Ψηφοφορία: Να κάνει την υπέρβαση η ΠΑΕ για Λέτο;


Από την ΠΑΕ διαδίδουν πως δεν έχει γίνει καμία κρούση και πως αν είναι θα γίνει για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Από την μεριά του παίκτη διαδίδεται πως δεν είναι ευχαριστημένος στην Ιταλία και θα τον ενδιέφερε η προοπτική να φορέσει ξανά τα πράσινα.

Στην περίπτωση του Αργεντίνου υπάρχουν και δύο προυποθέσεις. Κατά πόσο είναι διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις και κατά πόσο είναι υγιής και δεν υπάρχει το ρίσκο να υποτροπιάσει ξανά.

Όπως και να χει -και με βάση τα παραπάνω- πιστέυετε πως η ΠΑΕ πρέπει να κάνει την υπέρβαση και να πάρει τον Λέτο άμεσα σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο ώστε να δυναμώσει και να χτυπήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα το πρωτάθλημα ή όχι;


Σχόλια

  1. μονος ή μαζι με τα φιλαρακια του;
    Σιβας,Τζονυ,Τζακ κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρες, χρονια πολλα αγορι μου με υγεια και ο,τι επιθυμεις!
    Εγω τον Λετο τον γουσταρα περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον (και απο το Σσε)! Ηταν ο παικτης που με το που επαιρνε τη μπαλα, καρφωνα τα ματια μου πανω του. Μπορουσε να κανει το οτιδηποτε με τη μπαλα στα ποδια...
    Μονο εναν ορο θελω να του βαλουμε στο συμβολαιο: Να ξαναφησει το μαλλι μακρυ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφισα όχι παρότι η καρδιά λέει ναι. Και ο λόγος είναι απλός. Στο πρωτάθλημα που τα πάντα είναι προσημειωμένα και δεν παίζεται στα ίσα είναι πολύ επικίνδυνο να ανοιχτείς να μετά να φας το αγγούρι. Τα ίδια έκανε και το αεκ44 που πίστεψε ότι θα πάει για τίτλο μέσα στην πόλωση του γαυροστάν. Ανοίχτηκε πέρα από εκεί που μπορούσε και τα αποτελέσματα γνωστά. Ο Λέτο μακάρι να γυρίσει το καλοκαίρι αφού η ομάδα έχει εξασφαλίσει ορισμένα έσοδα, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, και ίσως τα λεφτά και ορισμένων πλουσίων που θα βοηθήσουν να κλείσουν τρύπες. Να είμαστε ρεαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι γίνεται.... ξαφνικά παίκτες όλοι θέλουν να γυρίσουν στον Παναθηναϊκό. Ακόμα και ταλέντα μεγάλα όπως ο Καλτσάς θέλουν να έρθουν στην ομάδα και δεν το σκεφτονται δεύτερη φορά. Τελικά το όνειρο του Βαρδινογιάννη για ένα διαλυμένο ΠΑΟ δεν έγινε πράξη. Ο κάθε παίκτης βλέπει ότι υπάρχει προπονητής που είναι δίκαιος και μακράν ο καλύτερος στην χώρα και μια διοίκηση που είναι πάντα κοντά στους παίκτες. Ακόμα μια επιτυχία της διοίκησης ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. trifilli leoforou29/12/14 2:27 μ.μ.

    ναι αλλά ο κλειτον είναι για καμία μικρομεσαία ομάδα 2-3 παιχνίδια κάνει και μετά μπουζούκια,τα ξέρουμε αυτά ας μην γυρνάμε πίσω στα λάθη του παρελθόντος.Ένα βήμα μπροστά πρέπει να κάνουμε όχι ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω!
    ΥΓ όντως το να θέλει κάποιος παίχτης να παίξει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ είναι τιμή για τον σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. trifilli leoforou29/12/14 2:28 μ.μ.

    Τα είπες όλα συμφωνώ μαζί σου 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Xρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψηφιζουμε δε ψηφιζουμε εμεις το αυτακι του μεγα προεδρου Αλαφουζου,αλλα και αυτου του ''τεραστιου'' Παναθηναικου που προ Αλαφουζου εποχης κατηγορουσε τους παντες και τα παντα στην ομαδα μπας και του δωθει καποια θεσουλα στην ΠΑΕ,Κωνσταντινου,δεν ιδρωνουν.......Εφοσον βλεπουν πεθαμενους τους δυο κυριους αντιπαλους αντι να κανουν καμια σωστη κινησει μπας και παρουμε πρωταθλημα να ξεχρεωθει η ομαδα και να αλλαξουν εντελως οι ισσοροπιες στο πρωταθλημα,περνουμε παλαιμαχους τυπου Ταυλαριδη,αλλα και χτυπαμε τελειωμενους αμπαλους χωρις μεταπωλιτικη αξια τυπου Ροντριγκεζ που δεν παιζει ουτε σε μικρη ομαδα της Ιταλιας......μετα θα μας φταιει ο ΜΑρινακης,η παραγκα,ο ηλιος,τα βουνα,αλλα και το φεγγαρι............οπως και με το καλοκαιρι με την Στανταρ,αντι να παρουν 2 παιχτες να εχουμε σιγουρα τα 6 εκατ του ΤΣ.Λ απο τα προκριματικα,αποκλειστικαμε απο μια ομαδα τυπου Πλατανια...........κυριοι ξυπνηστε,καποιους τους βολευει η ομαδα να εχει τα χαλια της.....περα απο την διοικηση(εδω γελαμε)βολευει και τα ''παιδακια'' της Θ13........Παρτε ρε γιδια το Λετο(που αν ειναι υγιεις δεν εχει αλλη Ελληνικη ομαδατετοιο παιχτη)και παρτε κι ενα καλο σκληροτραχηλο αμυντικο χαφ και στοπερ απο Αργεντινη με τις συμβουλες του Ροτσα και σαρωνεις στο Β γυρο.....................αλλα μερικους δεν τους βολευει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτιαξε ομαδα να νικα τη διαιτησια με λιγα λογια... και ολα αυτα οταν εισαι ΗΔΗ φουλ στα χρεη και σε περιπτωση που το ρισκο αποτυχει (ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ 100% ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) τα χρεη θα μεγαλωσουν και παλι θα φταιει ο αλαφουζος και τα "παιδακια" της 13.


    Απο το 96' δε μαθατε... λες και ποσες αλλες χρονιες δεν ειχαμε καλυτερη ομαδα και τι πηραμε?? Ας μην το πω.... μαλλον θα εφταιγε ο ηλιος και τα φεγγαρια....


    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε μου για να γλιτωσουμε απο την εγκληματικη οργανωση δεν αρκουν μονο οι κατηγοριες εις βαρος ΜΑρινακη....πρεπει αυτος ο τυπος να μπει φυλακη,να αφαιρεθουν τιτλοι που εχει παρει,αλλα και το κυριοτερο να πεσει κατηγορια η ομαδα του ΠΑΡΑκρατους....βλεπεις να γινεται κατι τετοιο...γιατι αν βλεπεις μπορει να εισαι και ο μαναδικος σε ολη την Ελλαδα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πρεπει να σκεφτουν οτι με αυτη την κινηση λογικα θα βγουν κερδισμενοι και ιδιοι. Και απο θεμα εμπορικoτητας αλλα και οι εγγραφες της συμμαχιας θα ανεβουν αλλα και τα διαρκειαςθα ειναι περισσοτερα. Σκεψου να πηγαινεις να βλέπεις στο γηπεδο ΛΕΤΟ,ΝΙΝΗ,ΜΠΕΡΓΚ θυμιζει ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Giotis Panatha29/12/14 7:33 μ.μ.

    ΑΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΤΕ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΦΙΛΕ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Σ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ....ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗ..ΦΙΛΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν περιμένω κανένα λεφτά και αν διαβάζεις στο blog το ξέρεις. Για μένα οι εποχές των παχυλών λεφτάδων προέδρων έχουνε περάσει. Άλλο αυτό κι άλλο κάποια ποσά που μπορεί να βάλει κάποιος ( και έχουν μπει όπως έχει παραδεχθεί και ο Αλαφούζους ) από τρίτους ιδιώτες. Ρεαλισμός είναι να αγαπάς την ομάδα σου. Η Ντορτμουντ είναι στην ζώνη του υποβιβασμού και κάνει sold out κάθε αγωνιστική. Ο κόσμος φέτος δεν έκανε αυτό που έπρεπε καθώς η ομάδα πέρυσι όχι απλά τον κάβλωσε αλλά τον καρακάβλωσε με το 0-3 και το 1-4. Θα μου πεις πήγες και πήρες Μπούρμπο,Μπερίσα,Μπούι. Σύμφωνοι και αυτός που έκανε τις επιλογές έχει φύγει. Αν κάποιος περιμένει τον Λέτο για να έρθει γήπεδο ή να στηρίξει, λέγεται απλά θεατές και όχι οπαδός/φίλαθλος του μεγαλείου του Παναθηναϊκού. Στο γήπεδο και στον ΠΑο γραφόμαστε επειδή οφείλουμε να τον κρατ΄γσουμε όρθιο στα δύσκολα. όχι επειδή κλωτσάει το τόπι ο Μπεργκ και ο κάθε παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. trifilli leoforou29/12/14 8:02 μ.μ.

    ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;ούτε για αστείο να περάσει από έξω το ανέκδοτο ο πετρόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8elw na ton dw na pastelwnei me thn prasinh fanela sth lewforo k as fora k ta patompoukala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τον πιο φέρελπι παίκτη των ακαδημιών δώσανε δανεικό στο παράρτημα υπ'αριθμον 1...το παιδί πέρσι έβγαλε ματια κ φέτος ουτε για πλακα αποστολη...το χω ξαναπεί ο coach κοιμάται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. o φυσσας και λοιποι να αφησουν τις δημοσιες σχεσεις και τα σαλια
    εδω δεν ειναι εθνικη του σαρρη να τα εχουμε με ολους καλα ποτε θα το καταλαβουν επιτελους


    ευτυχως που εφυγε ο γαυρος νταμπιζας δηλαδη και τα παιδια που ανελαβαν ειναι παναθηναικοι μωρε εχουν ζησει την ομαδα απο μεσα
    ε ρε κλωτσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σχεδόν βέβαιο δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαφωνώ με τον δανεισμό Ρισβάνη στα γατιά αλλά αυτό που λες ειρωνικά για Βόκολο και Φύσσα είναι λανθασμένο έτσι όπως το αναφέρεις. Εννοείται ότι και οι δυο είναι καλοί Παναθηναϊκοί. Και για να το πάω και λίγο παρακάτω έγινε και κάτι άλλο περιέργο πριν λίγες μέρες. Εννοώ τα εισιτήρια που πήραμε από ένα άλλο αδελφό σωματείο των τρουμπαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διαβαζω οτι την κανει ο χριστοβασιλης οποτε ισως αλλαξουν τα πραγματα με πας. Σε οτι εχει να κανει με το δανεισμο του Ρισβανη παροτι διαφωνω με την ειρωνια προς τους Φυσσα-Βοκολο μαλλον αυτοι την κανονισαν τη μεταγραφη (εχω και ενα παρελθον στον νιωνιο)... Ο Αλαφουζος πρεπει να βαλει βετο γιατι με αυτη τη μαλακια που παει να γινει αυτοαναιρειται ο ιδιος που πολυ σωστα ελεγε οτι τα γατια ειναι παρανομα και δεν επρεπε να συμμετέχουν στο πρωκταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγω δεν το βλεπω ρομαντικα οτι ειναι παναθηναικοι και ετσι


    και στο κατω κατω οταν ητανε στην εθνικη που ακριβως βοηθησαν τον παναθηναικο ;;


    που καλουσε οποιον να ναι ολοι η κουστωδια και ο συρφετος που ειχε μαζευτει εκει , εκτος απο παιχτες του παναθηναικου ;;; γιατι δεν μιλαγαν τοτε μπροστα στην αδικια ;;;


    αλλα τα φραγκα της γαυροεπο καλα τα ετρωγαν και τουμπεκιαζαν


    που ξαφνικα ο καρνεζης μολις εφυγε απο εμας ολως τυχαιως εγινε βασικος τη στιγμη που ο παλαιμαχος χαλκιας του εκλεβε τη θεση και τα ετρωγε ορθιος στο γιουρο του 12 ;;; και πολλα αλλα που βαριεμαι τωρα να τα γραφω


    το σημερινο δεν καταπινεται και εχουν βαλει και το χερακι τους
    ο αλαφουζος εκει που ηθελε να πεταξει τα παραρτηματα εκτος λιγδας τωρα τους δινει παιχτη
    πως εγινε και εκανε κολοτουμπα , καποιος τον επηρεασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από που και έως που δανείζουμε παίκτη στο Πανιώνιο; Είναι ομάδα που παραδοσιακά αντιστέκεται (και καλά κάνει στη τελική) πιο πολύ σε εμάς από ότι σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ. Ας κρατήσουν τα παιδιά μας εφόσον αγαπάνε τη φανέλα μας και ας τα βάλουν στο γήπεδο να το δείξουν με το τριφύλλι στο στήθος. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δείξει καλά στοιχεία. Εκτός αν ετοιμάζονται να πάρουν κανά Σαραβάκο και δεν το έχω καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παιδιά πάμε για πρωτάθλημα εφόσον περάσουμε από τα Γιάννενα. Αν μείνω με Πέτριτς και Μπερίσα ας έλθει. Αλλά καλό θα ήταν να κάνουμε την υπέρβαση. Επιμένω ότι η ομάδα πονάει στο δεκάρι. Και όχι στο σέντερ φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά με το συμπάθιο, ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται καλύτερους παίκτες από το Λέτο. Για τους παλιούς (εγώ κοντεύω τα σαράντα) ο Χουάν ήταν το πρότυπο επιθετικού μέσου στην αριστερή πλευρά. Τι Λέτο και ιστορίες. Πάρε ένα Χουάν να μπει μέσα και να ζωγραφίσει. Για να πάρεις πρωτάθλημα χρειάζεσαι παίκτες που να ξέρουν μπαλάρα και να έχουν τσαγανό (ο Χουάν είχε και τα δύο, τον θυμόμαστε καλά οι παλαιότεροι εδώ από αρχές 80). Ο Λέτο είχε δείξει τέτοια στοιχεία αλλά δεν είχε διάρκεια (και πέρασε και τραυματισμό το παλικάρι).Είναι ευκαιρία φέτος, εφόσον ενισχυθούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Σε πολλούς φαντάζει ουτοπία για εμένα εφόσον είμαι κοντά στη βαθμολογία είναι εφικτό. Προϋπόθεση βάσει των οικονομικών μας, δύο καλές μεταγραφές. Μία άμυνα και μία στο δεκάρι για εμένα,και ας λένε κάποιοι ότι αυτή η θέση δεν υφίσταται πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να μη ξεχασουμε να πουμε μπραβο στο ΓΙαννη ΑΛαφουζο....και τον Αναστασιου. Δωσανε δανεικο πρωτα τον Μαρινακη.. τωρα τον Ρισβανη ( απο οτι λεγεται ) και πηρανε στη θεση του τον Μπουρμπο και τον 35 χρονο Ταυλαριδη.



    Τοπο στα νιατα ακαδημιες κ κτλ


    .. Μπαιραμι στη θεση του Ντινα..Πετριτς στη θεση Κλωναριδη κ η λιστα ειναι μακρια..στις επιλογες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με τον Λέτο η ομάδα θα γίνει τούρμπο. Όμως , παρότι είναι εξαιρετικός παίκτης , ο Παναθηναικός θα γονατίσει οικονομικά για να ικανοποιήσει το όποιο συμβόλαιό του. Ας δυναμώσουμε στα οικονομικά και στα διοικητικά μας και το καλοκαίρι το σκεφτόμαστε θετικά. Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους και μη του μπλογκ και ιδιαίτερα σε εσένα Πρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σκατα...παλι μαλακιες κάνουμε.

    Κανένας παίχτης μας στις γύφτο ομάδες παραρτήματα του Πακιστανού Φαταουλ.

    ΥΓ. Φύσσα κοιτά φέρε κανά παίχτη σε εμάς και ΑΣΕ τωρα τις πλατείες και τον Νιονιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Πας Γιάννενα ή ο Χριστοβασίλης αν προτιμάς, από τότε που έφυγε ο Ντε Βισέντι που ήταν πολύ σημαντικός παίκτης γι' αυτούς, καταφέρνει να είναι ουδέτερος σύλλογος πράγμα δύσκολο για αυτές τις εποχές...


    Biafra ή αλλιώς προσκυνητής και αιώνια σεβάσμιος του Αμπιντάλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Giotis Panatha2/1/15 5:46 μ.μ.

    ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου