Πως ο γαύρος Χελάκης καμουφλάρεται αντικειμενικά και υποστηρίζει το ...καθαρό Ελληνικό ποδόσφαιρο

Εφημερίδα Sportday

Eίναι κάποιος άσχετος με το Ελληνικό ποδόσφαιρο ή τέλος πάντων κάποιος που έχει επιφανειακή σχέση και η όποια ενασχόληση του είναι η γρήγορη ανάγνωση μιας αντικειμενικής αθλητικής εφημερίδας. Επειδή δεν θέλει να δώσει λεφτά να την αγοράσει θα περιοριστεί σε πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα. Θα δώσει περισσότερη βάση στις αντικειμενικές εφημερίδες που δεν φοράνε οπαδικά γυαλιά. Από την αντικειμενική εφημερίδα, αν βρει και καμιά άποψη αντικειμενικού στα οπισθόφυλλα ακόμη καλύτερα.

Αυτόν τον ρόλο επιτελεί ο
Γιώργος Χελάκης στην Sportday και υπό το καμουφλάρισμα της αντικειμενικότητας προσπαθεί να διαμορφώσει άποψη σε όσους δεν γνωρίζουν το παρελθόν του και ανήκουν κυρίως στην κατηγορία αναγνωστών που ανέφερα παραπάνω. Γιατί ας μην γελιόμαστε... οι πολλοί έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο κυρίως μέσα από τις εφημερίδες. Για αυτό και την εποχή που το Internet είναι η νο1 πηγή πληροφόρησης, δεν μπορεί να συγκριθεί με τις δυνατότητες χειραγώγησης που προσφέρονται από τις εφημερίδες που είναι εκτεθειμένες στα μάτια του καθένα ανά πάσα στιγμή.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Γιώργος Χελάκης ασκεί την προπαγάνδα του και παίζει κι αυτός τον ρόλο του σε αυτό το παιχνίδι.

Στο σημερινό του άρθρο απλά προσπαθεί, μέσω του παραδείγματος των διαμαρτυριών του Πάοκ, να μας πει πως όσοι μιλάμε για κακές διαιτησίες και στημένο Ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει 1 μόνιμα ευνοημένο τις τελεευταίες 2 δεκαετίες, είμαστε απλα οι τρελοί του χωριού. Με άλλα λόγια αναπαράγει ξανά, σε μια πιο...όμορφη στα μάτια των αναγνωστών έκδοση, τα όσα ισχυρίζεται μετά από κάθε ματς ο Σάββας Θεοδωρίδης. Το "φτιάχτε ομάδες. Η διαιτησία δεν σας φταίει. Το πρωτάθλημα είναι καθαρό."

Ζήτω λοιπόν η Ελληνική αθλητικογραφία.
Ζήτω λοιπόν η δομή της Ελληνικής κοινωνίας που προσφέρει απλόχερα 3 και βάλε μισθούς σε δημοσιογράφους σαν τον Γ.Χελάκη για να βγάζει τον κόσμο τρελό.
Ζήτω!


Εδώ και το εν λόγω κείμενο του..


Σχόλια