Aλαφούζος: "Θα είμαστε έτοιμοι του χρόνου με μια πανίσχυρη ομάδα"


"Η πίκρα και η στενοχώρια που έχουμε από τον δίκαιο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την καλύτερη Ξάνθη, μας κάνει ακόμα πιο αποφασιστικούς, για να υλοποιήσουμε η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία το όνειρό μας και του χρόνου να παρουσιάσουμε έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό, όπως τον θέλει ο κόσμος του.

Συνεχίζουμε στο σχέδιο που έχουμε χτίζοντας από κάτω προς τα πάνω, χωρίς πολλά λόγια, Από την αρχή είχαμε πει, ότι θα είμαστε έτοιμοι την τρίτη χρονιά και αυτό θα γίνει.

Δεν θα ανεχθούμε την αδιαφορία από παίκτες. Οποίοι δεν θέλουν να μοιραστούν το όνειρό μας θα απομονωθούν. Τέλος η ανοχή!"

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Σχόλια

  1. Δε νομίζω ότι αυτή η δήλωση στέκει όταν τη λες υπό τέτοιες συνθήκες όσο φανατικός και να είσαι, παρά μόνο όταν την πραγματοποιείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζει οτι είμαστε ιθαγενείς... Όπως και όλα αυτά τα δημοσιεύματα ..εκ του ασφαλούς για τις μεταγραφάρες που έρχονται .
    Οι ίδιες και οι ίδιες επικοινωνιακές μπαρούφες..Ερχονται οι καλοκαιρινες μεταγραφές και για να κινηθούνε τα διαρκείας θα κάνουμε καλές μεταγραφές τουλάχιστον 4 ! Τα είδαμε το καλοκαιρι..τι πήραμε...Τελειώνουν οι μεταγραφές μην ανησυχείτε πάμε για Πρωτάθλημα έλεγε και μετά το τέλος των καλοκαιρινών μεταγραφών, γιατι το Γενάρη θα ενισχυθούμε με παίχτες πρώτης γραμμής. Τα είδαμε...


    Να μας πει και λιγο πως θα είμαστε πανίσχυροι . Με το ίδιο πλάνο ?


    Ή θα μαζευτούνε ξαφνικά 40.000 στη Συμμαχία που θα βάζουνε 300 ευρώ ο καθένας για να φτάσουμε τα 12 εκατομμύρια το λιγότερο. Εδώ με το ζόρι μαζεύονται 8.000 ατομα που βάζουνε από 50 ευρώ..


    Και εφόσον θα είμαστε πανίσχυροι κυριε φαφλατά ..γιατι ψάχνετε να ανανεώσετε όλους αυτούς που αποδεδειγμένα δεν κάνουν..? Τοσο ψέμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια αβαντα απο τα ΜΜΕ που απολαμβάνει ο Αλαφουζος δεν έχει προηγούμενο! Πάντα οι ευθύνες αφορούν τους άλλους αλλά ποτε αυτον που χρησιμοποιεί την προεδρική καρέκλα του Παναθηναικού για να κερδίζει τεράστια προβολή χωρίς να έχει βάλει χρήματα στην ομάδα! Διαχειρίζεται μονο τα έσοδα της ομάδας τα οποία έχει και αυτά συρρικνωσει και έχει προεισπραξει κατα δήλωσή του και των επόμενων ετων! Το πιο σημαντικό είναι οτι έχει αποκλείσει οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επενδυτή (βλέπε Καλτσιδη και Δαυίδ) με το πρόσχημα οτι πιστεύει στη "λαϊκή βαση" και όπως είπε ο ίδιος η δική του οφσορ κατέχει πλέον το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kόφτε αυτήν την μαλακία με τον αποκλεισμό επενδυτών.
    Όποιος θέλει να βάλει λεφτά, παίρνει την ΠΑΕ. Κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.
    Εδώ ο Γιαννακόπουλος έκανε πίσω.
    Προφανώς είναι καυτή η πατάτα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και κανείς δεν ακουμπάει.
    Μην βλέπετε φαντάσματα, επειδή δεν σας κάνει ο Αλαφούζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gruenerteufel31/1/15 5:27 μ.μ.

    Αν υπαρχουν φαντασματα και ειναι μπαρουφες βγαλτα στην φορα και ξεμπροστιασε ολους οσους πιστευουν το αντιθετο αν ξερεις κατι η εχεις στοιχεια να το πεις να μην παραπλανουμαστε αλλο εμεις που δεν βλεπουμε το μεγαλειο του Αλαφουζου
    Ετσι θα αποφυγουμε και τις οποιες παραξηγησεις δημηουργουνται σχετικα με το θεμα
    Τωρα οσο αφορα την απλοτητα του βαζει λεφτα και περνει την ΠΑΕ αφου οι μετοχες ειναι στην Κυπρο σε εταιρια Αλαφουζου τι ειναι ο Αλαφουζος ?? διαχειρηστης η' ιδιοκτητης?? και αυτος που θελει να βαλει χρημα που θα βαλει σε ποια εταιρια στην συμμαχια?? στην Κυπρο??? και ποιος θα επωφεληθει απο αυτο η συμμαχοι -μετοχοι η προσωπικα ο Αλαφουζος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pesta filarako etsi einai ta pragmata .ena megalo paramyui kai ceytikes yposxeseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. goystaro ton panathinaiko prvtagvnisth kai oxi komparso aytos einai kai o logos poy den patav ghpedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Γιαννακόπουλος δεν μπορεί πλεον να σηκώσει ουτε το μπάσκετ και γιαυτό έχει μειώσει δραματικά το μπάτζετ προσπαθώντας να το βαφτίσει "ελληνοποιηση"! Δεν υπήρχε περιπτωση να έπαιρνε μόνος του την ΠΑΕ. Μονο με συμπαίκτη θα το έκανε, ειτε έλληνα ειτε ξένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. oi portes gia ependyth einai kleistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ
    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. env esas poy ton diaklyete sas exei anagkh plhsiazei o kairos poy ua jerasei to systhma to idio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν ερχόσασταν γήπεδο τόσο συχνά όσο κράζετε τον Αλαφούζο θα γέμιζε η Λεωφόρος σε όλα τα ματς,Παρ'τε το γραμμή και ξεκολλάτε...δυστυχώς υποψήφιος επενδυτής δεν υπάρχει.Κι αν δεν ήταν ο Αλαφούζος θα ήμασταν Γ' εθνική.Δεν φτάνει που ξεχρεώνει χρέη άλλων ,ύψους 20 εκατομμυρίων,τα ακούει κιόλας από τις Παναθηναϊκάρες του πληκτρολογίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια Γ Εθνική και τρίχες κατσαρες? Μην τρώτε το σανό του καραφλα! Ο ΠΑΟΚ μετα την αποχώρηση Γουμενου ειχε 7 ολόκληρα χρόνια διοίκηση Πρωτοδικείου με 20 εκατομμύρια χρέη στο Δημόσιο και αλλα τοσα σε παικτες, προπονητες και μανατζερ! Και όχι μονο δεν έπεσε στη Γ αλλά έβγαινε Ευρώπη, διεκδίκησε τιτλο το 2010 έως ότου εμφανίστηκε ο Σαββίδης. Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδερφέ οι εποχές άλλαξαν...βλέπεις ότι οι έλεγχοι απο την UEFA είναι σε διαφορετική βάση τώρα και τιμωρούνται όλοι ακόμη κι αν δεν έχουν χρέη.Αρκεί να μην έχεις σωστό financial fair play και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ρίχνει καμπάνες.Όταν πρόπερσυ που αποχώρησαν όλοι είχαμε 19 εκατομμύρια χρέη είδες να ενδιαφέρεται κανείς για την ΠΑΕ;Εσείς ξεκολλάτε από το κουτόχορτο και σταματήστε την κλάψα.Ύμαρτον πια.

    Προπονητικό πήρε,κύπελλο πήρε,στην Λεωφόρρο γυρίσαμε και ίσως την φτιάξει κιόλας,την μπάλα κάτω βλέπουμε μετά απο 10 χρόνια γιόμες,3άρα στο τηγάνι ρίξαμε,ακόμη και τώρα έχουμε μαθηματικές ελπίδες για πρωτάθληματα και το πιο σημαντικό χρέη άλλων κι όχι δικά του ξεχρεώνει.
    Πόση χρουσουζιά και μιζέρια έχετε μέσα σας ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιά έσοδα της ΠΑΕ ρεεεεεε; Χρέη άλλων ξεχρεώνει.....χα χα δεν υπάρχετε ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν πειραζει παιδια.Ο αλαφουζος να ειναι καλα και η παναθα να παει να γαμηθει.Αληθεια οσοι βγηκαμε για να φυγει ο καβουρογιαννης αυτη την εικονα θελαμε για το μελλον της ομαδας?οταν αντιληφθουμε οτι τα θελω μας πρεπει να ειναι ιδια με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ διοικηση τοτε θα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ισχύει αυτό. Με τον Βαρδινογιάννη βγήκαμε στο δρόμο γιατί δεν ανεχόμασταν η πιο ισχυρή οικογένεια στην χώρα να κάθεται και να βλέπει το κοκκαλιστάν να οργιάζει, γιατί δε ανεχόμασταν από ένα τέτοιο πορτοφόλι να φέρνει παίκτες από το πανέρι, γιατί δεν ανεχόμασταν από αυτόν να συγκρούεται με το πιο ζωτικό κομμάτι του κόσμου, γιατί δεν ανεχόμαστα από αυτόν και το παρεάκι των να διοικεί ενώ ήταν αλλόθρησκοι.
    Τα πράγαμτα σήμερα είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. Ο Αλαφούζος δεν ήρθε για να μπει πρόεδρος.
    Ο Άλαφούζος μπήκε πρόεδρος και ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ επειδή κανείς δεν έπαιρνε την καυτή πατάτα τα χέρια του. Δεν ε'ιπε ποτέ έρχομαι να βάλω ένα τσουβάλι λεφτά. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΩ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ. Ο περφήφανος όμως κόσμος της ομάδας μάζεψε 9.000 μέλη. Ντροπή μας και τίποτε άλλο ας κοιτάμε την καμπούρα μας και μετά τον Αλ και τον Αν.
    Ίσως κάποιοι να μην ήταν έτοιμοι για έναν ΠΑΟ χωρίς Βαρδινογιάννη.
    Υ.Γ: Ο Αλαφούζος ξεχρεώνει χρέη παλαιότερων χρόνων και όχι δικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τα μωρα κατω απο τον αλαφουζο που τα βρισκουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου