H ματαιοδοξία αργά ή γρήγορα πληρώνεται!



Όταν δεν σέβεσαι και η μόνη σου ικανότητα είναι να προκαλείς, τότε θα έρθει και το πλήρωμα του χρόνου. Η ματαιοδοξία είναι αυτοκαταστροφική. Όταν μπλέκεσαι σε ξένα χωράφια, τότε μεγαλύτερα ψάρια από σένα θα σε φάνε. Και αυτό είναι νόμος.

Σήμερα, ασκήθηκαν εν τέλει 16 διώξεις σε παράγοντες του ποδοσφαίρου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και στημένων αγώνων. Τα ονόματα τους δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα. Το γιατί παραμένει άγνωστο. Βλέπετε, για πράξεις που είναι αρκετά λιγότερο σοβαρές, το κράτος δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγάζει ονόματα στην φόρα και να καταστρέφει ζωές. Στην περίπτωση αυτή που παίζουν και μεγάλα ψάρια υπάρχει η δικαιολογία του απόρρητου. Αντί το κράτος να δώσει την δυνατότητα στην Ελληνική κοινωνία να μάθει (όχι πως δεν ξέρει) ποιοι έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο μας και να τους "στήσει στον τοίχο" ,προσφεύγει σε πολιτικά παιχνιδάκια.

Όπως και να χει, να θυμήσουμε πως 16 ήταν και οι
ύποπτοι που είχαν κληθεί πριν 2 μήνες να καταθέσουν για την υπόθεση αυτή. Τα ονόματα μερικών εξ αυτών ήταν τα ακόλουθα:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Μαρινάκης, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γ, Κομπότης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Σαρρής, 3 ακόμη στελέχη της ΕΠΟ (Α. Σταθόπουλος, Θ.Κουρίδης, Γ.Παπακωνσταντίνου), στελέχη της ΚΕΔ (Θ. Μπριάκος, Γ. Δούρος) καθώς και νυν διαιτητές (Aμπάρκιολης, Ιωαννίδης, Καμπαξής).

Τώρα το τι θα γίνει δεν ξέρω. Το δεδομένο είναι όμως πως σήμερα προχώρησε ένα τσακ η υπόθεση αυτή.

Τι πρέπει να γίνει είναι αυτονόητο. Ποινές σε πρόσωπα που έστηναν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, άμεση απομάκρυνση τους από αυτό και ποινές στις ομάδες που ευνοήθηκαν.

Τι πιστεύω πως θα γίνει; Σταδιακή αποχώρηση του μεγάλου ψαριού από το προσκήνιο μιας και η εντολή από τα ...μεγαλύτερα ψάρια φαίνεται πως είναι ξεκάθαρη:

"Καμία φυλακή, κουκούλωμα του ονόματος σου (όσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο) και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις, να μην προκαλείς και να παίζεις με αυτά που ασχολιόσουν πριν σε μάθει όλη Ελλάδα".

Όπως και να χει σήμερα πιστεύω πως ήταν η αρχή του τέλους της βρώμας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τουλάχιστον σε αυτήν την έκδοση. Δεν πιστεύω πως οι διαιτητές θα συνεχίσουν να σφυρίζουν όπως σφύριζαν μέχρι και χθες μιας και είδαν ότι τα κόζια αλλάζουν. Βέβαια τα πάντα δεν αλλάζουν από την μια μέρα στην άλλη, αλλά πιστεύω πως σήμερα ταρακουνήθηκαν κάποιοι αρκετά.

ΥΓ: Αλαφούζος-Μελλισανίδης-Σαββίδης έχουν μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευκαιρία που θα τους ευνοήσει όλους. Αν είναι λίγο έξυπνοι θα καταλάβουν τι πραγματικά τους συμφέρει. Αν όχι, τότε κρίμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ2: Μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε να πέφτουν από δω και πέρα χρήματα στην ομάδα μας. Όλα έχουν συσχέτιση μεταξύ τους. Ούτε αν δείτε εξελίξεις στο γηπεδικό μας..

Σχόλια

  1. https://www.youtube.com/watch?v=QwAZbAnQtSU0



    Και να μην ξεχάσουμε ποιος τους τσάκισε την παράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενω σχολιο Βαγγελη να πει οτι ΦΤΑΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Α ρε Αλαφουζε δε σου φτανει που κατεστρεψες τον Παναθηναικο με το παρεακι θες να καταστρεψεις και την ολυμπιακαρα τωρα"


    Baggelis


    ΥΓ Δυστυχως ειμαστε αναγκασμενοι να κραταμε μικρο καλαθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. SAILOR YOUR FATHER4/12/14 7:30 μ.μ.

    Ρε τι 16 και 32 και 64. ΟΝΌΜΑΤΑ θέλει ο κόσμος ρε ξεφτίλες Ο Ν Ο Μ Α Τ Α πως το λένε δηλ.Αντε να ξεβρομίσουμε επιτέλους να πάνε στον διάολο και ακόμα παραπέρα.Βγάλτε τα στην φόρα επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια ειναι τα μεγαλα ψαρια ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΑΦΟΥΖΟ τέτοιο κλισμα δεν είχε τα @@ να κανει κανένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΑΦΟΥΖΟ τέτοιο κλισμα δεν τους έκανε κανείς γιατι δεν ειχε @@ κανένας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην θέση του αρθρογράφου του νήματος πάντως θα κρατούσα μικρό καλάθι, όσο και αν στενάχωρο φαίνεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνω αλλα οταν το ξανασκεφτομαι ειναι και ο Μελισανιδης μπλεγμενος στην υποθεση οποτε φανταζομαι οτι κατι θα βγει στο τελος. Εστω να φυγει ο χοντρος και να αλλαξει η ΕΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και που δεν είπαν τα όνοματα τι έγινε? Είπανε ότι είναι 2 πρόεδροι ΠΑΕ και μέχρι στιγμής οι μόνοι ύποπτοι ήταν (και λέω ήταν γιατί τώρα είναι ένοχοι, όχι απλά ύποπτοι), ήταν λοιπόν μαρινάκης και κομπότης, οπότε οι γαύροι τι θα λένε; ότι μπορεί να είναι ο Αλαφούζος και ο Πανόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η υπόθεση είναι ακόμα στην αρχή. Με τους ρυθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης μπορεί να πάρει 5 χρόνια. Το μόνο παρήγορο είναι ότι πλέον θα είναι φοβισμένοι και μπορεί να μην κάνουν τις δουλειές τους τόσο απροκάλυπτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mπραβο ρε Γιγαντα Γιαννη! Μη σταματας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SAILOR YOUR FATHER5/12/14 6:47 μ.μ.

    Κατά την γνώμη σου δηλ.σε νοιάζει πιο πολύ το τη θα λένε οι γαύροι η να βγούνε ΟΛΑ τα άπλυτα στην φόρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου