Ο πιθανός όμιλος του Top16

Tώρα αρχίζουν τα καλά..

Mια εβδομάδα πριν τελειώσει η πρώτη φάση και ακόμη ο όμιλος μας για το Top16 είναι στον αέρα.

Ας δούμε όμως με ποιους πέφτουμε πιθανότατα..


Μπαρτσελόνα (κατά 99%)
Ρεάλ Μαδρίτης ή Εφές Πίλσεν (όποια νικήσει στο μεταξύ τους ματς στην Μαδρίτη)
Μακάμπι Τελ Αβίβ (σίγουρη)
Νεπτούνας (ή να νικήσει στην Βαλένθια ή να χάσουν οι Τούρκοι στην έδρα τους από τον Ολυμπιακό) ή Γαλατάσαραϊ (να κερδίσει στην Τουρκία τον Ολυμπιακό και να χάσει η Νεπτούνας στην Ισπανία)
Ερυθρός Αστέρας ή Κάχα Λαμποράλ (όποια κερδίσει από τις δύο στο Βελιγράδι)
Άλμπα Βερολίνου (να νικήσει την Τσενεβίτα στην έδρα της και να χάσει η Μάλαγα στο Ισραήλ) ή Μάλαγα (να κερδίσει στο Ισραήλ ή να χάσει η Άλμπα στο Βερολίνο από την αδιάφορη Τσενεβίτα)
Ούνιξ Καζάν (να νικήσει εκτός την Νίζνι) ή Ζαλγκίρις Κάουνας (να νικήσει στην Λιθουανία την αδιάφορη Σάσαρι και να χάσει η Ούνιξ από την Νίζνι) [το πιο αμφίρροπο]


Και για να πάμε την σκέψη παραπέρα (με 6 αστέρια δεν μπορείς να μην το κάνεις), ο όμιλος δίνει πρόκριση αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι με πλεονέκτημα για τα προημιτελικά, αφού για κάτι τέτοιο θα χρειαστεί η υπέρβαση να περάσουμε μια από τις Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα. Αλλά το σίγουρο -και με αυτά που έχουμε δει και με δεδομένο ότι η ομάδα θα δένει περισσότερο με τον καιρό και θα βελτιώνεται- είναι πως μιλάμε για έναν όμιλο που μπορείς να τον περάσεις.

Τώρα με βάση και τον απέναντι όμιλο -και προχωρώντας κι άλλο την σκέψη- στα προημιτελικά εφόσον περάσουμε λογικά με μειονέκτημα θα παίξουμε με έναν εκ των ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακό ή Φενερμπαχτσέ. Άρα η μάχη θα πρέπει να επικεντρωθεί με την Μακάμπι (λογικά πάντα) για το ποιος...δεν θα πάρει την τέταρτη θέση για να μην πέσει πάνω στους Ρώσους που φαίνονται φέτος πολύ δυνατοί.

Σχόλια

  1. Άλλωστε είναι λίγο πολύ γνωστό ότι την "Γάτα" τηην εξέδιδε δεν ξερω αν γίνεται αυτό μέχρι και σήμερα, ο κύριος Σωτήρης Πουλόπουλος(Πρωταθλητής) και ότι πριν αναλάβει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πριν τον "Γάβρο" για ένα διάστημα ήταν διευθυντής της ο κύριος Κώστας Καραπαπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου