Παίκτης του Ολυμπιακού παρακαλάει τους γαύρους να πατήσουν γήπεδο!! (video)




Mετά το χθεσινό ματς ο παίκτης βόλεϊ του Ολυμπιακού, αφού αποθέωσε την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας στο κλειστό της Κυψέλης, ζήτησε από τους Ολυμπιακούς να εμφανιστούν τουλάχιστον στο μεταξύ μας ματς, στο κλειστό του Ρέντη.

ΓΑΥΡΕ, ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ.

Το σχετικό απόσπασμα στο 0:58.

ΥΓ: Στα καπάκια οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Καζάζη, που αποθέωσε κι αυτός με την σειρά του την ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε. Μετά βέβαια δήλωσε πως ειρωνευόταν μιας και θα πέσανε τα τηλέφωνα γιατί θίχτηκε η...αξιοπρέπεια των οπαδών τους.

ΥΓ2: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού στα ψέμματα του Ολυμπιακού.

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    Αγανακτισε ο τυπος, μεσα στα νευρα ειναι!!!


    Χιλια μπραβο για την φοβερη ανακοινωση, εβαλε τα πραγματα στη θεση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ αρχάς πολλά μπράβο για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι! O κόσμος στάθηκε στο ύψος του ακόμα κι όταν τα πράγματα φαίνονταν ότι θα έπαιρναν πολύ δυσάρεστη τροπή. Να πω κι ένα δεύτερο μπράβο στον προπονητή και τον παίκτη της αντιπάλου ομάδας που παραδέχθηκαν αυτόν τον κόσμο και ιδιαίτερα στον παίκτη τους που παρακίνησε τους φίλους της ομάδας του να μας μιμηθούν...Με την αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων μας θέλει κάκαλα για να βγεις να κάνεις τέτοια δήλωση.
    Τα όσα ακολούθησαν με την ανακοίνωση του Οσφπ είναι απλά γελοιότητες...Μια εικόνα χίλιες λέξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μάθουμε για να δούμε και με ποιον συνεργαζονται οι εντος εχθροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. press δεν τους λενε γαυρους. αρουραίους τους λενε. απο το '30. και μαλιστα με αυτα που εχουν κανει δεν πρεπει να απευθυνομαστε σε αυτους σε αρσενικο προσωπο. αλλα σε ουδέτερο. η αρουραία ή οι αρουραίες στον πληθυντικό. καπως ετσι γιατι ανδρες δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου ο προεδρος του Γαυρου ειναι ενα ΠΡΕΖΑΚΙ ο Κουντουρης που κατηγορουταν μεσα στους 10... για τον θανατο του Φιλοπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας κοιτάξει και η ομάδα να είναι εκεί και να ανταποδώσει την στήριξη του κόσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι ανθρωποι ειναι η εγκληματικη οργανωση πρωσοποιημενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εβγαλαν ανακοινωση και ειπαν οτι εχουμε κομπλεξ και χλευαζαν τον υμνο του παναθηναικου ελπιζω να μην μεινει αναπαντητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου