Υπέγραψε!

"Η αγάπη του συλλόγου, η συμπεριφορά του κόσμου, το πολύ καλό κλίμα και οι μεγάλες προοπτικές ήταν οι λόγοι που ήθελα να ανανεώσω και το έκανα!"

Πράσινος μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα παραμείνει ο Μάρκους Μπεργκ, αφού συμφώνησε στο νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Αν η ΠΑΕ δείξει συνέπεια στο πλάνο της και σεβαστεί στον κόσμο που το έχει πιστέψει, δεν θα
μπει σε καμία μεταγραφική περίοδο στην διαδικασία συζητήσεων για να τον πουλήσει έναντι ενός καλού ποσού. Εκτός βέβαια αν εμφανιστεί καμιά πρόταση με τρελά νούμερα, που όμως δεν παίζει..

Αν ο Σουηδός είναι έξυπνος δεν θα ψαχτεί σε κάποιο από τα επόμενα καλοκαίρια να την κάνει, αν του έρθει πρόταση από ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Είναι 28 ετών, έχει βρει την ποδοσφαιρική του ηρεμία, έχει ταιριάξει με την ομάδα, κάνει και την δεύτερη χρονιά πολύ καλή σαιζόν και έχει την ευκαιρία του να γίνει ο ηγέτης της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Μακάρι λοιπόν να φοράει τα πράσινα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2018!

Σειρά να παίρνει ο Αναστασίου...


: Τεράστια επιτυχία της ομάδας η ανανέωση του συμβολαίου του. Πρώτον γιατί κατάφερε να αναγεννηθεί και δεύτερον γιατί όλοι μιλάνε για έναν τρομερό χαρακτήρα. Τέτοιοι παίκτες είναι ιστορικές ευκαιρίες και από τις περιπτώσεις που μπορούν να αλλάξουν όλη την πορεία μιας ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Σχόλια

  1. Μπράβο!!!!! Βεβαια προεχουν αλλα οπως θα συνεχισω να λεω. Ελπιζω με τη νεα κυβερνηση να αλλαξει κατι στον αθλητισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά δεν έκανε ότι έχει ίωση για να μην παίξει επειδή δεν τα βρήκανε στα λεφτά της ανανέωσης με την ΠΑΕ;
    ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΦΛOΣ
    Ο Μάρκους Μπεργκ θα σηκώνει ένα ένα τα πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια. Στήριξη τώρα στα δύσκολα και μόλις πάρει μπρος το κάρο δεν σταματάει πουθενά ο Παναθηναϊκός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβαζω στα πρωτοσελιδα οτι πηρε καποιες διαβεβαιωσεις για να μεινει. Ελπιζω αυτες να αφορουν για την πάταξη της γαυροδιαφθορας στο πρωκταθλημα της super λιγδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου