Έκανε το χρέος του...ως συνήθως!



Για ακόμη μια φορά το τμήμα μπάσκετ επιβεβαίωσε τον ρόλο που έχει στην Παναθηναϊκή πραγματικότητα. Μετά από την αποτυχία και την ξενέρα του ποδοσφαίρου, το μπάσκετ προσέφερε μια ακόμη χαρά. Ό,τι κάνει δηλαδή τις τελευταίες δεκαετίες...

Στα του τμήματος, η ομάδα έκανε το
χρέος της και κράτησε το απόλυτο στην έδρα της νικώντας στο ρελαντί την Γαλατάσαραϊ, αν και το τελικό αποτέλεσμα (86-77) θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη διαφορά. Η νίκη αυτή ήρθε έχοντας και πολλές σημαντικές απουσίες.

Πλέον το επόμενο ματς στο Βερολίνο με την Άλμπα (6/2, 21:00) έχει ξεχωριστή σημασία αφού οι Γερμανοί έχουν κερδίσει στην έδρα τους την Μπαρτσελόνα. Αν πάρουμε στα 2 ερχόμενα παιχνίδια (μετά με Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ) τις νίκες, τότε θα έχουμε εξασφαλίσει εκτός απροόπτου την πρόκριση και θα κυνηγάμε τις δύο πρώτες θέσεις.

: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ η κερκίδα μας σήμερα.


Τα δεκάλεπτα: 19-11, 42-27, 65-46, 86-77

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάνοβιτς): Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον 10 (1), Διαμαντίδης 14 (4), Γκιστ 9 (1), Μπατίστα 11, Μπλουμς 16 (4).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (Αταμάν): Κάρτερ 12 (1), Γιανγκ 6, Μίτσοφ 16 (2), Έρτσεγκ 4, Γκονλούμ 14, Πότσιους 9 (2), Μάριτς, Αρόγιο 4, Γκιουλέρ 4, Αρσλάν 8 (2).

Σχόλια

  1. Mε αυτη την νοοτροπια που εχει λιαν συντομος(se 1, 2 xronia) το μπασκετ παει για διαλυσει! ημουν θερμος υποστηρικτης του πριν 3 χρονια με τους λιγους οταν οι πολλοι λεγανε δεν παμε πουθενα.. εγω στηριζα και πιστευα σε αυτον! αλλα με εχει ξενερωσει σε οσα κανει την τελευταια διετια γενικα με το φυγε εσυ ελα εσυ αλλα και απο την συμπεριφορα του! Δηλαδη τι προτιμαει να παιζει με Κονιαρη, Λουτζη, και Χαραλαμποπουλο απο τα 16 τους;;; ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΚΑΟΥΝ! ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά άραξε... 2 χρόνια είναι και μόνο διάλυση δεν έχουμε βαρέσει.


    Ένα κακό είχε ανέκαθεν. Ότι ήταν παρορμητικός και δεν φίλτραρε πρώτα κινήσεις ή δηλώσεις του.
    Όπως και να χει, θα ήταν καλύτερο αυτήν την δήλωση να την έκανε προσωπικά στον Ιβάνοβιτς και όχι στους δημοσιογράφους.

    Αλλά σαν ...παράπονο δεν έχει άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερεις γιατι στο λεω σε 1,2 χρονια; γιατι αν υπαρξει θεμα ιβανοβιτς και φυγει πιο πιθανο θα χασουμε και το πρωταθλημα και φετος ο γαυρος δεν εχει μπαρτζωκα για να εχουμε Αλβερτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στανταρ θα σνιφαρε 2 γραμμές και θα έκανε αυτη την δήλωση. Εκει που ανεβένει η ομάδα μην μας γαμάς τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυριε PRESSAKIA δεν εξηγησαι ωραια να πουμε γιατι μου διεγραψες το σχολιο; αβτε γιατι τωρα που περνουμε μπρος φαινετε ποιοι δεν θελουν το καλο της ομαδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάσος Λάδικος31/1/15 4:27 π.μ.

    Έχει άδικο.Οι μικροί που πήρε παρουσιάστηκαν ως η νέα "golden generation" ενώ την δεδομένη στιγμή ουδείς μπορεί να προσφέρει σε μια ομάδα με στόχο το F4,ακόμα και ο πιο έτοιμος Μποχωρίδης.Φυσικά δεν μπορώ να προδικάσω το μέλλον τους,αλλά στατιστικά να το πάρεις,είναι σχεδόν αδύνατον να πάρεις 5-6 πιτσιρικάδες και να σου βγουν όλοι.Απλώς δεν δύναται να βάζει συνέχεια λεφτά και βάφτισε το λάχανο(μείωση μπάτζετ) κρέας(Ελληνοποίηση).Και αυτή του η δήλωση δεν κολλάει τώρα που η ομάδα είναι εντός στόχων και μάλιστα παίρνει και ξένο παίκτη που κοστίζει σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αιγιο 1331/1/15 8:27 π.μ.

    δικιο εχει ο χαραλαμποπουλος χτες επρεπε να παιξει περισσοτερο το ιδιο και ο διαμαντακος........προπονητης που δεν ρισκαρει δεν εχει πολλες φιλοδοξιες.........ο ζοτς αλλα και ο ιβκοβιτς ποτε δεν φοβηθηκαν να βαλουν στο παρκε παιχτες σαν αυτους που εκανε μεταγραφες ο παναθηναικος το καλοκαιρι..........τον φωτση 17 χρονων τον ειχε 6 παιχτη στην ομαδα ο ζοτς............και πηραμε ευρωλιγκα με τους καιμακογλου και βουγιουκα βασικους...........στο μαρουσι επαιζε ο καιμακογλου και δεν ηταν ουτε στην εθνικη..........
    δεν θελω πολυ να φυγει ο ιβανοβιτς αλλα αυτο με τους τραυματισμους φετος ειναι προβλημα και καποιος φταει............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΥΤΖΗ,ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ,Η ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ ΦΕΝΕΡ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΑ.ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ,ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί δεν έχεις μυαλό και έγραψες μαλακία.
    Και αν θέλει κάποιος μπορεί να βρει την ip σου.
    Οπότε μια χαρά καλό σου έκανα.
    Εκτός αν θες να το ξαναγράψεις. Δεν έχω πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θεωρώ άκαιρη την τοποθέτηση του γιατί έγινε δημόσια και μάλιστα μετά απο μια σημαντική νίκη με απουσίες. Θα μπορούσε να τα πει κατ' ιδίαν με τον Ιβάνοβιτς και να του εκφράσει τις όποιες ενστάσεις του. Ο Ιβάνοβιτς είναι προπονητής που μπορεί να βγάλει τους μικρούς και για να μην το έχει κάνει ακόμα δεν τους θεωρεί ακόμα έτοιμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Φώτσης ήρθε το καλοκαίρι του 1997 στον Παναθηναικό και μετά απο δύο χρόνια ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο. Καιμακόγλου και Βουγιούκας ήταν σαφώς πιο έμπειροι παίκτες και σε μεγαλύτερη ηλικία απο τους υπάρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακόμα και έτσι να είναι, στο μπάσκετ έχεις σε πολλά να ελπίζεις, ακόμα και με έναν τρελάρα. Μην αγχώνεσαι για τίποτα σε αυτό το τμήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περιεργη δηλωση που καπου αποσκοπεί. Ισως δεν ειναι ικανοποιημένος με τον προπονητή και προσπαθεί να τον φέρει στην έξοδο .

    Αν δεν ειχε γινει η μεταγραφή του Λαουάλ θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πως επιμένει να παίζουνε Έλληνες για να μην δώσει και άλλα χρήματα για μεταγραφές . Εκ των πραγμάτων φαίνεται πως ο λόγος δεν είναι αυτός αλλιώς δε θα έπαιρνε τον Λαουάλ. Ειδικότερα δε ο συγκεκριμένος παίχτης ήταν εκλεκτός των περισσότερων μπασκετικών μετα τις εμφάνισεις του στην Ιταλια και δεν ειναι ενας τυχαίος παίκτης.

    Θεωρώ πάντως εντελώς λανθασμένη την δήλωση ειδικότερα δε οταν αποσκοπει στο να φύγει ο προπονητής . Η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους..Τέτοιες δηλώσεις δε πρέπει να γίνονται δημόσια μόνο αναταραχή δημιουργούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο μικρος ολο μαλακιες ειναι... και το κυπελο θα το χασουμε στα χαρτια εξ αιτιας του... ελεος ασε την ομαδα μια χαρα ειναι... και ο προπονητης μια χαρα δουλεια κανει με αυτα που εχει!! κανε οτι εκανε ο πατερας σου και ο θειος σου: μην μιλας για πραματα που δεν ξερεις δλδ....!!!! ετσι φτιαξανε την αυτοκρατορια οταν καταλαβαν οτι δεν πρπει να μιλανε για θεματα που αν μη τι αλλο ο ντουσκο ειναι ειδικος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπον με αυτο που εγραψα εχθες σημερα επιβριβαβευτικα. Νιωθω δικαιομενος με την συνεντευξη που δινει στο gazzetta για να μαζεψει το σφαλμα που εκανε εχθες. Ειναι οτι να ναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αραξτε ρε μερικοι πως την ειδατε οτι ολοι οι πιτσιρικαδες θα βγαινουν σαν τον φωτση?οι περισσοτεροι ειναι ανηλικοι ακομα....αλλοι λενε για τον μποχωριδη και το παληκαρι ειναι μονο 20 χρονων...θυμιζω οτι ο μητσος ειχε ερθει στα 24 και αρχιζε να εξελισσεται σε αυτο που ειναι σημερα 2 με 3 χρονια αργοτερα....οσο για τον τρακη τα εχουμε ξαναπει ποσο κατσαπλιας ειναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΕΧΘΑΙΟΣ31/1/15 8:26 μ.μ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σταυρουκο πες αλευρι....ο μελιγαλας σε γυρευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΕΧΘΑΙΟΣ31/1/15 10:43 μ.μ.

    ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΠΑΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΔΕΣΜΩΤΗ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ναι ρε οκ ξερουμε οτι εσεις οι σιστες το παιζεται δηθεν απολιτικ και ακομματιστοι για να περασετε την προπαγανδα σας....τελος παντων δεν θα συζητησω για πολιτικα εδω μεσα και ιδιαιτερα με εναν απογονο ταγματασφαλιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΡΕΧΘΑΙΟΣ1/2/15 1:49 μ.μ.

    ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Like No Other2/2/15 9:27 μ.μ.

    ρε ειστε σοβαροι?τσακωνεστε για πολιτικα στο panathinaikos press?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ανθελληνικο φασιστακι??? μαλλον τον εαυτο σου ειδες παλι και το ειπες μαλακισμενε γερμανοτσολια...αστειο τυπακι πηγαινε να μετρησεις την τσουτσου σου μονο αυτο σου εχει απομεινει για χομπι... για φωναξε λιγο βαστα ρομελ βαστα... ετσι για να ευχαριστηθουμε δλδ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ 134/2/15 6:27 μ.μ.

    ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΧΑΧΑΧ...ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΜΠΕΕΕΕ ΚΟΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΡΑΤΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΙΟΥΛΑ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΛΑΤΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άλλη μια μαλακία άσχετη να γράψεις με τον Σύλλογο, έχει φάει μπλοκ η ip σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ 134/2/15 8:42 μ.μ.

    ok να σαι καλα εχει φαει μπλοκ το σαιτ σου μαλακα φασιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχεις θέματα. Πήγαινε λύσε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου