Και τον Ιούνιο εσείς ξέρετε...


Το συμπέρασμα είναι ένα και το κατάλαβε όλος ο κόσμος όταν μειώσαμε στους 4 τα τελευταία δευτερόλεπτα. Τότε που όλο το Σεφ πάγωσε, όλοι θυμηθήκανε εικόνες από τα παλιά και οι παίκτες πήραν στο πολύ χαλαρό την ήττα.

Γιατί; Γιατί τον Ιούνιο, αν είσαι γαύρος ξέρεις...

Για την ιστορία χάσαμε me 81-75, με την πρώτη θέση να παίζεται κατά πάσα πιθανότητα στον δεύτερο γύρο στο ΟΑΚΑ...

Σχόλια

  1. Στον Διαμαντιδη εχει προσκυνησει ολη η Ευρωπη σε αυτο το πολυ πολυ καμια πουτανα απο την Τρουμπα. Απο ψευτομαγκιες άλλο τίποτα οι αρουραιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειμασταν μετριοι και η διαιτησια επαιζε γαυρο (θελουν προσοχη οι αυγουλοματηδες...) και παρολα αυτα χασαμε με το ζορι. Καλο αυτο. Στα κρίσιμα ματς θα εχει τσαπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Α.Δ ΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΜΠΑΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zafeiris Mouskas27/12/14 10:33 μ.μ.

    Ποιος είναι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτογραφο επρεπε να ζητησεις κανονικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένα μικροπαίδι που έχουν στον Γαύρο που έχει για προτύπο το μουσάτο γκόλουμ (aka Spanoulis) εξού ο κωλοπαιδισμός και το ύφος που λέει ο πρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Zafeiris Mouskas27/12/14 11:46 μ.μ.

    ''Αγραβάνης'' και ''Διαμαντίδης'' δε μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση.Ας πάει να βάλει κανά κλερασίλ ο νέος και στα πλέι-οφ ας κάνει χωρίστρα και να'ρθει Ο.Α.Κ.Α.
    Άντε με τον κάθε τελευταίο της τρούμπας,κλέιζες,τσίλντρες,μπουρούσηδες και ο κάθε κομπλέξας μπλα-μπλα και μετά μπούκωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή. Το ματς χάθηκε στις λεπτομέρειες στο τέλος. Υπάρχει 2ος γύρος , όπου θα τους περιποιηθούμε δεόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ´´´χαχαχαχ´´ θέλει να κοιτάξει τον Διαμαντίδη με υφάκι η πουτσοτριχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες τα ανθρώπε μου!! Συμφώνω μέχρι τελευταίας τελείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κοινό γνώρισμα σε όλες τις μέχρι τώρα ήττες ήταν ότι η ομάδα δεν πήρε βοήθεια απο τους ψηλούς. Ο Μπατίστα είχε τον τραυματισμό και δείχνει να είναι ντεφορμέ, ο Ράιτ δεν αγωνίστηκε πολύ και ο Μαυροκεφαλίδης ήταν σχετικά καλός. Διαβάζω ότι υπάρχουν σκέψεις για την απόκτηση ενός παίκτη για να ενισχυθεί η φροντ-λάιν, μακάρι αυτό να γίνει για΄τι είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε ένα ακόμα παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου