ΞΕΦΤΙΛΑ!


Για ακόμη ένα παιχνίδι η άμυνα ήταν ΑΣΤΕΙΑ με τους επιθετικούς της Ξάνθης να φαίνονται σαν πρωτοκλασσάτα φορ παγκόσμιου επιπέδου. Αποτέλεσμα αυτού ο Παναθηναϊκός να γνωρίσει μια ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ήττα με 4-2 από την ομάδα του Πανόπουλου.

Η ομάδα θέλει
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ στην άμυνα. Κάτι που έπρεπε να γίνει από το καλοκαίρι, αφού αυτοί οι αμυντικοί που έχουμε...έχουν αποδείξει πως δεν είναι εμπιστοσύνης.

Το πρωτάθλημα προφανώς ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ. Είμαστε στο -5 από τον Πάοκ που έφαγε επίσης τέσσερα στην Ξάνθη και στο -4 από τον γαύρο που δεν έχει παίξει ακόμη εκεί. ΑΝ το πρωτάθλημα πεχτεί υπό νορμάλ συνθήκες θα χαθούν κι άλλοι βαθμοί και από τις 3 ομάδες. ΑΝ όχι τότε οι 4 βαθμοί διαφοράς από τον γαύρο ισοδυναμούν με πρωτάθλημα.

Το θέμα και αυτό που προβληματίζει είναι η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Όχι επειδή έφαγε 2 γκολ στα πρώτα λεπτά, ούτε επειδή έφαγε σύνολο 4.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις 1' για να κλείσει το ημίχρονο, να έχεις την μπάλα και αντί να κάνεις μια μπαλιά μπας και πας στα αποδυτήρια με το 2-2, να κάθεσαι και να δίνεις πάσες στην σέντρα λες και νικάς.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις φάει τέσσερα και αντί να δείξεις λίγο σθένος, να σου κάνει πλάκα η Ξάνθη με φάσεις και δοκάρια.

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην παίζει ο Μπεργκ και όλοι στην ομάδα να αποκτούν ψυχολογικά.

Το έχουμε ξαναπεί..

Τον Παναθηναϊκό εκπροσωπείτε. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν νιώθετε κάποιοι πως σας πνίγει η φανέλα, αποχωρήστε.

Μπήκατε στο τριπάκι για το πρωτάθλημα. Διεκδικήστε το! Με αρχιδάτες εμφανίσεις και όχι ανασταίνοντας νεκρούς.

ΥΓ: ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Σχόλια

  1. Ρε παιδιά ποιο πρωτάθλημα γαμωτο μου??Οταν πας για πρωταθλημα δεν κανεις το σταυρο σου μπας και παρεις 2πλο στα εκτος έδρας!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΗΣΥΧΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!!Και διαφωνω με τη στηριξη στον Αναστασιου!Το χει τερματισει ο τυπος!Τον εχει νικησει η καλλονη η ξανθη και ο οφη!!!!ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΛΔ ΕΧΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ????ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΩΣ Μ´ΕΣΕΝΑ PRESS ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τα αρνητικά ρεκορ σε διαφορά βαθμολογίας από τον πρώτο..στο πρωτάθλημα
    Μετά την αποπομπή από την Ευρώπη για οικονομικούς λόγους...
    Μετά την 6-7 θέση ...
    Μετά απο το αρνητικό ρεκορ στο Europa League με καμία νίκη και μόλις δύο
    βαθμούς..
    Μετά την Εστοριλ τη Μάριμπορ και τον κάθε πικραμένο στην Ελλάδα..όπως τη Βέροια..τον Πανιώνιο..
    Σήμερα ακόμα μια μαύρη σελίδα από την διοικηση ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.. 4 γκολ η Ξάνθη...

    Κύριε Γιαννη Αναστασίου σε ευχαριστώ για το κύπελλο πέρυσι και για τις δύο μεγάλες νίκες στα περυσινα ντέρμπι .. αλλά φέτος ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΛΗΡΗΣ...Κανονικά σήμερα πρέπει να σκέφτεις είτε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ είτε να ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ 3 ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ...

    Γιαννη Αλαφούζο ..έχεις αποδειχτεί ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ για το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του Παναθηναικού...Κρατάς
    την ομάδα στη μετριότητα και μακριά από τον ευρωπαικό της προσανατολισμό ..Άσε τη καρέκλα και ψάξε να βρεις κάποιους επενδυτές για την ομάδα..Δε πάει άλλο...

    Για τους ΠΑΙΧΤΕΣ..ΝΤΡΟΠΗ...Οι μόνος που διασώθηκε ο Νικος ο Καρέλης...
    Ευτυχως δε φάγαμε άλλα γκολ...


    Υ.Γ Η ομάδα χωρίς τον Μπεργκ..δεν έχει κανεναν άλλον παίκτη με προσωπικότητα...
    Υ.Γ1 : Δε φταίει μόνο η άμυνα..Φταίει και το κέντρο..Οταν έχεις Μέντεζ και Πρανιτς στο κέντρο είναι να ΚΛΑΙΣ...Η ομάδα δεν έχει κέντρο ! Ανύπαρκτο εντελώς και ανασταλτικά και δημιουργικά !Και εκει κυριως ειναι το προβλημα...
    Υ.Γ2 : Ο προπονητης έχει μεγάλη ευθύνη για την αμυντικη λειτουργια..Ξαναλεω η χειροτερη ομάδα αμυντικά που κατεβάσαμε ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Σκόρερ για την ομάδα μας : ο Μλάντεν ΠΕΤΡΙΙΙΤΣ!!!


    2) Είμαστε πλήρεις.


    3) Η ήττα του μπάοκ από τη ξάνθη με 4-2 ήταν καμπανάκι για εμάς. Δε χρειάζεται να είσαι αϊνστάιν ούτε μουρίνιο, ούτε καν προπονητής για να καταλάβεις ότι αντί για 3 επιθετικούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι που ο πρώτος έφαγε πριν λίγες μέρες 4, ότι πρέπει να βάλεις 3 αμυντικούς μέσους. Για μένα σήμερα τελειώνει η στήριξη στον αναστασσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.gazzetta.gr/football/article/682028/panathinaikos-neo-symvolaio-se-anastasioy-poll

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τον τίτλο συμφωνώ. Η ομάδα έχασε με κάτω τα χέρια. Πρανιτς Λαγός χάθηκαν. Από ποιά; Την Ξάνθη που είχαμε επισημάνει πόσο καλή είναι εντός έδρας σε προηγούμενα σχόλια.


    1) Ο Παναθηναικός όντως διαθέτει την καλύτερη επίθεση από όλες τις ομάδες : Μπεργκ , Καρέλης , Κλώνα , Πέτριτς. Σήμερα έλειπε ο Μπεργκ και χάθηκε η ψυχολογία.


    2) Η ιστορία με τα δημοσιεύματα του στόπερ βράχου , έχουν κλονίσει την ψυχολογία των αμυντικών παικτών. Όταν έχεις αμυντικούς παίκτες που προσφέρουν στην ομάδα , τους στηρίζεις. Θεωρώ ότι είναι τελείως άκομψο να διαδίδεις ότι θα αγοράσεις παίκτη στόπερ βράχο εν μέσω πρωταθλήματος. Όλα αυτά γίνονται μυστικά και με προσοχή , για να μην πειραχθεί κανένας.


    3) Το κέντρο θέλει σε τέτοιες έδρες παίκτες περισσότερο μάχιμους παρά δημιουργικούς , καλύτερα να έπαιζαν Δώνης και Ντίνας , σε σχέση με τον Πράνιτς.


    4) Στήριξη σε παίκτες , προπονητή διοίκηση. Δεν χάθηκε τίποτα , χάλια ομάδες είναι και ο ΠΑΟΚ και ο ΟΣΦΠ.


    5) Έχουμε την Λεωφόρο μέχρι το 2021 , δηλαδή χονδρικά μια δεκαετία. Η ΠΑΕ ας εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό ανακαινίζοντας συνολικά το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ σωστο αυτο που ειπες αν πεχτει νορμαλ το πρωταθλημα δεν περναει καταρχην απο καλλονη ο γαυρος.. αλλα θα εχει και αλλες απωλειες στο καραισκακη αν οι διαιτησιες ειναι 50-50. Ο γαυρος μου θυμιζει πολυ την σεζον 2009-2010 που δεν βλεποταν. Στην ουσια αμα χασουμε το πρωταθλημα ετσι οπως ειναι ο γαυρος το κανουμε δωρο. Απο αυγουστο εγραφα οτι με 2-3 παιχτες τον 500 χιλιαδων ο καθενας η και λιγοτερα (100 χιλιαρικα περνει ο μπουρμπος) χτυπαγαμε πρωταθλημα αλλα πιθανοτατα να παιζαμε και τσαμπιονς λιγκ ετσι οπως ητανε η ζενιτ τον αυγουστο. Φαινετε πως δεν θελαν να κανουν την οικονομικη υπερβαση.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!! οτι μας αξιζει, εχουμε σαν φιλαθλοι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
    Λυπαμαι, αλλα καμια εμπιστοσυνη στον ανθρωπο που δεν βλεπει και δεν μαθαινει απο τα λαθη του
    καμια εμπιστοσυνη στον ανθρωπο που διοικει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ με ζητιανια και εθελοντες για μερεμετια
    ο καθενας ας αναλαβει τις ευθηνες του τα χορευτικα και τα παλαμακια βρεξει χιονισει δηλωνουν συνενοχη για να μην πω μεροκαματο και παρεξηγηθω
    Ντροπη λοιπον σε οσους τους αρεσει αυτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ελπιζω να μην πεθανει στα χερια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αταιριαστος19/12/14 1:48 π.μ.

    Για ολους εσας που εκθειαζετε τον αλαφουζο μην ξεχνατε οτι πηρε την ομαδα σε μια δυσκολη στιγμη ΤΖΑΜΠΑ και εχει φτασει σε σημειο,χαρης την τυχη να του βγουν σχεδον ΟΛΟΙ οι παικτες την πρωτη χρονια να μειωσει το ελλειμα..Ηρθε ο καιρος να βαλει το χερι στην τσεπη για να γινει ανταγωνιστικος ο παναθηναικος αλλιως να βγει να πει ξεκαθαρα οτι ειμαστε σαν τν ατρομητακο και τν αστερα.Στηριζουμε την προσπαθεια της ομαδας αλλα δεν γινεται με θαυματα να πας μπροστα..
    ΥΓ επιχειρηματιας ειναι ο ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν χάθηκε ο Παναθηναικός. Στην 3η θέση είναι. Τα ματς στο 2ο γύρο τα έχει σχεδόν όλα εντός και μόνον ο Ατρόμητος εκτός.


    Με τα μερεμέτια και την Λεωφόρο θα προχωρήσουμε. Είναι τιμή να είμαστε εθελοντές στο γήπεδο που μεγαλούργησε ο Παναθηναικός.Αυτά έχουμε και με αυτά θα πάμε παρακάτω. Ο Αλαφούζος έφτιαξε αυτήν την ομάδα και προχωράει το πλάνο εξυγίανσης. Μην προσβάλεις τους ανθρώπους που γράφουν στο σάιτ , δεν αμείβονται από την ΠΑΕ , ούτε είναι παλαμάκηδες.


    Βεβαίως μας αρέσει αυτός ο Παναθηναικός. Αλλοίμονο αν από μία ήττα αρχίσουμε και φτύνουμε την ομάδα μας. Και στο παρελθόν έχει υποστεί ήττες , μεγαλύτερες από αυτήν , να θυμηθώ το 6-2 απο τον ΟΦΗ στην εποχή του καπετάνιου.


    Συνεπώς λιγότερα τα λόγια σου και με επαρκή γνώση της λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί έβαλες τις φωτογραφίες με το φωτομοντάζ του γνωστού ολυμπαικού σάιτ του Μαρινάκη;


    Αν εσύ ξέρεις να διοικείς μια ομάδα στο τζάμπα , χωρίς να πληρώνονται οι υπάλληλοι της ΠΑΕ , τα ακριβά συμβόλαια , το υφιστάμενο χρέος και το προπονητικό Γεώργιος Καλαφάτης , πές το μας για να σου δώσουμε το Νόμπελ Οικονομίας.


    Σε παρακαλώ πολύ , το σάιτ είναι φανατικών Παναθηναικών φιλάθλων και όχι γιαλαντζί οπαδών του για να τους περάσεις με πονηριά , φωτογραφίες του Αλαφούζου για να δείξεις έμμεσα ότι είναι ΟΣΦΠ. Τέτοια αλλού , όχι εδώ. Εδώ θα γράφετε καθαρά και ξάστερα και οι φωτογραφίες θα είναι καθαρές και όχι με υπονοούμενα. Αυτά τα γράφω , γιατί κάνω σχόλια για πάνω από 2 χρόνια στο σάιτ και επομένως μπορώ να πω και μια κουβέντα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αταιριαστος19/12/14 4:23 π.μ.

    Πως λες οτι ειναι φωτομονταζ χωρις να το ξερεις? Ολη η ελλαδα ξερει οτι ο πατερας αλαφουζος ηταν ολυμπιακος απο τους 'καλους΄ και προσωπικα ξερω για την προεδραρα μας..Ολα αυτα τα πληρωνει συμφωνω μαζι σου ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ της ομαδος οχι απο την τσεπη του..Το ποσο παναθηναικος ειμαι δεν μπορεις να το κρινεις επειδη εχουμε διαφορετικη αποψη..Αυτη η ομαδα εχει ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ αλλα χωρις ΛΕΦΤΑ (μεταγραφες) δεν μπορει να παει για πρωταθλημα δεν το βλεπεις?οχι οτι θα παει ο μπαοκ ,παλι ο γαυρος θα το παρει κατω απο τις γνωστες σε ολους συνθηκες..Εσυ δηλαδη λες οτι με αυτη την ομαδα μπορεις να διεκδικησεις πρωταθλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξερει προσωπικα για την προεδραρα μας και ξερει οτι δεν ειναι φωτομονταζ η φωτο οποτε αστον Γιωργο. Τι ψανεις να βρεις ρε φιλε..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπιζω ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να μην πεθανει στα χερια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφου τελειωσει η μπορα βγαινεις και κανεις και υποδειξη για το τι να γραφουμε
    πουθεναδες ειστε εσεις που σας αρεσει η ξεφτιλα,που νομιζετε οτι ειστε παναθηανικαρχες και σας ανηκει η ομαδα
    συνελθετε γιατι η ιστορια σας καταχωρησε με μαυρα γραμματα, αν δεν σ'αρεσει η αληθεια και δεν αντεχεις να την διαβαζεις κοφτες να γλυτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εισαι τερμα ηλιθιος τελικα
    Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μετρημενες οι ωρες σουλα!!!
    ξερεις εσυ σφιξου μονο μην κλασεις και ακουστεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ελα βλακομουτρο πουλο απο εδω μεσα
    ,αντε γαμω τη χαζομαρα σου πρωινιατικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σουλα μη!!! θα σκισεις το ταμπον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2 πραγματα που δεν μου καθονται στο φετινο Πναθηναικο.
    α) δεν τσουλαμε το τοπι, απο την αρχη της χρονιας. Εκει που περσυ ειμασταν κοντρολ, πασα, κινηση φετος τη ζαλιζουνε τη μπαλα, δεν γινονται πασες οταν πρεπει οποτε κολλαει η αναπτυξη της ομαδας.
    β) πολυ βουτυρο τα χαφ μας. Που ειναι τα επαγγελματικα φαουλ για να κοψουμε την αντεπιθεση της αντιπαλης ομαδας; ποιος χαφ δαγνωνει;
    Εδω εντοπιζω και το προβλημα της ομαδας. εχουμε χαφ που το μονο που κανουν ειναι να αμυνονται καλα σε ζωνη και να πρεσαρουν. Λειπει ο χαφ-βραχος, που θα παρει κεφαλιες, θα ισοπεδωσει οποιο αντιπαλο παει να κανει παιχνιδι με τη μπαλα και θα καθαριζει φασεις πριν τα σενετρ μπακ. επισης λειπει ενας χαφ στυλ αμπειντ, που εκανε καποια βρωμοδουλεια, καλυπτε χωρους και ηξερε μπαλα(το παιχνιδι) και βοηθαγε μπροστα.( δεν ειχε ντριπλα, δεν ειχε ιδιαιτερη τεχνη ή ταχυτητα, αλλα μπροστα ηξερε να τελειωνει φασεις ή να δινει ασσιστ, ιδιαιτερα βελτιωθηκε μετα το γεναρη περσυ.)
    ΧΑΦ και καλυτερη διαχειρηση του ροστερ θα προτεινα στον Αναστασιου. Ας παρει εναν βοηθο ακομα, ισως ο βαζεχα, λεω εγω...
    Bagne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ντροπιαστικη εμφανιση δυστυχως φανηκαμε κατωτεροι των περιστασεων. Δεν ειναι δυνατον να τρωμε 4 γκολ με τον τροπο που τα φαγαμε, δεν ειναι δυνατον με 7 φασεις οι αλλοι να βαζουν 4 γκολ και 2 δοκαρια.... διαβασε τελειως λαθος το ματς ο Αναστασιου και αφησε την κακιστη αμυνα μας εκτεθειμένη. Θα ελεγα οτι ηταν ηττα μαθημα αλλα η αληθεια ειναι οτι γνωριζαμε ηδη οτι αμυντικα πασχουμε και επρεπε να ειμασταν καλυτερα προετοιμασμενοι.... δεν υπαρχει καμια δικαιολογια.


    Να πω την αληθεια δε ξερω τι ακριβως φταιει και γιατι η συνολικη αμυντικη λειτουργια μας απο τα χαφ και πισω ειναι προβληματικη αλλα το τεχνικο team πρεπει να ειχε βρει τη λυση χθες(!). Οπως και να εχει μονοδρομος νικη με την Κερκυρα και ενισχυση εκει που ποναμε...


    ΥΓ Τους ανικανους λογω συνθηκων μπορω να τους ανεχτω, τους ανιωθους οχι... ο Πρανιτς πρεπει να κατσει στην εξεδρα αμεσα....


    ΥΓ 2 Φυσικα και δεν μηδενιζω και δε θα κανω λαικα δικαστηρια οπως καποιοι αλλοι που καυλωσαν με την χθεσινη ηττα (ονοματα δε λεμε),ΜΟΝΟ καλοπροαίρετη κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε στράκι την πήρε την ομάδα με 30 εκατομμύρια χρέος το ξέρεις αυτό;;; Αν δε το ξέρεις μάθετο και βάλε τις φωτογραφίες σου εκεί που ξέρεις και κάτι ακόμα... Αφού η ΠΑΕ ήταν τσάμπα και με ΕΣΟΔΑ όπως τονίζεις τρελά έσοδα, γιατί δε πήγες να τη πάρεις εσύ να κονομίσεις και όλας, ή γύφτος είσαι ή στράκι που έχασες τέτοια ευκαιρία...

    Υ.Γ. Επειδή ο Αλαφούζος που κάθε μέρα ξεσκίζει τη παράγκα και τα (που)στράκια της και βγάζει βίντεο, ανακοινώσεις, μηνύσεις και ένα σωρό. Πες μου 1 ανακοίνωση που έβγαλε οι οικογένεια από το 1997 για τη διαιτησία... Άστο μη ψάχνεις θα σου πω εγώ. Το μόνο που έβγαλε ήταν ένα κρασί da pipa για το βάλεις εκεί που ξέρεις μαζί με τις φωτογραφίες του Αλαφούζαρου και να καλοπερνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ σε όλα αλλά αν δε λέμε ονόματα δεν κάνουμε τίποτα. Όλα με ονόματα. Ο Πράνιτς είναι άνιωθος εξέδρα, παρακάτω, όχι στο γενικό (και δυστυχώς και δεν έχεις άδικο για Πράνιτς).

    Από κει και πέρα από το μηδέν, χωρίς ούτε ομάδα, ούτε προπονητικό κέντρο και με χρέος μεγαλύτερο από 30 εκ. ευρώ, χτυπιώμαστε γιατί χάσαμε στη ξάνθη και δεν πέρνουμε πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕν θα τον αφήσουμε να πεθάνει. Γιαυτό να είσαι σίγουρος. Θα μεγαλουργήσει στα χέρια μας και σε αυτό σε προσκαλούμε και σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λιγο δυσκολο να ερθω γιατι εσεις με διωξατε εξ αρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιός σε έδιωξε; ο Αλαφούζος είναι ανοικτός άνθρωπος και τους δέχεται όλους. Αν τον βρίσεις , ή τον συκοφαντήσεις , τότε θα σε διώξει.


    Όλοι είναι καλοδεχούμενοι και οι κριτικές επίσης είναι καλοδεχούμενες. Όμως , να υπάρχει γνώση το που βρισκόμασταν. Προσωπικά , δεν θέλω να επιστρέψω στο παρελθόν , ούτε να γράψω κάτι εναντίον κάποιου.


    Η πραγματικότητα ήταν και είναι ότι ο Παναθηναικός , τώρα έχει την Λεωφόρο ως έδρα , ως γήπεδό του , τώρα έχει νέο προπονητικό , τώρα προσπαθεί να κτίσει μια νέα ομάδα από το μηδέν.


    Με πολύ δυσκολία και με πολύ κόπο. Δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε. Το πως ήταν πριν 20 χρόνια ο Παναθηναικός , όλοι το ξέρουμε. Ήταν 20ος παγκοσμίως και κυριαρχούσε μέχρι τότε στην Ελλάδα. Όμως εδώ που είναι σήμερα θα κατέληγε.


    Γιατί δεν υπήρχαν υποδομές , οι Ακαδημίες υπολειτουργούσαν , η Λεωφόρος ήταν ένα τότε γηπεδάκι 70 χ 80 μέτρων όπου δεν μπορούσε να παιχτεί μπάλλα.
    Και ο Κόκκαλης ερχόταν , με την τότε εξουσία να τον θέλει τρελά γιατί ανήκε στα λεγόμενα νέα τζάκια.


    Πως θα τον αντιμετώπιζε ο Παναθηναικός; Η τότε διοίκηση είχε χάσει την επαφή με ΚΕΔ/ΕΠΟ. Η Σούπερ Λίγκα δεν υπήρχε , η ΕΠΟ τα κανόνιζε όλα. Ο ΟΣΦΠ έφτιαξε το Καραισκάκη , και με το που ανέλαβε ο Κόκκαλης φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να πάρει τα ηνία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Και έτσι πήγε το πράγμα. Επί 18 χρόνια με εξαίρεση το 2004 και το 2010 , που πήραμε πρωτάθλημα , τα υπόλοιπα χρόνια περιοριζόμασταν στην 2η θέση.


    Γιατί δεν υπήρχε προνόηση για τίποτα. Ούτε για γήπεδο , ούτε για ανάπτυξη ακαδημιών. Οι τότε ιδιοκτήτες , είχαν μεν χρήματα , αλλά το ενδιαφέρον τους για τον Παναθηναικό περιορίζονταν στο ελάχιστο.


    Ο Αλαφούζος δεν έχει τα χρήματα των πρώην ιδιοκτητών , αλλά έχει πολλαπλώς περισσότερο ενδιαφέρον για την ομάδα. Γύρισε την ομάδα στην Λεωφόρο , έδωσε την δυνατότητα να χρησιμοποιείται ως το 2022 και προχωράει στην δημιουργία κερκίδων με δικά του λεφτά. Το ίδιο και με το νέο προπονητικό.


    Δεν θα μπορούσαν να τα είχαν κάνει και οι πρώην ιδιοκτήτες; Ίσως και περισσότερο , ΑΛΛΑ δεν ενδιαφέρονταν. Έβλεπαν τον Παναθηναικό ως ιδιοκτησία τους και έλεγαν έχουμε 100 επιχειρήσεις μία από τις οποίες είναι και η ΠΑΕ. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Χαίρω πολύ , χαιρόπουλος. Η ομάδα μας , θέλει ενδιαφέρον , πρέπει αυτός που την έχει να δαπανά πολύ χρόνο για τα προβλήματά της.


    Επίσης , όλα τα προβλήματα ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Αυτή η αντίληψη , είναι μερικώς σωστή. Πρώτα είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον και μετά τα λεφτά. Διαφορετικά , το όλον θέμα γίνεται μπίζνα. Προσωπικά , γιαυτό θέλω τον Αλαφούζο γιατί αγαπά και ενδιαφέρεται για την ομάδα και μετά βάζει τα λεφτά του γιαυτήν. Και σημειωτέον καμία ομάδα δεν στέκεται αν ο ιδιοκτήτης , δεν ρίξει ρευστό.


    Δεν ρίχνει τρελά λεφτά , αλλά ρίχνει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αταιριαστος19/12/14 2:45 μ.μ.

    Ρε ζωον ειπα εγω οτι οι βαρδιλιγιαννηδες ηταν καλοι;; Αυτοι ευθυνονται για την σημερινη κατασταση της ομαδος αλλα μν μ υποστηριζεις τον αλαφουζο ΕΛΕΟΣ (με 40 εκατομμυρια την πηρε χρεος οχι μ 30). Ο αλαφουζος νομιζεις οτι δεν εχει λεφτα για αυτο δν βαζει;; Το μονο που λεω ειναι αν παμε για πρωταθλημα ν κανει μεταγραφες αλλιως ας βγει ν πει παμε για την τριτη θεση..Αλλο το μα συμβιβαζεσαι σε μια κατασταση (οπως ειναι ο παναθηναικος σημερα )και αλλο να την επικροτεις κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου