Ψηφοφορία: Eίπαν την αλήθεια οι βαθμοί;


Ο Γ.Αναστασίου και οι παίκτες πιστεύουν πως στα ματς της Ευρώπης αδίκησαν τους εαυτούς τους και χάσανε στις λεπτομέρειες τους αγώνες (πλην αυτού στο Εστορίλ). Με βάση τους 6 αγώνες που είδατε, πιστεύετε πως η τέταρτη θέση και οι 2 βαθμοί που μαζέψαμε αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και τις αντικειμενικές δυνατότητες της ομάδας απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους ή όντως αξίζαμε κάτι καλύτερο;



Σχόλια

  1. Η σωστή για μένα ερώτηση θα ήταν πόσους βαθμούς θα άξιζε ο Παναθηναϊκός στον όμιλο, γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ αξίζαμε πάνω από 2 βαθμούς, όπως και αν θα άξιζε ο Παναθηναϊκός να προκρηθεί.

    Καταρχάς για το 1-1 με την εστιατορίλ και την ήττα στη Πορτογαλία και τις 2 ήττες από την δυναμό, είμασταν άξιοι της μοίρας μας.

    Άρα σε αυτά τα 4 παιχνίδια, δικαίως πήραμε μόλις 1 βαθμό και αν φταίει κάποιος είμαστε εμείς.

    Εκεί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αδικηθήκαμε ήταν και στα 2 παιχνίδια με την Αϊντχόβεν. Έξω σου πνίγουν πεναλτάρα και εντός έδρας η ισσοφάριση έρχεται από γκολ οφσάιντ ένα μέτρο μπροστά. Μετά όταν κάνεις τόση προσπάθεια και σε 2 παιχνίδια σε σφάζουν έτσι, πέφτεις ψυχολογικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Zafeiris Mouskas12/12/14 2:17 μ.μ.

    Αυτό το μουλάκι έχε γαμηθεί να γράφει άρθρα ΜΟΝΟ κατά του Αναστασίου.Και δυστυχώς οι βαζελάρες του δίνουν και εύσημα.Λυπάμαι πάρα πολύ.
    http://www.contra.gr/Columns/Comment/tsary/h-ekpaideytikh-ekdromh-toy-panathhnaikou.3192461.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο πίνακας λέει την απόλυτη αλήθεια. Φάγαμε τα περισσότερα γκολ και βάλαμε τα λιγότερα. Μοιραία πήραμε και τους λιγότερους βαθμούς. Με την Αιντχόβεν ισοφαρίσαμε στο τέλος. Και με την Εστορίλ στην έδρα μας παραλίγο να μας κάνουνε και ανατροπή.
    Τα χαιδέματα στην ομάδα είναι οτι χειρότερο για πολλούς λόγους. Οι παίχτες και ο προπονητής επαναπαύονται χωρίς κριτική και η διοικηση εφόσον δείχνουμε και ευχαριστημένοι συνεχίζει στο δρόμο του μνημονιου.
    Το χειρότερο έγινε πέρυσι χωρίς Ευρώπη ένας καλός δεύτερος γύρος δυο νικες σε ντέρμπι και το κύπελλο κουκούλωσαν όλες τις αδυναμίες της ομάδας.Κάποιoι φωνάζαμε από περυσι ακόμα πως η ομάδα είναι μικρών δυνατοτητων και θέλει ενίσχυση και μεταγραφές αλλά είμασταν μαλάκες και αντιπαναθηναικοί . Δυστυχώς αυτός ο πίνακας δικαιωσαι και με τα παραπάνω τις ανησυχίες και οτι άλλο να κερδίζεις τα χωριά στην Ελλάδα ( στο δεύτερο γύρο κιόλας..) και άλλο να παίζεις στην Ευρώπη. Όποιος ακόμα δε το έχει κατάλαβει..το κάνει εσκεμμένα...
    Αντ' αυτού άρχισε η φετινή χρονιά και αντι η ομάδα να ενισχυθεί αποδυναμώθηκε χάνοντας δύο καλούς παίχτες..Ο προπονητής πείσμωσε αρχικά να βάζει τον Κοτσόλη με αποτέλεσμα να χάσουμε αγώνες . Το ίδιο έκανε και με τα πεισματα να αναβιώσει τη καριέρα του Μπαιράμι του Πέτριτς και να κάνει ποδοσφαιριστή το Μπουι και τον ..31 χρονο Μπούρμπο..και τις δηλώσεις "ειμαστε πλήρεις" για να καλύψει τον ΑΛΑΦΟΥΖΟ .Ε αυτά δε γίνονται ούτε με μαγικό ραβδάκι..Συνεπικουρόμενος λοιπόν από τη τυφλή στηριξη συγκεκριμένης μερίδας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Σε αυτη την εικονα ΝΤΡΟΠΗΣ..
    ΕΥΧΟΜΑ ΝΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ειτε να έχουμε άλλη διοικηση ..είτε να ρίξουνε λεφτά.και να μη ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΔΙΠΛΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΜΙΛΟ EUROPA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2.050 εισιτήρια που «έγραψαν» το αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών σε ευρωπαϊκό ματς του Panathinaikos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωωωωωωω


    Ανάλυση επιπέδου Χελάκη όχι αστεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τσάρλυ είναι αυτός που έλεγε όταν πήραμε τον Λέτο ότι δεν πατάει περιοχή και δεν ξέρει να σκοράρει. Μπαλαδόφατσα μεγάλη λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γεγονός ότι θα να προσεγγίσεις το γήπεδο ήθελες κότερο δεν μας απασχολεί ...Εμείς πάντως εκεί είμασταν κι ας είμαστε σήμερα άρρωστοι. Για τους 150 που ταξίδεψαν στον Μιλάνο δίπλα στο μπασκετικό δεν μας είπες κανένα σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μόνη εικόνα ντροπής είναι να έχουμε ακόμα baggelides να έχουν τα μούτρα να σχολιάζουν σε blog του Παναθηναϊκού αλλά σύντομα θα πάρουν πόδι μια και καλί και αυτή τη φορά θα είναι χειρότερα από πέρυσι που δεν είχαν που να κρυφτούν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκατα να φαει αλλα δυστυχως εχει δικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαγγελη να εισαι καλα και να σε διαβαζουμε ποιο συχνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ σωστή προσέγγιση,κυριότερο σημείο δε η αναφορά στον Αναστασίου..ο coach εχει εμμονές κ ειναι ολοφάνερο!για μενα κυρίως πάσχει στο κοουτσάρισμα μεσα στο Ματς κ οχι τοσο στην προετοιμασία της ομάδας στην οποία με την συμβολή του rooter τα παμε πολύ καλα.απο κει κ πέρα δεν ειμαι κ 100% σίγουρος οτι ολοι οι παίκτες που ξεκινούν καθε φορά ειναι επιλογές του..ίσως λόγω κάποιας ρήτρας στα συμβόλαια η κατι τετοιο τον εμποδίζει..κυριότερα για μενα λάθη η μη χρησιμοποίηση Ρισβάνη κ Κλωναρίδη ..για μπαϊράμι κ μπουι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν μέρει η ανάλυση είναι σωστή. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Σίγουρα , η νοοτροπία του Αναστασίου να παίζει τα σίγουρα ματς με φουλ επίθεση , διακινδυνεύοντας να τα χάσει , εκεί ο φίλος έχει δίκιο. Επίσης , δεν είναι τόσο απλό να πείς , φταίει ο τάδε ή ο δείνα , το ποδόσφαιρο είναι ένα σύνθετο άθλημα και απαιτείται ευφυής προσέγγιση των πραγμάτων από τον κάθε προπονητή. Ο Αναστασίου τα δίδει όλα , όμως να ξέρετε ότι ο Παναθηναικός παλεύει μόνος του , το κάθε ματς είναι πόλεμος και όχι προπόνηση. Δεν είναι Θρήνος που τα 2/3 των αντιπάλων κάνει προπόνηση. Όποιος πάει σε κάθε ματς , Πρωταθήματος ή Κυπέλλου , στη Λεωφόρο αυτά που γράφω , τα καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. giorgos2013 μέσα στο κείμενο γράφω ''το σκληρό ποδόσφαιρο που αφήνουν οι διαιτητές να παίζεται'', εννοώντας φυσικά όλα αυτά που αναφέρεις πιο πάνω στο σχόλιο σου.
    Βεβαίως μπορείς να μου πεις ότι άλλο να τα εννοείς και άλλο να τα γράφεις και θα έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως η πρόθεση μου ήταν ακριβώς να γράψω κάποια πράγματα που ισχύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιγραμματικά με σκοπό να απαντήσω στην ερώτηση ε αν τελικά ο Παναθηναϊκός άξιζε να έχει μόνο δύο βαθμούς στον όμιλο και όχι να αναλύσω αυτό καθαυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο...
    Εξάλλου αν έμπαινα σε μια τέτοια προσέγγιση δεν θα μπορούσα να ξεχάσω και το παράγοντα της διαιτησίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου