Χτυπάμε Λέτο;

ΘΕΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: MΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΛΕΤΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday η ΠΑΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει -πιθανότατα- μέω δανεισμού τον Αργεντίνο τον Γενάρη ή το καλοκαίρι.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ισχύει μια τέτοια είδηση μιας και θα θέλει λεφτά μια τέτοια κίνηση ακόμη και για δανεισμό, αλλά αν ισχύει -και ο παίκτης δεν έχει θέματα τραυματισμού και μπορεί να παίξει- τότε θα είναι πολύ καλή φάση.

Σχόλια

  1. Αν μπορούμε ναι,αλλά νομίζω ότι ακόμα του χρωστάμε ένα σεβαστό ποσό.Αν κάποιος ξέρει περισσότερα γι'αυτό,ας μας διαφωτίσει.
    Επίσης Πρες,δυο πράγματα για τις χθεσινές κερκίδες σε βόλεϊ και πόλο.Για το βόλεϋ,μηδέν φωνή,μόνο λίγο στο τέλος.ΟΚ,φαινόταν ότι θα το παίρναμε γρήγορα το ματς αλλά όλοι καθισμένοι και φωνή σχεδόν μηδέν;;;Άνετα ό,τι χειρότερο έχω δει στα δύο χρόνια κυψέλης ΚΑΙ των 2 τμημάτων του βόλεϊ.ΘΥΡΑ 13 είμαστε κι οι κοριτσάρες πάνε για πρωτάθλημα,άρα δε δικαιολογείται παρόμοια εξέδρα στο μέλλον.Αν και για να'μαι δίκαιος οι φετινές κερκίδες στην Κυψέλη είναι πολύ καλές.Ελπίζω ν'αποτελεί τρανταχτή εξαίρεση το χθεσινό ματς.
    Πόλο στο καπάκι,αρκετός κόσμος κι αρκετή φωνή αλλά μπορούμε καλύτερα γιατί η 13 είμαστε και παίζαμε ντέρμπυ με μία από τις 2 κυρίαρχες εδώ και χρόνια ομάδες στο άθλημα κι από νωρίς προηγούμασταν με 3-4 γκολ διαφορά (άσχετα αν στο τελευταίο 8λεπτο πήγαμε να τα κάνουμε μαντάρα,μαζί με τον ανεκδιήγητο διαιτητή).Φέτος που δείχνουμε ικανοί να πάμε στους τελικούς με το γαύρο σπάζοντας τη δυαρχία γαύρος-βουλιαγμένη,πιστεύω θα'χει ανάλογη άνοδο κι η εξέδρα μας(αν και πάλι μόνοι μας παίζουμε οπαδικά και σ'αυτό το άθλημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ να έπαιρναν το πουλο μπαϊράμι Πράνιτς,και με τα λεφτα τους να είχαμε το ΛΕΤΟ.
    Δύσκολο αλλα μακαρι να γίνοταν πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μπούι και πέτριτς να αδειάσουν οι θέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ψέμματα πάλι φρούδες ελπίδες.. ? Παλιότερα ο Σισέ.. μετά ο Αμπειντ..Πριν λίγο καιρό ο Ζιλμπέρτο ..
    Σταματήστε πια..

    Πάρτε μερικούς καλούς παίχτες στα κυβικά μνημονιου Αλαφούζου.. Για παράδειγμα δείτε αυτόν τον παίκτη :

    Προς την έξοδο ο ΟΥΣΕΡΟ

    Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Φερνάντο Ουσέρο από τον Αστέρα
    Τρίπολης, την ώρα που ο Αργεντινός άσος φέρεται να έχει επαφές σε Κύπρο
    και Ισπανία.


    Μια χαρά θα μας ήταν αυτός ο παίκτης..για να γεμισει το κεντρο μας.Γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας ..Θα γεμιζε το κέντρο μας . Οτι πρέπει για να αντικαταστησει τον αργοκίνητο και επιρρεπη Μεντεζ η τον αδιάφορο Πράνιτς..Είναι τρεχαντήρι οποτε πρεπει σκληρος σκοράρει κιόλας..Αντε κλείστε τον ..


    Πάρτε και ενα δεξί μπακ αξιοπρεπή για να γυρισει ο Τριαντα στο κέντρο της άμυνας ..Αλλάξτε τον Πέτριτς με κάποιον γκολτζή. Και θα πάμε πολύ καλύτερα αν παίξει και λίγο μπαλα ο Νίνης.. Ο γαυρος δε δείχνει καθόλου αγωνιστικός πρέπει να ενισχυθούμε για να το σηκώσουμε . Ειναι τεραστια η ΕΥΚΑΙΡΙΑ !


    Y.Γ : A ρε Λετο παιχταρά !! Ακόμα μια πληγη του μνημονιου.. Αυτος ο παίχτης έφυγε ελεύθερος..χωρις να πάρουμε ουτε σεντ.. ! Αυτος ο παιχταράς !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O μπούι θα φύγει έτσι κι' αλλιώς σε λίγους μήνες, δε βιαζόμαστε. Για το πέτριτς τα λέω εγώ ότι δεν έχει συχνή επαφή με τα δίχτυα, αλλά μου φωνάζουν. Πάντως στη τρίπολη γκολ δεν έβαλε, μακάρι να βάλει σήμερα ή ακόμα περισσότερο στη Ξάνθη τη Πέμπτη να το βουλώσω/ουμε, νίκες θέλουμε, δε θέλουμε να γκρινιάζουμε για τον πέτριτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σκέψου άκυρε τουλουμπάρχη ότι αν δεν είχε έρθει ο Νικόλας Πατέρας στο τιμόνη του Παναθηναϊκού ο Λέτο δεν θα είχε παίξει ποτέ στον Παναθηναϊκό. Η αδερφάρα ο τζίγγερ δεν χτύπαγε ποτέ παίκτες του gayρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα βρε χαβαλε BillyBiafra και μου έλλειψες..απάντηση στο δικό σου ύφος..Δηλαδη άσχετα πραμματακια..και οτι θυμαμαι χαιρομαιι..
    Ενω τώρα με τον Αλαφούζο τον άντρακλα ..( ..) χτυπάμε παιχταράδες και παιχταράδες..
    Μπρούνο Φορναρόλι !!
    Καζιγιάμα !!
    Νικι Καιπερ !!
    Χοκιν Εσπάρθα !!
    Πιντο !!
    Μπαρμπαρούση !!
    Μπουι
    Μπουρμπο
    Μπερισα
    Μπαλμπόα !!!

    Βελάσκεζ !!


    Και αυτούς που ήρθανε για αποθεραπεία, τελευταια ένσημα.. όπως τον Μπαιράμι τον Μέντεζ τον Πετριτς και τον Πρανιτς


    Μόνο καμιά 15 αριά σκάρτες μεταγραφές σε τρια χρονάκια έτσι..! Δε τρεχει ομως κατι Αλαφουζος ολε..

    Υ.Γ : Ο Νίκος Πατέρας γιατι τελικά το άφησε το τιμόνι η προεδράρα.. ? Πότε είναι η ωρα τελικά .. ? Α ναι ξέχασα συμβαλει ο Νικος Πατέρας..παρέδωσε τα ορφανα του στον Γιαννη Αλαφούζο..και τον Νικόλα τον Βασιλάρα για να παίζουμε επιθετικά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου