Aδύναμος! - Δεν μπόρεσε την υπέρβαση στην Μαδρίτη


Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να πάρει το μεγάλο διπλό μέσα στην έδρα της Ρεάλ και να ανατρέψει τα προγνωστικά του ομίλου για την συνέχεια και έχασε εν τέλει με μεγάλη διαφορά, 83-65. Ένα διπλό που ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έρθει αφού η ομάδα έπαιζε με σημαντικές απουσίες και οι Ισπανοί είχαν από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά τα σφυρίγματα της διαιτησίας.

Κομβικό σημείο τα
μέσα του τρίτου δεκαλέπτου όταν ο Παναθηναϊκός έφερε την διαφορά στους 4 πόντους, αλλά από κει και πέρα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Ρεάλ που ήταν ανώτερη μας.

Από δω και πέρα θα πρέπει να μιλήσει ξανά ο νόμος του ΟΑΚΑ και να κυνηγήσουμε όλα τα υπόλοιπα εκτός αφού θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο και στο πλεονέκτημα για τα προημιτελικά αλλά και για την ίδια την πρόκριση που μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Η ομάδα θέλει ενίσχυση κάτω από την ρακέτα και...λιγότερη ατυχία όσον αφορά τους τραυματισμούς.

Επόμενο ματς την Δευτέρα στην Κηφισιά με την ΑΕΝΚ και για την Euroleague την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ με την Γαλατάσαραϊ.


: Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει να ζει και χωρίς τον Διαμαντίδη. Ευτυχώς ο Ιβάνοβιτς φαίνεται πως το έχει καταλάβει και προσπαθεί να το εφαρμόσει.

ΥΓ2: Θετικό -αν και αναγκαστικό- ότι ο Χαραλαμπόπουλος έπαιξε 14'. Δεν έχει σημασία τι πέτυχε σε αυτά τα λεπτά. Αυτά θα του χρησημεύσουν για το μέλλον.

Σχόλια

  1. ΛΗΜΝΙΟΣ23/1/15 1:27 π.μ.

    ΑΛΗΤΕΣ....ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίνει απαντήσεις προεδρος !! Άλλοι πήρανε Νομποα και κοιτανε Ντεβιτς και Ρικάρντο Κόστα εμείς Σπορτ-φμ και ...ενδεχομένως sday .

    Προεδρε δε πειράζει και η live sport μας κάνει ! Σπρώξε τα φράγκα!
    Πρωταθλητή στα μμε κάνε μας προεδρε ! Υγεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SAILOR YOUR FATHER23/1/15 2:12 π.μ.

    Εντελώς άστοχη η άποψη σου για το συγκεκριμένο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χριστογλου και καρπετοπουλος ειναι το προβλημα και ο δευτερος το απεδειξε και σημερα.. που αναγκασε τον Βασιλαρα να επεμβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βαγγελης δεν καταλαβαινει απο εγκληματικες οργανωσεις, (θελει να) ζει στον κοσμο του. Πιστευει οτι ο μπαοκ τωρα ας πουμε θα παρει το πρωκταθλημα επειδη θα βαλει το χερι στην τσεπη ο σαββιδης... κουνια που τον κουναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιχαμενος πουσταρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 100% κρυβεται δαχτυλος Ανδριανου-SSαμαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωλοπαιδαράς , που δεν σέβεται έναν παίκτη που έχει αφήσει ιστορία στην Ευρώπη. Έτσι είναι όλοι οι λατινοαμερικάνοι που έρχονται στην Ευρώπη από τον Μοράλες που τέλειωσε την καριέρα του Τομαρά μέχρι και τον Καμπάτσο που πήγε να τραυματίσει τον Διαμαντίδη. Θα φάει καλά στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θεωρεις καλο που θα βγει η αποφαση μετα τις εκλογες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διάβασα σε ένα σαιτ που ασχολείται με τα media ότι οι Πανουτσοκαρεπτόπουλοι Χελάκης και Χριστόγλου ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντίλι, συν του ότι το ραδιόφωνο θα μεταφερθεί στο Φάληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστός, Αλαφούζο επένδυσε και φέρε στην ομάδα Μποτία, Ντουρμαζ Τζιμι, Ντοσεβι, Γκαζαριαν, Μπενιτεζ, Μαντουρο, Γκολασα και τον Νίκο τον Σπυρόπουλο οπωσδηόποτε. Και ένα δεξί μπακ εννοείται με έφεση στην διάσπατη ομίχλης στο γήπεδο των Ζωσιμάδων ρεεεε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχα, ενώ στα άλλα θέματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα μάθουμε λατινικά για πάρτη του στον επαναληπτικό , στα πλαίσια της αποθέωσης του παλαιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ..Ο 103,3 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο 94,6 ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ..ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΞΥΔΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλε ναυαρχε διαβασα σε καποιο σχολιο οτι η γυναικεια ομαδα μπασκετ του Πρωτεα Βουλας σχεδιαζεται να συγχωνευτει με το γαυρο και να γινει Ολυμπιακος. Πως το βλεπεις αυτο το ενδεχομενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΣΦΠ . ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ" , "ΑΡΕΙΑΝΟΙ" , Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΟΣΦΠ , ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΝΕΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ , ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΘΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου