Έκανε αυτό που έπρεπε, έστω και αγχωτικά




Η κεφαλιά-ψαράκι του Πέτριτς στο 29ο λεπτό ήταν αρκετή για να μας δώσει την νίκη επί του Λεβαδειακού με 1-0 στην Λεωφόρο σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Η ουσία είναι ότι πήραμε 3 πόντους που έπρεπε να πάρουμε και δεν υποπέσαμε σε καμιά απρόσμενη γκέλα.

Το Σάββατο στην
Ν.Σμύρνη με τον Πανιώνιο πάμε να πάρουμε άλλη μια νίκη που είναι...εντός προγράμματος.

Highlight του αγώνα το γκολ του Πέτριτς. Και για την ομορφιά στην εκτέλεση του και για το λάθος του επόπτη να μην τον υποδείξει οφσάϊντ. Μια υποσημείωση για το δεύτερο λοιπόν. Μακάρι να μην μας δίνουν τέτοια οριακά γκολ οι επόπτες και να βλέπουν αυτά που οι παίκτες μας καλύπτονται από μισές ομάδες και είναι 3 μέτρα πίσω και μακάρι να είναι αυτά τα ...ανθρώπινα λάθη που θα γίνονται υπέρ του Ολυμπιακού. Γιατί τα κόκκινα ΜΜΕ πήραν φόρα και το στομάχι πονάει από τα γέλια...


ΥΓ: Καλό που ο Χουχούμης παίρνει παιχνίδια. Αν και να πω την αμαρτία μου, νομίζω πως δεν είναι αργά -κι ας καλύπτει άλλη θέση στο ρόστερ- να δοκιμάστει να παίζει σε πιο επιθετικές θέσεις.

ΥΓ2: Σημαντική και η ξεκούραση των Ζέκα και Λαγού που μπήκαν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο.

Σχόλια

  1. "ΥΓ: Καλό που ο Χουχούμης παίρνει παιχνίδια. Αν και να πω
    την αμαρτία μου, νομίζω πως δεν είναι αργά -κι ας καλύπτει άλλη θέση στο
    ρόστερ- να δοκιμάστει να παίζει σε πιο επιθετικές θέσεις."

    Πολύ σωστό.

    Όσο για τον μηχανισμό του ολυμπιακού, αυτός ποντάρει στο ότι θέλει και ο φίλαθλος του γαύρου να αισθάνεται πως συμμετέχει στο πρωτάθλημα, πως τον αδικούν, ευνοούν τους άλλους, κερδίζει, χάνει αλλά το ξεπερνά γιατί πρέπει να κερδίζει, ομάδες έκπληξη ανεβαίνουν, υπάρχει ενδιαφέρον, έχει νόημα ακόμα ένα πρωτάθλημα... Έτσι ακουν τους άλλους να λένε στις κουβέντες τους, αυτό χρειάζονται για να νιώθουν πως δεν το κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως ακόμα κάτι γίνεται, κάποιος τους παίζει. Παράδειγμα, τον παοκ που τον ξεσκίζουν οι δημοσιογραφάρες ενώ έχει κάνει καθαρά υπέρβαση και βγάζει ποδοσφαιρικές ιστορίες ενώ ο γαύρος από κάτω του δεν έπειθε και βγάζει ιστορίες... λογιστηρίου. Δεν είδε ο επόπτης σε μας ένα οφσαιντ αλλά έχαψε πέναλτυ συμπληγάδες; Ορίστε που δεν συμβαίνουν μόνο σε ματς του ολυμπιακού, ας νανουριστούμε. ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ λαέ που έχαψες "μαθήματα πολιτισμού" και 20 χρόνια αλητεία γιατί σου διόρισαν προέδρους φυλακόβιους μια φορά και για το κόμπλεξ. Αναμενόμενο λοιπόν το "ξέσκισμα" από αντικειμενικούς δημοσιογράφους. Περιμένουμε και άρθρα αποκαλύψεις για τις φορές που ο παο διαμαρτυρήθηκε για γκολ οφσάιντ, σε στυλ "η φορά που ο ντούσκο το ζήτησε στα χαρτιά!". Καλή ανεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σημερινός Παναθηναικός ήταν κακός. Έκανε λίγες ευκαιρίες και έδειχνε μάλλον κουρασμένος. Προφανώς ήταν 2 ματς σε μέσα 2 ημέρες και οι παίκτες έμειναν απο ενέργεια. Η άμυνα ήταν πολύ καλή , αλλά πάλι είχαμε πρόβλημα από τα δεξιά. Ο Λεβαδειακός ήταν μια σκληροτράχηλη ομάδα που έπαιξε αντιποδόσφαιρο.


    Αν και καθημερινή , υπήρχε πολύς κόσμος μέσα στο γήπεδο , περίμενα 45 λεπτά για να πάρω εισιτήριο και παρακολούθησα το ματς από το 25ο λεπτό και μετά. Κάτι πρέπει να γίνει με τα εκδοτήρια , τα 4 για 10,000 κόσμο είναι πολύ λίγα.


    Πέτριτς , Πράνιτς , Σίφο , Μπεργκ και Χουχούμης ήσαν οι καλύτεροι. Μάχη για το πρωτάθλημα και όπου μας βγάλει. Να και μια φωτογραφία από την θύρα 7 που παρακολούθησα το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου