Ειδικός τιμοκατάλογος επεισοδίων ισχύει για το Καραϊσκάκη - 7.000 ευρώ για τις ομορφιές με τον Πάοκ



Για ακόμη μια φορά στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League προτίμησαν να μην κρατήσουν ούτε τα προσχήματα. Για τα επεισόδια στο ματς Ολυμπιακός-Πάοκ που έγινε πριν ένα μήνα στο Καραϊσκάκη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με...7.000 ευρώ πρόστιμο!!

Και μιλάμε για ένα ματς που το menu είχε
φωτοβολίδες και αντικείμενα κατά παικτών του Πάοκ, είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο με την λήξη του ματς και επίθεση σε παίκτες του Πάοκ καθώς και συγκρούσεις με τα ΜΑΤ μέσα και έξω από το γήπεδο.

Βέβαια για να πέσει αυτή η βαριά τιμωρία έπρεπε ο διαιτητής να εφαρμόσει το γνωστό κόλπο σε αγώνες του Ολυμπιακού "δεν είδα, δεν άκουσα, δεν έγραψα", αφου εξαφάνισε τα πάντα από το Φ.Α.

Αν δεν το αντιλαμβάνεστε έτσι μιλάμε και ένα είδος αλλοίωσης του πρωταθλήματος, αφού για ίδια ή χαμηλότερης κλίμακας επεισόδια άλλες ομάδες τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών, κεκλεισμένων θυρών και πενταψήφια πρόστιμα.

Παράδειγμα; Πέρυσι στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στην Λεωφόρο. Τι ακριβώς είχε γίνει και οδηγηθήκαμε σε κεκλεισμένων με τα Γιάννενα;

ΥΓ: Για το Παναθηναϊκός-Κέρκυρα η ΠΑΕ μας έφαγε 4.000 ευρώ πρόστιμο. Τι άλλο να γράψουμε...

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! H ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΙΤΑEI ΝΑ ΠΟΝΕΣEI ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣTHN TZEΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου