Η εγκληματική οργάνωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σοκάρει την Ευρώπη!


ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ...

Σχόλια

  1. SAILOR YOUR FATHER5/12/14 6:32 μ.μ.

    ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ.Και το νερό σιγά σιγά θέλω να πιστεύω ότι μπαίνει στο αυλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΠΩΝΑΗ Ω ΘΡΕΙΛΩΣ ΚΕ Ω ΠΡΩΑΙΔΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν τιμωρηθει τελικα τους τιτλους που εκλεψε θα τους παρει πισω το κωλοκρατος??? γιατι αυτο ειναι το σωστο να αφαιρεθουν οι τιτλοι και να αποβληθει απο το πρωταθλημα για 5 χρονια τουλαχιστον, καθως και να δωσει πισω στην ουεφα τα λεφτα απο το τσουλου... τρουμποσκυλα ολα θα βγουν στο φως καποια στιγμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω μαζι τον πουλινακη σιγα σιγα να παρει πουλους και αυτο το σιχαμενο παραρτημα απο το ποδοσφαιρο γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. περιστερι136/12/14 12:41 μ.μ.

    Ένας Γκατούζο χρειάζεται για κάθε μικρομεσαίο παράρτημα για να καθαρίσει αυτό το πρωτάθλημα.Δυστυχώς σε όλα θέλουμε επιτήρηση απο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι ο Γκατουζο δε φιλησε το χερι του χοντρου νομιζεις στη συναντηση πριν απο το ματς με εμας? Και ο Ιταλος που ερχεται να βαλει λεφτα απο το πουθενα εισαι βεβαιος οτι δε λεγεται Μαρινο Βαγγελακι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι μονοι που δε σοκαρονται ειναι οι 3 γανημοφυλλαδες,η μια αντικειμενικη και ολα τα προβατα που απορουν γιατι βρεχει ενω ολοι τους φτυνουν
    υγ..σε ελληνικο κρατος με τετοια δικαιοσυνη το βλεπω αν οχι αδυνατον πολυ δυσκολο να πληρωσει ο πραγματικος εγκεφαλος της οργανωσης,,,ειδικα τωρα που ακουγετε για εκλογες βλεπω να παγωνει το ολο θεμα.....μακαρι να διαψευτω πανηγυρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μακαρι φιλε μου να γινουν οπως τα λες.....απολυτη δικαιοσυνη......σε οποιδηποτε αλλο κρατος θα ειχε γινει ηδη.....εδω ομως ειναι ελλαδισταν....μακαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντως σημερα 100-0 διαιτησια ο θρηνος (ασχετα αμα δεν κερδισε επειδη ειναι ομαδουλα επιπεδου λεβαδειακου)


    Δεν βλεπω να τους επιασε κρυο ιδρωτα τους κατ επαγγελμα εγκληματιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προεδραρα μου MHTΣΑΡΑ6/12/14 10:36 μ.μ.

    βρωμιαρηδες το τελος σας πλησιαζει.
    νικοβλακοπουλε ετοιμασου να φυγεις στο εξωτερικο για να σωθεις χαφιε!!
    η χουντα που υποστηριζε την ομαδουλα σου χρονια ολοκληρα αρχιζει να πεθαινει και αυτα που εκανες θα το πληρωσεις με το ιδιο νομισμα εις διπλουν
    ουστ απατεωνα!!!! παρε τον φαταουλ και εξαφανισου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δυστυχως η θυρα 13 εχει παρει ασχημο δρομο με τη συνεχη πολιτικη της σταση προς εναν συγκεκριμενο χωρο...ειμαι πρωην μελος της και την αγαπω αλλα πρεπει να αφησει την πολιτικη εξω απο τον Παναθηναϊκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι έτσι. Αν ασχολείσαι θα ξέρεις πώς και η άλλη πλευρά (που πιστεύεις ότι απολαμβάνει μεγάλη προβολή) έχει τα παράπονά της και δημιουργεί και θέματα γενικώς. Η Θ13 πάντα έπαιρνε θέση ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ο καθένας έχει τις απόψεις του και στο περιοδικάκι γράφονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις. Προσωπικά δε θεωρώ ότι όταν παίρνεις θέση για Αλεξη, Ρωμανό, Κερατέα κτλ κάνεις πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Like No Other7/12/14 4:28 π.μ.

    ναι κοινωνικες θεσεις αλλα παντα υπερ μιας πλευρας...για παραδειγμα δεν ειδα στον κεντρικο να ανεβαινει μια Ελληνικη σημαια για την επετειο της 28ης.παραδειγμα αναφερω.για Ρωμανο ειναι καθαρα πολιτικη θεση.προσωπικα ειμαι αντιθετος σε ολα αυτα μεσω της ομαδας.αμα θες να κανεις κατι καν'το εκτος ΠΑΟ.ο Παναθηναϊκος ειναι ομαδα οχι κομμα η παραταξη.το ιδιο θα ελεγα και αν εβγαιναν φιλο-φασιστικα πανια...επειδη εχω καταλαβει οτι ασχολεισαι ας μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας.ειναι κοινο μυστικο οτι στον κεντρικο και σε συνδεσμους της επαρχιας (κυριως της Δυτικης Ελλαδας) υπαρχει ενα αναρχοαριστερο πνευμα..δεν εχω προβλημα με οτι κι αν ειναι ο καθενας.στα χρονια που ασχολουμουνα ενεργα με γηπεδα και συνδεσμους γνωρισα απο αναρχικους μεχρι χρυσαυγιτες.απλα με ενοχλει να μπαινει η πολιτικη στο πεταλο,γιατι θεωρω οτι διχαζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να μπαίνει η πολιτική μέσα στο πέταλο. Αυτό που λες για ελληνική σημαία και 28η εντάξει καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν υπάρχει. Δε θεωρώ το θέμα Ρωμανού πολιτική θέση. Δεν υπάρχει άνθρωπος με μυαλό και λίγη ανθρωπιά που να μην θέλει να δικαιωθεί ο αγώνας αυτού του παιδιού, που το 2008 είδε τον κολλητό του να πέφτει κάτω από σφαίρα ενός σκυλιού του κράτους. Ούτε είναι πολιτική θέση να βρίζεις την ΕΛ.ΑΣ. Ούτε αν βγάζεις πανό για την Κερατέα και την Ιερισσό. Εκεί δείχνεις πώς σαν ενεργό κομμάτι της κοινωνίας, που ήταν πάντα η Θ13 είναι δίπλα σε όποιος παλεύουν για να πέσει το σαθρό σύστημα. Κάποτε οι MAD βγάζανε πλακατ κατά της Αμερικής, άλλοι πανό για την Παλεστίνη. Δε διαφωνώ στο ότι οι ισορροπίες είναι δύσκολο να κρατηθούν, απλά να ξέρεις ότι η πλευρά που θεωρείς ότι έχει ασυλία είναι αυτλη που γκρινιάζει πιο πολύ. Ένα παράδειγμα: αν ίσχυει αυτό που λες, θα απαιτούσαν να βγει πανό και για τον ... Μαζιώτη ας πούμε. Αυτά δε γίνονται γιατί υπάρχει σεβασμός στον αδερφό που είναι δίπλα και ας είναι και οπαδός του Τζήμερου. Σε αυτό που λες για κάποιους συνδέσμους, δεν είναι τρελός να πω ότι έχεις άδικο. Το θέμα έιναι ο καθένας να καταλαβαίνει πώς στην Θ13 είμαστε ΠΑΟ. Απλά μην φτάσουμε και στο άλλο άκρο, αυτό των μεροκαματιάδιρων της Λ7 που σηκώνουν πανό για... τουρκούς καλούς μόνο.... για να το παίξουν hardcore.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι.για μας μιλαω...και μεις παντως ειχαμε σηκωσει πανο εναντιων των τουρκων το 2005-2006 με την εφες αμα θυμασαι.
    νομιζω οτι δεν με καταλαβες.η αν με καταλαβες τοτε μαλλον συμφωνουμε οτι διαφωνουμε.η θυρα 13 δεν εχει καμμια δουλεια με την Κερατεα και τον Ρωμανο σαν θυρα 13.σα Νικος,Μακης,Τακης εκτος γηπεδου ας κανει οτι θελει ο καθενας.η θυρα 13 ειναι ενας φορεας ατομων που εχουν σαν κοινο αντικειμενο ενδιαφεροντος εναν αθλητικο συλλογο.εγω δε λεω να μην ειναι τα μελη της πολιτικοποιημενα λεω απλα να μην μπλεκουν το τριφυλι με τα αλλα.οσο για το Ρωμανο αποκλειστικος υπευθυνος για οτι του συμβαινει ειναι ο ιδιος και μονο αυτος.απο την μια λεει οτι δεν πιστευει στους νομους και απο την αλλη κανει απεργια πεινας για να χρησιμοποιησει το νομο που του επιτρεπει να σπουδασει?μακαρι να ζησει και να του δωθει αδεια για να σπουδασει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι μια ολοκληρη χωρα πρεπει να ασχολειται με αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θυμάμαι το πανό με τηνς Εφες το οποίο ήταν άθλιο κατ εμε. Γενικά δε διαφωνώ σε αυτά που λες, η μόνη μου ένσταση είναι πώς σαν θύρα 13 και σαν ένας οργανισμός που σύμφωνα με κάποιον παλαιό αστυνομικό "μπορεί να αποτελέσει κοινωνικό πρόβλημα", είναι προφανέστατο ότι η σταση που πρέπει να κρατάει είναι αντικρατική. Τουλάχιστον με την μορφή αυτού του κράτους για να μην το γενικεύω.
    Όσον αφορά το θέμα Ρωμανού, ήθελαν πολλά μέλη να σηκωθεί ένα πανό στήριξης γι' αυτό και σηκώθηκε και σηκώθηκε και μπροστά μπροστά όχι σε ένα άκυρο σημείο. Σίγουρο ο καθένας έχει την δική του οπτική στα θέματα αυτά και κάθε άποψη παιδιών που ασχολούνται και δεν είναι κομήτες είναι απολύτως σεβαστή. Εγώ είμαι υπερ τέτοιων πανιών, όπως το χθεσινό ή το ¨η χούντα δε τελείωσε το 73'" γιατί δείχνουν απλά ότι θύρα 13 είναι όποιος δεν συμβοβάζεται και δε σκύβει το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Like No Other8/12/14 1:49 π.μ.

    μακαρι ρε αδερφια...μακαρι να γινουν πραξη ολα αυτα που πρεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου