Αδιόρθωτοι! -Λάθος νοοτροπία και στημένοι διαιτητές


Η ομάδα ισοφάρισε στο τέλος και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, περιμένοντας σε μια εβδομάδα (29/1) την Ξάνθη στην Λεωφόρο. Μαζί με την Ακριτική ομάδα θα περιμένει και τον επόμενο καμικάζι που θα κριθεί ικανός να ...κάνει το κομμάτι του απέναντι μας.

Το συγκεκριμένο ματς ήταν ...ακόμη ένα ματς για συμπεράσματα που έχουν βγει καιρό και τα ξέρουμε όλοι. Έχουμε και λέμε λοιπόν..

1. Για ακόμη ένα ματς οι
παίκτες μας παίζανε στο χαλαρό με αποτέλεσμα να χαθεί πάλι ένα ημίχρονο και να ανεβάσουν στροφές -σιγά σιγά- μόλις βρεθήκανε πίσω στο σκορ (Λουσέρο 43').

2. Για ακόμη ένα ματς είδαμε πως ο Μπεργκ μόλις μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ανεβάζει επίπεδο όλη την ομάδα με αποτέλεσμα μια προσωπική του ενέργεια να μας οδηγήσει στην ισοφάριση (87' Καρέλης).

3. Για ακόμη ένα ματς είδαμε πως ομάδες σαν την Ξάνθη αντιμετωπίζουν διαφορετικά τους μεταξύ μας αγώνες σε αντίθεση με όταν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

4. Για ακόμη ένα ματς είδαμε έναν διαιτητή να μας ταράζει στα φάουλ και μόλις το "έργο" του πάει να στραβώσει, να αρχίζει τα ακόμη πιο περίεργα σφυρίγματα (βλ. Νάνο που θα πατάγαμε περιοχή 3 με 1). Το ακόμη πιο...αστείο είναι πως σφύριξε πριν συμπληρωθούν τα 3' ενώ βγαίναμε μπροστά. Και είναι ο ίδιος διαιτητής που έφτασε τις καθυστερήσεις στα...8' (!) σε ματς Κυπέλλου με την Άεκ το 2011, μέχρι να χάσουμε την πρόκριση.

5. Για ακόμη ένα ματς είδαμε πως ο Τριανταφυλλόπουλος θέλει πάρα πολύ δουλειά και γενικά σου δίνει την εντύπωση πολλές φορές πως χάνεται μέσα στο ματς.

6. Για ακόμη ένα ματς είδαμε πως ο Καρέλης πρέπει να δουλέψει πολύ την τελική του προσπάθεια.


Το θετικό σήμερα είναι πως η ομάδα δεν άφησε την λάθος νοοτροπία που την διακατέχει και τον διαιτητή-καμικάζι να της στερήσουν ένα αποτέλεσμα που δίνει πρόκριση (αν στην Λεωφόρο παίξουμε τα ...φετινά αναμενόμενα).


ΥΓ: Μπράβο στον Θύρα 13 που ούτε και σήμερα άφησε την ομάδα μόνη. Μεγάλη υπόθεση να έχεις κάθε μέρα, σε κάθε άθλημα, σε κάθε περιοχή κόσμο πιστό.

Σχόλια

  1. Ο Αναστασίου και οι παικτες είναι ήρωες γιατί κάθε αγωνιστική αγωνίζεται κόντρα σε στημένους, υπαλλήλους της εγκληματικής οργάνωσης. Όποιος είδε την αντίδραση του Δώνη στο τέλος, καταλαβαίνει απόλυτα πώς νιώθουν πολλές φορές οι παίκτες με όσα τους σφυρίζουν τα κόρακες. Μπράβο στην ομάδα και τώρα ο επαναληπτικός απλά δεν χάνεται για κανένα λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες και σήμερα πήρε το αποτέλεσμα μόνο και μόνο λόγο ποιότητας Μάρκους Μπέργκ. Η διαιτησία είναι φτηνή δικαιολογία γιατι η Ξάνθη για πάνω από το μισό αγώνα πατούσε καλύτερα. Κανει μπαμ η ελλειψη :
    ---- αμυντικού μέσου
    ---- οργανωτή στο κέντρο
    ---- δεξι μπακ

    Βλέπεις την Ξάνθη που εχει έναν Κλέιτον να μας κάνει για δεύτερη φορά πλάκα..και εμείς στο κέντρο να παίζουμε με τον πρώην ποδοσφαιριστή Μέντεζ..Οι ευθύνες του προπονητή είναι μεγάλες για το γεγονος πως η ομάδα κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κάνοντας 1 καλή εμφάνιση - 1 κακή.

    --Ο Αναστασίου φταίει γιατι κάλυψε τις αδυναμίες της ομάδας και τις δικές του..στο περυσινο Κύπελλο .Δε θα γίνουμε Λάρισα και Πανιώνιος που ένα δυο καλά παιχνίδια θα τα ξεχάσουμε και θα τα κουκουλώσουμε όλα.
    --Απέτυχε στην Ευρώπη που έγραψε ένα ακόμα αρνητικό ρεκορ με μόλις δυο βαθμούς σε όμιλο Europa League. Απέτυχε στο πρωτάθλημα αφού ήδη απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή .
    --Απέτυχε γιατι αντι να βελτιώσει την ομάδα από πέρυσι την αποδυνάμωσε , ειδικά στο αμυντικό τομέα είναι η χειρότερη ομάδα που είχαμε ποτέ , δε μπορεί να κρατήσει κανένα αποτέλεσμα ειδικά εκτος έδρας.
    --Εμπιστεύτηκε τα δικά του παιδιά..και έδωσε υπεροβλικά πολύ χρόνο σε παίκτες που έδειξαν ακατάλληλοι για το επίπεδο του Παναθηναικού. Αυτοί είναι κυρίως οι Μπαιράμι - Μπουι και οι αδιάφοροι ή για αποθεραπεία Μέντεζ - Πράνιτς - Πέτριτς αλλά και οι εμμονές στον Τριάντα δεξί μπακ και τον ..Μπουρμπο . Δηλαδη κυρίως οι ξενοι που κανονικά θα έπρεπε να κουβαλάνε την ομάδα και να κάνουνε την διαφορά...

    Υ.Γ
    Αυτό όμως που εκνευρίζει πολύ είναι οι δηλώσεις" είμαστε πλήρεις "..Εφοσον η διοικηση δε κανει μεταγραφές,κάτι πρέπει να αλλάξει..δυστυχως για αυτον θα τη πληρώσει ο Αναστασιου προβλέπω..Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ παντα ήταν και θα είναι το πρόβλημα αλλα ο προπονητης με τη συμπεριφορα του καλύπτοντας την γινεται μερος του προβληματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω σε ολα με το αρθρο... απλα, μαγκικα και παναθηναικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαιτησία είναι φτηνή δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.leoforos.gr/prasinos-timwros/story/78358/h-paragka-einai-edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xaxaxaxaxaxa φτηνή δικαιολογία η διαιτησία. Ειδικά εκεί που κόβει τον Ζέκα πριν κάνει σέντρα, είναι πολύ φτηνή. Και εκεί που δίνει κάρτα στον Ταβλαρίδη ενώ στην επόμενη φάση για ίδιο μαρκάρισμα αφήνει πλεονέκτημα. Και πολύ φτηνή στο φαουλ του Νανο που μπαίνει στο τοπ-10 σφυριγμάτων της τελευταίας 10ετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ το έχω ξανακούσει πάντως αυτό φίλε, από τον Τσουκαλά. Μπορεί να τέμνονται οι απόψεις τους, απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σταματηστε τη γκρινια επιτελους....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν εσύ πιστεύεις οτι για 90 λεπτά είμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη μάλλον τα βλέπουμε αλλιώς τα πράμματα . Για εμένα το αποτελεσμα ήταν δικαιο κυριως με βάση την εικόνα της πιεσης στα τελευταια 30 λεπτα του αγώνα γιατι στο πρωτο ημιχρονο ειμασταν αλλου για αλλου.
    Για 60 λεπτά τουλάχιστον δεν είχαμε κανει καν φάση. Η Ξάνθη ήδη έιχε δυο τετ α τετ που αποκρουσε ο τερματοφυλακας μας. Το τρίτο το έβαλε . Εμείς πρώτη σοβαρή ευκαιρία κάναμε μετά το 60 και έπειτα κάναμε ένα σουτ του Πετριτς καλό και στο τέλος μια με τον Μπεργκ και το γκολ μας.

    Δεν υπήρχε φάση που
    επηρέασε το αποτελεσμα .Εγιναν μερικες φάσεις κυριως με φαουλ που γινανε ενα στο Ζεκα θυμαμαι μακρια απο την περιοχη. Η τακτική του να βάζεις όλα
    τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι και να μη κοιτάμε την δική μας την
    καμπούρα μας έφτασε εδώ. Οταν δε φωνάζεις για την διαιτησια σε καθε αφορμη γινεσαι σαν τον τρελο του χωριου. Τουλαχιστον να φωναζουμε οταν πραγματικα μας αδικουνε και οχι απο ..συνηθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον Νάνο φάουλ που δεν ήταν σημαντικό. Σιγά τώρα... πόσες φάσεις έχουμε χάσει με 3 παίκτες μας μόνους απέναντι στο τερμα..


    Αν τα έβαζα όλα στο χαλάκι θα σου έγραφα μόνο για διαιτησία.
    Αν ήθελες να κριτικάρεις την ομάδα σε σημείο κραξίματος, θα εξαφάνιζες από τους παράγοντες που επηρεάζουν ένα ματς, την διαιτησία.


    ΥΓ: Δεν υπάρχει νόμος στο ποδόσφαιρο που να επιτρέπει στον διαιτητή να σε τιμωρεί, όταν δεν παίζεις καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ σε όλα εκτός από το 3. Όχι τόσο γιατί είναι λάθος αλλά γιατί ήταν παιχνίδι κυπέλλου και δεν θα μπορούσε να παίξει αλλιώς η ξάνθη. Μακάρι το σημερινό να τους πεισμώσει. Δεν είμαστε πωρωμένοι να θέλουμε νίκη όπως και να έρχεται, θέλουμε πάθος. Τα προβλήματα τα ξέρουμε. Το ότι θα αγχώνονται οι διατητές μην πάρουμε κανα παιχνίδι το ξέρουμε επίσης. Ελπίζω να πείσμωσαν μετά το σημερινό και να μην ξαναδούμε πεταμένα ημίχρονα. Όλα θα είναι κόντρα.

    ΥΓ: Το πόσο "αρχηγός" είσαι ρε Ζέκα φαίνεται. Προχθές πήγες και έδειχνες το τριφύλλι στον αλλήθωρο που είδε πέναλτυ στο κόψιμο του σίφο. Χωρίς νταηλίκια, απλά και μάγκικα. Σήμερα ηρέμησες τους συμπαίχτες σου στη λήξη για να μην ξεφύγουν τα πράγματα με τα ανίκανα υπαλληλάκια. Όταν πρωτόρθες δεν σε πίστευα και όμως μεγάλωσες σαν παίχτης και σαν προσωπικότητα. Μπράβο.

    ΥΓ2: Τώρα θα παιχτεί χοντρό επικοινωνιακό παιχνίδι γύρω από τον Αναστασίου. Κρατηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενταξει το καταλαβαμε οταν ανοιξουμε εφημεριδα θα σε παρουμε

    τα λες ωραια και δεν χαιδευεις αυτια
    το ποιημα το χεις μαθε καλα ουτε τελεια δεν αλλαζεις


    πες μας μονο ποιο ιεκ δημοσιογραφιας εχεις τελειωσει γιατι υπαρχε και ανταγωνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όντως στο πρώτο ημίχρονο δεν είμασταν καλοί και η Ξάνθη είχε τις ευκαιρίες του Κλέιτον και του Σολτάνι και το γκολ. Ο Παππάς δεν χρειάστηκε να σφυρίξει κανα ανύπαρκτο πέναλντι όμως η γενικότερη συμπεριφορά του μόνο 50-50 δεν ήταν. Υπάρχει η χαρακτηριστική φάση στο πρώτο ημίχρονο που ο αντίπαλος τραβάει τον Ζέκα και δεν σφυρίζει ούτε φάουλ, και φυσικά η φάση του Νάνο που κόβει μια υποσχόμενη αντεπίθεση συν του ότι τελειώνει το παιχνίδι και ενώ ο Ζέκα ήταν έτοιμος να σεντράρει χωρίς να έχει καν ολοκληρωθεί ο χρόνος των καθυστερήσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ανδρεας παππας ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Ο ΜΠΕΡΓΚ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ Η ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
    Υ.Γ1 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ
    Υ.Γ2 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤV
    Υ.Γ3 ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ skoda Ξ. Χρήστος πανοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο , το έβγαλες το μεροκάματο και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σα δεν ντρεπόμαστε.
    Είμαστε φίλαθλοι και οπαδοί του Παναθηναϊκού , όταν βρίζουμε και
    φωνάζουμε τους παίκτες επειδή δεν νίκησαν και πήραν ισοπαλία με την Ξάνθη σε
    διπλά παιγνίδια;



    Ούτε να βάλουμε την διαιτησία , ούτε τίποτε άλλο. Παίξαμε
    με μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και
    συνήθως στο γήπεδό της πάντα νικάει.



    Με τον Παναθηναϊκό ξεσκίζονται , παίζουν δυνατά για να τον
    νικήσουν. Το ματς δεν είναι φιλικό , είναι πραγματική μάχη που πέφτουν σώματα.



    Όταν οι παίκτες μας κάνουν τέτοιους αγώνες και παίζουν σε
    όλα τα ματς με αυταπάρνηση , τότε είμαστε μινάρες , αν δεν τους υποστηρίζουμε.



    Προσωπικά , πάω γήπεδο και παρακολουθώ ιδίοις όμμασι τον
    αγώνα των παικτών μας. Βλέπω , να μην τους δίνονται φάουλ , ο διαιτητής να
    διακόπτει την εξέλιξη των φάσεων όταν κάποιος παίκτης μας πάει να δημιουργήσει
    κάτι , τα συνεχή οφσάιτ των λάισμαν ώστε να μην βάλουμε πολλά γκολ και πουν ότι
    ο Παναθηναϊκός έχει ξεφτιλίσει ακόμη και διαιτητές σε διατεταγμένη υπηρεσία.



    Λοιπόν , τι είναι αυτά που γράφετε κάποιοι; Καλόπιστη
    κριτική , βεβαίως να γίνει , αλλά κακόπιστη , ηλίθια και κατευθυνόμενη
    προπαγάνδα βγαλμένη από εγχειρίδια βιβλίων του Χίτλερ είναι κάτι απαράδεκτο.



    Δεν μπορούν να ασκούν συνέχεια κριτική στην ομάδα , ακόμη
    και για θετικά αποτελέσματα όπως το σημερινό , γιατί η ρεβάνς είναι δική μας.
    Εμείς θα έχουμε τον πρώτο λόγο και εμείς θα νικήσουμε. Άστο διάτσο , σε όλους
    αυτούς που σκόπιμα κριτικάρουν την ομάδα , χωρίς ποτέ να πάνε γήπεδο , χωρίς να
    ενισχύσουν με τον οβολό τους την Παναθηναϊκή Συμμαχία , και χωρίς να στηρίξουν
    την διοίκηση τον προπονητή και τους παίκτες.



    Κύριοι , αν δεν γουστάρετε τον Παναθηναϊκό , πηγαίνετε
    στον Ολυμπιακό , επιτέλους μην μας συγχύζετε με αυτά που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. press δεν νομιζω οτι ηταν θεμα νοοτροπιας σημερα. απλα το συγκεκριμενο σχημα με 4-42 και τα χαφ σε ευθεια, δηλ. ζεκα δεξια, δωνης αριστερα και ατζαγκουν, μεντεζ (που ειναι αργος και στο βαρυ γηπεδο δεν μπορουσε) μας εκοψε στη μεση. ο καρελης δημιουργικα δεν μπορει, ειναι ατεχνος, επομενως εμεινε μονο ο κλωναριδης να δημιουργησει, που και λογω γηπεδου δεν βρηκε ρυθμο, αφου δεν ειχε και παικτες να συνεργαστει.
    με την μετακινηση του ζεκα ως μπακ, την εισοδοι, λαγου στο κεντρο και των πετριτς, μπεργκ απλα γεμισαμε περισσοτερο τον αξονακαι καταφεραμε να μεταφερουμε την πιεση στην αμυντικη τετραδα της ξανθης. χωρις να κανουμε κατι τρομερο, ουτε σε φασεις. απλα λειτουργησαμε πιο ορθολογικα. και παλι βεβαια με ατομικη ενεργεια του μπεργκ σκοραραμε. αλλα φανηκε οτι γιναμε πιο απειλητικοί αφου υπηρχαν ο Λγος, ο Ατζαγκουν, ο Δωνης και ο Πετριτς που γεμισαν το χωρο του καντρου και μεχρι την περιοχη της ξανθης. συν το ζεκα που εβγαινε απο δεξια και το νανο απο αριστερα ειχαμε περισσοτερους παικτες που να μπορουν να απειλουν απο ολους τους χωρους. και αριστερα (νανο) και δεξια (ζεκα) και τον αξονα πετριτς, δωνης, ατζαγκουν) και μπροστα τους καρελη, μπεργκ.
    απλα το σχημα οπως ξεκινησαμε δεν ηταν λειτουργικο δεν νομιζω οτι σημερα ηταν θεμα νοοτροπιας.και πρεπει να δωσουμε ενα ποντο στον Αναστασιου που το παλεψε απο τον παγκο. εστω και αν διορθωσε την αρχικη λαθος εκτιμηση του. Πρεπει να ηρεμησει να καθαρισει το μυαλο του και να μ\κλεισει τα αυτια του.
    η χρησιμοπιηση του τριαντα ως δεξια μπακ και παλι, μετα απο τοσες αποτυχιες που ειχαμε εξαιτιας αυτης απο την αρχη της χρονιας, μου δειχνει οτι νιωθει αρκετα πιεσμενος και εχει χασει τον προσανατολισμό του. οπως και οι συνεχεις αλλαγες θεσεων που κανει με παικτες, καθως και οι αλλαγες διάταξης της ομαδας στο γηπεδο. περσι παιξαμε μπαλα μολις καθιερωσαμε 8 παικτες σε μονιμη βαση και ενα συγκεκριμενο συστημα. ετσι βρηκαμε συνοχη και οι παικτες αυτοπεποιηθηση. πρεπει να περιορισει το ροτεισον σε εντος εδρας ευκολα ματς. και να ξεκουραζει παικτες σε αγωνες που εχουμε καθαρισει απο ημιχρονο οπως με εργοτελη. οχι να κανουμε ροτεισον σε εκτος εδρας ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλα, ρε φιλαρακι, δεν εχεις βαρεθει να λες σε ολους οτι "τα βλεπουμε αλλιως τα πραγματα" ?

    Μονο εσυ τα βλεπεις και ολοι εμεις ειμαστε στραβοι ?

    Δηλ. σωνει και καλα να τα βαλουμε με τη διοικηση το προπονητη και τους παιχτες ?

    Καλα σε ποιο συμπαν ζεις εσυ και τι ποδοσφαιρο παιζουνε εκει ?

    Θες να λεγεσαι παναθηναικος ?

    ποτε εχεις γραψει κατι καλο η ποτε πιστευεις οτι υπηρχε κατι καλο σε αυτην την ομαδα?

    Μας δουλευεις τελικα η δουλευεις μεροκαματο ?



    ΥΓ Οτι και να πινεις δε θελω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου