Aνανέωση συμβολαίου ΤΩΡΑ!



Έχει κάνει τα λάθη του, έχει τις εμμονές του αλλά η ζυγαριά είναι θετική. Ανέλαβε να τρέξει το πιο δύσκολο project των τελευταίων δεκαετιών -αν όχι όλης της ιστορίας μας- στο ποδοσφαιρικό τμήμα και από την πρώτη σαιζόν έφερε κούπα και ένα ιστορικό διπλό κόντρα σε ένα από τα πιο σάπια συστήματα -αν όχι το πιο σάπιο και εχθρικό- της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Φέτος
δεν του έχουν βγει πολλά πράγματα και η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες. Όμως βγάζει και σταδιακά κέρδη από τους νέους μας παίκτες και παίζει μπάλα (έστω σε μερικά παιχνίδια, έστω σε μικρά διαστήματα) και δεν είναι σκορποχώρι. Θα μπορούσε -και θα όφειλε- να έχει πάει πολύ καλύτερα, όμως η σαιζόν δεν έχει τελειώσει.

Ο κόσμος είναι ασπίδα γύρω από την ομάδα και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς εντός κι εκτός έδρας. Αυτή η στήριξη πλέον βγάζει μάτι πως ενοχλεί κόσμο εντός κι εκτός ομάδας. Μέχρι και η Ξάνθη την χρησημοποίησε στην ανακοίνωση της, μέχρι και τα ΜΜΕ της ΠΑΕ Ολυμπιακός την παίζουν με σκοπό να πετύχουν τον στόχο τους, την απομάκρυνση του Αναστασίου από την ομάδα.

Αντικειμενικά ΜΜΕ τις τελευταίες εβδομάδες με αφορμή τα αρνητικά αποτελέσματα ζητάνε...αίμα και φυτρώνουν άρθρα με το τι δεν έχει πετύχει ο κόουτς αγνοώντας σκόπιμα αυτά που έχει πετύχει και την υγεία που βγάζει όλο το project της ομάδα, έστω κι αν ταλαιπωρείτε από ασθένειες.

Ο Αλαφούζος ΠΡΕΠΕΙ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αναστασίου και ο Αναστασίου ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσει στην ομάδα τα επόμενα χρόνια. Να αποδείξουν για ακόμη μια φορά πως αυτό που γίνεται στην ομάδα, ΔΙΑΦΕΡΕΙ και πως τα ΜΜΕ και η κριτική των φαντασμάτων Παναθηναϊκών δεν ακουμπάει καθόλου την ομάδα.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΩΡΑ.

Το project θα καεί αν δεν ακολουθηθούν πιστά τρεις οδοί. Πρώτον, να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και να παίζεται στο γήπεδο το πρωτάθλημα. Δεύτερον, να παραμείνει ο προπονητής που δημιούργησε και χτίζει αυτήν την ομάδα. Και τρίτον να υπάρχει ένας σταθερός κορμός παικτών και όχι ένα τυφλό ξεπούλημα που θα μας βάζει κάθε νέα σαιζόν στην αφετηρία και θα είμαστε χαμένοι μέσα στο άγνωστο και τα ρίσκα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ.

Σχόλια

  1. Χρήστος22/1/15 10:23 π.μ.

    Σωστός! Ως πότε έχει συμβόλαιο; Να ανανεωθεί παντως, να το βουλωσουν όλα τα παπαγαλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απιστευτος πολεμος απο το συστημα εναντιον του Αναστασιου... αυτο τα λεει ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο , συμφωνώ εις το ακέραιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απλά λόγια και Παναθηναϊκά, μπράβο press.
    Ο πόλεμος είναι αδιανόητος και αν δείτε από τι ζητήματα ξεκινάει γίνεται ακόμα πιο εμετικός.
    Μετά το ο μαατς στην Ν.Σμυρνη την πέφτουν τον κοουτς επειδή ξεκίνησε τον Μπαιράμι.
    Ο οποιος ναι μεν δεν έχει βοηθήσει καθόλου, αλλά σίγουρα δεν ευθύνεται που δεν βάλαμε 5 γκολ με τόσες τελικές προσπάθειες μέσα στο τέρμα. Στοχεύουν τον προπονητή σε ένας ματς που αν είχαμε στοιχειώδη ευστοχία θα είχε λήξει 1-5 χαλαρά.
    Το πιο αστείο είναι το χθεσινό όμως.
    Γήπεδο Ξάνθης= βοσκοτόπι από τα λίγα.
    Που να παίξεις μπάλα εκεί μέσα;
    Αφήνει πολύ καλώς εκτός τον Μπεργκ που έχει παίξει 3 σερι 90λεπτα και ξεκινάει και τον Κλωναριδη που μασ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.
    Μπαιράμι και Μπούι δεν έπαιξαν λεπτό.
    Διαιατητης στηνένες από δω μέχρι την Κομοτηνή.
    Και τα πληρωμένα σκουπίδια σε ένα τέτοιο ματς, τα βαζουν με τον Αναστασίου.
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.


    ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ως το καλοκαίρι του 2016

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω ανανεωση χτες κιολας... μας εχουν σπασει τα αρχιδια τυποι που μεχρι χτες ειχαν τον μιτσελ προπονηταρα και τωρα τον εχουν οτι ειναι για τον πεο.... ειναι αληθεια ναι κανει λαθη αλλα και ποιος δεν κανει? εχει εμμονες ναι αλλα και ποιος δεν εχει...??? εδω ολοκληρος μουρινιο με την τσελσι με παικτες που εμεις μονο με κυαλια θα βλεπαμε και παιζει φουλ αμυνα και αντεπιθεσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Spiros Goumas22/1/15 2:20 μ.μ.

    να ηταν μονο απο το συστημα....
    ποσες φορες σε πρασινα sites μετα απο ενα στραβοπατημα τον εχουν κραξει πολλοι πρασινοι προπονητες της εξεδρας γιατι μια εκανε ετσι και την αλλη γιουβετσι.....
    και σας το λεω,οτι τοσο εργατικο και μεθοδικο προπονητη που δουλευει με αυτα που εχει και του δινουν δυσκολα θα ξαναβρουμε με τοσα που παιρνει,οσα και αν ειναι αυτα,εχοντας μαλιστα ριξει χυλοπιτα σε Βελγικες ομαδες Α' εθνικης....
    Κι οπως διαβασα και αλλου,ο Αναστασιου δε χρειαζεται συμβολαιο για να μεινει....
    Στηρηξη με πραξεις και μεταγραφες εκει οπου αυτος νομιζει χρειαζεται...
    τα συμβολαια σπανε ευκολα οταν δε τραβαει η ομαδα,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΛΑ NA ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ! ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ.. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να μεινει αφού εχθρος του μέτριου σε αυτόν τον Παναθηναικό είναι το χειρότερο ( βλεπε Φαμπρί και αλλαγες 4 προπονητών σε μια χρονιά).


    Να μείνει εφόσον μεταγραφές δε κάνουμε κουτσά στραβά θα πάμε για μια καλύτερη θέση στα πλει οφ. Πήραμε και πέρυσι το Κύπελλο ε μια ομάδα στα μέτρα του Παναθηναικού αυτούς τους στόχους έχει.
    Να μπαίνει πλει οφ να παίρνει κανενα κύπελλο καμιά χρονιά . Και να βγαίνουμε Europa League να μπορούμε να πληρώνουμε τους μισθούς. Εξάλλου ο πρόεδρος είπε και μίλησε ο Παναθηναικός δε μπορεί να ανταγωνιστεί τις Ευρωπαικές ομάδες.


    Πάμε για κάτι καλύτερο? Οχι .


    Η διοικηση είπε πλεονασμα το 2017 ,περιμένουμε μοιρολατρικά. Όλα δουλεύουν ρολοι τι και αν το χρεος γίνεται ασανσερ..τι και αν μεταγραφές δε γίνονται ή γίνονται και οι μισες ειναι σκάρτες. Έχουμε προπονητή καλό ,καλούς παίχτες κάνουμε πόλεμο στη παράγκα . Καμία αλλαγή όλοι οι παικτες καλοί ,ο προπονητής τρίκαλος πρόεδρος σωτήρας. Ευχαριστημένοι όλοι . Περιμένω τώρα την ανανέωση Πέτριτς και εννοείται να μείνουν όλοι από τους Μπαιράμι - Μπουι - Μεντεζ - Μπουρμπο - Πράνιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΟΠΟΤΕ Ο
    ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ.
    Η παραπάνω πρόταση τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν περιμέναμε καμιά εφημερίδα και σάιτ να μάθουμε με ποιά λογική κρίνουν καταστάσεις και ανθρώπους του ποδοσφαίρου ανάλογα πώς και πότε τους βολεύει - ειδικά σήμερα. Έπιασαν την επικαιρότητα, μόνο περί Αναστασίου για να πουλήσουν κανά φύλλο τώρα που γυρίζει. Ξεκολλήστε από εφημερίδες και σάιτ και μη χάνετε το μυαλό σας επηρεαζόμενοι από τη μαλακία τού κάθε αρθρογράφου.

    Η θέση τού κάθε ένα είναι στους συνδέσμους και στο γήπεδο, άσχετα τί κάνουν οι υπόλοιποι. Δε θα γίνουμε εισπράκτορες να ελέγχουμε πόσοι έρχονται κάθε φορά γήπεδο για να τσεκάρουμε από πού προέρχεται η κριτική. Η θέση του συνειδητοποιημένου πράσινου είναι στους συνδέσμους και στο γήπεδο, όχι στα σάιτ.
    Παραμονή Αναστασίου χωρίς συζήτηση και καλοκαίρι μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή σε είχα ξαναρωτήσει αλλά απάντηση δεν πήρα, εσύ πιο διοικητικό και προπονητικό μοτέλο προτείνεις για τον Παναθηναικό?. Γιατί εύκολο είναι να χλευάζουμε τον Αλαφούζο και να τον κατακρίνουμε για τα πάντα όμως το ζητούμενο είναι να υπάρχει και μια αντιπρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ignatios Xenellis23/1/15 3:02 μ.μ.

    ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου