To μόνο ενδιαφέρον η ...βόμβα και ο Νέλσον


Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς η ομάδα μας έχασε με 67-80 από την Μπαρτσελόνα, τερμάτισε τρίτος με 5 νίκες και 5 ήττες και μάθαμε τους αντιπάλους μας για το Top16 οι οποίοι είναι:

Ρεάλ,Μπαρτσελόνα,Ζαλγκίρις,Μακάμπι,Άλμμπα,Ερυθρός Αστέρας και Γαλατάσαραϊ.

Τα μόνα ενδιαφέροντα της βραδιάς η...φάρσα για βόμβα όπου σήκωσε όλο το ΟΑΚΑ στο πόδι και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Νέλσον από τον οποίο η ομάδα περιμένει πράγματα.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επόμενη φάση όπου προβλέπονται πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και η ομάδα θα μετρήσει τις δυνάμεις της και θα δει μέχρι που μπορεί να κοιτάει.

Σχόλια

  1. ΑΣΧΕΤΟ.. Σημερα στο σπορτ φμ ο Χριστογλου εβριζε τον Γιαννακοπουλο σε εξαλη κατασταση κατηγορωντας τον για κακουργηματικες πραξεις!!!!!! Ειναι η κ πολλοστη φορα που το κανε για προεδρο του παο στο σπορτ φμ καθως τον Αλαφουζο τον κατηγορουσε ως " γελειο και αστειο επειδη διαμαρτυρεται για την διαιτησια καθε τρεις και λιγο". Ετσι ειχε πει. ΥΓ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΤΡΑΚΗ ΤΡΑΒΑ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ.. Ειναι αδικεια για τον Αλαφουζο να πληρωνει το συγκεκριμενο ατομο. Δεν λεει απλως μια γνωμη δηλητηρριαζει σαν το Γαβαθιωτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεματο απο τετοιους ειναι ο sport fm. Μαλλον περιμενει να τελειωσουν τα συμβολαια τους δεν εξηγείτε αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα. Ακομα τρωμε τον "παππα" οτι ο Αλαφ ελέγχει τον γαυρος - φμ και γαυρος - ντει;;;;;;;;; δεν νομίζω...
    Οσο για το ματσακι του μπασκετ που ειναι και το ποστ, θα κανω μια προβλεψη, οτι θα γινουν μοδα οι "βομβες" στα γηπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είναι η απόλυτη κατάντια αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο... και δυστυχώς δεν μου φαίνεται ούτε και μένα απίθανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε ειναι πιο περιπλοκο μου φαινετε οτι ο συγκεκριμενος εχει μετοχες στο σταθμο.. αλλα και παλι δεν εχει να κανει με συμβολαια...στο σεντρα που πειρε ο Δημητρης Μαρης το 50% τον μετοχων σχεδον θα αλλαξουν ολοι οι δημοσιογραφοι.. και ειδη απο χθεs αποχαιρετησαν πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου