζω να θες τον ραμος και τον νταβιντ λουιζ για να μη φας γκολ απο τα χανια
    σοβαρευτειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η πρωτια δεν ειχε κριθει. αν χαναμε θα βγαιναμε 2οι. παντως το ματς πηγαινε μια χαρα μεχρι που μπηκαν οι μπαιραμι, μπουι και χαθηκαμε στο κεντρο. λες και παιζαμε με 9. ετσι πηραν θαρροςκαι τα χανια που δεν ειχαν τιποτα να χασουν. οπως επισης αυτη η ανικανοτητα να τελειωσουν τις φασεις οι καρελης, ντινας θα στοιχιζει σε σοβαρα ματς. γιατι στο ημιχρονο επρεπε να ειναι 0-4. δεν γινεται να χανουμε ετσι τις φασεις που δημιουργουμε. χωρις αποτελεσματικοτητα δεν παιρνεις πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ καλα τα λετε, καθολου νευρο, μας ταραξαν στην κλωστια και ουτε ενας τσαμπουκας, ουτε ενα τακλιν.... δεν παμε πουθενα ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιαννη Αναστασίου το έχουμε καταλάβει πως :



    a)έχεις πρόβλημα να διαχειριστείς τα παιχνίδια και να κάνεις σωστό κοουτσάρισμα και καλές αλλαγές αναφορικά με τις Ευρωπαικές ομάδες...τις μεσσαίες ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος ....



    b)έχουμε καταλάβει πως η ομάδα είναι αδούλευτη αμυντικά και έχει χτυπητές αδυναμίες αλλά βρε Γιάννη μου να μη μπορούμε να διατηρησούμε αποτέλεσμα με την ομάδα του Αο Χανιά..που βολοδέρνει τόσα χρόνια που την γνωρίζω κάτω απο τη Β ' Εθνική .. και μολις περυσι ανεβηκε?

    c) Γιαννη γιατι έπρεπε πάλι να βάλεις τον Μπουι και τον ..Μπαιράμι.. ?

    d)Καλά το ξεκίνησαμε με Έλληνες παίχτες ειδα και στην ενδεκάδα επιτέλους τον Κλωναρίδη είδα τον Νίνη να κάνει καλή εμφάνιση και μετά ήρθε αυτή η καθίζηση.. ..Τι θα γίνει τελικά ?
    e)Θα περιμένει ολοκληρος Παναθηναικός να πειραματιστείς μέχρι να βρεις τι τελικά.. ? Πέρυσι στο πρώτο γύρο με τους πειραματισμούς καταλήξαμε στο δεύτερο να τρέχουμε και να μη φτάνουμε..Φέτος πάλι στο πρώτο γύρο είχαμε τον Κοτσόλη στο τέρμα τον Τριαντα δεξι μπακ, τώρα ακόμα περιμένουμε να παίξει καλή μπαλα ο Μπουι και ο Μπαιράμι..και να γινει ο Πετριτς ο σκορερ που ηταν στα καλα του χρονια..!! Που πάμε μωρε έτσι ?



    Σήμερα δεν ήταν το ελλειπες ροστερ σήμερα τα βασικά να κάναμε θα κερδίζαμε 3 με 4 - 0 ΕΥΚΟΛΑ..

    ΗΜΑΡΤΟΝ....ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΕ...και ποια ομάδα προπονείστε!



    Δε παίζουμε για την εμπειρία..παίζουμε για να είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ παντού..Για την εμπειρια υπαρχουν και οι μικρές κατηγορίες υποδομής..


    Υ.Γ Ο Ρισβάνης που έφυγε δανεικός είναι τελικά χειρότερος παίκτης από τον Τριανταφυλλόπουλο..?
    Ο Σπυρόπουλος που είναι ακόμα στο ροστερ είναι καλύτερος παίχτης από τον περυσινό Μαρινάκη..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ σωστά τα λέει ο σίφνος13..γιατί πάντα να φταίνε οι παίχτες?Αφου είναι θέμα νοοτροπίας το να μπείς σε όλες τις φάσεις με τσαμπουκά και να μην μαρκάρεις με τα μάτια..αφού είναι θέμα νοοτροπίας να πεί κάποιος στον Καρέλη ότι έχει καταντήσει κουραστικός και εριστικός ώρες ώρες με την επιπολαιότητά του...αφού ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ..τότε οι ευθύνες ανήκουν στον προπονητή.Για μένα ο Αναστασίου υστερεί στο θέμα ψυχολογικής προετοιμασίας σε όλα τα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο για κάποιους "Παναθηναϊκούς" που καμαρωνουν για τον αποκλεισμό του Βόλου αφήνοντας υπονοούμενα για το αποτέλεσμα αποτελεί τεράστια ντροπή και προσβολή στην ιστορία μας και μονο που κάποιοι τολμανε να το σκέφτονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντα συμφωνώ μαζί σου και ακόμα μια φορά μίλησες σωστά. Αν δεν τα γράψεις αυτά και μείνουμε στη λογική τού αδιάφορου ματς ή του δεν τρέχει τίποτα/δεν πειράζει, θα καταλήξουμε σαν Παναθηναϊκός να είμαστε ένα κολλέγιο, όπου θα έρχεται ο κάθε πιπίλας να κάνει τις παπαριές του και να φεύγει για καλύτερη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον press και όλα εστιάζονται στην μαγική λέξη που λέγεται νοοτροπία. Μπορεί να ήταν σχετικά αδιάφορο το ματς αλλά όπως εύστοχα αναφέρει ένα φίλος εάν το χάναμε θα βγαίναμε δεύτεροι στον όμιλο. Δεν νοείται έστω και αν το σκορ ήταν 0-2 να χαλαρώνεις και να μην προσφέρεις μια χαρά στον κόσμο που σου στάθηκε Πέμπτη απόγευμα, και είναι πραγματικά κρίμα γιατί τα πρώτα 45 λεπτά ήταν πάρα πολύ καλά με ωραίο ποδόσφαιρο.
    Αυτή την νωχελικότητα την έχουμε πληρώσει και σε πιο κρίσιμα παιχνίδια και σε αυτό πρέπει να επέμβει ο προπονητής. Απο εκεί και πέρα Μπούι και Μπαιράμι πραγματικά προσέφεραν το απόλυτο τίποτα και εδικά για τον Σουηδό νομίζω ότι πρέπει να επανεξεταστεί η περίπτωση του.
    Υ.Γ. Πολλά μας έχουν καταλογίσει αλλά ένα πράγμα δεν θα πρέπει να απεμπολήσουμε, το γεγονός ότι πάντα παίζαμε για την ιστορία μας και ότι δεν μπαίναμε στο "τριπάκι" να καθόμαστε και να χάνουμε. Ποσώς με ενδιέφερε λοιπόν αν κερδίζοντας τα Χανιά προκρινόταν ο Ολυμπιακός Βόλου, αυτό είναι κάτι που θα ρπέπει να το γνωρίζουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα εάν υπήρξε ποτέ αυτή η σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου