Όταν θες το κάτι παραπάνω, πρέπεις να κάνεις το κάτι παραπάνω!


Τελικά ο Παναθηναϊκός ,σύμφωνα με το non paper της ΠΑΕ που μοιράστηκε στα ΜΜΕ, θα προχωρήσει με το υπάρχον ρόστερ και με μόνη προσθήκη αυτή του Ταυλαρίδη.

Δεν γνωρίζω αν κάποιος από τους
Αλαφούζο, Αναστασίου και Φύσσα ήθελαν να γίνει κι άλλη κίνηση και είχαν έτοιμες επιλογές ή αν υπήρξε ομοφωνία σε αυτήν την απόφαση, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως ο Παναθηναϊκός μπαίνει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και δεν έχει πείσει ακόμη με τις εμφανίσεις του.

Δεν γίνεται η άμυνα σου να είναι πανηγύρι και να λες μεταγραφές stop.
Δεν γίνεται για δεύτερι σερί μεταγραφική περίοδο (με την προηγούμενη να κρίνεται εκ του αποτελέσματος αποτυχημένη) να λες μεταγραφές stop εκτός κι αν βρεθεί τίποτα καλό. Γιατί όταν το λες αυτό, σημαίνει πως είτε είναι απλά μια κακή δικαιολογία είτε απλά δεν υπάρχει προγραμματισμός για να υπάρχει αυτό το κάτι καλό, όταν έρθει η μεταγραφική περίοδος.

Για να μην είμαι άδικος, Αλαφούζος και Αναστασίου δεν είπαν κάτι άλλο από την μια μεταγραφή κεντρικού που κάναμε, ΑΛΛΑ όταν θες να λες πως πας για πρωτάθλημα -και ειδικά αυτό το πρωτάθλημα- πρέπει να δυναμώσεις την ομάδα, να της δώσεις λύσεις και να την ανεβάσεις επίπεδο. Ακόμη και παίρνοντας ρίσκα, αφού αν αυτά σου αποδώσουν τότε θα είναι ικανά να σε ξεχρεώσουν άμεσα και να παίζεις μετά σε άλλα επίπεδα μπάλα.

Η διοίκηση αποφάσισε να μην ενισχύσει την ομάδα πλην του Ταυλαρίδη, ούτε να κάνει κάτι καλύτερο ώστε να σουλουπώσει τις αδυναμίες που κάνουν μπαμ.

Σχόλια