O Ριέρα και η...Μπέσα!


Eίδα πριν λίγο κάτι αποσπάσματα από την εκπομπή "Δίκη στον Σκαϊ" και παρατήρησα πως στην αρχή ενός βίντεο ,για τις διώξεις που γίνανε και την αναφορά των ξένων ΜΜΕ στο όνομα του Β.Μαρινάκη, έπαιξαν πλάνα από την παρουσίαση του Άλμπερτ Ριέρα.

Και μου ήρθε στο μυαλό μια καλοκαιρινή ιστορία από το 2010, έναν μήνα αφού είχε αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Ολυμπιακός...


Και συγκεκριμένα ο επαναληπτικός του δεύτερου προκριματικού του Europa League στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπέσα από την Αλβανία.

22 Ιουλίου ο αγώνας (ο πρώτος είχε έρθει 0-5 υπέρ του Ολυμπιακού) και τελικό σκορ 6-1. Ημίχρονο 0-0...

Την ίδια μέρα έκλεινε και του Ριέρα, της μεταγραφής του καλοκαιριού, που ξεπερνούσε τα 5.000.000 ευρώ.

Και αφήστε τους παροικούντες της Ιερουσαλήμ ήσυχους...


ΥΓ: Γενικά εκείνη η σαιζόν για ΟΛΕΣ τις ομάδες, αξίζει κάποιος να κάτσει να δει ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια. Όταν περνάνε τα χρόνια μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να μην εστιάζεις στο δέντρο...

ΥΓ2: Θεωρητικά μιλάμε πάντα. Θεωρίες συνωμοσίας. Και μόνο.

Σχόλια

  1. 1500 φυλλα πουλάει και απο οτι καταλαβα δεν αξιζει να ασχολουμαστε με τους ΒερβεΧΑΒΑΛΕΔΕΣ. Ετσι οπως το λεω αυτοι εκει περα ειναι για γελια εχουν ξεφτιλισει καθε ιδεα ανθρωπινο νου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως το πρωτοσελιδο εχει δυναμη, ειτε πουλαει 10 ειτε 10000 φυλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Άρσεναλ έχει γίνει "πουτάνα" τρεις φορές, κατεβάζοντας τα τρίτα στο λυώμενο, τελευταία αγωνιστική ομίλων. Και πολύ καλά έκανε, αφού ήταν αδιάφορη βαθμολογικά. Τότε όμως τους άρεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τρομερό πώς ορισμένα τσουτσέκια που στανταρ στο σχολείο ήτανε τα παιδιά της φάπας, γράψουν ότι γουστάρουν έχοντας βέβαια πάντα σαν καβάτζα την προσπαστία του επενδυτή υπόδικου τόφαλου. Αλήθεια η ΕΣΗΕΑ δεν το είδε αυτό το πρωτοσέλιδο; Κάποιος αθλητικός εισαγγελέας ( όχι αυτοί που περιλαλαμβάνονται στο βούλευμα Κορέα .... ); Τον Γιαννακόπουλο να τον καλούν κάθε εβδομάδα μα χαρά ξέρουν όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου