Ο "περίεργος" Πανόπουλος θίχτηκε από τις δηλώσεις Αναστασίου - Οι αλήθειες πονάνε για τα παραρτήματα...


Τον ενόχλησαν οι αλήθειες τον "περίεργο" και είπε να βγάλει ανακοίνωση κατά Αναστασίου.

"Περίεργε" πονάει η πραγματικότητα, αλλά ανέκαθεν παράρτημα ήσουν και με @@ άλλων η ομάδα σου έμεινε 25 χρόνια στην Α Εθνική.

Σιωπή λοιπόν και ψάξιμο να βρεις να υποταχτείς στον επόμενο τώρα που γυρίζει...

ΥΓ: Στην ανακοίνωση του κάνει τον πόλεμο και χρησημοποιεί τα ίδια επιχειρήματα με αυτές των γαύρικων ΜΜΕ και των "Παναθηναϊκών" επί του καναπέως σχετικά με την στήριξη. Ξέρουμε ότι σας τσούζει, ξέρουμε ότι θέλετε να δείτε να χάνουμε την μπάλα, να αφήσουμε στην άκρη την παράγκα και να στήσουμε λαϊκά δικαστήρια σε ομάδα και προπόνητη, αλλά αυτό δεν παίζει να το δείτε. Σας τσούζει και θα σας τσούξει πολύ περισσότερο.

Σχόλια

  1. Ειπαμε αγωνιστικα σχολια για αυτο το μπουρδελο που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο δεν εχει νοημα να γινονται ειδικα σε αγωνες που εμεις παιζουμε με κανονες μπασκετ και οι αντιπαλοι με κανονες μποξ.
    Σχετικα με την ανακοινωση αυτου του σιχαμενου τυπακου δε με εκπλησει καθολου απο τη στιγμη που βλεπω "παναθηναικους" να γραφουν καθημερινως χειροτερα για τον κοουτς και την ομαδα... ειπαμε μιζερια ολε! Μας κανουν οτι θελουν οι αρδ 20 χρονια και ακομα να ξυπνησουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gerasimos Jerry Bokas23/1/15 2:13 π.μ.

    NE 25 XRONIA KRIMENOS PISO APO TO ARMA::O KYR:MALAKAS:::::OUUUST APO DO ::MPAGLAMA:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου