Aποκλειστήκατε από την Ξάνθη ρε μαλάκες!


ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ.
ΜΙΑ ΞΑΝΘΗ ΗΡΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 0-0 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ, ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ 88' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΑΝΕ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΙΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΑΜΕ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ...

ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΛΑΘΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Κ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.

ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΠΙΣΩ. 

ΤΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ;

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ.
ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΑΙΖΕΤΕ, ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ;

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΥ ΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΑΣ.

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΟΝΟΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ... ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο ΑΧΑΡΑΝΑΪΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ.
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΣΥΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.


ΥΓ: ΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΛΙΑΖΕΤΕ ΔΙΠΛΑ.

ΥΓ2: ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ.

ΥΓ3: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ Μ.Χ. ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ.

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΟΜΒΟ" ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ;; ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ;; ΟΧΙ. ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΥ. ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φύγει ο Αλαφούζος και να έρθει ποιός; Άσε καλά ήμαστε Βαγγέλη , γιατί διαφορετικά θα χαθούμε.


    Δίκιο έχεις στις φάσεις , στο ματς δεν μπήκαμε ποτέ. Η διατησία μας πήγε όπως στο προηγούμενο ματς. Πέταξε παίκτη έξω , για να κάνει την δουλειά η Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο σήμερα δεν φταίει ο διαιτητής εάν ο Μέντες βλακωδώς κάνει φάουλ απο πίσω στο κέντρο και του δίνει το κάθε δικαίωμα να του δείξει την κάρτα. Ακόμα και πριν την αποβολή είμασταν ένα μάτσο χάλια δεν δικαιολογείται μία τελική προσπάθεια και αν δεν κάνω λάθος ούτε ένα κόρνερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λεωφορος_ονειρων29/1/15 11:22 μ.μ.

    Eκει ειμαι σε καθε αγωνα. Καλο σου βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεφτίλες υπήρχαν και τις λεγόμενες καλές περιόδους όταν σου έριχνε πέντε ο ΟΦΗ, έξι ο Εθνικός σε απέκλειε ο Ηρακλής. το Αιγάλεω, έχανες τελικούς απο Πανιώνιο και Λάρισα. Ποδόσφαιρο είναι και θα υπάρξουν και τέτοιες πίκρες. Αυτό που πειράζει περισσότερο απο όλα είναι απο την αρχή μια εμφάνιση χαλαρή,να πηγαίνουνε δεύτεροι στην μπάλα λες και είχαμε κερδίσει 3-0 στον πρώτο αγώνα.
    Μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο Αναστασίου για την λάθος νοοτροπία που δεν μπόρεσε να τους πείσει ότι το ματς είναι "μάχη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λεωφορος_ονειρων29/1/15 11:27 μ.μ.

    Ενας Αλαφουζος που στηνει ματσακια μαζι με τον Αναστασιου και μερικοι πληρωμενοι μεγαλοσυνδεσμιτες που κανουν μοκο...ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο ΠΑΟ29/1/15 11:27 μ.μ.

    Και εχεις δει μεγαλοσυνδεσμιτες να πληρωνονται ε??? Α ρε πουθεναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε φωστήρα ,φταίει ο Αναστασίου που δεν μπορούσαν να αλλάξουν όχι δύο, αλλά ούτε μια πάσα!!! Για μένα το πιο σωστό είναι χρηματική τιμωρία σε ΟΛΟΥΣ. Αμα πονέσει η τσεπούλα τους θα δεις τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λεωφορος_ονειρων29/1/15 11:27 μ.μ.

    Αλλες εποχες η 13 ηταν στα καγκελα και ελεγε στους παιχτες ή νικάτε ή τελειώσατε!!! ΠΑΙΞΤΕ μπαλα δεν ειναι αγγαρεια αλλιως θα παιξει μπαλα η θυρα 13...που ειναι η αντιδραση μας; μας ριχνουν 4 και δε μιλαμε, μας κερδιζει το καθε ελληνικο και ευρωπαικο χωριο και δε μιλαει κανενας!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντως σημερα περιμενα να δειξετε και λιγο εγωισμο για τους χαρακτηρισμους του
    Πανοπουλου στον προπονητη σας αλλα...εσεις κανατε τα παντα για να τον
    επιβεβαιωσετε...Δεν ξερω τι σοι στηριξη πια θελετε για να μας την
    ανταπωδωσετε..
    Οσο για τον Αναστασιου... Πηγε να διαχειριστει το 1-1 του πρωτου ματς λες και προπονει ομαδουλα Β-Γ εθνικης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μονο ΠΑΟ29/1/15 11:27 μ.μ.

    Ελα λεωφορο να ξηπνησουμε..."Παλιε" της 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. press δεν αποκλειστηκαν οι παικτες. μας απεκλεισε ο Γιαννης Αναστασιου. μοναδικος υπευθυνος για το χθεσινο αποτελεσμα (οπως και για την ισοπαλια στον πανιωνιο που μας στερησε τη διεκδικηση του πρωταθληματος) ειναι ο Αναστασιου. Γιατι προσπαθει να αποδειξει οτι εχει δικιο. και οτι καποιοι παικτες μπορουν να παιξουν στον Παναθηναικο. Ενω αποδεδειγμένα δεν μπορουν. και μιλαω για τους παλαιμαχους πετριτς, μεντεζ και τους αμπαλους μπουρμπο και καρελη.
    Παιζαμε με 9 παικτες και αλλους δυο που κατεστρεφαν τις επιθεσεις μας. γι' αυτο το χαλι ευθυνεται ο αναστασιου. που αντι να βαλει αυτους που εχουν δυναμεις και λιγη εστω ποιοτητα επιμενει στα σαπάκια.
    ενα σχημα εδειξε καλη εικονα φετος. και αυτο ειναι με τον ζεκα δεξι μπακ και τους λαγο, ατζαγκουν, δωνη, πρανιτς στα χαφ. γιατι ακομη και ο ζεκα που δεν ειναι δεξι μπακ ανταποκρινεται καλυτερα απο τους μπουρμπο, τριαντα στην θεση αυτη. χθες που δεν υπηρχε πρανιτς στην αποστολη επρεπε να παιξει ο ντινας και οχι ο παλαιμαχος πετριτς παλι για 6ο σερι ματς.
    ποδοσφαιριστης καρελης δεν υπαρχει. ποτε θα το καταλαβει. μιλαμε για τον πιο ατεχνο επιθετικο της ελλαδας. πως να κανεις φαση με εναν παλαιμαχο και εναν ατεχνο. για πλακα μας επαιχαν οι της ξανθης.
    οταν ο προπονητης δεν βαζει στην ενδεκάδα τους καλυτερους διαθεσιμους παικτες υπάρχει προβλημα. γιατι και ο ντινας μπορει να προσφερει περισσοτερα απο τον πετριτς, και ο λαγος απο τον μεντεζ, και ο ζεκα απο τον μπουρμπο και ο ατζαγκουν στον αξονα. αφου ο ζεκα οποτε παιζει χαφ τραβιεται στο πλαι και μενει το κεντρο αδειο.
    και ενω εχει δει στον πανιωνιο οτι το σχημα αυτο λειτουργει, το ξανακανε στην ξανθη και λειτουργησε αφου ισοφαρισε. επιμενει να βαζει τους λαθος παικτες. δεν φταιει κανεις αλλος απο το ξερο κεφαλι του αναστασιου που μειναμε εκτος ολων των στοχων απο τον ιανουαριο και παιζουμε αθλιο ποδοσφαιρο.
    τελος η ανοχη. οταν βλεπαμε κατι καλο στηριζαμε. πλεον ο Αναστασιου καιει παικτες που μπορουν να προσφερουν για να παιζουν τα σαπάκια και αυτο δεν θα το ανεχτουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανανεώστε τον Αναστασίου γιατι μπορεί και χειρότερα !
    Τρεις γκέλες σε τρια ματς με Ξάνθη..Στο πρώτο τρώει τέσσερα γκολ ..Στο δεύτερο με 30 λεπτά ποδοσφαίρου με το ζορι ισοφαρίζουμε στο τέλος.. αλλα εφταιγε η διαιτησια ξερω ναι ! Του εκανε πλακα ενας Λουτσέσκου

    Στο τρίτο ματς 11 φάσεις η Ξάνθη 0 ο Παναθηναικός ! ΜΗΔΕΝ . Πραγματικά ούτε στο χειρότερο μου εφιάλτη δε περιμένα απο 1-1 εκτός έδρας να μας το γυρισουνε και να μας αποκλείσουνε οι Ξανθιώτες στα ίσια..με αυτη την ΑΘΛΙΑ εμφάνιση μεσα στη Λεωφόρο ! ΝΤΡΟΠΗ !

    Ανανεώστε τους Πράνιτς - Πέτριτς - Μέντεζ - Μπαιράμι - Μπουι - Μπερίσα - Μπούρμπο και πάνω από όλα
    Αλαφούζος οε οε οε οε .

    ΝΤΡΟΠΗ ....Θέλουμε πίσω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΖΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ.. !

    Αυτοί που φταίνε για τις ΞΕΦΤΙΛΕΣ της τριετιας ειναι αυτοι που επανειλημμένα κάνουνε ΜΟΚΟ στα εγκληματα αυτων που ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ...Αυτοι που περιμένανε να αλλάξει η προηγουμενη διοικηση για να μπορέσουνε να πάρουνε καμια θεσουλα στο Δ. Σ .



    ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΡΕ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μονο ΠΑΟ29/1/15 11:28 μ.μ.

    Τι λες ρε βλαμενε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα εχουμε ξανασυζητήσει πολλές φορές.. Δεν αλλάζει τίποτα. Οταν ο προπονητής χαιδεύει την διοικηση με την επική πλεον ατάκα " είμαστε πλήρης " . Όταν ο προπονητής δε χτυπάει το χέρι στο τράπεζι δε θέτει στόχους δε ζητάει το κάτι παραπάνω αλλά εμφανίζει μια ομάδα παιδική χαρά και αρέσκεται στις δικαιολογίες δε πάμε πουθένα.
    Οταν η διοικηση κρατάει παίχτες που αποδεδειγμένα δεν κάνουνε τότε ακόμα και αυτοί που κάνουνε και αξίζουνε την φανέλα θα θεωρήσουν εαυτούς χαζούς αφού δεν ανταμοίβονται μόνο οσοι μοχθούν.
    Και τέλος όταν οι οπαδοί δίνουν συγχωροχάρτι σε όλους και σε όλα χωρίς ΚΑΜΙΑ κριτική δε πάμε επισης πουθένα...
    Χρειάζεται καρότο και μαστίγιο και ΛΕΦΤΑ ...! Για να μη τα πολυλογώ τις θέσεις μου τις ξέρεις η ομάδα θέλει εδώ και τώρα αλλαγές. Και εφόσον δε πέφτει χοντρό μαρούλι τουλάχιστον να πέσει το κεφάλι μερικών παιχτων και του προπονητή για να δείξουμε πως ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και να προχωρήσουμε με αυτούς που ΜΠΟΡΟΥΝ και οχι με αυτούς που κοροιδεύουν ή εχουνε έρθει για τα τελευταια ένσημα - αποθεράπεια.

    Κατα τα αλλα ΥΠΟΜΟΝΗ και γερο στομαχι...που θα παει...ο Παναθηναικος θα επιστρέψει..Δε μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΦΩΣΤΗΡΑΣ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ Σ´ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ. ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ;; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ(ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α Ν Α Ν Ε Ω Σ Τ Ε ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.....Μ Α Λ Α Κ Ε Σ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παρακολούθησα το ματς από τη Θύρα 6 της Λεωφόρου.

    Πολλά λέγονται , αλλά οι πραγματικότητες είναι οι ακόλουθες:


    1.Εδώ και μέρες οι διαιτητές ήταν πληρωμένοι για να σταματήσουν τον Παναθηναϊκό. Δεν μπόρεσαν να το κάνουν με την Καλλονή , το έκαναν με την Ξάνθη. Ο Σιδηρόπουλος απέβαλλε τον Μέντεζ με λάθος 1η κίτρινη κάρτα.


    2. Η ομάδα δεν ήταν καλή. Δεν έκανε φάσεις , η μπάλα δεν μπήκε ποτέ εντός περιοχής της Ξάνθης. Το όλο πρόβλημα , κατά , ήταν στο κέντρο , όπου οι Μέντεζ και Δώνης ήσαν κακοί. Υπήρξε έλλειψη ενός δημιουργικού χαφ όπως ο Πράνιτς που κάνει παιγνίδι με τους επιθετικούς.


    3. Μην φτύνουμε και βρίζουμε την διοίκηση και ειδικά τον Αλαφούζο. Θα φύγει και θα μείνουμε μόνοι με τα προβλήματά μας. Τα λάθη του παρελθόντος και η περιπέτεια με την διάλυση της Πολυμετοχικότητας πρέπει να μας κάνουν πιο συνετούς και πιο μυαλωμένους.


    Οι
    παίκτες μας είναι καλοί , αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν και τα δίδουν όλα
    στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται πάντα , όπως εμείς θέλουμε , ούτε
    τα συστήματα δουλεύουν όπως ο κάθε προπονητής νομίζει.


    Ίσως
    αυτός ο Παναθηναϊκός να μην υπολόγισε σωστά το ματς. Ο προπονητής του , αρκέστηκε
    στο 0-0 , ώστε η πρόκριση να έρθει με το 1-1 του πρώτου ματς , έτσι ώστε
    οι παίκτες να πάρουν ανάσες για το ματς με τον Πλατανιά , την επόμενη Κυριακή.
    Η σκέψη αυτή αποδείχθηκε λάθος και οδήγησε στο αποκλεισμό από την συνέχεια
    του Κυπέλλου Ελλάδος.



    Όλα αυτά δεν απαλύνουν την κάκιστη απόδοση της ομάδας ,
    που πρέπει οπωσδήποτε να συνέλθει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια φορα και εναν καιρο...ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ... διακρισεις ... ταξιδια... ξενυχτια χαρας πανυγηρια οπου υπαρχει το ΤΡΥΦΙΛΛΙ...υστερα πολυμετοχηκοτητα <>..........και ετσι μικρυνε ο
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ . Σας ευχαριστω ολους.Ενας κατοχος διαρκειας της ΤΡΥΦΙΛΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιάννη γενικά συμφωνώ , αλλά η 1η κίτρινη κάρτα στο Μέντεζ ήταν μούφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από έναν οπαδό "εξ ανάγκης" του καναπέ.
    Για ποιον λόγο να πας να δεις ένα ματς "πουλημένο" από πριν!!!
    Αν δεν το κατάλαβες ρώτα τον πρόεδρο και τον προπονητή αυτοί ξέρουν καλύτερα, εκτός και αν παίζαμε με την Μπαρτσελόνα και δεν το κατάλαβα;
    Μέσα σε ένα μήνα τα πούλησαν όλα, πρωτάθλημα και κύπελλο
    Υ.Γ. Το "κερασάκι" οι δηλώσεις του προπονητή στον ΟΤΕ TV αμέσως μετά την λήξη του ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε αποκλείει η ... ξάνθη. Αυτός ο γραφικός στημένος, που με μια ευκαιρία που βρήκε σε ξεφτίλισε σε μια ανακοίνωση του συρμού, έρχεται στο σπίτι σου και στο κολλάει. Ποιά συγκέντρωση, ποιά υστερόγραφα και καναπέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΤΕ,ΟΣΟΙ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ,ΜΙΑ ΧΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ)
    ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΝΑΘΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΑΣ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ 3ΑΡΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ 4ΑΡΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. λογικα αυτα μπορεις να τα γραψεις με ονοματα και διευθυνσεις γιατι εχεις @@ και δεν εισαι ανωνυμος μαγκας του ιντερνετ
    και φυσικα κατω απο αυτα να βαλεις και το ονομα σου ετσι μαγκα ;;




    αλλα δεν φταις εσυ ο πρες φταιει που σε ανεχεται εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πηγαινε πανορμου θα δεις και τις επενδυσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Y.Γ Οτι λενε αυτοι που πανε στο γηπεδο για αυτους που δεν πανε το ιδιο κανουν και οι αλλοι.Οποτε αφηστε το ποιος ειναι πιο Παναθηναικος και αυτες τις μαλακιες γιατι δεν προσφερουν απολυτως τιποτε.Το θεμα ειναι ποιος δικαιωνεται απο τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. press το οτι δεν μ'αρεσει ο Αλαφουζος δεν σημαινει οτι χαιρομαι στις ηττες, οτι τον θεωρο απατεωνα και ψευτη το επιβαιβαιωνει μονος του με αυτα που κανει και λεει
    το οτι ο Αναστασιου πηρε μια ομαδα απο το 0 και την πηγε στο 1 δεν τον κανει αμοιρο ευθηνων για την καταντια της φετινης χρονιας και την κατρακυλα σε ελλαδα και ευρωπη και για οτι παλτο μας φορτωσε,τοσο μπορει εως εδω, αυτο ξερει και δεν θα παει παραπανω
    το οτι βαφτισαμε υγεια την σμικρυνση και την εξαφανιση του dna μας σαν συλλογος ριχνοντας παντα το φταιξιμο σε αλλους δεν σημαινει τυφλη υπακοη στην συμμορια και τα τσιρακια της
    ο κοσμος εχει γυρισει την πλατη στον Αλαφουζο και σε οσους τον στηριζουν με παρωπιδες φαινεται στα 50αρικα και στα εισητηρια στην Λεωφορο και δεν φταιει η κριτικη γιαυτο ουτε και η αρνηση το να μασαμε το παραμυθι που μας πλασαρει, το να κατηγορεις καποιους γιατι επιβαιαιωνονται κατα καποιο τροπο δεν ειναι σωστο δεν ειμαι προφητης ουτε ευθηνομαι γιατι η ομαδα περασε σε χερια καποιων που θελουν την εξαφανιση της με οποιοδηποτε κοστος και για καποιους που αδυνατουν για τους δικους τους λογους να δουν την αληθεια


    Με σεβασμο στην πενα και τα οσα γραφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλα αυτά που αναφέρεις υπήρχαν και άλλες εποχές, αυτό ίσως που κάνει την διαφορά είναι το πως αντιδρούν οι οπαδοί. Δεν θεωρώ ότι δίνουν συγχωροχάρτι η ότι δεν κάνουν κριτική, ίσως αυτό δεν φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όμως θεωρώ ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακόμα και έτσι να είναι Γιώργο είναι ανεπίτρεπτο για ένα παίκτη της εμπειρίας του Μέντες να κάνει τέτοιο μαρκάρισμα και να του δίνει το δικαίωμα να τον βγάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην γράφετε τέτοια πράγματα παιδιά , δεν ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φίλε ΜΑΝΚ13 ,δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Δεν πούλησαν ματς. Ο Παναθηναικός είναι η μοναδική καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να κερδίζει πάντα , οι διαιτητές δεν σφυρίζουν 50-50 και η απόδοση δεν ήταν καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μην φτύνουμε και βρίζουμε την διοίκηση και ειδικά τον Αλαφούζο. Θα φύγει και θα μείνουμε μόνοι με τα προβλήματά μας. Τα λάθη του παρελθόντος και η περιπέτεια με την διάλυση της Πολυμετοχικότητας πρέπει να μας κάνουν πιο συνετούς και πιο μυαλωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. και λιγα λογια για την ομαδα


    απο αυριο παλι δηλωσεις για μαχητες να τα δωσουμε ολα για τον κοσμο κτλ κτλ
    μην τις ξεχασατε και χασουμε τη σειρα ετσι ;;; και την κυριακη με πλατανια πασουλες στην αμυνα


    να σας χειροκροτουν στη λεωφορο ακομα και οι κεντρικες και σεις να βλεπετε τα ματς σαν αγγαρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι να σου πω , συμφωνώ απολύτως. Φέτος ειδικά ο Μέντεζ είναι πολύ πεσμένος σε σχέση με πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το πρόβλημα είναι ο Αναστασίου δηλαδή; Το μπατζετ της ομάδας ξέρει πόσο είναι; Το ότι έχεις βασικό τον Μπούρμπο δεν μας ενοχλεί, αλλα φταίει ο Αναστασίου που δεν τον κάνει Καφού; Το μόνο λάθος του προπονητή είναι ο Μπαιραμι. Το κατάλαβε και το διόρθωσε. Ο Αναστασίου με το υλικό που διαθέτει κάνει υπέρβαση. Όποιος θέλει το καταλαβαίνει. Τα λάθη του παρελθόντος που έδιωχνες Φερειρα και πήγαινες σε λύσεις Φάμπρι και Ρότσα δεν θα ξαναγίνουν. Εκτός και αν πιστεύει κάποιος ότι διωχνοντας τον Ολλανδό θα φέρεις προπονητή από άλλο ράφι. Προτιμώ να συνεχίζω έτσι λοιπόν.
    Υ.Γ: Αγγελάρας ή Δώνης που έλεγε και ο τζίλας κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλοι πονάμε με το σημερινό. Αυτό που δεν πρέπει να γίνει είναι να χαλάσει η χημεία ομάδας και κόσμου και ότι χτίζεται με πολύ κόπο και πολύ πόνο από τον κόσμο εδώ και δυο χρόνια. Όλοι μαθαμε αλλιώς τον Παναθηναϊκό μας μάγκες. Πρέπει να ξεχωρίζουμε καταστάσεις όμως. Όταν πονάει το χέρι δεν κοιτάς να τον κόψεις. Κοιτάς να το κάνεις να ην πονάει. Ο Αλαφούζος είναι αυτός χάρην στον οποίο η ομαδα μας δεν ξεφτιλίστηκε όπως η ομαδούλα της Νεας Φιλαδελφειας που επεσε στην Γ' για να σβηστούν με όμορφες ελληνικές μεθόδους τα χρέη της. Ο Αναστασίου έκανε τον Παναθηναικο να παίζει μετά από χρόνο ωραία μπαλίτσα. Με το ροστερ που του έχουν δώσει να διαχειρίζεται έχει κάνει διαρκείας υπερβάσεις και είμασταν και πιο τυχεροί με την Στανταρ θα είχε γίνει ακόμα μια υπέρβαση. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε την ωριμότητα να μην διαλύσουμε κάτι καλό που χτίζεται. Με τις αναποδιές, με τις μαλακίες με όλα.
    Υ.Γ: Ο Παναθηναικος από του χρόνου πρέπει να ενισχυθεί με γνώμονα του νταμπλ. Δεν ξέρω πώς αλλά ο κόσμος δεν αντέχει άλλη μια χρονιά κομπάρσου. Ο κόσμος που αράζει στον καναπέ, στα φρύδια μου. Αλλά αυτοί οι 10.000 που στηρίζουν στα δύσκολα και βάζουν πλάτη, πρέπει να ανταμειφθούν.
    ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα λεφτά των κινέζων και χονγκ-κονγκιανών επενδυτών πότε θα μπουν στην ομάδα; Άντε περιμένουμε από πέρυσι την εκτόξευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. θιχτικες επιχειρηματια?? γιατι τοσο ζορι ξαφνικα ?? και γιατι κλειδωμενη ip?? μαγκα??
    αν θελει ο Press μπορει να με αποκλεισει δικο του ειναι αυτο το μαγαζι χρονια τωρα
    ξερεις απο μαγαζακια εσυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επενδυτής μεγάλου βεληνεκούς μόνο μπορεί να δώσει τη λύση, παιδιά. Η λογική που ακολουθείται, το έχω ξαναπεί, θα μας δίνει ένα τίτλο κάθε 5-6 χρόνια. Αν κάποιοι είναι ευχαριστημένοι με αυτό, τότε εγώ είμαι μειοψηφία. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απαιτητικός, ο πιο απαιτητικός στην Ελλάδα. Αυτό η διοίκηση πρέπει να το λάβει υπόψη. Πάντα σε ένα μεγάλο ξεκίνημα κάποιος έχει βάλει τα φράγκα. Και στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, κάποιοι κάποτε επένδυσαν και μετά ρέφαραν. Είναι ο κανόνας αυτός και όχι η εξαίρεση. Το σχέδιο να στηρίζουμε επί μακρόθεν το Τριφύλλι που άλλοτε θα είχε πολύ ανώτερη ενδεκάδα είναι "νεφελώδες". Δεν μπορεί ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού να βλέπει μέτριο θέαμα, και ούτε να περιμένει να κτιστεί και "αν" το νέο γήπεδο, για να φέρει έσοδα........Δεν οδηγεί πουθενά αυτή η λογική. Καλό είναι να μην ωραιοποιούμε καταστάσεις και να είμαστε σταθεροί στις αντιδράσεις μας, ανεξαρτήτως διοικήσεως. Ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα, η οποία για όποιον ρισκάρει να επενδύσει θα τα πάρει πίσω τα χρήματά του και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μην φτύνουμε και βρίζουμε την διοίκηση και ειδικά τον Αλαφούζο. Θα φύγει και θα μείνουμε μόνοι με τα προβλήματά μας. Τα λάθη του παρελθόντος και η περιπέτεια με την διάλυση της Πολυμετοχικότητας πρέπει να μας κάνουν πιο συνετούς και πιο μυαλωμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. giorgos2013, μάλλον δεν διάβασες ότι έγραψα. Η απάντηση σου στην ανάρτηση μου δεν έχει σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τελευταια φορα που ασχολουμαι με την περιπτωση σου
    απο την μερα που ανακαλυψες το μπλογκ μας προσφερεις αφθονο γελοιο με την μπουρδολογια και τις ασυναρτησιες σου που θελει μεταφραστη για να καταλαβει καποιος τι γραφεις


    αλλα ολα εχουν και ενα οριο
    το μπλογκ δεν ειναι πρασινα νεα ουτε η τενια μακρη να βγαζει ο καθε πικραμενος τα απωθημενα του


    τουλαχιστον ετσι το φανταζομαι εγω
    τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. gruenerteufel30/1/15 1:26 π.μ.

    πολυ συντομα θα μαθουμε αν εχεις δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμφωνώ απόλυτα Δημήτρη. Για να δείς τι είδους άνθρωποι είναι τα ΜΜΕ του Θρήνου , το Σπορτ24 έβαλε άνθρωπο να πάρει φωτογραφίες από τα νερά που πετάξαμε σε 2-3 παίκτες της Ξάνθης , για να ρίξει πρόστιμο η Σούπερ Λίγκα στον Παναθηναικό. Φτιάχνουν κλίμα για να τιμωρήσουν τον Παναθηναικό , γιαυτό πρέπει να προσέχουμε ποιοί εισέρχονται στη Λεωφόρο και αν βλέπουμε κάτι περίεργο καλούμε περιφρούρηση για να τους πετάξει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πάνε αυτοί , αν χαθεί , ή φύγει ο Αλαφούζος χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. gruenerteufel30/1/15 1:27 π.μ.

    Ο ψευτης και ο κλεφτης δεν χαιρονται για καιρο ο κοσμος ξυπναει και την πλατη τους γυρναει
    Απο τα λαθη μας μαθαμε οτι ο καπετανιος των ονειρων τους τους διδαξε καλα αν κοφευεις και κοιτας αλλου δεν σε κανει τιποτα παραπανω απο συνενοχο γενικα μιλωντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο κόσμος αντέδρασε σήμερα. Όπως αντέδραση και στο 0-1 με τον οφη πάλι στο γήπεδό μας. Το πρόβλημα δεν είναι γιατί ο κόσμος δεν βρίζει τους παίκτες αλλά γιατί στην πιο δύσκολη στιγμή του σωματείου μας είναι παρών 10.000 άτομα. Και ειδικά αυτοί που έζησαν το περσινό 1-4 του κυπέλλου και έβγαζαν τις πορτοφόλες για ένα εισιτήριο, είναι αδικαιολόγητοι που φέτος δεν στήριξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η Πυθία είσαι; Εξηγήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Από θεωρίες συνωμοσίας άλλο τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μην γράφετε μαλακίες.
    Πραγματικά όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο κόσμος του Συλλόγου θα έπρεπε να στηρίξει για τον ίδιο τον Σύλλογο και όχι να βρίσκει δικαιολογίες στον κάθε Αλαφούζο.


    Στα @@ μας ο Αλαφούζος και ο κάθε Αλαφούζος.


    Τον Παναθηναϊκό βοηθάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Παναθηναικός παίζει Κυριακή - Τεταρτη - Κυριακή από Σεπτέμβρη , χώρια ότι η προετοιμασία ξεκίνησε 1 Ιούλη. Οι παίκτες χρειάζονται ανάσες , για να ξεκουραστούν. Επίσης , εμείς ως Παναθηναικός , δεν έχουμε την αβάντα της διατησίας , όπως ο Θρήνος όπου καθε πέσιμο του Τζίμη του Ντουρμάζ θεωρείται πέναλτι. Αυτά που γίνονται με τον Θρήνο δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο κράτος της Υφηλίου , αλλά δυστυχώς η Δικαιοσύνη κωφεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο παλαιμαχος πετριτς εχει παιξει 6 σερι ματς τεταρτη-κυριακη τις τελευταιες 2 εβδομαδες (δηλαδη στα 6 τελευταια ματς της ομαδας). οποτε αυτο με τις ανασες που λες δεν το συμμεριζεται ο Αναστασιου. επισης ανασες δινεις σε εντος εδρας ματς πρωταθληματος που ειτε παιζεις με ευκολο αντιπαλο, ειτε εχεις καθαρισει απο ημιχρονο και κανεις αλλαγες. οχι οταν κρινεται ενας τιτλος.οταν κρινεται μια προκριση βαζεις τους καλυτερους. οχι τους παλαιμαχους. δεν κανεις αλλαγες σε ολα τα ματς οπως κανει ο Αναστασιου.
    εγω δεν κρινω το αποτελεσμα. εγω λεω οτι ο Αναστασιου επαναλαμβανει τα ιδια λαθη. δεν βλεπω μονο τον αποκλεισμο, βλεπω οτι ενω εχει παιξει με την ξανθη 2 φορες και δεν βλεπομασταν και χθες κατεβασε παλι λαθος ενδεκάδα. επισης βλεπω παλαιμαχους να παιζουν και τους νεους να εξαφανιζονται. αυτο δεν ειναι πλανο με προοπτικη. το να παιζουν ξοφλημενοι ξενοι και σαπακια δεν οδηγει πουθενα. ειδικα οταν αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους νεους ηλικιακα παικτες που εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αλαφούζος=Οικονομική λιτότητα=1 κύπελλο
    Πολυμετοχικότητα=1 νταμπλ=καταστροφή εκ των έσω
    Τζίγγερ=1 νταμπλ=δευτερότριτος σε συμφωνία με τα μύρια του τσου λου=συνήθεια στην υποταγή του Κόκκαλη
    Φιλιππίδης=Μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες=υποταγή στο σύστημα του Κόκκαλη
    Αποχώρηση Γιώργου Βαρδινογιάννη
    1996


    και τότε θυμάσαι έναν Παναθηναϊκό νικητή.


    Ελπίζω να βοήθησα στην ανασκόπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φίλε 1908 α διάβασα πολύ καλά τι έγραψες. Στο επαναλαμβάνω , έφυγε ο Τζίγγερ , έφυγαν οι Πολυμετοχικοί ( Πατέρας & Βγενόπουλος) , η τελευταία περίπτωση που κάποιος ανέλαβε την χρεοκοπημένη ομάδα μας είναι ο Αλαφούζος. Δεν κινδυνολογώ ούτε ενσπείρω φόβο , τα γεγονότα είναι πρόσφατα. Αν φύγει ο Αλαφούζος από τις λογικές του τύπου ότι μικραίνει την ομάδα και διάφορα άλλα τινά , δεν θα την πάρει κανένας. Γιατί , αν αυτός που σε σώζει τον κατηγορείς , ο άλλος που δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο θα σκεφτεί να μην μπει καν στην διαδικασία. Αυτά είναι άγραφος νόμος στην επενδυντικότητα και στις επιχειρήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δημήτρη, τον Παναθηναϊκό 2 γενιές πλέον στο ποδόσφαιρο δεν τον έχουν μάθει πρωταθλητή και νικητή. Τον έχουν μάθει να βρίσκεται στην σκιά των σκανδάλων του Ολυμπιακού και να μην μπορεί να τον σταματήσει να κλέβει τίτλους.


    Λιγοστεύουμε αυτοί που τον μάθαμε αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φίλε,τον τύπο τον έχω πετύχει το καλοκαίρι στα πράσινα νέα κι είναι ένα κλασικό τουλουμπάκι που μιλάει για σουβλατζήδες και διάφορα αλλά τουλουμπίστικα...Καλά κάνεις και απαντάς στις τουλουμπιές του αλλά μην περιμένεις να βρεις άκρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, αλλά φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι το μια χάνεις, μια κερδίζεις αλλά το πως παίζεις, τι διεκδικείς και απέναντι σε ποιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αυτοί που πάνε γήπεδο υπό προυποθέσεις και με τα εφόσον και αν, δεν είναι Παναθηναϊκοί.
    Ή τουλάχιστον δεν επιτρέπετεται να έχουν άποψη σε σχέση με αυτούς που είτε έτσι είτε αλλιώς θα πάνε στο γήπεδο, θα στηρίξουν την ομάδα και θα πράξουν μετά αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Like No Other30/1/15 2:46 π.μ.

    κοουτς φετος εισαι απαραδεκτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Like No Other30/1/15 2:49 π.μ.

    ψαχνεις τωρα να βρεις λογικη σε σαιτ του ομιλου DPG.σωθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Like No Other30/1/15 2:51 π.μ.

    με καλυψες στα περισσοτερα.Αλαφουζε-Φυσσα-Βοκολε-Αναστασιου ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    υγ.σαν να μη φτανει ολη η σημερινη πικρα με το που μπαινω σπιτι διαβαζω αυτο: http://www.sportit.gr/92336.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Like No Other30/1/15 2:52 π.μ.

    για να ερθει επενδυτης θα πρεπει να εχεις γηπεδο σε εξελιξη και μειωμενα χρεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Like No Other30/1/15 2:54 π.μ.

    ο Αναστασιου πρεπει να στηριξει και λιγο τον εαυτο του.φετος εχει κανει απειρα λαθη και πειραματισμους...πρωταθλημα μην ελπιζεις οσο υπαρχει η παραγκα εγω απλα θελω να βγαζει υγεια η ομαδα,να παιζει στην Ευρωπη και να παιρνει οτι μπορει(Κυπελλο).δεν ειναι λογικη αυτο που λες για τους καναπεδες.καποτε και γω τα ιδια ελεγα αλλα δεν ειναι για ολο τον κοσμο τοσο σημαντικη προτεραιοτητα ο ΠΑΟ.καποτε δεν το καταλαβαινα τωρα ομως το κατανοω...φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Like No Other30/1/15 2:55 π.μ.

    πριν το ματς δηλωσεις:

    Δώνης: «Μου... πάει το Κύπελλο»


    και στο ματς σερνοταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Like No Other30/1/15 2:58 π.μ.

    το dna ειχε αρχισει ηδη επι Τζιγκερ να αλλοιωνεται.και τοτε δευτεροτριτοι τερματιζαμε τις σεζον.και τοτε παλτα ειχαμε( χειροτερα απο τωρα).κακο του κεφαλιου τους οσοι νομιζουν οτι το προβλημα της ομαδας ειναι ο Αλαφουζος.οι υπολοιποι πιστευουμε οτι ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ειναι η μοναδικη λυση και οφειλει να στηριχθει.εαν αυριο μεθαυριο υπαρξει ενδιαφερον αγορας το ξανασυζηταμε με νεα δεδομενα.διακρινω μια εμπαθεια που δεν ξερω αν προκυπτει απο την σημερινη (λογικη) στεναχωρια.ας πουμε περυσι μετα το εντυπωσιακο κλεισιμο της σεζον με 0-3 και κυπελλο με 4-1 ελεγες τα ιδια η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Like No Other30/1/15 3:00 π.μ.

    καλα χαλαρωσε λιγο μεγαλε και αλλαξε υφος.αμα ειναι να χειροκροταμε αιωνιως τους παντες τοτε ας πεσουμε και στη Β μωρε..μπαλα ειναι,γινονται αυτα σωστα?αμφιβαλλω αν εισαι Παναθηναϊκος με αγνα κινητρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Like No Other30/1/15 3:01 π.μ.

    φιλε μου νομιζω οτι και οι δυο κιτρινες στον Μεντες ηταν σωστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Like No Other30/1/15 3:27 π.μ.

    ξεκαθαρα φιλογαυρικο site απορω που μπαινουν τοσοι παναθηναϊκοι.gazzetta,sportsdna,sportit απο αντικειμενικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. δεν ξερω αμα την πεταγε αλλα ο σιδηροπουλος με τον Τριτσωνη ειναι μακραν οι καλυτεροι στην σουπερ λιγκ για αυτο το συστημα τους εχει αποβαλει στα περισδοτερα παιχνιδια.. οτι λσθοι κανουν δεν τα κανουν με δολο.. για τον τελευταιο χρονο.μιλαω οσσον αφορα τους 2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ολη η σεζον ειχε φανει απο την προσθηκη του μπουρμπου πως θα πηγαινε.. που εχουμε φαει 50 γκολ εξαιτιας του οπως και σημερα οποιος δεν το εβλεπε κοροιδευε τον ευατο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Απογοήτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Μας την ειχαν στημενη αλλα δεν επρεπε να τους δωσουμε αυτη την ευκαιρια με την τραγικη εμφανιση μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. dromo tvra dioikhsh kai proponhths kamia pleon sthrijh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Και οταν γινοταν ολα αυτα επι σωφερ τι εκανες??
    μηπως βγηκες στο δρομο ?? φωναξες ??? απαιτησες αλλαγη??? αυτο δεν εκανες οπως και ολοι μας??? τωρα γιατι σιωπη??
    Αν πιστευεις οτι ο Αλαφουζος ειναι η λυση τοτε σου αξιζει αυτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ αν πιστευεις οτι θα ξεχρεωσει η ομαδα και οτι ο Αλαφουζος θα βρει επενδυτη και οτι θα παραχωρησει τις μετοχες που εχει στο ονομα της εταιριας του τοτε λυπαμαι αλλα εισαι αφελης
    Αν παλι νομιζεις οτι κανω πολεμο στον Αλαφουζο και οτι η κριτικη με επιχειρηματα και στοιχεια ειναι εμπαθεια και οχι ξεβρακωμα της συμμοριας που θελει υποχειριο την ομαδα τοτε μαλλον συμβαινει κατι αλλο και δεν ειναι απλα στηριξη απο μερους σου


    υγ. περυσι εδωσα το 50αρι πριν ακομα το 0-3 η το 1-4 ασχετως τιτλου οπως το εδωσα και φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. τι να εξηγησω?? τα αυτονοητα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δυστηχως ομως υπαρχει ο Αλαφουζος και περισοτερο το κακο που κανει στην ομαδα
    Ποιος απο ολους οσους βαλανε τον οβολο τους για την ομαδα ξερει τι πραγματικα γινεται και πως παει ο συλλογος??
    ποιος απο ολους οσους στηριζουν με οτι μπορει ο καθενας εχει εστω και μια μετοχη οπως εταξε ο ο Αλαφουζος ??
    ποιος απο ολους που στα 3 χρονια βαζουν το 50αρι ζητησε να υπαρχουν 1.7μυρια και παραπανω το χρονο σε μισθα και πανω απο 2000 υπαλληλοι στην εταιρια??
    Ακομα και το απηλιον δεν εχει τελειωσει η αγορα οπως ειπε σε συνεντευξη και μας το πλασσαρε τελειωμενη υποθεση κοβωντας κορδελες και βαφτισια
    Οι μετοχες πηγανε διακοπες αγια ναπα ,δινουμε τα δικα μας παιδια δανεικα και περνουμε παλτα και παλαιμαχους ,αφησαν την ομαδα ξεβρακωτη σε μια δυσκολη χρονια με Ευρωπη στην οποια καταρευσαμε στην 96 θεση και δεν καναμε νικη!!! και κανεις δεν φερει ευθηνη!!!!
    και ολα αυτα τα βαφτισαμε υγεια!!!!
    Καποτε δεν σηκωναμε μυγα στο σπαθι μας και σημερα μονο ενοχη σιωπη
    πως βοηθαω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ κανωντας τα στραβα ματια σε ολα αυτα???
    πως στηριζω το συλλογο?? βοηθωντας με την σιωπη μου την καταστροφη του??
    Φυσικα και @@@ μας ο Αλαφουζος αλλα αυτος κραταει την ομαδα στα χερια του με το ενοχο παρελθον και το αβεβαιο μελλον, το χρεος δεν θα κλεισει ποτε γιατι δεν θελει να κλεισει αυτος ειναι ο σκοπος του ενας μικρος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ σε ενα μικρο γηπεδο με υποτακτικους φιλαθλους και καθε χρονο να νοιωθουμε την υγεια στο πετσι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. μαλλον ζορια προσφερω σε εσενα και κανα 2 αλλους
    αν δεν δυνασαι διανοητικα δεν πειραζει κανεις δεν ειναι τελειος
    το μπλογκ δεν ειναι δικο σου ουτε λεγεται saviur help line
    την ουρα στα σκελια και στο αφεντικο γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Όσο λιγότερο διαβάζει κανείς, τόσο πιο καθαρό είναι το μυαλό.
    Μην παρατάμε τις εφημερίδες και ανακαλύπτουμε sportit και πράσινα άλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. καπετάνιος30/1/15 12:19 μ.μ.

    Εσύ επί Τζίγκερ χειροκροτούσες ή ήσουνα τάγμα σωφρονισμού που θα μας κάνεις και παρατηρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Press,μια ειναι η λυση.Τελος στηριξης στην ομαδα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.Με ομαδα καφενειο τι πας να κανεις ε.Με αμυνα τσιρκο ενα πραγμα μπορεις να κανεις.Να χανεις απο Καλλονες και Ξανθες.ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΗΤΣΑΡΑ ΕΛΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ήρθε το καλοκαίρι, που να ξαναρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. αμπεμπαμπλομ30/1/15 1:26 μ.μ.

    Φοβασαι να πεις οτι πρεπει να ξεκουμπιστει πρες?Δεν παιρνει ποτε την ευθυνη πανω του,μας πεταξε εκτος ολων των στοχων(εκτος της δευτερης θεσης,που θα την χασει και αυτη λογικα),ξεφτιλιστηκαμε στην Ευρωπη,απετυχε στον μεταγραφικο σχεδιασμο,δεν πηρε ουτε 1 κρισιμο ματς(εκτος απο την τουμπα),εχει απιστευτες εμμονες,κανει ροτεισον μεχρι και στους φυσικοθεραπευτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. oi omades stin epoxi pou zoume einai eteries se olo ton kosmo an i eteria den proselkisei pelates i eteria tha pethanei.an i dioikisi kai o erasitexnis den afisoun ta paxia logia kai tis paparologies tous na valoun ton kolo tous kato na vroun ependites kai na ftiaxoun to gipedo tou panki telos ,allios i omada tha ginei san tin xanthoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. gruenerteufel30/1/15 1:27 μ.μ.

    Aκομα να παραιτηθη ο mr πληρεις?? ποση ακομα καλυψη σε καποιον που αποδεδειγμενα μας εχει καταστρεψει απο τις εμμονες του και τα κοληματα του??
    Τσιπα δεν εχει κανεις εκει στην παε να τον αδειασει???
    Ουτε το απαραιτητο φιλοτιμο ποια απο την συμμορια?? ολα βασει σχεδιου λειτουργουν τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. To να μην θέλω και να μην συμφωνώ στην απομάκρυνση του, δεν σου περνάει από το μυαλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ναι, σε έχει καταστρέψει. Άραξε με την ισοπέδωση, βρήκες πάτημα από χθες και γράφεις ό,τι να ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. αμπεμπαμπλομ30/1/15 1:53 μ.μ.

    Λογω της γνωστης ''μοδας'' των τελευταιων ετων,που λεει οτι στηριζουμε τον προπονητη(βλεπε Φερειρα) ακομα και αν εχει αποτυχει σχεδον σε ολα ή βλεπεις κατι σε αυτον που σου σου αρεσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Όχι δεν θα την έβγαζε. Αλλά και οι δύο κίτρινες ήταν όντως κίτρινες και το λάθος είναι του αναστασίου εδώ που άφησε τον μέντες για 6άρι, μόνο του, να καλύπτει χώρο όπου κινούνταν 3 παίχτες. Δεν μπορεί να προλάβει κανέναν και έτσι έκαναν το παιχνίδι τους αυτοί μένοντας ψηλά, ο παναθηναικός κόπηκε στα δύο, ο μέντες έκανε χαζά φάουλ/κίτρινες. Και αντί να το διορθώσει στο ημίχρονο (αφού ο μέντες θα έπρεπε να συνεχίζει να μαρκάρει σκυλίσια και δεν προλάβαινε) το άφησε και το πλήρωσε. Ήταν ένα λάθος στο στήσιμο της ομάδας που δεν διορθώθηκε. Χθες πληρώσαμε το ότι προπονητής (πρώτος αυτός) και ομάδα δεν έμαθαν τίποτα από τα σημαντικά παιχνίδια που χάσαμε ή πήραμε ισοπαλία χάρη στον μπεργκ (όσον αφορά νοοτροπία και επιλογές) αλλά κράτησαν μόνο το -εύκολο- παιχνίδι με τον εργοτέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. gruenerteufel30/1/15 2:01 μ.μ.

    Μαλλον κατι αλλο αρχισε απο εχτες press εχουμε αρχισει ο καθενας απο μονος του ξεχωριστα να βαζουμε τις προτεραιοτητες μας σε σειρα οπως και το τι θελουμε και πως θα το πετυχουμε
    Φετος μας κατεστρεψε δικα του ολα τα λαθη και οι επιλογες αν εσυ βλεπεις κατι αλλο δικαιωμα σου οπως και δικο μου να του τα τον κρινω στα καλα και στα ασχημα
    Δεν γραφω ποτε οτι να ναι δεν καλυπτω οποιον να ναι και αν δεν σ'αρεσει αυτο που διαβαζεις μπορεις να το διαγραψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. "Η Ξάνθη κέρδισε σήμερα δίκαια το ματς και η διαιτησία δεν έπαιξε τόσο ρόλο στο αποτέλεσμα.

    Πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε, να διαχωρίζουμε τις αιτίες της ήττας
    και να παίρνουμε πρέφα πως με όλα τα παραπάνω δεν γινόμαστε ούτε πιο
    μάγκες, ούτε κερδίζουμε κάτι, ούτε υπερασπιζόμαστε τα χώματα της
    Λεωφόρου."

    Ας μου πει κάποιος με ποιά λογική σπας το κάθισμα στο γήπεδό ΣΟΥ για να το πετάξεις μέσα. Τι θα καταφέρεις, ποιόν θα πετύχεις, θα έρθεις να το "ξανακολλήσεις" μετά; Θα ξαναέρθεις γήπεδο; Αν κάποιοι δε θέλουν να πανανυγυρίζουν στα γκολ αντίπαλοι παίχτες, να προκαλούν ή να χοροπηδάνε, να μας το πουν, να κλείσουμε τη λεωφόρο, να την κάνουμε χωράφι, να μην ξαναπατήσει αντίπαλη ομάδα μέσα, να μη μας ξαναπροκαλέσει και δεν το αντέξει ο ψυχισμός μας. Και πέρα από το σεβασμό στον αντίπαλο (όταν έριξαν το ποτήρι στον αναστασίου οι γαύροι τρελάθηκες, όταν πανυγύριζε ο πράνιτς με τα πιστόλια έπρεπε να πέσει η κεντρική του καραισκάκης να τον πλακώσει σύμφωνα με τα μυαλά σας) έρχεται ντέρμπυ ρε μπαγλαμάδες. Στημένη στην έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ο Αναστασίου είναι τυχερός προπονητής ,δυστυχως μαθαίνει στου ΚΑΣΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ.. Έχει μεγαλη στήριξη Παναθηναικό και έχει δώσει λίγα ,το περυσινό Κύπελλο σε μια βατή κλήρωση και με μόνο σοβαρό εμπόδιο τον Παοκ .
    Από εκεί και πέρα είναι πλήρως αποτυχημένος αφού πέρυσι ξύπνησε η ομάδα στον δεύτερο γύρο ενώ ήταν εκτός στόχων ,έσωσε την παρτίδα στα πλει οφ με εναν Παοκ που ήταν ξεφραγο αμπέλι. Στη κανονική περιόδο οριακά 4οι .Στις μεταγραφές τα έχει κάνει σαλάτα ειδικότερα στους ξένους παίκτες και έχει φέρει παίχτες μόνο και μόνο επειδή θέλει να έχει καλές σχέσεις με τους μάνατζερς του.

    Δεν έχει βελτιώσει την ομάδα από πέρυσι παρά την ομοιογένεια που
    υπάρχει δεν έχει μεταδώσει νοοτροπία νικητη και μαχητή σε καμία
    περίπτωση .

    Πάντα ήμουν υπερ να μένουν οι προπονητές τουλάχιστον 1 αγωνιστική χρονιά για να τους κρίνουμε . Ο αναστασίου έχει κριθεί απλα ΛΙΓΟΣ για το μεγαλειο του Παναθηναικού.


    Υ.Γ ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ που τον έχει κάνει ρεζιλι σε τρεις αναμετρήσεις..έχει καλύτερο βιογραφικό από τον Αναστασίου.Ο προπονητης της Ξανθης ειναι πιο καταρτισμένος ! 10 χρονια κανονικός προπονητής ...έχει πάρει 3 κύπελλα έχει φτάσει στους 8 του Ουεφα..και έχει δουλέψει και με επιτυχια σε πάγκο Εθνικής..Τελικά μάλλον είναι πιο έμπειρος από εσας..αλλα φταινε οι παίκτες...που αλλωστε εσεις ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αντίο παιχταρά... Ελπίζω κάποτε οι δρόμοι μας να ξαναανταμώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Like No Other30/1/15 2:32 μ.μ.

    αυτο που πιστευω οτι αξιζει ο ΠΑΟ ειναι μια διοικηση λαικης βασεως με επενδυτες που θα ριχνουν χρημα και θα εχουν πλανο παραλληλα.οχι δεν ειναι ο προεδρος των ονειρων μου ο Αλαφουζος.λεγε με αφελη,αλλα εγω τον πιστευω οτι προσπαθει να ξεχρεωσει την ομαδα.δεν ξερω εαν θα τα καταφερει αλλα δεν βλεπω καποια σκοτεινα κινητρα.ο κοσμος σαν και σενα που εχει γυρισει την πλατη στον Αλαφουζο ας κανει καποια κινηση να φερει καποιον σωτηρα γιατι προς το παρον δεν υπαρχει καποιος αλλος.ειδαλλως λυπαμαι αλλα στο καλο.οσοι μεινουμε...η συμμορια ειναι πολυ βαρυς χαρακτηρισμος τον οποιο δεν τεκμηριωνεις.αποψη μου ειναι οτι ο εκνευρισμος σου για τον Αναστασιου και για τους παικτες (δικαιολογημενος) εχει θολωσει την κριση σου και η μπαλα εχει παρει και τον Αλαφουζο.σορυ αλλα ουτε επιχειρηματα βλεπω ουτε στοιχεια που να δικαιολογουν τις τοσο βαριες κατηγοριες και την εν γενει μηδενιστικη προσεγγιση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Η πρώτη είναι ανύπαρκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Έχει τάξει και κάτι λεφτά πάντως ο Μητσάρας αν θυμάμαι καλά. Αλλά το ξεχάσαμε αυτό. Το συμπέρασμα βγήκε άλλωστε τότε: φταίει ο Θωμαϊδης και ο ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Like No Other30/1/15 2:42 μ.μ.

    οι Κινεζοι ηρθαν η ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Like No Other30/1/15 2:42 μ.μ.

    θα αναλαβεις εσυ χρηματοδοτης-προεδρος και κοουτς ταυτοχρονα?ωραιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Διοίκηση είναι ο κόσμος. Ο Αλαφούζος έχει ρκλεχθεί από τους παρόντες. Αν δεν μας αρέσει δεν τον ψηφίζουμε κια βγάζουμε άλλον πρόεδρο. ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. Οι απόντες δεν υπάρχουν πουθενά. Εσύ φαντάζομαι έχεις κάνει το χρέος σου και έχεις ενισχύση την ομάα ώστε να κάνει μεταγραφές, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Like No Other30/1/15 2:43 μ.μ.

    δηλαδη ειναι λυση να διωχνουμε προπονητες συνεχεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. http://2.bp.blogspot.com/-hJaG0Z6ofas/UpFJrcuDHUI/AAAAAAAANQE/rYX_ZVlg9iE/s1600/54z3.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/mpainei-to-kalokairi-mesw-ths-symmaxias-o-dhmhtrhs-giannakopoylos.2653487.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. gruenerteufel30/1/15 3:01 μ.μ.

    Ξερεις που ειναι οι μετοχες της ομαδας?? Αν εσυ θελεις να παρεις την ομαδα απο που θα παρεις τις μετοχες και που θα βαλεις τα ωραια σου λεφτα ??
    Χρεωσε την ομαδα την 1η χρονια με παικτες και προπονητες??
    Αποδειξεις και στοιχεια θα βρεις στην συνεντευξη που εδωσε ο ιδιος για προπονητικα μετοχες και χρεη τα οποια δεν μειωνονται αλλα αυξανονται οπως και τα μισθα των υπαλληλων
    Ποιος εδωσε αφεση αμαρτιων σε πολυφεσωτικους?? εγω η εσυ??
    Με ποιον κοσμο εφτιαξε τις σχεσεις?? με εκεινων που καθε φορε σκυβει και λεει ναι αφεντικο??
    ποιες ακαδημιες αυτες που εστειλε δανεικες στον βολο και στον νιονιο??
    Τωρα δεν υπαρχουν ρουφιανοι?? αυτοι που κανουν το ασπρο μαυρο παπαγαλακια και ρεπορτερ που μας πλασαρουν την υγεια τι ειναι??
    ποιο προπονητικο?? αυτο που μας φεσωνει και που δεν εχουμε αγορασει ακομα??
    Ακομα και για τον τσακα μυνησεις ελεγε και δεν ειδαμε τιποτα περισυ μας ελεγε οτι τον εβαλε ο Βαρδινογιαννης και φετος οτι τον εβαλε ο Μαρινακης
    Συμμορια ειναι γιατι λυμαινονται χρημα ιδιωτων αυτων που ζητανε επιτακτικα για να πληρωνονται οι μισθοι
    Δεν υπαρχει εμπαθεια ας φερθει σοβαρα και οχι καταστροφικα οσο για το γηπεδικο θελει να σε κρατησει σε ενα γηπεδο 100 ετων να το βαφουμε και να το σοφατιζουμε ετσι θα παμε μπροστα??
    και στην τελικη γιατι δεν λεει πουλαω ??? αφου δεν υπαρχει σχεδιο και αποκαθηλωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. den to exv kanei kai o logos einai ta foymara poy mas pasarei h dioikhsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. αμπεμπαμπλομ30/1/15 4:06 μ.μ.

    Στην συγκεκριμενη περιπτωση πρεπει να φυγει.Τα πηγε καλα περσι και αντι φετος να κανουμε το επομενο βημα,καναμε 10 βηματα πισω.Δεν μαθαινει απο τα λαθη του και ηδη βρισκεται αρκετο χρονικο διαστημα και μπορουμε να τον κρινουμε.Δεν ειναι λυση να διωχνουμε συνεχεια προπονητες αλλα ειναι λαθος να κραταμε εναν προπονητη που δεν κανει για την ομαδα και δεν βελτιωνεται ο ιδιος.Χασαμε τα προκριματικα τσαμπιονς λιγκ λογω της εμμονης του με τον Πετριτς,παιζαμε με τον Κοτσολη ποσο καιρο επειδη δεν τολμουσε να βαλει τον Στηλ.Εκανε πολλα λαθη και το κακο ειναι οτι συνεχιζει να τα κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. H Άεκ για να σε δικαιώσει πρέπει να περάσει τον Βαγγέλα. Στο κόλπο και αυτός να το σηκώσει ο Μελισσανίδης;


    Καμιά άλλη θεωρία έχουμε να ρίξουμε στο τραπέζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αν το πάρει η ΑΕΚ που για μένα είναι σίγουρο θα λες το ίδιο;
    Δεν ήταν μόνο η δική μας ανεξήγητη κουφή ήττα, όλες τυχαίες και κακή μέρα;
    Δυστυχώς υπάρχει πολύ βρωμιά γύρω μας κύριοι.
    Αν δεν ήταν έτσι ο προπονητής έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη, αν μιλάμε σοβαρά.
    Σε 10 μέρες θα έχει γίνει "γαργάρα" από όλους και θα το έχουν ξεχάσει.
    'Ολος ο θόρυβος που γίνεται από χθες είναι για να φανούμε ότι είμεθα τάχα μου "καθαροί" και αμόλυντοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Κοίταξε , φιλε ΜΑΝΚ13 , ο ΣΚΑΙ (ιδιοκτησίας Αλαφούζου) κάνει ανελέητο πόλεμο στο σύστημα , τουλάχιστον μέχρι πρότεινος. Ο Κυριάκος Θωμαίδης έκανε εκτενή αναφορά σε στημένα παιγνίδια και αγώνες. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας ολόκληρος σταθμός να κάνει πόλεμο σε αυτό το σύστημα και απο πίσω να κάνει τα ακριβώς αντίθετα. Όλα αυτά που ανέφερες τα θεωρώ θεωρίες συνωμοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Τότε αυτά που γράφεις είναι ψέμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Μην βρίζεις τους παίκτες. Έτσι που γράφεις , είναι σαν ο ίδιος , να απαξιώνεις την ομάδα σου και δυστυχώς με αυτή την λογική θα μας βρούν και άλλα κακά.


    Ο Αναστασίου , το έγραψα , πιθανόν να αρκούνταν στο 0-0. Ο Παναθηναικός δεν έχει την πολυτέλεια 2 ισάξιων ενδεκάδων , άρα κάποιοι από τους βασικούς χρειάζονται ανάσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Σε όλο το σχόλιο συμφωνώ , εκτός της 1ης κίτρινης του Μέντεζ. Ήταν μούφα , ο διατητής ήταν στημένος όπως και ο Γιάχος για να βγάλουν τον Παναθηναικό εκτός κυπέλλου. Όποιος πάει στην Λεωφόρο βλέπει και κρίνει την συμπεριφορά των διατητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Όλοι οι διατητές είναι του Θρήνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. peri metagrafvn, aphlion ,ghpedoy kai polla alla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. δεν ειναι απαξιωση να λες οτι 5 παικτες απο ολο το ροστερ δεν μπορουν να παιξουν ποδοσφαιρο. εχουν παρει πολλες ευαιριες και δεν προσφερουν τιποτα οι συγκεκριμενοι. απαξιωση ειναι να τους βαζει ο προπονητης να παιζουν αδικωντας τα νεοτερα παιδια που μπορουν να προσφερουν.
    ανασες χρειαζονται οι παικτες αλλα οχι σε ματς που κρινονται τα παντα. οπως στη νεα σμυρνη και χθες. σε τετοια ματς βαζεις τους μαχιμους παικτες. δηλαδη να παιξομυ με παοκ και αρουραια με πετριτς, μεντεζ, μπουρμπο, τριαντα, καρελη για να παρουν ανασες οι υπολοιποι;

    μην καλυπτουμε τα λαθη που κανουμε. προπονητης που αρκειται στο 0-0 θωρακιζει τον αξονα και την αμυνα του. οταν βαζει στον αξονα τους αργους μεντεζ, πετριτς και δεξια τον μπουρμπο δεν θωρακιζεται αμυντικα. εκαναν παρτι οι της ξανθης.
    χθες βαζεις τους μαχιμους και την κυριακη με πλατανια εντος αν χρειαζεται κανεις ροτεισον και δινεις ανασες. δεν ρισκαρεις μια προκριση που μπορει να σου φερει τιτλο.
    εκτος και αν ο πλατανιας αξιολογειται ως καλυτερη ομαδα απο την ξανθη και κρατησαμε παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Αυτούς τους 5 τουσ χρειάζεσαι. Αν τους φτύνεις , θα τα διαβάσουν και δεν θα αποδώσουν όπως πρέπει. Το ηθικό πρέπει να είναι υψηλό.


    Ο Μέντεζ με τον Δώνη λάθος επιλογές. Έκρινε ότι το 0-0 με την Ξάνθη ήταν πιο εύκολο από μια νίκη έναντι του Πλατανιά. Επίσης , ο Μπούρμπος είναι καλός παίκτης , μην γράφετε πράγματα που δεν ξέρετε , γιατί δεν πάτε στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Greenmaniac1330/1/15 5:55 μ.μ.

    Ευκαιρία για προπαγάνδα βρήκαν πάλι οι "αντικειμενικοί"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. πρωτα απ'ολα ποιος σου ειπε οτι δεν παω γηπεδο. γηπεδο παω. και οσοι πανε δεν σημαινει οτι δεν εχουν αντιρρησεις για αυτα που κανει ο αναστασιου ή ο αλαφουζος. απλα στο γηπεδο δεν εκφραζεις τη δυσαρεσκια για να μην επηρεασεις την ομαδα την ωρα του αγωνα. μολις ληξει ο αγωνας εχουμε χρεος να γραφουμε τα λαθη.
    ο μπουρμπος ειναι καλος για ομαδες που παλευουν για την παραμονη. για ομαδες που ο στοχος ειναι να μαζεψουν 25-30 βαθμους και να σωθουν. για ομαδες που διεκδικουν τιτλους και ευρωπη δεν κανει ουτε για αλλαγη.

    αν μου τον συγκρινεις με τον βυντρα τοτε ενταξει. ειναι στο ιδιο επιπεδο. αλλα για Παναθηναικο δεν κανει. ο ζεκα επαιξε πολυ καλυτερα απο αυτον οσο χρησιμοποιηθηκε δεξι μπακ στα ματς με πανιωνιο και ξανθη. αυτο και μονο δειχνει ποσο ανεπαρκης ειναι ο μπουρμπος.
    επισης δεν ειναι λαθος ο δωνης. λαθος ειναι οι μεντεζ, πετριτς που περπατανε και αναγκαζουν τους ζεκα, δωνη να τρεχουν για 2 ο καθενας μηπως και καλυψουν τις τρυπες που αφηνουν οι δυο παλαιμαχοι.
    και αυτους τους 5 δεν τους χρεαιζεται ο παναθηναικος. γιατι δεν μπορουν να αποδωσουν και οποτε παιζουν κανουν ζημια στην ομαδα.δεν ειναι θεμα ηθικου. ειναι θεμα δυνατοτητων. οι νεοι της ακαδημιας μπορουν να δωσουν περισσοτερα και εχουν προοπτικες για του χρονου.

    πριν 9 χρονια καποιοι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ο σεριτς ηταν καλος παικτης και μπορουσε να παιξει στον Παναθηναικο. και οτι ειχε δικιο ο προπονητης που τον εβαζε βασικο. τα ιδια με τζιολη, βυντρα, μπισκαν, κονσεισαο και αλλους που βαριεμαι να γραφω. δεν θα συνεχισουμε εν ετη 2015 να λεμε τα ιδια.

    οταν ο παικτης μπορει παιζει. τον βαζεις 1,2, 3, 5 φορες και παιζει. οταν τον βαζεις συνεχως και σερνεται, ε τοτε δεν μπορει. πως να το κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Μιλας για τον διαιτητή που απέβαλλε επί Φερειρα τον Κατσουρανη σε αγώνα με τον πας γιαννενα επειδή τον ... εβρισε και τον διαιτητη που στο 0-3 στο καραισκακι δεν δίνει επιθετικό φαουλ στον Τριανταφυλλόπουλο και αμέσως μετά πέναλτι. Έτσι πρόχειρα μου ήρθαν αυτές οι φάσεις. Διαiτητάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Σου ξαναεπαναλαμβάνω ότι για φέτος τους 5 τους χρειαζόμαστε. Πρέπει να έχουν υψηλό ηθικό , γιατί έχουμε δρόμο μέχρι το Ιούνη. Το Καλοκαίρι θα τα δούμε αυτά που επισημαίνεις. Στα περισσότερα που γράφεις συμφωνώ.

    Επίσης , οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έχουν υπογράψει νέα συμβόλαια. Μάλιστα , ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο ένα εκατομμύριο ευρώ.

    Και οι υπόλοιποι έχουν καλά συμβόλαια.

    Δεν δικαιολογείται ότι έπαιξαν τόσο άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Από το γήπεδο δεν είχα αμφιβολία. Δεν έχω δει βίντεο του αγώνα γιατί μου πήρε λίγο χρόνο να ηρεμήσω χθες, θα εκνευριστώ με την εικόνα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. περιστερι1331/1/15 12:46 π.μ.

    Εγω φιλε 8 χρονια γηπεδο πηγαινα.και τωρα ναι ειμαι καναπες.ας μας πουν αυτοι που πανε γηπεδο πως βοηθανε την ομαδα...τον παραγοντα να χει κουραστει ο κοσμος απο απογοητευση τον λογαριασατε ποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Έλα ρε...8 χρόνια;
    Και κουράστηκες;
    Επειδή λοιπόν είσαι καναπεδάτος ελέω αγωνιστικής κατάστασης ομάδας και διοίκησης που δεν συμφωνείς, ψήσου να μην ξαναμπείς στον κόπο να διαβάσεις το blog.


    Θέλω να απευθύνομαι κυρίως σε Παναθηναϊκούς που δεν είναι φαντάσματα και έχουν επιχείρηματα στην κριτική τους.


    Μαγκιά σου που παραδέχεσαι ότι είσαι καναπές αλλά μαζί σου δεν έχω να συζητήσω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. γιατι ρε μεγαλε ποιος σου ειπε οτι το βρισιμο δεν ειναι αποβολη;;; οσο με τον τριαναφυλλοπουλο ευθυνη εχει ο υποπτης αλλα και ο ιδιος ο παικτης που δεν το διεκδικει και σηκωνετε αμεσως.. ας καθοταν κατω και θα σου λεγα εγω αμα δεν το εδινε κοιτα προσεκτικα την φαση! Παιδια αυτοι οι διαιτητες εχουν κανει πολλα λαθοι αλλα ο Τριτσωνης με Σιδηροπουλο εχουν αλλαξει η γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. To ξέρω φιλαράκο ότι δεν έχεις να συζητήσεις κάτι μαζί μου.Απλά σκέψου ότι με αυτά που λές και σκέφτεσαι το μόνο που κερδίζεις είναι απλά να έχεις την ησυχία σου και τίποτα παραπάνω.Γιατί απλά είσαι εγωκεντρικός με το να λές ότι εσύ και μόνο εσύ βοηθάς την ομάδα με τη στηριξή σου..λές και εμείς δεν περάσαμε απο κεί που είσαι...εγώ φίλε τουλάχιστον έχω άποψη γιατί υπήρξα συνδεσμίτης ενεργός και έμαθα να βλέπω τα αρνητικά καιτα θετικά..και ξέρεις γιατί ειμαι καναπεδάτός?Γιατι εγω φίλε ξέρω ότι προσέφερα όσο καιρό ήμουν ενεργός και απλά κουράστηκα για πολλους διαφορους και προσωπικους λογους.Το δικαιωμα να κανω κριτικη στα πραματα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ολων σαν και μενα.Απλα κλεινοντας να σου πω και γω με τη σειρα μου αφου δε προκειται να ξαναεπισκεφτω το bloq σου ότι τον ομάδα θα την κάνετε ΑΕΚ με τέτοιες αντιλήψεις.Εαν νομιζεις οτι ο κοσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ειναι αυτοι οι 5000 που πανε πλεον στο γηπεδο λυπαμαι...εύχομαι να βγώ μαλάκας και σε λίγα χρόνια αν φτιάξουν τα πράματα 8α ρ8ω πάλι να γράψω επώνυμα ότι ναι φίλε είχες δίκιο..αλλά δεν το βλέπω.Καλο απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου