Ο Παναθηναϊκός για τα μάρμαρα του Παρθενώνα - Κυριακή στις 20:00 στο Μουσείο της Ακρόπολης

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συμμετέχει στην πρώτη ενέργεια της παγκόσμιας εκστρατείας για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Αντιπροσωπεία από αθλητές-τριες του Τριφυλλιού μαζί με τους υπευθύνους των τμημάτων θα βρεθούν μαζί με όλο τον κόσμο  την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2015 στις 20.00 έξω από το Μουσείο της ακρόπολης.

Όλοι όσοι συντάσσονται με την Εθνική απαίτηση για την άμεση επιστροφή των κλεμμένων μαρμάρων, καλούνται να παραστούν σε ειρηνική διαμαρτυρία, κρατώντας ένα αναμμένο κερί σε μια προσπάθεια οι συγκεντρωμένοι να γίνουν ορατοί από τον ουρανό, καθώς εκείνη την ώρα θα πετά το αεροσκάφος που θα επιστρέφει από το Μουσείο της Αγίας Πετρούπολης στη Βρετανία, το άγαλμα του Έλληνα Θεού του ποταμού Ιλισσού.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική!

Σχόλια

  1. Ξέρεις, εκτός από τον αμερικανικό στόλο εξυπηρετούσαν και τον ρωσικό. Επιβάλλεται να απαιτήσουν την επιστροφή των στόλων μαθαίνοντας την δοξασμένη ιστορία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγω φόρτου εργασίας , δυστυχώς και Κυριακή , μου είναι δύσκολο. Όμως η πρωτοβουλία του Ερασιτέχνη είναι αξιόλογη και έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το σωματείο της Αθήνας από τα υπόλοιπα.


    Δυναμώνει ο Παναθηναικός και κάποιοι το αισθάνονται. Γίνεται φάρος πολιτισμού και αναφοράς για την πόλη της Αθήνας. Σήμερα μίλησα , δια τηλεφώνου με τον υπεύθυνο μηχανικό της ΠΑΕ κ. Παναγιωτίδη , για την Λεωφόρο , προτείνοντας κάποιες λύσεις ως προς την καλύτερη λειτουργικότητα και ασφάλεια του γηπέδου. Νομίζω ότι τα περισσότερα έγιναν δεκτά και από την επόμενη περίοδο 2015-2016 θα εφαρμοστούν. Το γήπεδο είναι το σπίτι μας και πρέπει να το διατηρούμε σε άριστη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Like No Other17/1/15 5:46 μ.μ.

    το σαιτ κερεις σε ποιον ανηκει παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Like No Other17/1/15 5:55 μ.μ.

    μπραβο στον ερασιτεχνη για αυτη την κινηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου