Ταυλαρίδης για άμυνα


Ο 34χρονος Έλληνας αμυντικός του Ατρόμητου ,Στάθης Ταυλαρίδης, είναι ο παίκτης που θα καλύψει την θέση του κεντρικού αμυντικού (ή ο ένας εκ των δύο αν αποχωρήσει ο Σίλντενφελντ τώρα) και θα αγωνίζεται με τα πράσινα μέχρι το καλοκαίρι του 2016.


Συμφωνώ με αυτήν την μεταγραφή, αφού
και καλός αμυντικός είναι και ψυχή διαθέτει και θα είναι άμεσα διαθέσιμος για την ομάδα. Μόνο μείον, η ηλικία του.

Σχόλια

  1. Πολύ καλή κίνηση για αυτά που περιμέναμε με βάση τα οικονομικά.Τον προτιμώ χίλιες φορές απο τον κάθε τυχάρπαστο ξένο που τρώει 6 γκολ.Ψηλος τσαπουκαλής και προπαντων Παναθηναικος απο παιδι.Που σημαινει οτι εχει ενα παραπανο λογω να παιζει..τη φανελα!ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΔΙΑ και ENA ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΦ ΣΤΛ ΓΚΟΝΖΑΖΕΛ και η ομαδα θα παει πολυ καλα.Δεν παραλειπω τον Νινη αλλα δεν μπορεις να παρεις το ρισκο μεχρι να τον δεις οτι ειναι ακομη καλυτερος αποτι ηταν τοτε σε μας με το Σισσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι 34...........στις 25 γεναρη κλεινει τα 35 και μπαινει στα 36 ο βασιλιας της γκαφας.........το προτζεκτ της ομαδας τελικα ειναι μονο γεροι απ οτι καταλαβαμε, αφου η 18δα του παναθηναικου μετα κι απ αυτη την μεταγραφη παιζει να ειναι οχι μονο στην σουπερ λιγκα αλλα σ ολες τις κατηγοριες απο τις μεγαλυτερες σε μεσο ορο ηλικιας ............μεντες,πρανιτς,κοτσολης,πετριτς,μπουρμπος,ταυλαριδης +οι 30 αρηδες,στιλ,νανο και σιλντενφελντ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστό σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το ρόστερ να έχει μο ηλικίας που δεν ξεπερνάει τα 25 χρόνια και την τελευταία μας βασική ενδεκάδα να μην ξεπερνάει τα 26.


    Γάμησετα... παππουδοενδεκάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη μεταγραφη για τα σημερινα δεδομενα. Σιγουρα αρνητικο ειναι η ηλικια αλλα ειναι ενας ετοιμος καλος αμυντικος για τα Ελληνικα δεδομενα. Το "κακο" ειναι οτι παιζει σκληρα και αυτο με τους κορακες που θα μας σφαζουν μπορει να σημαινει πολλες καρτες. Θα φανει στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει προβλημα η ομαδα σε ότι άφορα τη φυσική κατάσταση και χαλιέσαι? Ασε που το καλοκαιρι θα φυγουν 2-3 ισως και παραπανω "παππούδες" οποτε θα πεσει ο μεσος ορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από ότι ακούγεται ήταν τόσο τρελάμενος να έρθει που δωρίσε τα οφειλόμενα από τον Ατρομήτο στο λαμόγιο τον Σπάνο για να τον αφήσει να έρθει. Θέωρω πως παρά την ηλίκια είναι πολύ καλή κίνηση μιας και καταλάβαινει (ως αρρωστάκι Παναθηνα'ι'κός που ναι) τις απαίτησεις μας και την ενδέχομενη γκρίνια μας στο μέλλον. Εννοώ δηλαδή στον τομέα της αφυπνισής των υπολοίπων.Πέρα από αυτά πιστεύω ότι θα λειτούργησει θετικά στην ψυχολογία και στην αγωνιστική ενηλικίωση των Τριάντα Μαρινάκη και λοιπών της πιτσιρικαρίας.. Αγωνιστικά τώρα παρά την ηλίκια πιστεύω ότι παίκτης του 7 θα ναι αλλά τουλαχιστόν θα βοήθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στιλ 31,μπουρμπος 32,νανο 31,ταυλαριδης 36,σιλντεφελντ 30,μεντες 33,λαγος 23,πρανιτς 35,ζεκα 27,πετριτς,36,μπεργκ 29...........βαση συμετοχων αυτη ειναι η βασικη ενδεκαδα του παναθηναικου......αν θεωρησουμε μαλιστα οτι ο ταυλαριδης ηρθε για να παιξει βασικος............
    ειμασταν η ενατη ομαδα σε μεσο ορο ηλικιας στο τρανσφερμαρκτ και τωρα με την φυγη του ρισβανη το ευχαριστω του αλαφουζου στο προσκυνημενο στο γαυρο σωματειο του πανιωνιου και την μεταγραφη του ταυλαριδη φτασαμε να εχουμε την πιο γερασμενη ομαδα της σουπερ λιγκ σε μεσο ορο.....
    δωσε σανο να φανε τα προβατα.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε επειδή δε ζούμε σε σπηλιές και επειδή και εμείς transfermarkt διαβάζουμε και μάλιστα πολύ πριν απο εσένα θέλω να σε ρωτήσω..
    Όχι πως είναι τίποτα πιτσιρικάδες αλλά προς τι αυτή η καούρα να τους μεγαλώσεις ΟΛΟΥΣ κατά τουλάχιστον ένα χρόνο;; Μας δουλεύεις μες στα μούτρα μας ή μου φαίνεται;
    Ειδικά στο Petric τερμάτισες κάθε επίπεδο γκεμπελισμού! Πως γίνεται ρε μαθηματικέ άνθρωπος γεννηθής το 1981, εν έτοι 2014 να είναι 36 χρονών;; Μέχρι και ολοκληρώματα και αλγόριθμους επιστράτευσα και δε μου βγαίνει εμένα πάντως.

    ΥΓ. Και μη μου ξεκινήσεις τις θεωρίες περί τα έκλεισε και μπήκε στα τόσα, γιατι οι μέσοι όροι και οι ηλικίες ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις ομάδες μετρούνται με τον ίδιο τρόπο.

    ΥΓ2. Του λόγου το αληθές.. http://www.transfermarkt.de/panathinaikos-athen/startseite/verein/265

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον είδα στο φιλικό Παναθηναικός - Ατρόμητος τον φετινό Ιούλιο. Έπαιζε δυνατά τον Μπεργκ , μέχρι και μπουνιές του έριχνε σε κάποιες περιπτώσεις. Για την θέση του κεντρικού αμυντικού είναι πολύ καλός. Εξάλλου προέρχεται από τον Ατρόμητο που διεκδικεί θέση στην Ευρώπη και θεωρώ ότι θα πιάσει στην θέση του κεντρικού αμυντικού.Όσο για την ηλικία , γιατί είναι 34 ετών , εκεί όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα , αλλά αν σκεφτούμε τις περιπτώσεις των Γκούμα και Χένρικσεν , που έπαιζαν μπάλα σε μεγάλη ηλικία , τότε γιατί να μην πιάσει και αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ασχολείσαι με το αίγιο 13. Είναι περίπτωση Γιούλας Μπουρδόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πέτριτς είναι 42 ετών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eρχόταν γήπεδο και σε ματς του μπασκετικού ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου